4K raiškia, GPS/GLONASS navigacijos, valdymas rankų mostais ir išskirtinė 3D/VR funkcija - už puikią kainą išparduodami „CSJ S162“ puikūs dronai  ()

„CSJ S162“ dronas pilnai patenkins jau su tokiais įrenginiais susipažinusių žmonių poreikius ir bus nuostabi dovana dar tik žengiantiems į šių įrenginių pasaulį. Geriausia, kad tą padaryti galima visai pigiai. Ir už puikią kainą įsigyti itin kokybišką ir daugybe naudingų funkcijų aprūpintą „CSJ S162“ droną.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Akcija ir sąlygos

  • Šiuo metu „CSJ S162 2.4G WIFI GPS Drone 1080P Camera FPV RC Quadcopter“ dronas parduodamas nuo 72,87 €;
  • taikoma 56 % nuolaida;
  • nemokamas siuntimas į Lietuvą per 7-20 darbo dienas;
  • ribotas prekių pasiūlymas

Iškart verta atkreipti dėmesį, kad galima pasirinkti droną, filmuojantį 1080P arba 4K raiška.

Taip pat galima papildomai įsigyti ir 2 arba 3 baterijas, skirtas šiam dronui. Standartiniame pakete dronas turi vieną bateriją.

Jei jau prakalbome apie bateriją, tai šis naujos kartos dronas turi 7.4V 1200mAh talpos bateriją, kurią įkrauti užtruks 3 valandas, o skrydžio trukmė siekia 18 minučių.

Tad jei planuojate ilgiau skraidinti droną ir ką nors įdomaus filmuoti bei fotografuoti, tada tikrai verta įsigyti papildomą bateriją.

„CSJ S162“ turi puikią kamerą, kuri pasisuka 90 laipsnių kampu ir jos matymo kampas siekia 120 laipsnių, o raiška 1080P ir 4K.

Smagus dalykas, kad šis dronas gali filmuoti ir fotografuoti sureagavęs į rankos mostą. Tokia galimybe pasižymintis dronai dažniausiai kainuoja ženkliai brangiau.

Taip pat programėlėje galima nupiešti trajektoriją ir butent jos laikydamasis dronas skraidys.

Netgi palaikomas ir FOLLOW ME režimas bei, vadojauntis GPS/GLONASS navigacijos sistemomis, automatinis grįžimas namo.

Yra ir tokia įdomi funkcija, kaip 3D/VR - su virtualios realybės akiniais galima matyti tai, ką tuo metu filmuoja dronas.

Gamintojas teigia, kad kai tik baterijoje liks nedaug energijos arba bus prarasta drono kontrolė, „CSJ S162“ automatiškai grįš namo.

„CSJ S162“ valdomas su pakuotėje esančiu nuotolinio valdymo pulteliu ir išmaniuoju telefonu (tereikės į Android ir iOS įrenginį atsisiųsti programėlę).

Valdymo pulteliu komandos į droną perduodamos 2.4 GHz ryšiu ir dronas nuo pultelio gali nutolti iki 600 metrų.

„CSJ S162“ dronas yra geras pasirinkimas jau šiek šiek su dronais susipažinusiems ir tiems, kurie dar tik ieško pirmojo savo drono.

Įsigijus „CSJ S162“ droną, pažintis su tokiais įdomiais įrenginiais bus labai smagi ir pigi.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(3)
(2)
(1)

Komentarai ()

Susijusios žymos: