Nuolaidos kuponas labai įdomiam dviračio kompiuteriui - rodo važiavimo greitį, sudegintas kalorijas, lauko temperatūrą, kelionės trukmę, visų kelionių metu įveiktą atstumą ir net širdies pulsą („Meilan M4“ kaina, Specifikacija, Atsiliepimai, Video)  ()

„Meilan M4“ – tai Bluetooth ryšio moduliu aprūpintas dviračio kompiuteris, kuris turi net 800 mAh talpos bateriją (be papildomos įkrovos atlaiko apie 120 valandų). Šis dviračio kompiuterius taip pat turi 2,5 colių įstrižainės ekraną ir Bluetooth ryšiu gali būti prijungiamas prie kitų papildomų aksesuarų (pvz., pulso matuoklio). Ekrane pateikia informaciją apie važiavimo greitį, sudegintas kalorijas, lauko temperatūrą, kelionės trukmę bei visų kelionių metu įveiktą atstumą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Trumpai: „Meilan M4“ specifikacija

  • Ekranas: 2,5 colių.
  • Ryšiai: Bluetooth 4.0.
  • Baterija: 800 mAh, tarnauja iki 120 valandų..
  • Atsparumas vandeniui: IPX5.
  • Papildomos funkcijos: integruotas Bluetooth ryšio modulis; drėgmei atsparus korpusas; galimybė Bluetooth ryšiu sujungti su kitais papildomais aksesuarais; du tvirtinimo variantai; suderinamumas su ANT protokolu.
  • Matmenys ir svoris: 8,5 x 4,8 x 1,5 cm; 70 g.

„Meilan M4“ kaina

  • „Gearbest“ – 43,38 € (nuolaidos kodas GBHW463326).
  • Dabar parduodamas su 19% nuolaida, į Lietuvą siunčiamas registruotu paštu nemokamai.
  • Lietuvoje neparduodamas.

Fiziniai aktyvumo asistentai pilnai įrodė, kad sekti savo fizinį aktyvumą ne tik naudinga, bet ir įdomu. Analogiškas galimybes nuo šiol gali turėti ir dviračių mėgėjai, o tai bene geriausiai šiuo metu patvirtina už visiems prieinamą kainą siūlomas dviračio kompiuteris „Meilan M4“.

Šiuo atveju svarbu atkreipti dėmesį tik į tai, jog „Meilan M4“ dviračio kompiuteris neturi GPS ryšio modulio, tačiau yra aprūpintas dar didesnį lankstumą teikiančiu Bluetooth ryšio moduliu. Be to, „Meilan M4“ korpusas yra atsparus drėgmei ir tai bene geriausiai patvirtina šiam dviračio kompiuteriui suteiktas IPX5 sertifikatas.

Integruotas Bluetooth ryšio modulis yra itin naudingas dėl tos priežasties, nes prie „Meilan M4“ dviračio kompiuterio leidžia visiškai be jokių laidų prijungti kitus papildomus aksesuarus. Pavyzdžiui, „Meilan M4“ pirkėjas komplekte iš karto ras specialų ant rato montuojamą daviklį, kuris atitinkamai leis žinoti važiavimo greitį. Tuo tarpu, papildomai esant poreikiui galima įsigyti ir ant kūno montuojamą pulsometrą, kuris su „Meilan M4“ atitinkamai taip pat gali būti susiejamas Bluetooth ryšiu.

Svarbu pabrėžti ir tai, jog „Meilan M4“ ekrane taip pat yra pateikiama informacija ir apie sudegintas kalorijas, lauko temperatūrą, kelionės trukmę bei visų kelionių metu įveiktą atstumą. Kaip jau buvo minėta, „Meilan M4“ dviračio kompiuteris dar gali fiksuoti ir pulsą bei kitus papildomus rodiklius, tačiau ši statistika būna pateikiama tik įsigijus Bluetooth ryšio moduliu aprūpintas išmanias apyrankes ar laikrodžius, kurie ir matuoja šiuos kūno rodiklius.

„Meilan M4“ dviračio kompiuteris maloniai stebina ir savo baterijos tarnavimo galimybėmis. Šiame dviračio kompiuteryje yra integruota net 800 mAh talpos baterija, kuri be papildomos įkrovos energiją „Meilan M4“ gali teikti apie 120 valandų. Tuo tarpu, baterijos įkrovimas taip pat nereikalauja daug pastangų, nes jai įkrauti šiuo atveju galima naudojant įprastą USB laidą.

Galiausiai galima pridėti dar ir tai, jog „Meilan M4“ gali pasigirti net 2,5 colių įstrižainės LCD ekranu. Gamintojas tvirtina, jog „Meilan M4“ ekranas yra padengtas papildoma apsaugine medžiaga, kuri šį ekraną apsaugo ne tik nuo susibraižymų, bet dar taip pat jam atitinkamai suteikia ir geresnį kontrastą bei ryškumą.

„Meilan M4“ atsiliepimai

Dviračio kompiuteris „Meilan M4“ yra gana palankiai vertinimas pirkėjų tarpe ir šiuo metu turi 4,8 žvaižgdučių įvertinimą. Tai reiškia, jog didžioji dalį šį dviračio kompiuterį įsigijusių pirkėjų jam skyrė maksimalų 5 žvaižgdučių įvertinimą.

  • Vito. Man labai patinka, jog „Meilan M4“ paruošti darbui yra itin paprasta tiek pirmąjį kartą, tiek kiekvieną kartą ruošiantis kelionei. Šis procesas nereikalauja daug pastangų dėl tos priežasties, nes komunikacija šiuo atveju yra užtikrinama belaidžiu būdu.
  • Djr. Esu patenkintas savo pasirinkimu įsigyti būtent šį dviračio kompiuterį, nes „Meilan M4“ turi praktiškai lygiai tokį patį funkcionalumą kaip ir kur kas brangesni dviračio kompiuteriai.
  • Murray. Tai turbūt pats geriausias dviračio kompiuteris šiuo metu už tikrai visiems prieinamą kainą. „Meilan M4“ paruošti darbui buvo itin paprasta, o didelis šio dviračio kompiuterio ekranas tampa bene svarbiausiu privalumu.
  • Sebastian. Tai yra būtent tai ko aš jau seniai ieškojau. „Meilan M4“ siūlo daugiau nei pakankamą funkcionalumą už visiems tikrai prieinamą kainą. Rekomenduoju.
 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(2)
(0)
(2)

Komentarai ()