Puikūs biudžetiniai išmanieji telefonai, unikalusis „KOSPET Prime 4G“ išmanusis laikrodis ir sportinio tipo „Andoer D-1“ ausinės (Video)  ()

Naujausi Aliexpress pasiūlymai:

- Išmanusis telefonas „Lenovo S5 Pro“ 6 GB RAM + 128 GB ROM, globali versija;

- Išmanusis telefonas „ASUS ZenFone Max Plus (M1)“ 4 GB RAM + 64 GB ROM, globali versija;

- Išmanusis telefonas „YU FLY F9“ 4/6 GB RAM + 64/128 GB ROM;

- Išmanusis telefonas „HOMTOM C8“ 2 GB RAM + 16 GB ROM;

- Išmanusis laikrodis „KOSPET Prime 4G“;

- Sportinio tipo ausinės „Andoer D-1“;


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Išmanusis telefonas „Lenovo S5 Pro“ 6 GB RAM + 128 GB ROM, globali versija

  • Dabar jis parduodamas nuo 114,03 €;
  • 39 % nuolaida;
  • 1,42 € už pristatymą į Lietuvą.

„Lenovo S5 Pro“ galima rinktis iš dviejų spalvų modelių: mėlynos ir juodos. Taip pat iškart papildomai įsigyti ir papildomą atminties kortelę: 16 arba 32 GB. Telefonas palaiko iki 256 GB atminties korteles.

„Lenovo S5 Pro“ yra labai šaunios išvaizdos ir puikiais techniniais parametrais pasižymintis išmanusis telefonas.

Jis yra aprūpintas Snapdragon 636 procesoriumi, turi didelį 6,2 colių įstrižainės FHD+ (2246 x 1080) ekraną, 4 kameras: priekyje 20MP+8MP ir gale 20MP+12MP.

Metalinis korpusas šiam telefonui taip pat priduoda solidumo ir 3500 mAh baterija yra geras rodiklis. Juolab, kad palaikomas greitasis 15W įkrovimas.

Telefonas darbuojasi su Lenovo ZU operacine sistema, kurios pagrindas yra Andoid 8.1. Ir kadangi telefonas yra globalios versijos, tai jis palaiko lietuvių kalbą ir visus Lietuvoje esančius mobiliojo ryšio dažnius.

WiFi, Bluetooth 4.2, standartinė 3,5 mm audio jungtis, pirštų atspaudų skaitytuvas, Face ID technologija ir stereo garsiakalbiai. Puikus telefonas tokioje kainų kategorijoje.

Išmanusis telefonas „ASUS ZenFone Max Plus (M1)“ 4 GB RAM + 64 GB ROM, globali versija

  • Dabar jis parduodamas vos už 77,28 €;
  • 40 % nuolaida ir ASUSMAXM1​ kuponas;
  • 1,03 € už pristatymą į Lietuvą.

„ASUS ZenFone Max Plus (M1)“ dabar parduodamas už ypatingai žemą kainą ir atsižvelgiant į jo galimybes bei technines specifikacijas, tai yra puikus pasirinkimas ieškantiems biudžetinio telefono.

Vienas iš pagrindinių „ASUS ZenFone Max Plus (M1)“ pliusų yra jo net 41300 mAh talpos baterija, kurios ištverme džiaugiasi ir šį telefoną išbandęs apžvalgininkas. Palaikomas ir 10W greitasis įkrovimas.

Taip pat kompaktiškas ir puikios raiškos (2160 x 1080) 5,7 colių įstrižainės ekranas turėtų daugeliui patikti. Kaip ir galimybė įdėti papildomą atminties kortelę iki 256GB talpos.

Telefonas darbuojasi su 1,5 GHz MT6750T procesoriumi, palaiko WiFi, Bluetooth 4.0, GPS, AGPS, GLONASS, pirštų atspaudų skaitytuvą ir Lietuvoje esančius mobiliojo ryšio dažnius. Tik trūksta B20 ir B40.

Gamintojas taip pat pažymi, kad „ASUS ZenFone Max Plus (M1)“ turimos kameros - 16MP+8MP gale ir 8MP priekyje - užtikrina puikios kokybės nuotraukas.

