Atkeliavo išmaniųjų laikrodžių žudikas: 1260 mAh baterija, veido atpažinimo technologija, dvi kameros, 4G LTE modulis, daugybė sporto režimų ir tiesiog juokinga kaina (Specialus anonsas „KOSPET Prime SE“, Video)  (2)

„KOSPET Prime SE“ - naujausias kompanijos išmanusis laikrodis su veido atpažinimo technologija, 1260 mAh talpos baterija, 2 kameromis, 4G LTE modulio palaikymu ir anonso proga parduodamas už labai žemą kainą. Tai dar patrauklesnis pasiūlymas už jo vyresnįjį brolį „KOSPET Prime 4G“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kaina ir sąlygos

  • Išankstiniai „KOSPET Prime SE“ užsakymai - parduodamas vos už 91 €;
  • 33 % nuolaida;
  • akcija galioja iki 2020 m. sausio 12 d.;
  • nemokamas pristatymas į Lietuvą registruotu paštu;
  • verta atkreipti dėmesį, jog tokia kaina yra taikoma tik anonso metu ir galios vos kelias dienas. Pagal tai, kokios yra specifikacijos, vėliau šis išmanusis laikrodis neabejotinai brangs;
  • „KOSPET Prime 4G“ dabar parduodamas už 132,86 €;

Praėjusių metų pabaigoje „KOSPET“ kompanija pristatė unikalų „KOSPET Prime 4G“ išmanųjį laikrodį, kurį išbandėme ir mes (Kospet Prime apžvalga).

Tai yra tikrai neeilinis išmanusis laikrodis bei turi labai daug kuo pasigirti: ir pagaminimo kokybe, ir savo funkcijomis bei galimybėmis.

O kuo gi gali pasigirti naujasis „KOSPET Prime SE“? Tai tarsi turėtų būti kiek paprastesnė laikrodžio versija. Juolab, kad ir kainuoja ženkliai mažiau. Tad pradėkime nuo pačių įdomiausių „KOSPET Prime SE“ savybių.

1. Vienas pirmųjų pasaulyje išmaniųjų laikrodžių su Face ID technologija

Kaip ir „KOSPET Prime 4G“, taip ir „KOSPET Prime SE“ yra pirmieji pasaulyje išmanieji laikrodžiai, kurie palaiko Face ID technologiją.

Iki šiol išmanieji laikrodžiai veido atpažinimo technologijos neturėjo, tad „KOSPET Prime SE“ tampa išties unikaliu išmaniuoju laikrodžiu visoje rinkoje.

Gamintojas teigia, kad veido atpažinimo technologija veikia puikiai ir vos per 0,1 s yra atrakinamas išmanusis laikrodis. Šauni savybė, kuri užtikrins papildomą asmeninių duomenų saugumą.

2. Net 2 integruotos vaizdo kameros

Ir kuris iš rinkoje esančių išmaniųjų laikrodžių gali pasigirti turintis integruotą kamerą, ar dvi? Unikali „KOSPET Prime 4G“ savybė, kurią taip pat pasižymi ir „KOSPET Prime SE“.

Šis šaunus išmanusis laikrodis šone turi 8MP kamerą, o priekyje įtaisyta 2MP kamera. Tad su šiuo išmaniuoju laikrodžiu galima fotografuoti ir atlikti video skambučius.

3. Rekordinė, net 1260 mAh talpos baterija

Trečioji unikali „KOSPET Prime SE“ savybė yra jo turima 1260 mAh talpos baterija. Skaičiai yra gigantiški - tokios baterijos neturi nei vienas kitas išmanusis laikrodis visame pasaulyje. Išskyrus tą patį „KOSPET Prime 4G“.

„KOSPET“ kompanijos išmanieji laikrodžiai visada pasižymėjo ypač talpiomis baterijomis - po 800 mAh ir pan. - bet, kad turėtų tokio dydžio, tai yra itin retas atvejis.

Gamintojas teigia, kad „KOSPET Prime SE“ baterija yra 40 proc. didesnė, palyginus su kitais išmaniaisiais laikrodžiais, turinčiais talpiausias baterijas. 

Tokio dydžio baterija yra puikus dalykas ir gamintojas teigia, kad „KOSPET Prime SE“ baterijos budėjimo režime užteks 7 dienoms, o naudojant įprastai - 2-3 dienoms. Rezultatas yra tikrai geras, ypač atsižvelgiant į šio išmanaus laikrodžio galimybes ir funkcijas.

4. Neįtikėtinai galinga techninė įranga

„KOSPET Prime SE“ aprūpintas itin galingu MTK6739 procesoriumi, su 1,25 GHz taktiniu dažniu, kokybiška vaizdo plokšte, 1 GB RAM ir 16 GB vidine atmintimi. Monstriški parametrai išmaniajam laikrodžiui.

