Prasidėjo didysis Žiemos išpardavimas AliExpress ir Gearbest parduotuvėse: TOP 13 geriausių pasiūlymų su rekordiškai geromis kainomis, iš Lenkijos ir Čekijos sandėlių - robotai siurbliai, išmanieji laikrodžiai, LED lempos ir daugybė kitos įrangos (Video, 2020 m. 2 savaitė)  (1)

- Robotas dulkių siurblys „Xiaomi Mijia 1S“ (iš Lenkijos sandėlio)

- 27 % nuolaida veiksmo kamerai „EKEN H9R / H9 Action Camera Ultra HD“

- 36 % nuolaida belaidžiui dulkių siurbliui „Xiaomi Dreame V9P“ (iš Čekijos sandėlio)

- 46 % nuolaida oro grynintuvui „Xiaomi Smart Air Purifier 2S“ (iš Čekijos sandėlio)

- 93 % nuolaida perkamiausiam AliExpress laikrodžiui „CURREN“

- 25 % nuolaida išmaniajam laikrodžiui „Amazfit GTS“ (su nuolaidos kuponu)

- 18 % nuolaida elektriniam dantų šepetėliui „Oclean Z1“ (iš Čekijos sandėlio)

- 15 % nuolaida moderniam, funkcionaliam ir stilingam elektriniam dantų šepetėliui „Oclean X“ (iš Čekijos sandėlio, su nuolaidos kuponu)

- 47 % nuolaida LED šviestuvui „Yeelight YLXD42YL“ (iš Čekijos sandėlio)

- Automobilinis FM moduliatorius „Alfawise QC3.0“ (su nuolaidos kuponu)

- 12 % nuolaida kompaktiškam rankiniam dulkių siurbliui „Alfawise H6S“ (iš Čekijos sandėlio)

- 62 % nuolaida išmaniajai apyrankei „Xiaomi Mi Band 4“ (su nuolaidos kuponu)

- 54 % nuolaida vandens termometrui „LED Display Water Shower Thermometer“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Populiariausios Kinijos parduotuvės skelbia didįjį Žiemos išpardavimą. Išpardavime dalyvauja daugelis AliExpress parduotuvių, o dalis pasiūlymų tokie geri, jog pagal kainas pasiekė 11.11 ir Juodojo penktadienio žemumas. Tiesa, kaip įprasta AliExpress, masinės akcijos trunka neilgai - tik iki sausio 10 d. AliExpress rekomenduojamus Žiemos išpardavimo pasiūlymus galite peržiūrėti štai čia

Analogiška akcija startavo ir populiarioje Gearbest parduotuvėje. Čia taip pat netrūksta gerų pasiūlymų, tačiau kaip dažnai būna, geriausių daiktų iki akcijos pabaigos tiesiog nelieka. Gearbest rekomenduojami Žiemos išpardavimo pasiūlymai

Žemiau surasite geriausius pasilymus iš abiejų parduotuvių, kurių neverta praleisti. Daugelis pasiūlymų iš Čekijos ir Lenkijos sandėlių, tad nėra jokios rizikos dėl mokesčių, bet kaip visada - šiuose sandėliuose pasiūlymų kiekis ribotas, tad dingsta pirmiausia. 

1. Iš Lenkijos sandėlio, mažiausia kaina 2019 m. naujienai - robotui dulkių siurbliui „Xiaomi Mijia 1S“

269.09€ | iš Lenkijos sandėlio | „Xiaomi Mijia 1S“ specifikacijos

„Xiaomi Mijia 1S“ – tai atnaujinta „Xiaomi Mi“ išmaniojo dulkių siurblio versija, kuri pasižymi dar tiksliau veikiančia navigacija ir siūlo mėgautis kur kas geresniais siurbimo rezultatais bei suteikia išskirtinę galimybę turint „Xiaomi AI“ kolonėlę siurblį valdyti tiesiog balsu.

Kaina

Tikrinta 2020 01 07

  • Aliexpress 269.09€
  • Mažiausia kaina, iš Lenkijos sandėlio, jokios rizikos dėl mokesčių
  • Kitose parduotuvėse siūlomas už 300-320€ su siuntimu iš Kinijos sandėlių
  • nemokamas pristatymas į Lietuvą

Naujos kartos išmanusis dulkių siurblys „Xiaomi Mijia 1S“ dizaino aspektu išliko labai panašus, tačiau techniškai sulaukė svarbių atnaujinimų, kurių dėka pirkėjai nuo šiol galės džiaugtis dar geresniais siurbimo rezultatais.

Vienas iš svarbiausių „Xiaomi Mijia 1S“ atnaujinimų – tai naujos kartos lazerinis atstumo sensorius LDS bei atnaujintas SLAM algoritmo skaičiavimo modelis.

Atnaujintas LDS sensorius patalpas nuo šiol leidžia nuskenuoti žymiai greičiau, o dar didesnis skenavimo tikslumas, žinoma, padeda sukurti žymiai tikslesnius patalpų žemėlapius. Gamintojas tvirtina, kad dėka šių sprendimų išmaniojo dulkių siurblio efektyvumą lyginant su „Xiaomi Mi“ šiuo atveju pavyko padidinti apie 13%.

Pristatydamas „Xiaomi Mijia 1S“ gamintojas dar prideda ir tai, kad vietoje anksčiau naudoto „Cortex - A7“ CPU, išmanusis dulkių siurblys dabar naudoja „Cortex – A35“ centrinį procesorių. „Xiaomi“ skaičiavimais CPU atnaujinimas baterijos energijos naudojimą leido sumažinti 10%, o atitinkamai paties „Xiaomi Mijia 1S“ išmaniojo dulkių siurblio našumą padėjo padidinti net 40%.

Būtina pridėti ir tai, kad „Xiaomi Mijia 1S“ siurbimo galia siekia 2000 Pa, kai tuo tarpu senesnės kartos „Xiaomi Mi“ išmanusis dulkių siurblys gali pasiūlyti tik 1800 Pa siekiančią siurbimo galią.

Daugelis sutinka, kad 1800 Pa galios yra šiek tiek per mažai norint sperčiai ir kokybiškai siurbti kilimus. Tuo tarpu, išmanieji dulkių siurbliai su 2000 Pa siurbimo galia dažnai tampa tikru išsigelbėjimu tiems pirkėjams, kurie namuose laiko šunį ar katę.

Būtina pridėti dar ir tai, kad „Xiaomi Mijia 1S“ yra aprūpintas dirbtiniu intelektu, kuris šiam išmaniajam dulkių siurbliui skenuojant patalpas leidžia priimti būtinus sprendimus. Įdomu ir tai, kad „Xiaomi Mijia 1S“ atmintyje nesaugo nuotraukų ar kitos su namais susijusios informacijos, kuri tam tikrais aspektais gali vesti prie privatumo pažeidimų. Kitaip sakant, „Xiaomi Mijia 1S“ reikiamus sprendimus priima tiesiog realiu laiku, o visą privatumą galinčią pažeisti informaciją akimirksniu pašalina vos tik ji tampa nebereikalinga.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 4.8 balai iš 5 (1025 vertinimai)
  • Galia: 58 W elektrinė galia; 2000 Pa siurbimo galia.
  • Režimai: nenurodoma, tačiau turi intelektualų siurbimo plano sudarymą.
  • Virtualus patalpų žemėlapis: yra; naudoja LDS lazerinį daviklį ir SLAM algoritmą.
  • Garsas: 68 dB.
  • Filtras: nėra informacijos.
  • Apsaugos: robote esantys jutikliai leidžia orientuotis ir atpažinti erdvę – robotas neatsitrenkia į sienas ar baldus, taip pat nenukrenta nuo laiptų.
  • Dulkių dėžutės talpa: 420 ml.
  • Baterija: 5200 mAh.
  • Išskirtinės savybės: savaime grįžta pasikrauti į stotelę; lengvai įveikia kliūtis; itin greitas ir efektyvus siurbimas dėl sudaromo virtualaus žemėlapio ir atliekamo maršruto planavimo; galimybė valdyti balsu turint „Xiaomi AI“ kolonėlę; pakankama siurbimo galia kilimams siurbti.
  • Pakuotė: siurblys robotas,  maitinimo adapteris, įkrovimo stotelė, dulkių surinkimo talpa, instrukcija.
  • Matmenys ir masė: 35 x 35 x 9,6 cm; 3,8 kg.

2. Mažiausia kaina pačiai populiariausiai veiksmo kamerai iš Kinijos - „EKEN H9R / H9 Action Camera Ultra HD“

29.66€ | 27 % nuolaida | 4.8 balai iš 5 (6565 vertinimai)

Turbūt pati perkamiausia veiksmo kamera iki 50€, o jos kaina tiesiog fantastiška. Kaip bebūtų keista, už tokią kainą tai ypatingai geros kokybės daiktas, nors savo parametrais ir negali prilygti flagmanams. Bet pirkėjai labai džiaugiasi šių veiksmo kamerų funkcionalumu, užfiksuojamo vaizdo kokybe ir puikia kaina - tiesiog kamera, turinti vieną geriausių kainos/kokybės santykį rinkoje.  

Kaina

Tikrinta 2020 01 07

  • Aliexpress - nuo 29.66€
  • 27 % nuolaida; tai mažiausia kaina
  • nemokamas pristatymas į Lietuvą.

Kaip jau galėjote suprasti, galima įsigyti dvi skirtingas veiksmo kameras: „EKEN H9“ ir „EKEN H9R“.

Iš tikrųjų tai tarp jų yra vienas ir vienintelis skirtumas - tai, kad „EKEN H9R“ modelis papildomai palaiko nuotolinį kameros valdymą. Ir jei jums tokio daikčiuko reikia, tada rinkitės „EKEN H9R“ modelį.

Taip pat galima rinktis iš keleto skirtingų kamerų spalvų variantų ir įsigyti su papildomais priedais, kaip baterijomis, atminties kortelėmis, laikikliais ir pan. 

Kiekvienas variantas yra įvardintas „Option“ ir kas į jį įeina - detaliai surašyta ir pavaizduota Aliexpress puslapyje. 

Kalbant apie „EKEN H9R / H9“ veiksmo kameras, tai jų išmatavimai būtų tokie: 59,3 x 24,6 x 41,1 mm, o sveria vos 66 gramus.

Gali darbuotis nuo –5 iki 70 laipsnių pagal Celsijų temperatūroje ir yra atsparios vandeniui. Tad su jomis galima aktyviai lauke pramogauti ištisus metus.

Jos aprūpintos daugybe įvairių mygtukų, mikrofonu, garsiakalbiu, microUSB, microHD jungtimis, palaiko microSD/TF atminties korteles, turi 2 colių įstrižainės LCD ekranus ir palaiko „WiFi 802.11 b/g/n“ ryšį.

Tačiau vienas iš pagrindinių jų privalumų, kad galima daryti įvairios raiškos vaizdo įrašus:

  • 4K30fps
  • 2.7K30fps
  • 1080p60fps
  • 720p120fps.

Pasirinkimas yra itin platus ir viskas priklauso tik nuo jūsų pasirinkimo ir noro. Žinoma, didesnės raiškos vaizdo įrašai užsims didesnę dalį atminties ir greičiau nusodins bateriją, tad į tai reikia atsižvelgti.

Kitas svarbus momentas, kad šios veiksmo kameros užtikrina itin platų matymo kampą, kuris siekia net 170 laipsnių. Tad niekas nedings iš ekrano ir užfiksuosite išties įspūdingus vaizdus.

Kameros aprūpintos 1050 mAh talpos įkraunamomis baterijomis, kurių energijos, pasak gamintojo, užteks 2 valandoms nepertraukiamo filmavimo.

Taip pat kameros yra lengvai suderinamos su daugybe įrenginių: kompiuteriai, planšetės, išmanieji telefonai. Viskas, kas darbuojasi su „Windows“ ir „Mac“, o „Android“ ir „iOS“ įrenginiams tereikės atsisiųsti „EZ iCam“ programėlę.

Dar reikėtų paminėti, kad kameros palaiko daugybę įvairių kalbų, tarp kurių yra anglų, rusų, lenkų, vokiečių, ispanų, prancūzų ir kt.

3. Iš Čekijos sandėlio, rekordiškai žema kaina belaidžiui dulkių siurbliui „Xiaomi Dreame V9“

167.27€ | 36 % nuolaida, iš Čekijos sandėlio | 4.8 balai iš 5 (103 vertinimai)

„Dreame V9“ ir „Dreame V9P“ yra visiškai nauji „Xiaomi“ rankiniai siurbliai, pristatyti 2019 metų vasaros pabaigoje, tačiau tapo taip beprotiškai perkami, kad per rudenį pateko į TOP 10 perkamiausių prekių per visus 2019 metus iš AliExpress. Įvertinant tai, kad kaina labai gera, o siūlomas iš Čekijos sandėlio, Europoje jo pirkimai dar nesibaigė. Pagal technines specifikacijas abu modeliai iš esmės identiški, labiausiai skiriasi jų dizainas - „Dreame V9P“ papuoštas metaline apdaila,  „Dreame V9“ - paprastesnis. 

2019 m. vasaros naujiena iš „Xiaomi“: labai geros kainos, net 20 kPa galios rankinis siurblys „Dreame V9P“ su fantastiškai patogiu laikikliu - dar geriau nei „Roidmi F8“? („Dreame V9P“ apžvalga, Video)

„Sąžiningai, esu šokiruotas. Iš kur čia tiek visko?“ Išbandė masiškai perkamą šių metų naujieną „Dreame V9P“ belaidį dulkių siurblį - „atrodo, kad iki šiol niekada nebūčiau tvarkęs namų“ („Dreame V9P“ apžvalga, Video)

Kaina

Tikrinta 2020 01 07

  • Aliexpress - 167.27€
  • 36 % nuolaida, iš Čekijos sandėlio
  • Tai mažiausia kaina, kokia tik buvo šiam dulkių siurbliui
  • nemokamas siuntimas į Lietuvą

„Xiaomi Dreame V9P“ pasižymi puikia pagaminimo kokybe ir labai geromis techninėmis savybėmis: 20 000 Pa siurbimo galia, puikus penkių etapų HEPA filtravimas - atgal išleidžia iki 99,99 proc. išvalytą orą, vienu įkrovimu gali dirbti iki 60 min. Išties šaunios savybės.

