Nuolaidų kuponas ir labai gera kaina išskirtinio dizaino skaitmeniniam laikmačiui su magnetiniu paviršiumi – idealiai tinkamas tiek virtuvėje, tiek biure, tiek sporto salėje („Baseus ACDJS-01“ kaina, Specifikacijos)  ()

„Baseus ACDJS-01“ – tai skaitmeninis magnetinį tvirtinimo paviršių turintis laikmatis, kuris laiką gali skaičiuoti tiek įprasta, tiek atgaline tvarka. Be to, šis neįprastas aksesuaras dar turi ir integruotą garsinį signalą, todėl puikiai tinka ne tik naudojimui namuose, bet ir biuruose ar sporto salėje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Trumpai: „Baseus ACDJS-01“ specifikacijos

  • Paskirtis: skaitmenis laikmatis su integruotu garsiniu signalu.
  • Maitinimas: 3x AA tipo baterijos.
  • Darbo temperatūra: nuo 0 iki 50 laipsnių.
  • Korpusas: pagamintas iš ABS plastiko.
  • Matmenys ir svoris: 7,8 x 7,8 x 2,75 cm; 90 g.

„Baseus ACDJS-01“ kaina

  • „Gearbest“ – 11,74 € (nuolaidos kodas - GBJJ463888).
  • Dabar parduodamas su 21% nuolaida, į Lietuvą siunčiamas už 0,08 €.
  • Lietuvoje nepraduodamas.

Laikmatį galime rasti tiek išmaniajame telefone, tiek fiziniame aktyvumo asistente ar išmaniajame laikrodyje. Vis dėlto pastarieji įrenginiai ne visuomet maksimaliai patogiai atlieka šią jiems pavestą užduotį, todėl kartais tenka ieškoti kitų alternatyvų.

Pavyzdžiui, kinai šiuo metu siūlo išbandyti unikalų aksesuarą „Baseus ACDJS-01“. Priešingai nei kiti įrenginiai, šis orientuojasi tik į laikmačio funkcionalumą, todėl šią užduotį gali atlikti bene geriausiai. „Baseus ACDJS-01“ taip pat išsiskiria unikaliu dizainu, todėl gali būti naudojamas ne tik namuose, bet ir biuruose ar sporto salėje.

„Baseus ACDJS-01“ yra aprūpintas LED tipo ekranu, o paties laikmačio valdymui naudoja vieną lietimui jautrų mygtuką bei, kaip galima nuspėti, integruotą akselerometrą. Pavyzdžiui, norint aktyvuoti atgalinio laiko skaičiavimą šiuo atveju pakanka „Baseus ACDJS-01“ paversti į kairę ar dešinę. Tais atvejais, kai laiką tiesiog norima skaičiuoti nuo nulio įprastai, pakanka spustelėti integruotą lietimui jautrų mygtuką.

Džiugina ir tai, jog „Baseus ACDJS-01“ ekrane yra pateikiamas tik pats laikmatis, todėl svarbiausia informacija visuomet yra prieš akis. Be to, ši informacija yra pateikiama skaitmenine forma, kurią visuomet lengva apdoroti praktiškai visiems be išimties.

Tais atvejais, kai naudojamas atgalinis laikmatis, dar galima pasinaudoti ir integruotu papildomu garsiniu signalu. Gamintojas tvirtina, kad „Baseus ACDJS-01“ turi dviejų lygių garsinį signalą. Tuo tarpu, tie pirkėjai, kurie mano, jog ši funkcija jiems yra nereikalinga, bet kada ją gali išjungti vos vieno mygtuko paspaudimu.

Praktika rodo, jog „Baseus ACDJS-01“ laikmatį patogu naudoti virtuvėje, atliekant jogos pratimus ar tiesiog skaitant knygą. Kitaip sakant, šis laikmatis gali praversti ne tik atliekant kasdieninius buities darbus, bet ir ugdant bei formuojant naujus įpročius, pavyzdžiui, sporto salėje ar darbo kambaryje.

Be to, „Baseus ACDJS-01“ laikmatis dar turi magnetinį paviršių, todėl esant reikalui gali būti lengvai pritvirtinimas prie įvairių metalinių paviršių. Pavyzdžiui, biure šį laikmatį bet kada lengvai galima pritvirtinti prie magnetinės lentos, o virtuvėje prie šaldytuvo.

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(0)
(1)
(-1)

Komentarai ()