5 pigūs, bet labai įdomūs gadžetai iš „Xiaomi“, apie kuriuos daugelis nė negirdėjo (Video)  (1)

„Xiaomi tampa viena žinomiausių kompanijų visame pasaulyje ir mes puikiai žinome, kad ji gamina išmaniuosius telefonus, nešiojamus kompiuterius, išorines baterijas ir taip toliau. Tačiau Kinijos technikos milžinė gamina ir super įdomių bei mums mažiau žinomų smulkių dalykėlių. Štai jūsų dėmesiui 5 labai įdomūs Xiaomi daiktai, apie kuriuos daugelis tikriausiai dar nė negirdėjo.“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Apžvalgininkas greitai, trumpai, bet gana aiškiai ir išsamiai apžvelgia 5 įdomius ir mažiau kam žinomus „Xiaomi“ gadžetus.

Taip pat apžvalgos pabaigoje laukia siurprizas – „man ypač patinkantis daiktas iš Xiaomi. Manau, kad ir jums jis labai patiks“.

Taigi, pradėkime nuo pat pradžių ir pirmasis daiktas, apie kurį pasakoja apžvalgininkas, yra nešiojamos kojelės kompiuteriui.

Nešiojamos kojelės kompiuteriui „Xiaomi Hagibis“

Aliexpress - nuo 10,46 €.

„Man labai patinka šios nešiojamos kojelės kompiuteriui (nuo 1:19 min.). Jos yra skirtos patogiau laikyti kompiuterį, dėl ko geriau cirkuliuoja oras ir vykta pats kompiuterio aušinimas.

Ergonomiškas kojelių dizainas, silikoninis padėklas ir magnetai, tad jas labai patogu naudoti ir nešiotis su savimi. Jos atrodo, kaip tikras meno kūrinys, kuris puikiai papuoš darbo vietą.“

„70mai Jump Starter“ – išorinė baterija ir automobilių užvedimo įrenginys

Aliexpress - 48,36 €, 47 % nuolaida, iš Lenkijos sandėlio.

Apie šį įrenginį jau rašėme kiek anksčiau – čia galite rasti išsamią ir su testų rezultatais „70mai Jump Starter“ apžvalgą.

„Šis įrenginys yra skirtas 12V transporto priemonėms (nuo 1:57 min.). Be to, kad su juo galima užvesti automobilį, šis įrenginys yra naudingas ir kaip išorinė baterija.

Palaikoma USB jungtis su 5V/2.4A įkrovimu ir yra netgi LED žibintuvėlis. Tad galime su šiuo įrenginiu įkrauti telefonus, nešiojamus kompiuterius, planšetes ir kt.

O žibintuvėlis pravers, kai reikės tamsesnėje vietoje pakeisti ratą, pasižiūrėti į variklio skyrių ar atlikti kitus darbus. Šaunu ir tai, kad yra 3 švietimo režimai: įprastas, SOS ir mirksėjimas.“

„Xiaomi Flower“ augalų stebėjimo daviklis

Aliexpress - nuo 18,81 €.

„Jei mėgstate augalas, bet esate tokie, kaip aš – per daug nežinote, kaip juos prižiūrėti – tai jie gana greitai žus (nuo 2:48 min.).

Šis daviklis yra puikus įrankis. Jis yra įstatomas į vazoną ir suporuojamas su telefonu.

Tada telefone matysime kada augalui reikia saulės šviesos, drėgmės, aukštesnės/žemesnės temperatūros ir pan.“

„Xiaomi Mijia Pen“ rašikliai

Aliexpress - nuo 0,43 €, 30 % nuolaida.

Jie yra labai perkami Aliexpress parduotuvėje: virš 6 100 pirkimų, beveik 1 800 atsiliepimų ir net 4,9 reitingas.

„Jei esate tikras Xiaomi fanas – tada jums tikrai reikia šio daikto (nuo 3:29 min.). Xiaomi Mijia Pen yra puikus rašiklis ir tiesiog daugiau net nėra ką apie jį kalbėti.

Gražus matinis korpusas, metalinis segtukas, puikiai rašo – tiesiog fantastiškas pasirinkimas už tokią kainą.“

„Xiaomi Bcase T‘UP“ magnetinis laidų laikiklis

Aliexpress - nuo 3,63 €.

„Jį galima prilipdyti prie stalo krašto su 3M juosta, prie reikiamo laido pritvirtinamas magnetukas ir tada tas laidas pritvirtinamas prie šio laikiklio (nuo 3:52 min.) .

Labai patogus daikčiukas, kai reikia greitai pasiimti laidą ir vėl jį atgal pritvirtinti prie šio laikiklio.“

Siurprizas iš apžvalgininko: išmanusis užuolaidų varikliukas – užuolaidų automatizavimo sistema „Xiaomi Aqara B1 Motor“

Aliexpress - nuo 116,72 €.

Gearbest - nuo 118,39 €.

Šiuo atveju verta atkreipti dėmesį, kad reikės papildomai įsigyti ir „Xiaomi“ arba „Aqara“ kompanijų „Gateway“ (vartus) įrenginius ir prie jų prijungti šias užuolaidų sistemas.

Tada bus galima jas valdyti per WiFi ir taip sudaryti tvarkaraščius, kad automatiškai būtų atitraukiamos užuolaidos, sudaryti scenarijus ir t.t.

„Man ši užuolaidų automatizavimo sistema labai patinka (nuo 4:28 min.). Nors ir atrodo, kad šis daiktas gana brangus, bet patikėkite, palyginus su tuo, kas yra Vakarų šalių rinkose, Xiaomi produktas yra netgi labai patrauklus.

Jis puikiai pagamintas, užuolaidos važinėja bėgiais stabiliai ir geru greičiu, geba patraukti 60 kg svorį ir galima valdyti per WiFi.

Taip galime sudaryti tvarkaraščius, suporuoti su kitais įrenginiais ir taip toliau. Tiesiog puikus funkcionalumas.

Man jis labai patinka: dirba nuostabiai, labai tyliai, ir tiesiog daro tai, ką gamintojas ir žada.“

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(4)
(18)
(-14)

Komentarai (1)