Rekordinės kainos geriausiems „Xiaomi“ robotams siurbliams: 100€ pigiau nei Lietuvoje, iš Europos sandėlių, jokios rizikos dėl mokesčių ir labai ribotas kiekis - išparduodami „Roborock S50“, „Roborock S5 Max“ ir „VIOMI V2 Pro“ (Specifikacijų palyginimas, Video)  (2)

Geriausi robotai dulkių siurbliai iš Žiemos išpardavimo pasiūlos:

- Vis dar beprotiškai populiarus ir pirkėjų vertinamas - „Roborock S50“;

- Naujausia „Roborock S50“ versija - „Roborock S5 Max“;

- Puikiausias kainos ir kokybės atstovas - „VIOMI V2 Pro“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vis dar beprotiškai populiarus ir pirkėjų vertinamas - „Roborock S50“

  • Dabar jis parduodamas už 310, €;
  • speciali Žiemos išpardavimo 30 % nuolaida, pati mažiausia kaina;
  • iš Belgijos sandėlio, jokios rizikos dėl mokesčių;
  • 7€ pristatymas į Lietuvą per 5-7 d.
  • kitose Kinijos parduotuvėse dar brangiau net iš Kinijos sandėlio - palyginimui, su siuntimu - 350€
  • Liko tik 30 vnt, iš Čekijos sandėlio jau išpirkta
  • Lietuvoje jis kainuoja 60 € brangiau.

„Xiaomi Roborock S50“ yra išmanus robotas dulkių siurblys ir galima drąsiai sakyti, kad tai vienas geriausių rinkoje robotų dulkių siurblių tokioje kainų kategorijoje.

Jį perka masiškai: vien Aliexpress parduotuvėje turime beveik 8 500 pirkimų, 3 400 atsiliepimų ir net 4,9 reitingą iš 5 galimų. Nuostabus rezultatas robotui dulkių siurbliui.

Pirkėjams patinka, kad „Roborock S50“ gali veikti visiškai savarankiškai. Pagrindinės funkcijos valdomos programėle, kurioje galite „Roborock S50“ nurodyti kada ir kur valyti namus.

Važinėja „Roborock S50“ pagal iš anksto sudarytą maršrutą - antrą kartą išvalytos vietos nesiurbia. Tai reiškia, kad visos grindys yra vienodai gerai išvalomos.

Jis susidaro virtualų namų žemėlapį ir jį atidžiai seka, kad efektyviai išvalytų visas grindis. Galiausiai, kai baterijoje senka energija, robotas pats sugrįžta į įkrovimo stotelę, kur ir yra įkraunama baterija.

Kalbant apie techninius „Xiaomi Roborock S50“ dalykus, tai jis turi 58 W galios elektrinį variklį, o siurbimo galia siekia 2000 PA. 

Taip pat palaiko 4 siurbimo režimus: nuo tyliausio iki galingiausio, sudaro virtualų žemėlapį, turi HEPA filtrą, perlipa 2 cm kliūtis, turi apsaugas bei jutiklius, kurie apsaugo nuo trankymosi į baldus ir kritimo nuo laiptų, pats sugrįžta prie įkrovimo stotelės, 5200 mAh baterijos pakanka 2,5 valandoms darbo, plauna ir siurbia grindis, turi 480 ml talpos atliekų dėžutę ir 150 ml vandens talpą, palaiko „Mi Home“ ir „Mijia“ programėles.

„Xiaomi Roborock S50“ yra išmanus ir tiesiog puikus namų tvarkymo pagalbininkas.

Šios apžvalgos autorius „Xiaomi Roborock S50“ robotu dulkių siurbliu naudojasi jau pusę metų ir teigia, kad juo yra labai patenkintas - „tai puikus robotas dulkių siurblys“:

Naujausia „Roborock S50“ versija - „Roborock S5 Max“

  • Dabar jis parduodamas už 456,84 €;
  • speciali Žiemos išpardavimo akcija ir pati mažiausia kaina;
  • iš Čekijos sandėlio;
  • nemokamas pristatymas į Lietuvą per 5-7 d.
  • Išskirtinai geras pasiūlymas - kitose parduotuvėse jis kainuoja dar brangiau net iš Kinijos sandėlio, pvz 461€ su siuntimu į Lietuvą
  • Lietuvoje jis kainuoja 100 € brangiau.