„Xiaomi Dreame V9P“ siurblys sulaukia labai daug gerų pirkėjų atsiliepimų ir pirkėjai iš Lietuvos džiaugiasi grietu siurblio pristatymu, kad nereikėjo mokėti papildomų mokesčių už muitą, labai gera siurblio pagaminimo kokybe, didele jo galia ir puikiu veikimu.

O štai šis apžvalgininkas detaliai išbandė bei ištestavo „Xiaomi Dreame V9P“ ir teigia, kad:

„Neįsivaizduoju iš kur jis sugebėjo susiurbti tiek daug atliekų, visokių smulkių dalelių, bet esu praktiškai šokiruotas – atrodo taip, tarsi aš iki šiol namų būčiau netvarkęs.

Siaubingai daug atliekų susiurbė Dreame V9P ir aš net nedarysiu atskirų testavimų, kaip siurblys siurbia ryžius, monetas ir panašiai. Jis labai galingas ir puikiai susidoroja su visomis užduotimis.

Čia būtent tas atvejis, kai išbandęs daiktą esu 100 % įsitikinęs jo kokybe, veikimo efektyvumu ir galiu nuoširdžiai rekomenduoti. Dreame V9P tikrai puikus belaidis dulkių siurblys ir jis pilnai gali užimti stacionaraus, įprasto dulkių siurblio vietą.“

4. Iš Čekijos sandėlio, mažiausia kaina oro grynintuvui „Xiaomi Smart Air Purifier 2S“

120.62€ | 46 % nuolaida, iš Čekijos sandėlio | 4.9 balai iš 5 (136 vertinimai)

„Air Purifier 2S“ turi jutiklius, matuojančius oro kokybę, temperatūrą, drėgnumą. Taip pat šis oro grynintuvas palaiko 2.4 GHz WiFi ryšį, tad jis jungiasi prie namuose esančio maršrutizatoriaus ir galima jį valdyti nuotoliniu būdu per „Mi Home“ programėlę. Žinoma, palaiko automatinį programinės įrangos atsiuntimą ir įdiegimą.

„Jei pavargote nuo blogo kvapo, esate linkę į alergijas ar tiesiog bijote bakterijų, šis oro valytuvas yra jūsų išsigelbėjimas“. Kodėl „Xiaomi“ valytuvai yra kelis kartus brangesni už „Alfawise P1“, kaip greitai išvalo kambarį ir kuo skiriasi nuo kitų analogų („Xiaomi Smart Air Purifier 2S“ apžvalga, testai, Video)

Kaina

Tikrinta 2020 01 07

  • Aliexpress - 120.62€
  • 46 % nuolaida, iš Čekijos sandėlio
  • nemokamas siuntimas į Lietuvą

Maitinimo laidas jungiasi „Air Purifier 2S“ nugarėlės apačioje, o priekyje yra 2,17 colių įstrižainės OLED ekranas, kuriame pateikiama informacija apie oro kokybę (PM2,5 dalelės), temperatūrą, drėgnumą, rodoma WiFi ryšio signalo kokybė ir pasirinktas ventiliatoriaus greičio režimas.

Pačiame „Air Purifier 2S“ viršuje yra pagrindinis oro grynintuvo mygtukas, kurį paspaudus yra įjungiamas ir išjungiamas šis įrenginys. Taip pat, kai jau „Air Purifier 2S“ yra įjungtas, trimis trumpais paspaudimais galima keisti veikimo režimus.

Beje, „Air Purifier 2S“ viršuje yra ir šviesos indikatorius, kuris reaguoja į tai, kokio lygio apšvietimas yra kambaryje ir automatiškai pritemdo arba pašviesina pateikiamą informaciją OLED ekranėlyje. Tad nakties metu jis bus pritemdytas ir netrikdys miego.

„Air Purifier 2S“ nugarėlė lengvai atsidaro ir galima pakeisti jo filtrą į naują. Taip pat grynintuvo nugarėlėje yra mygtukas, kuris įjungia bei išjungia OLED ekraną, o vienu metu paspaudus „Air Purifier 2S“ gale ir ant jo viršaus esančius mygtukus – perkrausime WiFi nustatymus.

„Air Purifier 2S“ siurbia jo aplinkoje esantį orą iš apačios, tad jis į įrenginį keliauja pro sieneles, pro jame esantį filtrą ir atgal į kambarį išleidžiamas pro patį įrenginio viršų. Tad trijų sluoksnių filtras sugaudo kambaryje esančias dulkes, formaldehido teršalus, mikrono dydžio daleles bei kitus teršalus.

Apžvalgininkas pabrėžia, kad „Air Purifier 2S“ dirba išties labai tyliai – pasirinkus tyliausia darbo režimą, jo išvis nesigirdi, o esant maksimaliam darbui, žinoma, jau darbas tampa triukšmingesnis. 

„Air Purifier 2S“ darbuojasi su „Mi Home“ programėle, kurioje galima stebėti, kaip sekasi darbuotis šiam oro grynintuvui, jį valdyti. Tai yra labai patogu, nes galima pasirinkti tinkamiausią oro valymo režimą.

Pavyzdžiui, nesant namuose pasirinkti, kad „Air Purifier 2S“ darbuotųsi maksimaliu pajėgumu ir tokiu atveju niekam netrukdys, kad jis darbuojasi kiek triukšmingiau, palyginus su nuosaikiausiu oro valymo režimu. Pastarasis bus geriausias pasirinkimas esant namuose ir nakties metu.

Taip pat galima stebėti kambario temperatūros ir drėgnumo rodiklius, nustatyti automatinį įsijungimą ir oro valymą, priminimą apie oro filtro pakeitimą. Pastarąjį, beje, rekomenduojama keisti kas 3-6 mėnesius, priklausomai nuo to, kaip intensyviai yra naudojamas oro grynintuvas ir, žinoma, kaip stipriai yra užterštas kambario oras.

5. Mažiausia kaina perkamiausiam AliExpress laikrodžiui  „CURREN“

15.27€ | 93 % nuolaida | 4.8 balai iš 5 (14873 vertinimai)

Ypatingai populiarus ir labai stilingas vyriškas laikrodis. „CURREN“ yra pats populiariausias laikrodis Aliexpress ir galima pasirinkti iš skirtingų spalvų modelių.

