Fantastiškos išvaizdos ir valdymo galimybių mini dronas, ypatingai populiari „Xiaomi“ barzdaskutė ir pirkėjų iš Lietuvos giriamas bekontaktis „Xiaomi“ muilo putų dozatorius (Video)  ()

Geriausi Aliexpress pasiūlymai:

- Unikalios išvaizdos mini dronas - „Mini Drone UFO Dron With Camera Gesture Gravity Induction Drones Quadcopter Anti-collision Magic Hand UFO Ball Aircraft Kids Toy“;

- Labai populiari Xiaomi barzdaskutė - „XIAOMI Original face shaver Enchen BlackStone 3D Electric Shaver, Men Washable Type-C USB Rechargeable Shaving Beard Machine“;

- Perkamiausias muilo putų dozatorius su labai daug gerų atsiliepimų iš Lietuvos - „In Stock Original Xiaomi Mijia automatic Induction Foaming Hand Washer Wash Automatic Soap 0.25s Infrared Sensor For Smart Homes“;


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Unikalios išvaizdos mini dronas - „Mini UFO Drone“

  • Dabar parduodamas nuo 20,27 €;
  • 30 % nuolaida;
  • nemokamas pristatymas į Lietuvą;
  • galima rinktis iš 3 skirtingų spalvų: mėlynos, geltonos ir raudonos.

Taip pat verta atkreipti dėmesį, kad galima rinktis droną su kamera ir be jos.

Sumokėjus kelis papildomus eurus - „Mini UFO Drone“ dronas atkeliaus su 480P raiška filmuojančia kamera (F/1.8 diafragma ir 120 laipsnių matymo kampas).

Nors šis unikalios išvaizdos ir nedidukas dronas - 19,5 x 5,5 - turi ganėtinai nedaug atsiliepimų, bet pirkėjai juo yra labai patenkinti. Štai kodėl turime net 5 balus iš 5 galimų.

„Mini UFO Drone“ dronas palaiko daugybę naudingų funkcijų ir pasižymi geromis savybėmis: išmetus droną į orą, jis automatiškai pradeda skristi; vieno mygtuko paspaudimu pakyla ir nusileidžia; turi LED šviesas; vartosi 360 laipsnių kampu; palaiko skirtingas valdymo galimybes; turi masyvią bateriją ir t.t.

500 mAh talpos baterijos užtenka 6-10 min. skrydžiui, kas tokioje kainų kategorijoje yra gerai. O ir įkraunama su pakuotėje esančiu USB laidu per 60 min.

Gamintojas labai pabrėžia tą faktą, kad „Mini UFO Drone“ turi 6 jutiklius - įprastai tokie dronai turi 4 - kurie jį apsaugo nuo aplinkui esančių kliūčių. Žinoma, patariama šį droną skraidinti atvirose vietose.

Kita labai šauni ir pirkėjams patinkanti drono savybė yra jo valdymo galimybės. „Mini UFO Drone“ droną galima valdyti su išmaniuoju telefonu, rankų judesiais ir štai šiuo - žemiau nuotraukoje matomu specialiu laikrodžiu. Jį taip pat rasite pakuotėje.

„Mini UFO Drone“ valdymo laikrodis palaiko 2,4 GHz ryšį ir dronas nuo jūsų galės skraidyti iki 80 metrų atstumu. Išties šauni ir ganėtinai unikali drono valdymo galimybė.

Labai populiari Xiaomi barzdaskutė - „Xiaomi Enchen BlackStone 3D Electric Shaver“

  • Dabar parduodamas nuo 11,23 €;
  • 44 % nuolaida;
  • nemokamas pristatymas į Lietuvą.

„Xiaomi Enchen BlackStone 3D Electric Shaver“ yra ypatingai populiari barzdaskutė Aliexpress parduotuvėje.

Ją jau įsigijo beveik 5 000 pirkėjų, turime beveik 2 000 atsiliepimų ir net 4,8 reitingą. Tarp atsiliepimą palikusių pirkėjų yra daug teigiamų vertinimų iš Lietuvos. Pirkėjai teigia, kad ši barzdaskutė gerai įveikia ir trijų dienų barzdą, o skutant visiškai nepeša. 

„Xiaomi Enchen BlackStone 3D Electric Shaver“ palaiko sausą skutimą, du skutimo greičius, o trys skutimo galvutės juda nepriklausomai viena nuo kitos ir taip maksimaliai prisitaiko prie veido kontūrų.

Taip pat barzdaskutė turi apsaugą nuo baterijos perkrovos, plaukelių pešimo ir papildomai yra peiliukas, skirtas žandenų bei ūsų formavimui. Išties šauni barzdaskutė.

Tai yra kompaktiška „Xiaomi“ barzdaskutė: 155 x 53 mm išmatavimų ir sveria 139 gramus. 5W galios ir maksimalus garso lygis siekia 67 dB.

Barzdaskutė pagaminta iš plieno bei plastiko elementų, kurie užtikrina patogesnį barzdaskutės laikymą rankoje ir padeda išvengti netikėtų išslydimų iš rankų.

.

„Xiaomi Enchen BlackStone 3D Electric Shaver“ puikiai tinka ilgose kelionėse, kadangi 600 mAh baterijos užteks net dvejiems mėnesiams.

Per C-tipo USB jungtį tereikės įkrauti barzdaskutės bateriją - tai užtruks apie valandą laiko - ir šį darbą galima bus pamiršti visiems 2 mėnesiams. Išties išvaizdi, kokybiškai pagaminta, funkcionali ir nebrangi „Xiaomi“ barzdaskutė, kurią dar ir lengva bei patogu išvalyti.

Perkamiausias muilo putų dozatorius su labai daug gerų atsiliepimų iš Lietuvos - „Xiaomi Mijia automatic Induction Foaming“

  • Dabar parduodamas nuo 11,23 €;
  • 30 % nuolaida;
  • nemokamas pristatymas į Lietuvą.

Šis bekontaktis muilo putų dozatorius yra ypatingai populiarus Aliexpress parduotuvėje ir jį jau įsigijo virš 10 000 pirkėjų.

Jie yra labai patenkinti ir šį „Xiaomi“ įrenginį įvertinę net 4,8 balais.

Toks šaunios išvaizdos ir vandeniui atsparus (IPX4) įrenginys turi infraraudonųjų spindulių jutiklį, kuris sureaguoja į priartėjusias rankas ir išpurškia muilo putų.

Tiek gamintojas, tiek ir pirkėjai tvirtina, kad reakcijos laikas yra labai geras ir vos per ketvirtį sekundės rankose jau yra porcija muilo putų - higieniška ir patogu.

Svarbu paminėti, kad šis muilo putų dozatorius yra maitinamas 2 AA tipo baterijomis, kurias teks įsigyti atskirai.

Taip pat „Xiaomi Mijia automatic Induction Foaming“ reikės pripildyti norimu skystu muilu. Jei pastarasis yra ganėtinai tirštas - rekomenduojama jį atskiesti su vandeniu santykiu 70 su 30, kur 30 proc. yra skysto muilo kiekis.

Pirkėjai iš Lietuvos yra labai parenkinti šiuo muilo putų dozatoriumi, jo veikimu ir, kad viskas išlieka taip higieniška. Štai keletas Lietuvos pirkėjų nuotraukų: 1 foto, 2 foto, 3 foto.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(2)
(1)
(1)

Komentarai ()