Dar daugiau apie šį telefoną galite sužinoti šioje apžvalgoje:

Išmanusis telefonas „YU FLY F9“ 4/6 GB RAM + 64/128 GB ROM

  • Dabar jis parduodamas nuo 81,19 €;
  • 30 % nuolaida;
  • 1,50 € už pristatymą į Lietuvą.

„YU FLY F9“ galima rinktis iš dviejų spalvų: auksinės ir rožinės/auksinės. Taip pat iš dviejų RAM ir ROM versijų. 

Į pastarąjį dalyką atkreipkite dėmesį, kadangi telefonas nepalaiko atminties kortelių ir jei ketinate daug filmuoti, fotografuoti ir siųstis įvairių programėlių, tada geriau rinktis talpesnį, 128 GB ROM telefoną.

„YU FLY F9“ yra šaunus biudžetinis telefonas, turintis 6 colių įstrižainės FHD (1440 x 2560P) ekraną, Snapdragon 653 procesorių, dvi kameras - 16MP priekyje ir 16MP gale bei talpią 4180 mAh bateriją.

Džiugu ir tai, kad palaiko WiFi, Bluetooth 4.0, turi C-tipo USB jungtį, kas yra vis dar reta tarp biudžetinių telefonų, bei 3,5 mm audio jungtį.

GPS, pirštų atspaudų skaitytuvas, Lietuvoje esantys mobiliojo ryšio dažniai (išskyrus B20) ir puiki išvaizda. Ne veltui apžvalgininkas teigia, kad tai geriausias biudžetinis telefonas per šias Kalėdas:

Išmanusis telefonas „HOMTOM C8“ 2 GB RAM + 16 GB ROM

  • Dabar jis parduodamas už 50,17 €;
  • 50 % nuolaida;
  • 0,99 € už pristatymą į Lietuvą.

„HOMTOM C8“ yra turbūt vienas pigiausių išmaniųjų telefonų visoje rinkoje, bet už tokią kainą jis tikrai turi ką pasiūlyti.

Štai šioje lentelėje pateiktos visos „HOMTOM C8“ techninės specifikacijos ir čia iškart į akį krenta, jog toks pigus biudžetinis telefonas palaiko pirštų atspaudų skaitytuvą ir veido atpažinimo technologiją Face ID. Retas atvejis tarp tokios kainos telefonų.

Šaunu ir tai, kad telefonas palaiko papildomą atminties kortelę, iki 128 GB. Naudinga savybė. Kaip ir kompaktiškas bei geros kokybės 5,5 colių įstrižainės HD (640 x 1280) ekranas. Raiška ne stebuklas, bet apžvalgininkas „HOMTOM C8“ ekranu yra patenkintas. Kaip ir kitomis jo savybėmis.

„HOMTOM C8“ turi 3 kameras, palaiko lietuvių kalbą, Lietuvoje esančius mobiliojo ryšio dažnius, WiFi, Bluetooth 4.0, GPS, AGPS ir kitus būtinus išmaniajam telefonui atributus. Pigiau tokio išmanaus telefono turbūt jau ir neįmanoma surasti.

Išmanusis laikrodis „KOSPET Prime 4G“

  • Dabar jis parduodamas vos už 134,80 €;
  • 40 % nuolaida ir KOSPET4G​ nuolaidos kuponas;
  • 0,90 € už pristatymą į Lietuvą

„KOSPET Prime 4G“ - tai naujos kartos išmanusis laikrodis su tiesiog milžiniška 1260 mAh talpos baterija, veido atpažinimo technologija, dvejomis kameromis, 4G LTE palaikymu ir daugybe kitų unikalių savybių.

Mes šį išmanųjį laikrodį taip pat išbandėme ir mūsų „KOSPET Prime 4G“ apžvalgą rasite čia.

„KOSPET Prime 4G“ yra pirmasis pasaulyje išmanusis laikrodis, kuris palaiko Face ID technologiją. Iki šiol išmanieji laikrodžiai veido atpažinimo technologijos neturėjo, tad „KOSPET Prime 4G“ tampa unikaliu išmaniuoju laikrodžiu visoje rinkoje.