Kaina

Tikrinta 2020 01 07

  • Aliexpress - 15.27€
  • 93 % nuolaida
  • Į Lietuvą siunčiamas nemokamai

Šis, pirkėjų giriamas už labai gerą pagaminimo kokybę (metalas ir odinis dirželis), išvaizdą ir savo paprastą funkcionalumą „CURREN“ laikrodis rodo laiką, datą ir yra chronometras (minutės bei sekundės).

Jis taip pat atitinka 3ATM standartą, tad „CURREN“ laikrodis nebijo vandens ir su juo galima eiti maudytis, plaukioti ir pan.

6. Nuolaidos kuponas ir rekordiškai gera kaina išmaniajam laikrodžiui „Amazfit GTS“

118.30€ | 25 % nuolaida + nuolaidos kuponas F61Y18DNLO | Gearbest | „Amazfit GTS“ specifikacijos

123.63€ | 30 % nuolaida | AliExpress

„Amazfit GTS“ - tai turbūt įspūdingiausias 2019 metų „Xiaomi“ išmanusis laikrodis, kaip du vandens lašai panašus į „Apple Watch“. Ir šiuo metu tai pats perkamiausias išmanusis laikrodis iš Kinijos - jis dingsta greičiau nei papildoma pasiūla. Aprūpintas itin aukštos kokybės 1,65 colių įstrižainės AMOLED ekranu ir net iki 14 dienų tarnaujančia 220 mAh talpos baterija. Be to, šis išmanusis laikrodis palaiko 12 sporto režimu, yra atsparus vandeniui ir taip pat dar gali pasigirti iš aliuminio lydinio pagamintu korpusus.

Džiaugiuosi įsigijęs šį išmanųjį laikrodį, jis pilnai atitinka mano lūkesčius tiek funkcionalumo prasme, tiek kaina. Taip pat esu maloniai nustebintas baterijos galimybėmis. „Amazfit GTS“ naudojuosi jau savaitę, o baterijos energijos lygis vis dar siekia 65%. (Bonnie)

„Man labai patiko Amazfit GTS išmanusis laikrodis - AMOLED ekranas ryškus, labai sodrios spalvos, daug sporto režimų ir net yra „always on display“ funkcija“. Praktiškai išbandė naujausią „Xiaomi“ šedevrą („Amazfit GTS“ apžvalga)

Praktiškai išbandė ir palygino populiariausius 2019 metų „Xiaomi“ išmaniuosius laikrodžius: kas geriau - „Amazfit GTS“ ar „Amazfit GTR“? („Amazfit GTS“ ir „Amazfit GTR“ apžvalga, Video, Kuponai ir rekordinės kainos)

Kaina

Tikrinta 2020 01 07

  • „Gearbest“ - 118.30€
  • su nuolaidos kuponu F61Y18DNLO
  • Dabar parduodamas su 25 % nuolaida
  • į Lietuvą siunčiamas registruotu paštu nemokamai.
  • Aliexpress - 123.63€

Jeigu kada nors teko domėtis „Apple“, „Samsung“ ar „Huawei“ išmaniaisiais laikrodžiais, tuomet turėtumėte puikiai žinoti, jog jų kainos artėja prie 300 eurų, o kartais gali būti ir dar didesnės. Vis dėlto alternatyvų rinkoje tikrai yra.

Pavyzdžiui, naujos kartos „Amazfit GTS“ išmanusis laikrodis siūlo „Apple Watch“ artimas galimybes, atrodo labai panašiai, o kas svarbiausia, kainuoja tikrai ženkliai mažiau nei kiti panašių galimybių bei kokybės išmanieji laikrodžiai. Tai turbūt bus vienas geriausių ir populiariausių 2019 metų „Xiaomi“ laikrodžių, kuris išsiskiria ne tik puikiu dizainu, tačiau ir puikiomis savybėmis.

Vienas iš esminių išmaniojo laikrodžio akcentų - ekranas. Akivaizdu, jog pagal šį aspektą „Amazfit GTS“ išmanusis laikrodis nurungia daugelį konkurentų. „Amazfit GTS“ turi 1,65 colių įstrižainės AMOLED technologijos lietimui jautrų ekraną, kurio raiška siekia 348 x 442 taškų, o PPI rodiklis atitinkamai yra net 341. Taigi, trumpai tariant šio išmaniojo laikrodžio ekrano kokybė praktiškai niekuo nenusileidžia net ir 5 kartos „Apple Watch“ išmaniajam laikrodžiui.

„Amazfit GTS“ maloniai stebina ir savo baterijos tarnavimo galimybėmis. Šis išmanusis laikrodis turi 220 mAh talpos bateriją, kurios energijos, pasak gamintojo, paprastai turėtų užtekti maždaug 14 dienų. Tuo tarpu, jeigu nuspręstumėte naudoti tik laikrodžio funkcionalumą, tuomet „Amazfit GTS“ be papildomos įkrovos pavyktų naudoti maždaug pusantro mėnesio, t. y. apie 46 dienas.

Aktyviai sportuojantys šį išmanųjį laikrodį įvertins ne tik dėl integruoto realiu laiku veikiančio pulsometro, bet ir dėl itin plataus sporto režimų pasirinkimo. „Amazfit GTS“ išmanusis laikrodis palaiko net 12 sporto režimų, todėl puikiai tinka sporto treniruotėms ne tik salėje, bet ir lauke.

Prie visa to svarbu pridėti ir tai, jog „Amazfit GTS“ yra pilnai atsparus vandeniui ir tai bene geriausiai patvirtina jam suteiktas 5 ATM tipo sertifikatas. Tai reiškia, jog šį išmanųjį laikrodį esant poreikiui be jokių problemų galėsite naudoti ir baseine. Tuo tarpu, iš aliuminio lydinio pagamintas korpusas, silikoninė apyrankė ir mažas svoris garantuoja maksimaliai patogią šio išmaniojo laikrodžio dėvėjimo patirtį bet kuriuo paros metu.

Galiausiai norisi pridėti, kad „Amazfit GTS“ taip pat gali būti susiejamas su išmaniuoju telefonu, todėl praverčia ir peržiūrint socialinių tinklų pranešimus ar žinutes, valdant išmaniojo telefono muzikos grotuvą ar tiesiog norint greitai ir patogiai kiekvieną kartą pamatyti įeinančio skambučio informaciją.

7. Iš Čekijos sandėlio ir mažiausia kaina elektriniam dantų šepetėliui „Oclean Z1“

31.60€ | 18 % nuolaida, iš Čekijos sandėlio | „Oclean Z1“ specifikacijos

„Oclean Z1“ – tai naujos kartos elektrinis dantų šepetėlis, kuris turi 3 valymo režimus bei 32 intensyvumo lygius ir dar gali pasigirti pilnai magnetiniu šerelių nenaudojančiu varikliu, kuris geba užtikrinti 40000 kartų per minutę siekiantį vibracijos dažnį. Tai vienas iš nedaugelio elektrinių dantų šepetėlių rinkoje su dirbtiniu intelektu bei išskirtine technologija, kuri analizuoja dantų valymo progresą ir jį atvaizduoja išmaniajame telefone.

