Geriausia Kalėdų dovana 3D spausdintuvų mėgėjams - už žemiausią kainą parduodamas „CREALITY CR-10S Pro“ (Video)  ()

Daugelis 3D spausdintuvų mėgėjų puikiai žino senesnį „CREALITY CR-10S“ modelį ir jo pasisekimą. Pirkėjai šiam įrenginiui dar ir dabar negaili pagyrų. Tačiau kompanija jau yra išleidusi ir šio šaunaus 3D spausdintuvo patobulinimą - „CREALITY CR-10S Pro“, kuriam ir apžvalgininkas nepagaili gerų žodžių.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali kaina ir sąlygos

  • Dabar „CREALITY CR-10S Pro“ 3D spausdintuvas parduodamas už 443,96 €;
  • tokią kainą matysite atlikdami užsakymą;
  • iš Čekijos ir Ispanijos sandėlių, tad nėra rizikos dėl muito mokesčių.
  • nemokamas siuntimas į Lietuvą ir pristatys per 4-7 darbo dienas.

„CREALITY CR-10S Pro“ yra labai kompaktiškas įrenginys su puikiais išmatavimais.

Jo matmenys yra 49 x 55 x 65 cm ir sveria 13,1 kg, tad tai iš tikrųjų yra rimtas stalinis 3D spausdintuvas.

Jis neužima didelės erdvės, yra kompaktiškas, nesunkiai surenkamas bei patogus naudoti.

Pats spausdintuvas pagamintas iš aliuminio lydinio ir yra itin tvirtas bei kokybiškai pagamintas.

„CREALITY CR-10S Pro“ planuojamo atspausdinti modelio brėžinį galima sukurti naudojant „Windows“, „Linux“ ar „Mac“ operacines sistemas.

Labai svarbu paminėti, kad su „Cura, Repetier-Host, Simplify3D“ programine įranga sukurtas brėžinys vėliau gali būti atspausdintas tiesiog naudojant SD kortelę, todėl su „CREALITY CR-10S Pro“ galima dirbti net jei šalia nėra kompiuterio ir/ar interneto ryšio.

„CREALITY CR-10S Pro“ turi LCD ekraną, tad spausdinimo metu matoma visa svarbiausia informacija, tokia, kaip darbinės charakteristikos bei pačio spausdinimo eiga.

„CREALITY CR-10S Pro“ pasiekia 30 – 180 mm/s spausdinimo greitį. Purkštukų skersmuo yra 0,4 mm, sluoksnio storis 0,1-0,4 mm, o spausdinimo tikslumas – 0,1 mm.

Šildomas padėklas pasiekia iki 110 laipsnių temperatūrą pagal Celsijų vos per 5 minutes, o purkštukų temperatūra siekia iki 260 laipsnių.

„CREALITY CR-10S Pro“ spausdinimui naudoja įvairiais medžiagas: plastikus ABS, PLA, TPU, anglies pluoštą, medienos kompozitą ir kt. medžiagas.

Galima šį 3D spausdintuvą pritaikyti praktiškai bet kam, nuo įvairių mokslinių modelių ar medicininės įrangos spausdinimo iki žaislų vaikams. Viskas priklauso nuo asmeninių poreikių ir fantazijos.

Šiame vaizdo reportaže detaliai parodoma kaip reikia surinkti „CREALITY CR-10S Pro“ spausdintuvą, kaip jis veikia, kaip juo naudotis, kokie jo privalumai - „manau, kad CREALITY CR-10S Pro yra geriausias 3D spausdintuvas, kokį tik ši kompanija kada nors sukūrė“:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(1)
(0)
(1)

Komentarai ()

Susijusios žymos: