Anonso nuolaidos unikaliam „Xiaomi“ termosui, kuris gali būti naudojamas ir kaip nešiojamas virdulys, ir kaip pašildymo talpa iki reikiamos temperatūros („Deerma DR035“ kaina, Specifikacijos, Video)  ()

„Deerma DR035“ – tai šiuolaikiškas termosas, kuris ypatingas yra dėl tos priežasties, nes esant reikalui gali būti naudojamas ir kaip nešiojamas virdulys. Šis praktiškas aksesuaras gali ne tik užvirinti vandenį, bet ir esant poreikiui nuolatos palaikyti reikiamą vandens temperatūrą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Trumpai: „Deerma DR035“ specifikacijos

  • Paskirtis: gali atstoti įprastą termosą arba nešiojamą virdulį.
  • Talpa: 350 ml.
  • Galia: 300 W.
  • Maitinimas: 220 V.
  • Korpusas: išorėje naudojamas plastikas, o viduje nerūdijantis plienas.
  • Matmenys ir svoris: 7,6 x 7,6 x 22,2 cm; 500 g.

„Deerma DR035“ kaina

  • „Gearbest“ – 33,67 €.
  • Dabar parduodamas su 27% nuolaida, į Lietuvą siunčiamas nemokamai registruotu paštu.
  • Lietuvoje neparduodamas.

Vietiniai Kinijos gamintojai jau ne kartą mus stebino savo neįtikėtinais sprendimais. Ir jeigu kartais atrodo, jog tam tikriems daiktams papildomo funkcionalumo jau suteikti yra neįmanoma, kinai įrodo, kad mes klydome.

Pavyzdžiui, termosas, atrodytų, turi viską ko jam reikia, bet „Xiaomi“ net ir čia sugebėjo išpildyti savo fantazijas. Naujos kartos „Xiaomi Deerma DR035“ termosas atrodo ne tik šiuolaikiškai, bet yra ypatingas dar ir dėl tos priežasties, nes esant reikalui gali būti naudojamas kaip nešiojamas virdulys.

Trumpai tariant, „Deerma DR035“ turi ne tik integruotą termostatą, bet ir kaitinimo elementą, o įmontuotas ekranas šiuo atveju leidžia patogiai valdyti šį neįprastą net kelias funkcijas turintį įrenginį. Pavyzdžiui, „Deerma DR035“ esantis šaltas vanduo gali būti lengvai užvirintas iki 100 laipsnių vos vieno lietimui jautraus mygtuko paspaudimu.

Tuo tarpu, kito lietimui jautraus mygtuko pagalba galima parinkti norimą temperatūrą 40 – 90 laipsnių ribose. Kitaip sakant, „Deerma DR035“ leidžia ne tik užvirti vandenį, bet esant reikalui dar gali būti naudojamas ir kaip norimą vandens temperatūrą nuolatos palaikantis prietaisas. Būtent analogišką funkcionalumą šiuo metu dažnai turi ir naujesni standartiniai virduliai.

„Deerma DR035“ kaip termoso galimybėmis taip pat abejoti tikrai neverta. Gamintojas tvirtina, jog „Deerma DR035“ vidus yra pagamintas iš 304 tipo nerūdijančio plieno, po juo yra naudojama speciali šilumą sulaikanti medvilnė bei papildomas apsauginis polipropileno (PP) sluoksnis.

Galiausiai norisi paminėti ir kompaktiškus „Deerma DR035“ termoso matmenis (7,6 x 7,6 x 22,2 cm) bei santykinai nedidelį 500 gramų svorį. Įvertinus visas papildomas funkcijas bei privalumus gana maloniai stebina ir pati santykinai didelė 350 mililitrų termoso talpa.

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(1)
(0)
(1)

Komentarai ()