Kaina

Tikrinta 2020 01 07

  • „Gearbest“31.60€
  • Iš Čekijos sandėlio
  • Tai mažiausia kaina
  • Dabar parduodamas su 18 % nuolaida, į Lietuvą siunčiamas už 5.60€
  • Galite įsigyti papildomai specialų laikiklį-įkrovimo stotelę
  • Lietuvoje neparduodamas.

Jeigu ieškote elektrinio dantų šepetėlio, kurį taip pat būtų galima susieti ir su išmaniajame telefone diegiama taikomąją programa, tuomet naujos kartos „Oclean Z1“ elektrinis dantų šepetėlis kaip tik jums. Šis elektrinis dantų šepetėlis net ir patį išrankiausią pirkėją gali nustebinti ne tik gera kaina, bet ir išskirtiniu funkcionalumu.

„Oclean“ garsėja savo šepetėliais kaip itin aukštos kokybės ir geros kainos produktais, o „Oclean Z1“ – naujasis produktas gausioje šeimoje. Kuo jis skiriasi nuo prieš tai buvusių šepetėlių, matyti šioje lentelėje:

„Oclean Z1“ elektrinis dantų šepetėlis tarpusavyje apjungia du svarbiausius akcentus – tai aparatinę bei programinę įrangą. Būtent šių dviejų akcentų sąveika šiuo metu yra vienas iš svarbiausių akcentų siekiant sukurti maksimaliai funkcionalų ir kiekvieno pirkėjo poreikius tenkinantį elektrinį dantų šepetėlį.

Aukštą net 40000 kartų per minutę siekiantį vibracijos dažnį šiuo atveju padeda užtikrinti „Oclean Z1“ elektriniame dantų šepetėlyje integruotas galingas variklis. Gamintojas tvirtina, jog šis variklis yra pilnai magnetinis ir nenaudoja šerelių, todėl skleidžia ne didesnį nei 45 dB triukšmą, ko rezultatas – ne didesnis nei 60 dB bendras sukeliamas triukšmas „Oclean Z1“ naudojant net ir galingiausiu režimu.

Pristatant „Oclean Z1“ elektrinį dantų šepetėlį svarbu atkreipti dėmesį dar ir į tai, jog tai yra vienas iš retų atveju, kai elektrinis dantų šepetėlis remiasi dirbtiniu intelektu paremtomis technologijomis. Šis techninis sprendimas itin pravers jautresnių dantų savininkams. Trumpai tariant, „Oclean Z1“ geba įvertinti dantų spaudimui naudojamą jėga ir pagal tai kiekvieną kartą gali automatiškai parinkti patį tinkamiausią šepetėlio galvutės vibracijos dažnį.

Maloniai stebina ir tas faktas, jog „Oclean Z1“ elektriniame dantų šepetėlyje dar yra integruotas ir šešių ašių giroskopas. Būtent jo pagalba „Oclean Z1“ analizuoja ir įvertina dantų valymo įpročius, kuriuos vėliau bet kada galite peržiūrėti taikomojoje programoje. Pavyzdžiui, šis elektrinis dantų šepetėlis gali įvertinti atitinkamų dantų grupių valymo trukmę, geba nustatyti bendrą dantų valymui skiriamą laiką bei taip pat aptinka valymo metu užfiksuotą vidutinę dantų spaudimo jėgą.

Įdomu, jog „Oclean Z1“ turi tik tris dantų valymo režimus (valymo, balinimo ir masažo), tačiau iš viso siūlo net 32 šių režimų intensyvumo lygius. Gamintojas tvirtina, jog „Oclean Z1“ taikomoji programa gali pasiūlyti daugybę įvairių dantų valymo programų, kurių kiekviena šiuo atveju nurodo kokį valymo režimą bei intensyvumo lygį reikėtų pasirinkti norint pasiekti geriausią dantų valymo komfortą.

Svarbu pabrėžti ir tai, jog „Oclean Z1“ elektrinio dantų šepetėlio galvutės naudoja „Dupont Tynex“ 0,152 milimetrų storio šerelius. Naudojant specialią technologiją šiose galvutėse pavyksta sutalpinti žymiai daugiau nei įprastai šerelių, o tai atitinkamai garantuoja ženkliai didesnį dantų valymo efektyvumą. Be to, šie šereliai yra papildomai suapvalinti, todėl lengviau leidžia pasiekti sunkiai prieinamas apnašas ir taip pat padeda išvengti dantenų pažeidimų.

Galiausiai norisi pridėti dar ir tai, jog šis elektrinis dantų šepetėlis yra atsparus vandeniui (IPX7) ir sveria mažiau nei 100 gramų, todėl turėtų itin patikti daug keliaujantiems. Šalia to dar norisi pridėti ir tai, jog „Oclean Z1“ integruota 800 mAh talpos baterija įsikrauna vos per dvi valandas, o vėliau be papildomos įkrovos šis elektrinis dantų šepetėlis gali būti naudojamas net iki 30 dienų.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 4.94 balai iš 5 (35 vertinimai)
  • Vibracijos dažnis: 40000 kartų per minutę.
  • Baterija: 800 mAh.
  • Valymo režimai: 3 valymo režimai, kurie iš viso siūlo 32 intensyvumo lygius.
  • Galvutės: galvutės yra keičiamos, jas gamina „Dupont“; galvutės yra papildomai apdorotos ir turi didesnį nei įprastai užapvalintų šerelių tankį.
  • Atsparumas vandeniui: IPX7.
  • Programėlė: „Oclean“.
  • Išskirtinės savybės:
    • keičiamos galvutės;
    • itin aukštas vibracijos dažnis;
    • mėnesį laikanti baterija;
    • darbo režimai su keičiamais intensyvumo lygiais;
    • dirbtiniu intelektu pagrįstas mechanizmas, kuris padeda išvengti per didelio dantų spaudimo. 
  • Dydis ir masė: 24,35 x 2,44 x 2,44 cm; 94 g.

Dabartinė 31.60€ kaina yra mažiausia šio dantų šepetėlio kainų istorijoje:

8. Iš Čekijos sandėlio, su nuolaidos kuponu turbūt geriausias 2019 metų elektrinis dantų šepetėlis „Oclean X“

45.15€ | 15 % nuolaida + nuolaidos kuponas GB-HBZOCLEGJ„Oclean X“ specifikacijos

„Oclean X“ - tai 2019 metais anonsuotas ir turbūt geriausias 2019 metų išmanusis dantų šepetėlis. Šis įrenginys turi 0,96 colių spalvotą ekraną, 800 mAh bateriją ir itin patogią įkrovimo stotelę, tačiau privalumai čia nesibaigia.

