Perkamiausia iš AliExpress: populiariausi virtualios realybės akiniai, pirkėjų iš Lietuvos puikiai vertinama ir tiesiog geriausia mobili auklė už tokią kainą bei pati perkamiausia GSM signalizacija (Video)  (3)

Geriausi Aliexpress pasiūlymai:

- Populiariausi virtualios realybės akiniai - „Original BOBOVR Z4 Leather 3D Cardboard Helmet Virtual Reality VR Glasses Headset Stereo BOBO VR for 4-6' Mobile Phone“;

- Viena perkamiausių mobilių auklių su labai gerais atsiliepimais iš Lietuvos - „VB603 Wireless Video Color Baby Monitor with 3.2Inches LCD 2 Way Audio Talk Night Vision Surveillance Security Camera Babysitter“;

- Perkamiausia GSM signalizacija su labai gerais atsiliepimais iš Lietuvos - „KERUI Wireless Home WIFI GSM Security Alarm System Kit APP Control With Auto Dial Motion Detector Sensor Burglar Alarm System“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Populiariausi virtualios realybės akiniai - „BOBOVR Z4“ 

  • Dabar jie parduodami nuo 18,91 €;
  • 27 % nuolaida;
  • 4,29 € už pristatymą į Lietuvą.

„BOBOVR Z4“ yra ypatingai populiarūs virtualios realybės akiniai Aliexpress parduotuvėje.

Juos jau įsigijo virš 4 600 pirkėjų, kurie paliko beveik 1 800 atsiliepimų ir turime itin aukštą 4,8 reitingą. Retas produktas gali pasigirti tokiu aukštu įvertinimu ir ypatingai virtualios realybės akiniai.

Pirkėjams ypač patinka tai, kad už tokią žemą kainą galima įsigyti labai kokybiškai pagamintus „BOBOVR Z4“ virtualios realybės akinius.

Jie tinka praktiškai su bet kokiais išmaniaisiais telefonais, kurių ekranas yra nuo 4 iki 6 colių įstrižainės.

Akinių matymo kampas siekia 120 laipsnius, o tai yra labai geras rodiklis. Taip pat yra įmontuotas objektyvo reguliavimas, palaikoma 3D funkcija, galima už kelis eurus papildomai įsigyti valdiklį ir šie VR akiniai draugiški toliaregystės ir trumparegystės problemų turintiems žmonėms.

Taip pat „BOBOVR Z4“ turi įmontuotas ausines - maksimalus garso lygis siekia 98 dB; o atsaka dažnis 20 - 20 000 Hz - ir turi 3,5 mm audio jungtį.

Pirkėjai ypač pabrėžia šių akinių lengvumą, malonų bei patogų naudojimąsi. Puikus variantas norintiems išbandyti akinius akinius ir jų suteikiamas pramogas.

Viena perkamiausių mobilių auklių su labai gerais atsiliepimais iš Lietuvos

  • Dabar ji parduodama už 39,66 €;
  • 41 % nuolaida;
  • 3,15 € už pristatymą į Lietuvą.

Ypatingai populiari mobili auklė, kuriai gerų žodžių negaili ir pirkėjai iš Lietuvos.

Ją jau įsigijo beveik 5 000 pirkėjų, kurie paliko kone 2 200 atsiliepimų ir šią mobilią auklę įvertino net 4,9 balais. 

Atskreipkite dėmesį į tai, kad ši mobili auklė turi vaizdo kamerą, ekraną, transliuoja garsą ir net groja lopšinių melodiją, o kainuoja apie 40€. Už tokią sumą Lietuvoje gausite tik pačias paprasčiausias aukles su garsinio signalo perdavimu. Tos auklės, kurios transliuoja vaizdą, Lietuvoje parduodamos nuo 75-80€, t.y dvigubai brangiau. 

Tad nekeista, kuo gi taip pirkėjams patinka ši mobili auklė - tai fantastiškai geras kainos ir galimybių santykis. 

Ši mobili auklė turi mikrofoną bei garsiakalbį, tad per ją galima kalbėti su namiškiais - savo vaikais.

Taip pat mobili auklė turi CMOS 0,3 MP kamerą ir užtikrina platų matymo kampą. Palaikomas net ir naktinis matymas. Tad visą vaizdą galima matyti 3,2 colių dydžio ekranėlį turinčiame valdiklyje, į kurį duomenys yra perduodami 2,4 GHz ryšiu.

Valdiklis yra maitinamas įkraunama 750 mAh talpos baterija.

Pirkėjams patinka ir tai, kad ši mobili auklė stebi kambario temperatūrą ir jei šalia vaiko ji pasikeičia, apie tai yra informuojama.

Be to, mobili auklė palaiko ir VOX funkciją. Jei aplink vaiką pakinta garso lygis - tarkime pats vaikas pradeda verkti - tada įsijungia garsiakalbis ir iškart girdėsite kas vyksta.

Šaunus produktas, kuriuo labai džiaugiasi pirkėjai iš Lietuvos bei viso pasaulio ir dažnas jų džiaugiasi net tokia funkcija, kaip 8 lopšinių melodijų palaikymu: 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto.

Perkamiausia GSM signalizacija su labai gerais atsiliepimais iš Lietuvos - „KERUI“ 

  • Dabar ji parduodama nuo 32,58 €;
  • 40 % nuolaida;
  • nemokamas pristatymas į Lietuvą.

Tam, kad namai būtų saugus ir būtume nuolat informuojami apie nelauktus svečius, būtina įsirengti išmanią namų saugumo signalizaciją.

Ir kaip rodo virš 4 300 pirkimų, beveik 2 000 atsiliepimų ir labai aukštas 4,8 balas - „KERUI“ GSM signalizacija yra puikus pasirinkimas.

Jos kaina labai svyruoja ir tai priklauso nuo to, kiek daug norėsite papildomų daviklių, ar papildomai pasirinksite vaizdo kamerą bei ar „KERUI“ palaikys GSM ar GSM ir WiFi.

Pasirinkus GSM variantą, kai „KERUI“ sistema užfiksuos jūsų namuose vykstantį judėjimą, į telefoną gausite žinutę.

O su WiFi dar papildomai galėsite „KERUI“ valdyti su išmaniąja programėle ir tai suteiks papildomo funkcionalumo.

Net ir būdami išvykę atostogauti visai į kitą pasaulio kraštą, žinosite kas dedasi jūsų namuose ir durų, langų, judesio bei kiti davikliai nuolat saugos jūsų namus.

Galima į bendrą sistemą prijungti iki 99 skirtingų daviklių, tarp kurių yra dūmų ir dujų nuotėkį fiksuojantys bei signalizacija, tad namus galima paversti tikra tvirtove.

O jei prijungsite filmavimo kamerą, galėsite matyti kas vyksta namuose ir kam nors į juos įsilaužus, net iki 6 asmenų gali būti apie tai informuoti.

Puiki namų saugumo sistema ir belieka tik pasirinkti tokį variantą, koks atitinka jūsų asmeninius poreikius. Su tam tikru daviklių skaičiumi, kamera ir t.t.

Pirkėjai taip pat perka labai įvairius variantus ir džiaugiasi tiek puikiu pardavėju, jo greitu reagavimu į užklausas, pristatymu ir pačia „KERUI“ namų saugumo sistema: 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(5)
(2)
(3)

Komentarai (3)