Antroji ir unikali „KOSPET Prime 4G“ savybė yra jo turima 1260 mAh talpos baterija. Skaičiai yra gigantiški - tokios baterijos neturi nei vienas kitas išmanusis laikrodis visame pasaulyje.

Šis šaunus išmanusis laikrodis šone turi 8MP kamerą, o priekyje įtaisyta 2MP kamera. Tad su šiuo išmaniuoju laikrodžiu galima fotografuoti ir atlikti video skambučius.

„KOSPET Prime 4G“ yra išmanusis laikrodis, kuris palaiko nanoSIM kortelę ir su juo galime skambinti, atsiliepti, rašyti žinutes, gauti pranešimus ir t.t. Lyg ant rankos riešo turėtume išmanųjį telefoną. Ir geriausia, kad „KOSPET Prime 4G“ palaiko visus Lietuvoje esančius mobiliuosius dažnius.

„KOSPET Prime 4G“ aprūpintas itin galingu ARMCortex - A53 procesoriumi, su 1,25 GHz taktiniu dažniu, kokybiška vaizdo plokšte, 3 GB RAM ir 32 GB vidine atmintimi. Monstriški parametrai išmaniajam laikrodžiui.

„KOSPET Prime 4G“ darbuojasi su Android 7.1 operacine sistema, palaiko Google paslaugas, kaip Google Store, Google Map, Google Voice bei kitas ir į laikrodį galima įdiegti papildomas programėles.

Taip pat palaiko WiFi 2.4GHz/5GHz ir Bluetooth 4.0 ryšius, suporuojamas su įrenginiais, kurie darbuojasi su iOS 9.0/Android 5.1 ir naujesnėmis operacinėmis sistemomis.

Ir kaip priklauso tokiam įrenginiui, jis matuoja širdies ritmą, skaičiuoja žingsnius, seka miego kokybę ir palaiko 9 skirtingus sporto režimus: krepšinį, futbolą, bandmintoną, ping-pongą, šokinėjimą per šokdynę, važiavimą dviračiu, ėjimą, bėgimą lauke ir bėgimą ant bėgimo takelio. 

Dar palaikomas nuotolinis išmaniojo telefono kameros valdymas, sugeba rasti telefoną, yra diktofonas, palaikomas muzikos grotuvas bei GPS, GLONASS, A-GPS navigacijos sistemos ir taip toliau. Tiesiog fantastiškas išmanusis laikrodis.

Sportinio tipo ausinės „Andoer D-1“

  • Dabar jos parduodamos už 13,22 €;
  • 50 % nuolaida;
  • 0,53 € už pristatymą į Lietuvą;
  • galima rinktis iš keleto skirtingų spalvų.

„Andoer D-1“ yra ant kaklo pakabinamos ir aktyvų gyvenimo būdą mėgstantiems žmonėms skirtos ausinės.

Jos aprūpintos naujausiu Bluetooth 5.0 techniniu sprendimu ir yra suporuojamos su daugeliu įrenginių.

„Andoer D-1“ taip pat turi 100 mAh talpos bateriją ir gamintojas teigia, kad šios energijos užteks nepertraukiamai klausytis muziką 8 valandas. O pačią bateriją įkrausime per maždaug 2 valandas, tad rodikliai yra tikrai geri.

Jei per savaitę sportuojame tris kartus ir kaskart po porą valandų, tai „Andoer D-1“ ausinių baterijos užteks daugiau kaip savaitei laiko.

Su „Andoer D-1“ ausinėmis galima ne tik valdyti muziką ir garsą, bet taip pat ir atsiliepti į skambučius bei juos atmesti.

Gamintojas teigia, kad ausinių pagaminimo kokybė ir lankstumas yra aukščiausio lygio. „Andoer D-1“ netgi atsparios vandeniui bei prakaitui, tad su jomis galima drąsiai keliauti į lauką ir nesibaiminti, kad bebėgiojant užklups lietus. Puikus pasirinkimas ieškantiems tokio tipo ausinių.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(2)
(1)
(1)

Komentarai ()