„Oclean X“ apžvalgos

Kaina

Tikrinta 2020 01 07

  • Gearbest - 45.15€
  • Iš Čekijos sandėlio, su nuolaidos kuponu GB-HBZOCLEGJ
  • Tai mažiausia kaina su kuponu
  • Į Lietuvą siunčiamas už 5.60€

Kartais gali pasirodyti, kad paprasčiausių prietaisų nebėra kur tobulinti. Kaip galima pagerinti paprastą elektrinį dantų šepetėlį? Pasirodo, tai tikrai įmanoma - anonsuojamas „Oclean X“ yra visu žingsniu priekyje.

Pavyzdžiui, šis šepetėlis turi 0,96 colių spalvotą TFT ekraną. Kam jis? Jame pamatysite valymo laiką, baterijos įkrovą ir net neišvalytos burnos ertmės dalį procentais. Šį rodiklį „Oclean X“ apskaičiuoja remdamasis integruotu giroskopu, kuris seka naudotojo judesius. Ekranas taip pat leidžia labai patogiai pasirinkti vieną iš 32 intensyvumo lygių - dantis valysitės tiksliai taip, kaip norite.

„Oclean X“ naudoja ypatingai tankiai „Dupont“ šereliais apgyvendintas galvutes. 3D dizainas ir net 40000 kartų per minutę vibracija užtikrina, kad dantys bus labai švarūs. „Oclean X“ tikrai yra naujos kartos atstovas - kiti gamintojai privalės atkreipti dėmesį į šio šepetėlio galimybes.

„Oclean X“ turi tris režimus - valymo, balinimo ir masažo. Sudėkite tai su 32 intensyvumo lygiais ir suprasite, kiek daug pasirinkimų jums suteikta. Programėlė dar siūlo ir daugybę planų, kurie leidžia gerinti savo burnos higienos įpročius ir kaupti taškus už gerą dantų valymąsi.

Visas „Oclean X“ korpusas atitinka IPX7 standartą. Tai reiškia, kad visą prietaisą galima plauti po vandens srove, nesibaiminant pakenkti elektronikai. 

Įprastai apie šepetėlių baterijų įkrovimo būdus net nėra ko pasakoti, tačiau „Oclean X“ turi ypatingą stotelę. Ją galima padėti ant vonios kambario spintelės ar ant kriauklės krašto, tačiau ją taip pat galima tvirtinti ir prie sienos. „Oclean X“ turi magnetinę jungtį, kuri leidžia šepetėlį apskritai patraukto nuo horizonatlių vonios kambario paviršių.

„Oclean X“ viduje slypi 800 mAh baterija. Nepaisant to ekrano, kuris tikrai pasisavina mažytę dalį energijos, šios baterijos sukauptų resursų turėtų pakakti maždaug mėnesiui. Tai šį šepetėlį daro patraukliu keliautojams. Padeda ir tai, kad „Oclean X“ svoris siekia tik 99,9 gramus.

9. Iš Čekijos sandėlio LED šviestuvas „Yeelight YLXD42YL“

76.75€ | 47 % nuolaida, iš Čekijos sandėlio | 4.88 balai iš 5 (25 vertinimai)

Nuo pat vasaros, kuomet buvo anonsuotas šis švietuvas, jis yra vienas populiariausių tarp visų konkurentų. „YEELIGHT YLXD42YL“ yra 48.00 x 48.00 x 8.00 cm dydžio ir 1,76 kg svorio LED šviestuvas, kurio galia siekia 32 W.

 

Kaina

Tikrinta 2020 01 07

  • Gearbest - 76.75€
  • iš Čekijos sandėlio
  • Taikoma 47 % nuolaida
  • siuntimas į Lietuvą už 5.58€

„YEELIGHT YLXD42YL“ ryškumas siekia iki 2200 lm, 95 Ra spalvos atkūrimo indeksas ir 32 W galios šviestuvo užtenka apšviesti 25 m2 plotui. Taip pat galima šviesos spalvos temperatūrą reguliuoti 2700 – 6000 K diapazone.

LED šviestuvą taip pat galima valdyti pulteliu, kuris jau yra pakuotėje, išmaniuoju jungikliu, balsu ir išmaniosiomis programėlėmis. Ir smagu tai, kad „YEELIGHT YLXD42YL“ palaiko „Moonligth“ ir „Sunlight“  švietimo režimus.

Šviestuvą galima suporuoti su „Xiaomi Mi Band“ išmaniosiomis apyrankėmis. Ir kai tik apyrankė pradės fiksuoti, jog užmigote, ji automatiškai apie tai informuos šį šviestuvą ir jis pats išsijungs - labai patogus dalykas.

10. Nuolaidos kuponas automobiliniam FM moduliatoriui „Alfawise QC3.0“

9.93€ | nuolaidos kuponas AMXPCC02„Alfawise QC3.0“ specifikacijos, atsiliepimai

Tai naujos kartos automobilinis FM moduliatorius, kuris bene labiausiai ypatingas tampa dėl integruoto Bluetooth 4.2 ryšio modulio. Šis automobilio aksesuaras taip pat palaiko „Quick Charge 3.0“ techninį sprendimą, kurio pagalba elektroninių įrenginių baterijas galima įkrauti bene 4 kartus greičiau nei naudojant įprastą standartinę USB jungtį.

Šį FM moduliatorių jau buvau išbandęs dar prieš jį įsigydamas, todėl puikiai žinojau ko tikėtis. Turiu pripažinti, kad jis veikia kur kas geriau nei kiti FM moduliatoriai iš Kinijos. Garso kokybė taip pat puiki, o ryšio signalas visuomet maksimaliai stiprus. Trumpai tariant, tai tiesiog yra puikus pasirinkimas už labai gerą kainą. Rekomenduoju. (Bruce)

Kaina

Tikrinta 2020 01 07

  • Lietuvoje neparduodamas.
  • „Gearbest“9.93€.
  • Tai mažiausia kaina su kuponu
  • į Lietuvą siunčiamas už 0.45€.

Automobiliai FM moduliatoriai jau nieko nestebina, tačiau įvertinus senstelėjusį Lietuvos automobilių parką kai kuriems tai gali tapti tikru išsigelbėjimu. Apie populiariausius FM moduliatorius iš Kinijos jau esame rašę anksčiau, tačiau labai panašu, kad „Alfawise QC3.0“ artimiausiu metu taps nauju hitu.

Praktika rodo, kad FM moduliatoriai bent jau iki šiol nepasižymėjo itin gera atkuriama garso kokybe. Vis dėlto „Alfawise QC3.0“ gali tapti malonia išimtimi, kadangi šis FM moduliatorius turi integruotą Bluetooth 4.2 ryšio modulį.

Priminsime, kad anksčiau pristatyti FM moduliatoriai dažniausiai naudoja morališkai pasenusią Bluetooth 3.0 versiją. Tuo tarpu ketvirtoje Bluetooth versijoje buvo pristatyta nemažai naujų techninių sprendimų, kurie leidžia pasiekti ne tik geresnį informacijos suspaudimo lygį, bet dar ir padeda sukurti stabilesnį ryšio kanalą, kas galutiniame rezultate leidžia mėgautis geresnes garso kokybe.

