Perkamiausia iš Aliexpress: itin geros kainos ir labai populiari 10 000mAh išorinė baterija su greituoju įkrovimu, vienos perkamiausių virtuvinių svarstyklių ir populiariausia klasikinių žaidimų konsolė (Video)  ()

Geriausi Aliexpress pasiūlymai:

- Puikios kainos ir ypatingai gerai vertinama išorinė baterija - „YKZ QC 3.0 Power Bank 10000mAh LED Portable Battery Poverbank PD Fast Quick Charge 12V Powerbank for iPhone Xiaomi mi With USB“;

- Vienos perkamiausių virtuvinių svarstyklių - „LCD Display 10kg/1g Multi-function Digital Food Kitchen Scale Stainless Steel Weighing Food Scale Cooking Tools Balance“;

- Viena geriausiai vertinamų ir labiausiai perkamų klasikinių žaidimų konsolių - „Video Game Console New BittBoy - Version3.5 - Retro Game Handheld Games Console Player Progress Save/Load MicroSD card External“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Puikios kainos ir ypatingai gerai vertinama 10 000 mAh talpos išorinė baterija su abipusiu greituoju 18W įkrovimu

  • Dabar parduodama nuo 9,12 €;
  • 67 % nuolaida;
  • nemokamas pristatymas į Lietuvą;
  • galima rinktis iš dviejų spalvų: baltos ir juodos;
  • papildomai įsigyti ir C-tipo USB laidą.

10 000 mAh talpos „YKZ“ išorinė baterija yra viena perkamiausių Aliexpress internetinėje parduotuvėje ir ją jau įsigijo virš 10 600 pirkėjų, paliko beveik 3 900 atsiliepimų ir turime net 4,9 balų įvertinimą.

Ši išvaizdi baterija turi net keletą skirtingų įėjimo ir išėjimo jungčių bei palaiko įvairius įkrovimus, tarp kurių yra ir greitasis įkrovimas į abi puses.

Tad su ja galima įkrauti išmaniuosius telefonus, planšetinius kompiuterius ir kitus prietaisus.

„YKZ“ yra gana kompaktiška - 13,4 x 6,9 x 1,7 cm - ir ant savo korpuso turi LCD ekranėlį, kuriame galima matyti kiek dar yra likę energijos šioje išorinėje baterijoje. 

Šiuo gamintoju sprendimu labai džiaugiasi ir pirkėjai. Kaip ir tuo faktu, kad „YKZ“ palaiko daugybę apsaugų: nuo perkaitimo, trumpo jungimo, perkrovos ir kt.

Pastariesiems taip pat patinka ir tas faktas, kad „YKZ“ baterija yra 10 000 mAh talpos ir tokio energijos kiekio užteks prietaisams įkrauti bent kelis kartus.

O tai yra ypač pravartu tais atvejais, kai kažkur toliau keliausime ir po ranka neturėsime kito būdo, kaip įkrauti savo elektronikos įrenginius.

Pirkėjai yra labai patenkinti „YKZ“ išorine baterija ir štai keletas jų nuotraukų: 1 foto2 foto3 foto4 foto.

Vienos perkamiausių virtuvinių svarstyklių

  • Dabar parduodama už 9,50 €;
  • 35 % nuolaida;
  • 2,28 € už pristatymą į Lietuvą;
  • galima rinktis iš dviejų spalvų: baltos ir juodos.

Tai yra vienos perkamiausių virtuvinių svarstyklių Aliexpress parduotuvėje. Jas jau įsigijo virš 3 500 pirkėjų, kurie paliko beveik 1 300 atsiliepimų ir turime ypatingai aukštą 4,9 reitingą.

Kuo taip pirkėjams patinka šios svarstyklės? Pirmiausiai - pagaminimo kokybe.

Jos yra labai išvaizdžios, plonos, pagamintos iš nerūdijančio metalo ir su guminėmis kojelėmis, tad puikiai laikosi ant įvairių paviršių ir neslysta.

Taip pat turime ryškų LCD ekranėlį, kuriame matysime sveriamų produktų svorį.

Svarstyklės gali sverti iki 10 kilogramų svorį su 1 gramo tikslumu. Ir pirkėjai teigia, kad šios svarstyklės sveria labai tiksliai. Be to, svarstyklės iš viso palaiko 7 matavimo vienetus: gr, oz, lb, tl, kg, vandens ml, pieno ml.

Svarstyklės yra maitinamos 2 AAA tipo baterijomis, kurias teks įsigyti atskirai; gerai reaguoja į duodamas komandas ir palaiko tokias funkcijas, kaip: svorio nunulinimo, taros funkcija, įspėjimas dėl per didelio svorio, senkančių baterijų energijos ir kt.

Ir net jei pamiršite išjungti svarstykles, jos automatiškai po 3 minučių išsijungs pačios. Puikus virtuvės pagalbininkas tiek gaminant patiekalus, tiek ir stebint savo suvartojamų produktų ir tuo pačiu kalorijų kiekį.

Štai keletas patenkintų pirkėjų nuotraukų: 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto.

Viena geriausiai vertinamų ir labiausiai perkamų klasikinių žaidimų konsolių

  • Dabar parduodama nuo 26,67 €;
  • 27 % nuolaida;
  • nemokamas pristatymas į Lietuvą.

Čia iškart verta pažymėti, kad galima rinktis iš dviejų žaidimų konsolių: su 8 GB talpos microSD atminties kortele ir su 32 GB talpos. 

Taip pat papildomai galima įsigyti ir žaidimų konsolei skirtą krepšelį.

„New BittBoy - Version 3.5“ žaidimų konsolė yra ypatingai populiari Aliexpress internetinėje parduotuvėje ir ją jau įsigijo virš 3 500 pirkėjų. Turime daugiau kaip 1 500 atsiliepimų ir labai aukštą 4,8 reitingą.

Pirkėjams labai patinka, kad „New BittBoy - Version 3.5“ žaidimų konsolė turi ryškų ir spalvotą 2,4 colių įstrižainės ekraną, labai gerai reaguojančius valdymo mygtukus ir talpią 700 mAh talpos bateriją. Pastarąją įkrausime su pakuotėje esančiu microUSB laidu.

Pakuotėje taip pat rasime 8 arba 32 GB talpos atminties kortelę (priklausomai nuo to, kurią pasirinksime) ir VGA laidus.

Pirkėjams ypač patinka, kad į atminties kortelę tiesiog iš kompiuterio galima įrašyti įvairius žaidimus ir juos žaisti šioje stilingoje ir patogioje naudotis „New BittBoy - Version 3.5“ žaidimų konsolėje (joje jau yra iš anksto įrašytų žaidimų aut. past.). Ji palaiko NES / GBC / GB žaidimus bei Arcade, GBA, GB / GBC, NES, SFC, MD, FC, PS1 ir kt. simuliatorius.

Be to, galima išsaugoti žaidimo progresą ir vėl tęsti žaidimą nuo ten, kur baigėme. Plius, keisti garso ir ekrano ryškumo nustatymus.

Šaunu ir tai, kad „New BittBoy - Version 3.5“ turi 3,5 mm audio jungtį. Dabar žaidimus galima žaisti netrukdant kitiems darbuotis ar ilsėtis. Puiki žaidimų konsolė: 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto, 6 foto.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(7)
(2)
(5)

Komentarai ()