„Roborock S5 Max“ yra pats naujausias kompanijos robotas dulkių siurblys, tačiau kuo jis skiriasi nuo kiek anksčiau rinkoje pasirodžiusio „Roborock S50“?

Į šį klausimą gerai atsako štai ši robotų dulkių siurblių palyginamoji lentelė:

Ir jei reikėtų trumpai apibūdinti „Roborock S5 Max“, tai jis palaiko drėgną ir sausą grindų valymą, užtikrina galingą 2000 Pa siurbimą, ko užtenka išvalyti kiliminei dangai, turi labai talpią 5200 mAh bateriją ir iš esmės yra skirtas vidutinių ir didesnių patalpų valymui.

Taip pat „Roborock S5 Max“ dabar aprūpintas net 290 ml vandens talpa ir 460 ml atliekų dėžute.

Ir ypač didelis privalumas, kad vandens padavimą galima reguliuoti tiesiog savo išmaniajame telefone - robotas dabar palaiko elektroninį vandens padavimo reguliavimą.

Programėlėje galima rinktis iš trijų vandens padavimo režimų ir prisitaikyti grindų plovimą prie jų dangos ir asmeninių poreikių.

Ne ką mažiau svarbu ir tai, kad „Roborock S5 Max“ turi net 5200 mAh talpos bateriją, kurios energijos užtenka darbuotis apie 120 min., ir išvalyti 200 m2 teritorijai.

Išties įspūdingas rezultatas. Plius, „Roborock S5 Max“ automatiškai grįžta prie įkrovimo stotelės, kai baterijos energijos yra mažiau nei 20 proc., įsikrauna bateriją ir tęsia darbą nuo ten, kur baigė.

„Roborock S5 Max“ išsiskiria ir savo atnaujintu algoritmu. Dabar robotas tapo dar išmanesnis. Jis nuskenuoja valomą teritoriją ir pagal jos išplanavimą, pasirenka patį efektyviausią valymo režimą. Pats veikimo principas ypač gerai pavaizduotas žemiau pateiktame paveiksle. 

Toks technologinis sprendimas leidžia „Roborock S5 Max“ greičiau ir efektyviau išvalyti kambarį.

Gamintojas teigia, jog „Roborock S5 Max“ valymo efektyvumas dabar padidėjo 15 proc., palyginus su jo pirmtakais.

Verta pažymėti ir kitą praktišką „Roborock S5 Max“ funkciją, tai jo gebėjimą automatiškai identifikuoti kiliminę dangą ir įjungti Turbo siurbimo režimą.

Tad mums patiems nereikės specialiai patraukti kilimo ar įjungti kiliminei dangai skirto siurbimo režimo. Visą tai automatiškai padarys pats „Roborock S5 Max“.

Jis taip pat sugeba perlipti iki 2 cm kliūtis, yra valdomas su ant korpuso esančiais mygtukais, išmaniąja Roborock programėle - ateityje bus galima valdyti ir su Mijia programėle - bei yra galimybė pasitelkti Alexa ir Google Home balso asistentus ir taip „Roborock S5 Max“ duoti komandas.

Pagrindiniai programėlės privalumai yra tie, kad joje galima visiškai valdyti „Roborock S5 Max“ ir sudaryti kiekvienam kambariui atskirus valymo tvarkaraščius.

Tokia funkcija yra tikra naujiena ir dabar galėsime nurodyti, kad virtuvę robotas išvalytų 9 val. ryte, svetainę - 12 val., o miegamąjį 15 val. Ar bet kuriuo kitu, mums patogiu laiku.