Būtina pabrėžti ir tai, kad „Alfawise QC3.0“ FM moduliatorius taip pat palaiko populiariausius muzikos formatus (WMA, WAV, APE, FLAC ir t. t.). Trumpai tariant, nuo šiol jums nereikės rūpintis kokio formato muzikos rinkmenas kelti į Micro SD kortelę ar USB atmintinę, nes „Alfawise QC3.0“ tiesiog sugebės susidoroti su bet kuriuo populiariu muzikos formatu automatiškai.

„Alfawise QC3.0“ kaip ir kiekvienas kitas FM moduliatorius iš Kinijos ypatingas tampa dar ir dėl tos priežasties, nes tuo pačiu metu gali būti naudojamas ir elektroninių įrenginių baterijai įkrauti. Įvertinus „Alfawise QC3.0“ matmenis maloniai stebina tas faktas, jog šis FM moduliatorius turi net dvi USB jungtis. Be to viena iš jų palaiko „Quick Charge 3.0“ techninį sprendimą, kurio pagalba elektroninių įrenginių baterijas galima įkrauti bene 4 kartus greičiau nei naudojant įprastą standartinę USB jungtį.

FM moduliatorius „Alfawise QC3.0“ taip pat išsiskiria elegantišku korpuso dizainu, kuro galimybes šiuo atveju leidžia dar labiau išplėsti integruotas LED pašvietimas. Jo dėka automobilyje galima sukurti išskirtinę atmosferą. Ši funkcija pilnai atitiks kiekvieno poreikius dėl tos priežasties, nes šis LED pašvietimas siūlo net šešias skirtingas pašvietimo spalvas.

Galiausiai gamintojas tvirtina, jog „Alfawise QC3.0“ yra suderinamas su daugeliu išmaniajame telefone diegiamų taikomųjų programų. Šis sprendimas naudingas dėl tos priežasties, nes tiesiog naudojant ant „Alfawise QC3.0“ korpuso esančius mygtukus leis perjungti dainą, o esant reikalui padės atsiliepti ir į telefono skambutį. Be to, „Alfawise QC3.0“ taip pat yra suderinamas su tokiais išmaniais asistentais, kaip „Siri“ ar „Google Now“.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus 4.88 balai iš 5 (157 vertinimai)
  • Pagrindinės funkcijos: laisvų rankų įranga, FM moduliacija, išmaniųjų prietaisų įkrovimas.
  • Papildomos funkcijos: rodoma automobilio elektros sistemos įtampa, GPS nurodymai iš mobilaus telefono per automobilio garsiakalbius, suderinamumas su išmaniajame telefone diegiamomis taikomosiomis programomis, suderinamumas išmaniajame telefone integruotu virtualiu asistentu.
  • Ekranas: LCD tipo, rodo FM moduliacijos dažnį ir automobilio elektros sistemos įtampą.
  • Apsaugos: nuo temperatūros, įtampos, srovės šuolių ir trumpo jungimo.
  • Ryšiai: Bluetooth 4.2.
  • Jungtys: 2x USB ir „Micro SD“ lizdas.
  • Dydis ir svoris: 8 x 3,4 x 3,4 cm, 38 g.

11. Iš Čekijos sandėlio kompaktiškas rankinis dulkių siurblys „Alfawise H6S“

36.12€ | 12 % nuolaida, iš Čekijos sandėlio„Alfawise H6S“ specifikacijos, atsiliepimai

Tai naujos kartos kompaktiškas rankinis dulkių siurblys, kuris garantuoja 7000 Pa siurbimo galią ir be papildomos baterijos įkrovos gali būti naudojamas net iki 25 minučių. Šis rankinis dulkių siurblys garsėja trijų dalių filtravimo sistema, turi daugybe antgalių ir svarbiausia, esant reikalui, gali būti naudojamas skysčiams siurbti.

Jau seniai ieškojau įrankio, kuris lengvai, greitai ir patikimai padėtų susiurbti nedidelius nešvarumus. „Alfawise H6S“ pilnai pateisino mano lūkesčius. Kadangi auginu šunį, su šiuo rankiniu siurbliu dabar labai lengvai ir greitai galiu susiurbti šuns plaukus iš sunkiai prieinamų vietų. Vis dėlto manau, kad šis rankinis dulkių siurblys turi ir daugiau pritaikymo būdų. Rekomenduoju. (Borg)

Kaina

Tikrinta 2020 01 07

  • „Gearbest“36.12€
  • iš Čekijos sandėlio
  • Siuntimas į Lietuvą 5.59€
  • Lietuvoje neparduodamas.

Nuo senų laikų yra įprasta manyti, jog dulkių siurblys yra didelis ir sunkus. Vis dėlto per pastaruosius penkerius metus įvyko daug pokyčių. Trumpai tariant, rinką papildė ne tik išmanieji, bet ir rankiniai dulkių siurbliai. Jeigu ieškote kompaktiško, mobilaus ir lengvo rankinio dulkių siurblio, tuomet pats laikas pasidomėti „Alfawise H6S“.

Šis rankinis dulkių siurblys yra santykinai mažas (42 x 12 x 13 cm), tačiau išsiskiria itin galingu varikliu, kuris šiuo konkrečiu atveju leidžia pasiekti net 7000 Pa siurbimo galią. Gamintojas tvirtina, jog tokios galios pilnai pakanka įvairaus tipo dulkėms ir šiukšlėms siurbti. „Alfawise H6S“ puikiai pasiteisina ir tais atvejais, jeigu namuose nuolatos kovojate su gyvūnų besimėtančiais plaukais.

Rankinio dulkių siurblio „Alfawise H6S“ galingumą patvirtina ir tas faktorius, kad jis, pasak gamintojo, esant poreikiui gali būti naudojamas net ir skysčiams siurbti. Pavyzdžiui, ant stalo išpiltas kavos ar arbatos puodelis tiesiogine ta žodžio prasme tiesiog gali būti susiurbtas į 500 ml talpos „Alfawise H6S“ dulkių/šiukšlių surinkimo talpą.

Vis tai tampa įmanoma dėl lanksčios „Alfawise H6S“ filtravimo sistemos. Šis rankinis dulkių siurblys naudoja trijų dalių filtravimo sistemą, kurios viena iš sudedamųjų dalių – plaunamas Hepa filtras. Trumpai tariant, jeigu su „Alfawise H6S“ siurbėte kavos tirščius, tai po tokios procedūros tiesiog turite po vandeniu išplauti Hepa filtrą, o tuomet vėl esate pasiruošė siurbti kitus nešvarumus.

„Alfawise H6S“ rankinis siurblys yra pilnai pritaikytas Europos rinkai ir ypatingas tampa dėl tos priežasties, nes dar turi integruotą 2200 mAh talpos bateriją. Būtent jos energijos užtenka maždaug 25 minutėms, o vėliau šį rankinį dulkių siurblį tereikės įkrauti iš elektros tinklo. Kadangi „Alfawise H6S“ naudoja Europos rinkai pritaikytą elektros kištuką, jokiais papildomais adapteriais rūpintis taip pat nereikės.

Galiausiai norisi pridėti dar ir tai, kad „Alfawise H6S“ rankinis dulkių siurblys stebina gausia pridedamų antgalių komplektacija. Negana to, kad komplekte rasite keturis skirtingoms siurbimo užduotims pritaikytus antgalius, tai gamintojas prie „Alfawise H6S“ komplektacijos dar prideda ir vieną atsarginį plaunamą Hepa filtrą.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 4.82 balai iš 5 (34 vertinimai)
  • Galia: Elektrinė galia – 100 W, siurbimo galia – 7000 Pa.
  • Filtras: trijų dalių (kempinės pagrindo, Hepa, cikloninis).
  • Dulkių dėžutės talpa:  500 ml.
  • Baterija: 2200 mAh.
  • Triukšmas: ne didesnis nei 75 dB.
  • Antgaliai: lanksti šlanga, guminis skysčiams siurbti, šerelius turintis antgalis, kampams siurbti tinkami antgaliai,
  • Matmenys ir masė: 42 x 12 x 13 cm, 1 kg.

12. Nuolaidos kuponas ir pati mažiausia kaina išmaniajai apyrankei „Xiaomi Mi Band 4“

23.48€ | 62 % nuolaida + nuolaidos kuponas GBBAND4MI | 4.89 balai iš 5 (2330 vertinimai)

Dabar „Xiaomi Mi Band 4“ siūloma už mažiausią kainą, kokios negausite niekur Lietuvoje, o ir Kinijoje ji yra turbūt pati mažiausia.

„Xiaomi Mi Band 4“ apžvalgos ir palyginimai

„Xiaomi Mi Band“ - rinką sudrebinusi ir pati perkamiausia išmanioji apyrankė 2019-ais metais. Įvairiose Kinijos internetinėse parduotuvėse ji yra nupirkta šimtais tūkstančių vienetų, o bendrai per pasaulį bus skaičiai jau bus perkopę ir milijonų ribas. TOP geriausi ir populiariausi 2019 metų išmanieji laikrodžiai ir išmaniosios apyrankės iš Kinijos: nuo beprotiškai populiarių ir pigių iki aukščiausio lygio flagmanų

Kaina

Tikrinta 2020 01 07

  • Gearbest - 23.48€
  • Tai tarptautinė apyrankės versija
  • su nuolaidos kuponu GBBAND4MI
  • Su kuponu - mažiausia kaina
  • nemokamas siuntimas į Lietuvą
  • Lietuvoje apie 29€

Pakuotė yra gražaus dizaino ir jos viduje randame pačią „Mi Band 4“ apyrankę, įkroviklį ir naudojimosi instrukciją.

Prieš pradedant naudotis „Mi Band 4“ apyranke, reikia į savo išmanųjį telefoną atsisiųsti „Mi Fit“ programėlę, ją įsidiegti, įjungti „Bluetooth“ ir susieti su „Mi Band 4“ apyranke.

Pastaroji dabar palaiko naujausią „Bluetooth 5.0“ ryšį, dėl ko duomenys yra perduodami greičiau, stabiliau ir mažiau naudojama baterijos energijos. Beje, „Mi Band 4“ suderinama su „Android 4.4“/„iOS 9.0“ ir naujesnėmis operacinėmis sistemomis.

„Mi Fit“ programėlė yra anglų kalba, kaip ir visa informacija pateikiama angliškoje „Mi Band 4“ versijoje, tad viską suprasti yra labai lengva.

Pačioje programėlėje galima matyti daugybę įvairių apyrankės nustatymų, juos keisti, peržvelgti savo pasiekimus ir taip toliau.

Čia galima valdyti gaunamus skambučius, pranešimus (nustatyti iš kokių programėlių norite gauti pranešimus), įvairius įspėjimus (dėl per ilgo užsisėdėjimo ir pan.) ir kt.

Įdomesnis dalykas yra „Heart rate detection“. Čia galima nustatyti širdies ritmo ribas, kurias peržengus „Mi Band 4“ apie tai informuos. Tai ypač pravers sportuojant. Apyrankė stebės fizinės veiklos rodiklius ir įspės, jei šiek tiek persistengiame.

Dar vienas iškart į akis krentančių dalykų, kad „Mi Band 4“ turi daugybę ekrano atvaizdavimo pasirinkimų. Jų tiek daug, kad kiekvienas ras sau labiausiai patinkantį.

Vos tik programėlėje kuris nors iš jų pasirenkamas, jis iškart rodomas ir „Mi Band 4“ apyrankėje. Beje, šiuos ekrano atvaizdavimus galima rinktis ir pačioje apyrankėje.

Kalbant apie pačią „Mi Band 4“ ir jos valdymą, tai viskas gana paprasta ir intuityvu. Naujoji „Mi Band 4“ aprūpinti 0,95 colių įstrižainės, spalvotu „AMOLED“ ekranu ir apžvalgininkas teigia, kad „nors studijoje dabar yra labai šviesu, šviečia ryškios lempos, bet visa informacija apyrankės ekrane yra puikiai matoma.“

13. Mažiausia kaina vandens termometrui „LED Display Water Shower Thermometer“

15.35€ | 54 % nuolaida | „LED Display Water Shower Thermometer“ specifikacijos

Šiuolaikinio gyvenimo patogumai mums labai svarbūs. Vos atsukus čiaupą iš jo bėga karštas vanduo, atgaivinantis mūsų kūną ir pašalinantis stresą. Tačiau kokia jo temperatūrą? Tikriausiai nežinote, o juk kartais gerai žinoti, prieš palendant po labai karštu ar netikėtai šaltu dušu. Šis vandens termometras nenaudoja jokių baterijų, tačiau temperatūrą parodo LED elementu apšviestame LCD ekrane.

Kaina

Tikrinta 2020 01 07

  • Gearbest - 15.35€
  • pristatymas į Lietuvą už 0.24€

Pats termometras „LED Display Water Shower Thermometer“ nėra sudėtingas prietaisas. Tai - temperatūros jutiklis, labai plačiai naudojamas elektronikoje. Gamintojas teigia, kad jis tekančio vandens temperatūrą nurodys vos poros laipsnių tikslumu. To visai pakanka, nes mums svarbiausia žinoti, ar vandenį naudoti saugu ir patogu, o ne jo labai tikslią temperatūrą.

Temperatūra bus parodyta LED elementu apšviečiamame LCD ekrane. Jis sukiojasi aplink savo ašį, todėl montavimo metu galėsite sureguliuoti patogiausią apžvalgos kampą. Šis termometras pravers ir virtuvėje, kad žinotumėte, jog nenudegsite rankų, tačiau tikriausiai jis labiau reikalingas vonios kambaryje.

Dabartinė 15.35€ kaina yra mažiausia šio vandens termometro kainų istorijoje:

 




 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(2)
(6)
(-4)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: