Su tokia striuke nebaisūs ir didžiausi žiemos šalčiai - skelbiama 57 % nuolaida modernaus dizaino šildančiai striukei su USB jungtimi  (1)

Ką daryti jei norisi būti lauke ir užsiimti malonia veikla - žvejoti, sportuoti bei kitaip pramogauti - ar tiesiog nesušalus pasiekti darbo vietą? Tam puikiai pravers šildanti striukė „Unisex Outdoor USB Heating Coat Jacket Winter Flexible Electric Thermal Clothing Long Sleeves Fishing Hiking Warm Clothes“. Taip apsirengus nebaisūs ir didžiausi šalčiai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kaina ir sąlygos

  • Šiuo metu įvairių dydžių šildančios striukės kainuoja tik 24,59 eurus;
  • 57 % nuolaida;
  • į Lietuvą pristatomos nemokamai;
  • ribotas prekių skaičius.

Verta pažymėti, kad parduodamos striukės tinka tiek moterims, tiek vyrams. Striukių dydžiai yra nuo M iki 4XL.

Pardavėjas pateikia štai tokią dydžių lentelę, kad būtų patogiau išsirinkti sau patį tinkamiausią šildančios striukės dydį.

Gamintojas teigia, kad prie šios šildančios striukės gali būti prijungta išorinė baterija (ją teks įsigyti atskirai aut. past.) ir šaunus dalykas, kad pats USB maitinimo laidas jau yra įtaisytas striukėje.

Joje yra specialus mygtukas, kuriuo galima pasirinkti 3 skirtingus šildymo režimus: mėlyną, baltą ir raudoną, o striukės temperatūra pakils vos per keletą sekundžių.

Patogus dalykas, leisiantis pasirinkti pačią optimaliausią temperatūrą, atsižvelgiant į oro sąlygas.

Gamintojas teigia, kad striukės pagaminimo kokybė yra aukščiausio lygio. Ji pagaminta iš medvilnės ir anglies pluošto; šildymo elementai yra įrengti nugarinėje dalyje ir apie kaklo sritį; taip pat specialus apykaklės dizainas papildomai apsaugo kaklą nuo žvarbaus vėjo, o ir metaliniai užtrauktukai bei gobtuvas yra akivaizdūs privalumai.

Šaunus dalykas ir tas, kad šią šildančią striukę galima skalbti tiek rankomis, tiek ir skalbimo mašinoje.

Tokia šildanti striukė yra labai naudingas daiktas atėjus šaltajam metų sezonui. Ir ją galima pritaikyti pačiose įvairiausiose situacijoje: nuo kelionės į darbą, iki slidinėjo ir žvejojimo.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(19)
(10)
(9)

Komentarai (1)