Taip pat galime nurodyti „no-gone“ ir „no-mop“ zonas, kiekvienai valymo zonai parinkti konkrečią siurbimo galią, vandens padavimo kiekį, matyti teritorijų žemėlapius ir kt. 

Galima drąsiai sakyti, kad „Roborock S5 Max“ yra pats pažangiausias kompanijos robotas dulkių siurblys, kuris susilauks itin daug dėmesio.

Puikiausias kainos ir kokybės atstovas - „VIOMI V2 Pro“

  • Dabar jis parduodamas už 354,78 €;
  • speciali Žiemos išpardavimo 20 % nuolaida;
  • iš Lenkijos sandėlio, liko tik 4 vnt;
  • 20,10 € už pristatymą į Lietuvą per 5-20 d.
  • Lietuvoje neparduodamas.

„VIOMI V2 Pro“ yra vienas naujausių produktų robotų dulkių siurblių rinkoje.

Tačiau, kaip matyti iš pirmųjų pirkėjų atsiliepimų, jie yra ypač patenkinti „VIOMI V2 Pro“ siurbliu.

Įdomu yra ir tai, kad „VIOMI V2 Pro“ yra „Xiaomi“ dukterinės kompanijos produktas ir peržvelgus jo specifikacijas galima drąsiai teigti, kad tai yra tiesiog nuostabus kainos ir kokybės atstovas.

„VIOMI V2 Pro“ taip pat palaiko drėgną bei sausą grindų valymą, turi lazerinę navigacijos sistemą ir yra netgi galingiausias iš šių trijų modelių - 2100 Pa siurbimo galia.

Štai kuo pirkėjus džiugina „VIOMI V2 Pro“, tai palaikomu labai kokybišku grindų plovimu ir trimis vandens padavimo lygiais. Tokiu dalyku negali pasigirti „Xiaomi“ robotai dulkių siurbliai.

Viskas yra valdoma nuotoliniu būdu ir taip galime pasirinkti tokį kiekį vandens, kokio reikia - atsižvelgiant į grindų dangą: plytelės, medis ir kt.

Be to, su „VIOMI V2 Pro“ vienu metu galima plauti grindis, sausai siurbti arba tuo pačiu metu daryti abu darbus. Puikus funkcionalumas.

Kalbant apie „VIOMI V2 Pro“ vandens ir atliekų dėžutes, tai jos taip pat yra labai talpios (abi po 550 ml) ir netgi talpesnės už pirmųjų dviejų „Xiaomi“ modelių.

Tiesa, kai vienu metu norėsime siurbti bei plauti grindis, tada pritvirtinamas atskiras priedas ir čia jau sausų atliekų dėžutės talpa siekia 300 ml, o vandens talpa 200 ml. O tai taip pat yra užtektinai - ypač, kai toks robotukas darbuosis kasdien arba beveik kasdien.

„VIOMI V2 Pro“ turi plaunamą Hepa filtrą ir net 12 jutiklių, kurie robotą apsaugo nuo trankymosi, kritimo nuo laiptų ir t.t.

Lazerinė navigacijos sistema leidžia puikiai orientuotis aplinkoje, nusipiešti  valomos teritorijos žemėlapį ir sistemingai išvalyti kambarius.

„VIOMI V2 Pro“ palaiko Mi Home programėlę ir joje galima sudaryti tvarkaraščius, virtualias sienas ir no-go teritorijas, nurodyti konkrečias teritorijas, kurias norėsime išvalyti, stebėti baterijos lygį ir t.t.

„VIOMI V2 Pro“ yra labai šaunus robotas dulkių siurblys, kuris aprūpintas pačiomis naujausiomis ir pažangiausiomis robotų dulkių siurblių technologijomis, kai kuriais aspektais lenkia „Xiaomi“ robotus dulkių siurblius, o kainuoja ženkliai pigiau. Puikus variantas.

Šioje apžvalgoje (kalba lenkiškai) galite daugiau sužinoti apie „VIOMI V2 Pro“, jo galimybes ir kaip jis darbuojasi:

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(2)
(2)
(0)

Komentarai (2)

Susijusios žymos: