Savaitės įdomiausių apžvalgų panorama: kodėl neverta pirkti įspūdingo išmaniojo „Redmi K30“, „didžiausia Apple išmaniųjų laikrodžių kopija kokią tik esu matęs“ bei „nuostabios kainos ir kokybės“ belaidis siurblys iš „Xiaomi“ (5 apžvalgų suvestinė, Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Berserkas 2020-01-04 15:36
Nu va. O aš pasiėmiau K30. Didelis ekranas, man + 120hz ekranas, man +, kad priprantama tai ir durniui aišku, tas kas pripratęs prie 240hz monitoriaus, sunkiai jį priversti grįžti prie 60hz. Nors baterija nelaiko tiek daug prie 120hz režimo, bet net ir tai ilgiau laiko nei dauguma flagmanų. Be to tas pats Mi Note 10 trumpiau laikė nei kai kurie telefonai su 4500mAh ir net mažesnėmis baterijomis. Tiesiog reikia truputį laiko, kad geriau pritaikytų MIUI. Juk nei mėnesis nėra telefonui. O dar čia nauja MIUI versija. Galingumo pilnai užtenka, žaidimų nežaidžiu. Pagrindinė kamera gera, juos montuos į visokius OnePlus 8 ir kitus flagmanus 2020m. 27w krovimas, pilnai užtenka. Pasiėmiau 8gb 256gb global ROM už 309 eurų su siuntimu per 4-8d. UPS+DHL. Bet pagrindyje tai dėl ekrano. Mano praeitas buvom IPS, prieš tai AMOLED ir į ekraną įdegė notification juostelė. Draugui tas pats buvo, tik pas jį naujesnis OnePlus buvo. Dėl to nelabai suprantu dėl ko kiti ten pučia tiek burbulą dėl to IPS. Aišku, kaip IPS nebus tokios kokybės kaip mano praeitas su DCI P3 100%. Pažiūrėsiu kai jausis rankoj toks didelis. Ir, kad vadinti jog tai kaip 160 eurų telefonas kai praktiškai du kartus brangesnis Samsungas yra didesnis š nei šis. Kai moki praktiškai tik už tai kiek kainuoja hardware gamintojams. Kai pelnas jiems nuo šitų telefonų iki 20 eurų. Nuo kai kurių galbūt net į minusą eina. Ir tik dėl software pelno jie sugeba nebankrotuoti su tokiomis telefonų kainomis.
ramunasz 2020-01-05 15:28
Šiaip dėl savęs tikrai nepirkčiau kinietiškos versijos šio modelio telefono vien dėl 4G 7 ir 20 dažnio nebuvimo. Bus problemų su internetu, kinietiškoje versijije neveiks NFC. Ne vienas apžvalgininkas pabrėžė, kad ekranas šiaip sau kokybės...tie hercai, jei pats ekranas nelabai kokybiškas neišgelbės...
Berserkas 2020-01-05 17:02
Dėl 4G 7 ir 20 band žinau. Na, aš palyginus mažai naudoju internetą tiesiai iš išmaniojo telefono tai nelabai realiai ir svarbu man. NFC man iš viso nereikalingas. Kad IPS panelė pakankamai žemo lygio, žinau. Ypač balta spalva netokia kaip IPS panelei, taip pat įdėmiai žiūrint galima pamatyti juodus šešėlius tarkim aplink dvi priekines kameras, nes aplink jas ir tarp jų šviečia juoda spalva pastoviai. Kadangi tai nėra ovali iškirptė, tiesiog padaryta jog atrodytų kai įsijungi. Man buvo svarbus kiti pliusai, bet va, jau atšaukiau. Tris dienas ale ruošia siuntimui. Atsibodo. Tačiau tuo pačiu apmąsčiau ar man reikia naujo telefono Kažką girdėjau, kad po naujų kinai kažką švenčia, galbūt dėl to man niekas ir neišsiuntė.
jasonkennedy 2021-06-13 13:23
In my past I was an IPS, before that it was AMOLED and the notification bar lit up on the screen. The friend had the same thing, only he had a newer OnePlus . As a result, I don’t really understand why others out there are blowing so much bubble about that IPS. Clearly, the IPS will not be as quality as my previous one with the DCI P3 100%.
conjurer 2021-06-13 17:00
Iš konteksto suprantu kad kalbama apie "inverted penis syndrome". Nežinau ar turiu užjausti, ar pasibaisėti, bet džiugu kad misteriui botui tai yra praeities dalykas.