Įspūdingas testas, kaip užvesti automobilį, jei jo akumuliatorius visiškai išsikrovęs ir rodo vos 6V: štai ką gali „Xiaomi“ išorinė baterija („70mai Jump Starter“ apžvalga, testavimas, Video, Išpardavimas iš Lenkijos sandėlio)  (2)

„70mai Jump Starter“ yra išorinė baterija ir tuo pačiu automobilio užvedimui skirtas prietaisas. Su juo galima įkrauti išmaniuosius telefonus, planšetes ir kitus įrenginius, bet įdomiausia, kaip gi jis padeda užvesti transporto priemones. Ar tikrai jis toks geras, kaip tvirtina pirkėjai? Apžvalgininkas praktiškai išbandė „70mai Jump Starter“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Apžvalgininkas teigia, kad „70mai Jump Starter“ atkeliauja kompaktiškoje juodos spalvos pakuotėje, ant kurios nugarėlės surašytos techninės charakteristikos.

Viduje randame įrenginiui nešioti su savimi skirtą krepšį, jo viduje įdėtą „70mai Jump Starter“, instrukciją (anglų, rusų kalbomis), C-tipo laidą ir prie baterijos jungiamus gnybtus.

„70mai Jump Starter“ turi 11 100 mAh (41,07Wh) talpos bateriją ir didžiausia srovė pasiekia 600A (startinė srovė yra 250A). Jis tinka daugeliui transporto priemonių - 12V, bet netinka 24V.

Turi USB jungtį ir išėjimo parametrai 5V/2.4A, o C-tipo jungtis ir įėjimo parametrai siekia 5V/2A.

Apžvalgininkas netgi teigia, kad šie parametrai yra dar geresni nei nurodo gamintojas ir išėjimo atveju prie 5V pasiekiama 2.7A (2:15 min.).

„Taip pat 70mai Jump Starter palaiko žibintuvėlį, kuris aktyvuojamas ilgiau nuspaudus mygtuką. Jis nėra labai ryškus, bet tamsoje tikrai pravers. Be to, palaikomas ir SOS signalas.

Po šiuo dangteliu slepiasi jungtys, prie kurių prijungiami pakuotėje esantys gnybtai (3:26 min.).“

„Čia tik nepabijokite kiek stipriau patraukti į šalį to guminio dangtelio, kad pačius gnybtus su visu jų įrenginiu tvirtai prijungtumėte prie 70mai Jump Starter.“

Apžvalgininkas teigia, kad jei viską prijungsime neteisingai, pradės šviesti raudonas Reverse indikatorius. Kaip tai atrodo praktiškai – jis pademonstruoja nuo 4:10 min.

Apžvalgininkas paėmė multimetrą, beveik iškrautą bateriją ir pilnai įkrautą „70mai Jump Starter“.

„Ir jei visą tai sujungsime neteisingai, tada 70mai Jump Starter pradės skleisti garsinį signalą ir švies raudonos spalvos indikatorius (4:35 min.).

O jei viską sujungiame teisingai – tada pradeda šviesti žalios spalvos indikatorius ir nėra girdėti jokių įspėjamųjų garsų.“

„Jei reikia momentaliai duoti didelį energijos kiekį, spaudžiame Boost mygtuką ir iškart multimetre matome, kad įtampa nuo 1,4 pašoko iki 12,4V.

70mai Jump Starter tokią įtampą išlaiko maždaug 30-40 sekundžių ir jis gali įpūsti gyvybės net visiškai mirusiai baterijai (6:05 min.).“

Praktiniai testavimai

Toliau apžvalgininkas „70mai Jump Starter“ išbando realiomis sąlygomis su savo automobiliu (nuo 6:32 min.)

Apžvalgininkas „70mai Jump Starter“ išbandė su „Moskvitch“ automobiliu. Jame įprastai yra veikiantis akumuliatorius ir su šiuo automobiliu tądien buvo važiuota.

Prieš „70mai Jump Starter“ testavimą, jis įdėjo seną akumuliatorių (multimetras parodė vos iki 6V) ir automobilio užvesti, žinoma, nepavyko.

Tada prie šio prasto akumuliatoriaus buvo prijungtas „70mai Jump Starter“ (8:00 min.), kuris prieš tai buvo įkrautas iki maždaug 80 proc., ir automobilį užvesti pavyko iškart.

„70mai Jump Starter taip pat palaiko Boost funkciją ir spustelėjus šį mygtuką, momentali srovė pasiekia 600A, o multimetras iškart rodo 12V.

Tokius parametrus 70mai Jump Starter išlaiko maždaug 30 sekundžių ir tada yra dar lengviau užvesti automobilį (9:00 min.). Praėjus šiam laikui, 70mai Jump Starter automatiškai atsijungia – nustoja degęs žalios spalvos indikatorius.

Apibendrinus, aš tikrai galiu rekomenduoti 70mai Jump Starter. Ypač atėjus šaltajam metų sezonui, tai tampa puikiu įrenginiu kiekvienam vairuotojui.“

Speciali akcija ir sąlygos

„70mai Jump Starter“ išorinė baterija ir starteris viename:

  • Aliexpress - 48,37 €;
    • 47 % nuolaida;
    • iš Lenkijos sandėlio;
    • 3,85 € už pristatymą į Lietuvą.
 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(21)
(11)
(10)

Komentarai (2)