Anonso nuolaidos išskirtinai galingam TV priedėliui su itin sparčiu 6 branduolių „Amlogic S922X“ CPU, „Android 9.0“, dvigubo dažnio WiFi, daugybe jungčių, automatiniais atnaujinimais ir gera kaina („Ugoos AM6 Pro“ kaina, Specifikacijos, Video)  ()

„Ugoos AM6 Pro“ – tai dideliu našumu išsiskiriantis TV priedėlis, kuris yra aprūpintas „Android 9.0“ operacine sistema. Dėl integruoto 6 branduolių „Amlogic S922X“ CPU šis TV priedėlis puikiai tinka ne tik naršymui internete, muzikos klausymui ar nuotraukų peržiūrai, bet ir žaidimams, aukštosios raiškos (4K) filmų peržiūrai bei darbui su kitomis įvairiomis „Android“ platformos taikomosiomis programomis.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Trumpai: „Ugoos AM6 Pro“ specifikacijos

  • Garsas ir vaizdas: 4K raiškaH.265.
  • Procesorius: 6 branduolių „Amlogic S922X“.
  • Vaizdo plokštė: „ARM Mali-G52 MP6“.
  • Atmintis: 4 GB DDR4 tipo RAM; 32 GB ROM; Micro SD kortelė iki 32 GB.
  • Ryšiai: WiFi (2,4 GHz + 5 GHz), Bluetooth 5.0, Ethernet (1000 Mbps, RJ-45).
  • OS: „Android 9.0“, su galimybe atnaujinimus gauti ir ateityje.
  • Išskirtinės savybės: EU rinkai pritaikytas adapteris, OS atnaujinimai; papildomos valdymo funkcijos žaidimų mėgėjams; Samba protokolo palaikymas.
  • Matmenys ir svoris: 13 x 12 x 2 cm; 300 g.

„Ugoos AM6 Pro“ kaina

  • „Gearbest“ – 126,77 €.
  • Dabar parduodamas su 18% nuolaida, į Lietuvą siunčiamas nemokamai registruotu paštu.
  • Lietuvoje neparduodamas.

Televizoriai gana sparčiai keičiasi, todėl labai tikėtina, kad net ir tuo atveju, jeigu naudojate išmanųjį televizorių, jis jau negali pasiūlyti jums to, ką patys naujausi rinkoje pasirodę išmanieji televizoriai. Džiugu, kad pirkti naują televizorių iš tikrųjų nėra didelės prasmės, nes trūkstamą funkcionalumą pilnai gali pasiūlyti ir ženkliai mažiau kainuojantys TV priedėliai.

Pavyzdžiui, naujos kartos TV priedėlis „Ugoos AM6 Pro“ maloniai stebina ne tik savo funkcionalumu, bet ir neįtikėtinu našumu, kurio šiuo metu dažniausiai negali pasiūlyti net ir patys naujausi išmanieji televizoriai. Be to, komplekte „Ugoos AM6 Pro“ iš karto atkeliauja su specialiu nuotoliniu valdymo pulteliu, kuris gana reikšmingai prisideda prie lengvo bei intuityvaus šio TV priedėlio valdymo.

„Ugoos AM6 Pro“ vertas dėmesio jau vien todėl, nes yra aprūpintas bene naujausios kartos „Android 9.0“ operacinės sistemos versija.

Tai reiškia, jog įsigijus šį TV priedėlį savo televizoriuje galėsite turėti praktiškai tą patį funkcionalumą kaip ir naudodami „Android“ išmanųjį telefoną. Pavyzdžiui, muzikos klausimui galėsite naudoti „Spotify“, „Deezer“ ar „YouTube“ taikomąsias programas, naršymui internete „Chrome“, o serialų peržiūrai „Netflix“.

Gamintojas taip pat tvirtina, jog ateityje „Ugoos AM6 Pro“ TV priedėlis sulauks operacinės sistemos atnaujinimų, kurie šiuo atveju bus įdiegiami automatiškai. Deja, bet kol kas sunku pasakyti ar gamintojas ruošiasi išleisti tik būtinus saugumo ir klaidų pataisymus, ar ateityje turi planų šiam TV priedėliui pristatyti ir „Android 10“ platformos atnaujinimą.

Šiuo atveju svarbu atkreipti dėmesį ir į tai, jog „Ugoos AM6 Pro“ TV priedėlis yra aprūpintas ne tik 1000 Mbps RJ-45 tipo internetine jungtimi, bet dar turi ir integruotą IEEE 802.11ac WiFi ryšio modulį. Tai reiškia, jog maksimalų duomenų perdavimo našumą pirkėjas šiuo atveju visuomet turės tiek laidiniu, tiek belaidžiu būdu.

Būtina paminėti ir tai, jog „Ugoos AM6 Pro“ yra suderinamas su populiariuoju Samba protokolu. Tai reiškia, jog esant poreikiui šis TV priedėlis gali atstoti nesudėtingą FTP namų serverį, kuriame saugomą informaciją lengvai galėsite pasiekti naudodami bet kurį prie vietinio namų interneto tinklo prijungtą elektroninį įrenginį (televizorių, išmanųjį telefoną, planšetinį kompiuterį ir t.t.).

Galiausiai svarbu pridėti ir tai, kad „Ugoos AM6 Pro“ yra vienas iš pirmųjų TV priedėlių rinkoje su itin galingu šešių branduolių „Amlogic S922X“ centriniu procesoriumi. Sintetinių bandymų metu šis TV priedėlis surenka bene dvigubai daugiau taškų nei senesnės kartos TV priedėliai su „Amlogic S905X2“ CPU.

Pastarąjį centrinį procesorių naudoja kiek anksčiau pasirodęs „MECOOL KM3“ TV priedėlis, kurio kokybe ir galimybėmis daugelis pirkėjų dar neabejoja net ir šiandien. Žinoma, „Ugoos AM6 Pro“ atveju papildomas našumas kainuoja, tačiau jeigu esate didelis „Android“ žaidimų mėgėjas, tuomet „Ugoos AM6 Pro“ bent jau šiai dienai greičiausiai tampa bene geriausiu įmanomu pasirinkimu.

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(7)
(3)
(4)

Komentarai ()