Tiesa, „KOSPET Prime 4G“ turi 3 GB RAM ir 32 GB vidinė atminties, tad šiuo atveju vyresnysis brolis įgauna pranašumą.

5. Daugybė matuojamų parametrų

Po tokių skaičių ir parametrų nepamirškime, kad „KOSPET Prime SE“ visgi yra išmanusis laikrodis, o ne išmanusis telefonas.

Tad, kaip ir priklauso tokiam įrenginiui, jis matuoja širdies ritmą, skaičiuoja žingsnius, seka miego kokybę ir palaiko 9 skirtingus sporto režimus: krepšinį, futbolą, bandmintoną, ping-pongą, šokinėjimą per šokdynę, važiavimą dviračiu, ėjimą, bėgimą lauke ir bėgimą ant bėgimo takelio. 

Išlaikytos tos pačios savybės, kaip ir „KOSPET Prime 4G“ laikrodyje.

6. Tai beveik tikras telefonas ant rankos

Taip, „KOSPET Prime SE“ yra išmanusis laikrodis, kuris palaiko nanoSIM kortelę ir su juo galime skambinti, atsiliepti, rašyti žinutes, gauti pranešimus ir t.t. Lyg ant rankos riešo turėtume išmanųjį telefoną.

Ir geriausia, kad „KOSPET Prime SE“ palaiko visus Lietuvoje esančius mobiliuosius dažnius.

7. Tai tikras išmanusis laikrodis: veikia su Android 7.1 operacine sistema, todėl galima įdiegti papildomas programėles

„KOSPET Prime SE“ darbuojasi su Android 7.1 operacine sistema (yra lietuvių kalba), palaiko Google paslaugas, kaip Google Store, Google Map, Google Voice bei kitas ir į laikrodį galima įdiegti papildomas programėles.

Verta atkreipti dėmesį, kad absoliuti dauguma išmaniųjų laikrodžių iš Kinijos neturi tokios galimybės - jie labiau sporto laikrodžiai, nei tikri išmanieji laikrodžiai. 

„KOSPET Prime SE“ palaiko WiFi 2.4GHz/5GHz ir Bluetooth 4.0 ryšius, suporuojamas su įrenginiais, kurie darbuojasi su iOS 9.0/Android 5.1 ir naujesnėmis operacinėmis sistemomis.

Žinoma, palaikoma išmanioji programėlė WiiWatch 2, kurioje bus galima peržiūrėti dar detalesnę savo fizinės veiklos informaciją ir kt. Laikrodis ir programėlė palaiko įvairias kalbas: anglų, rusų, vokiečių ir kt.

8. Visos sąsajos su socialiniai tinklais ir navigacinės sistemos

Žinoma, kad „KOSPET Prime SE“ informuoja apie gautus pranešimus iš socialinių tinklų ir į juos bei elektroninius laiškus galima atsakyti.

Taip pat palaikomas nuotolinis išmaniojo telefono kameros valdymas, sugeba rasti telefoną, yra diktofonas, palaikomas muzikos grotuvas bei GPS, GLONASS, A-GPS navigacijos sistemos.

9. Metalinis ir keramikinis korpusas su LCD ekranu

O kaip gi pagaminimo kokybė? Kaip ir dera tokiam įrenginiui, ji yra puiki. Metalinis ir keramikinis korpusas su keičiama silikonine apyranke. „KOSPET Prime SE“ yra atsparus vandeniui - IP67 standartas.

„KOSPET Prime SE“ turi puikios kokybės, 1,6 colių įstrižainės apvalų LCD ekraną su 400 x 400 raiška ir 354PPI rodikliu. Jis reaguoja į prisilietimus ir laikrodį taip pat galima valdyti su ant korpuso esančiais mygtukais. Pats laikrodis sveria 86 gramus ir yra tokių išmatavimų: 27,4 x 5,08 x 1,75 cm. 

Tad štai koks jis, naujasis „KOSPET Prime SE“ išmanusis laikrodis. Galima drąsiai sakyti, kad perėmė 99 % specifikacijų, savybių, galimybių ir išvaizdos bei pagaminimo kokybės iš savo vyresniojo brolio „KOSPET Prime 4G“.

Puiki pagaminimo kokybė, kosminio dydžio baterija, veido atpažinimo technologija, 4G LTE ir kitų ryšių palaikymas bei puikūs techniniai parametrai už, verta pripažinti, juokingą kainą.

Jau ir „KOSPET Prime 4G“ yra labai pigus, o „KOSPET Prime SE“ yra dar pigesnis. Toks išmanusis laikrodis turėtų kainuoti ženkliai brangiau ir tikėtina, kad pasibaigus anonso nuolaidoms - taip ir bus.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(17)
(18)
(-1)

Komentarai (2)