Naujiena iš „Xiaomi“ už labai gerą kainą: specialiai buitinėms reikmėms ir maisto gamybai pritaikytas bekontaktis lazerinis „Xiaomi“ termometras („Xiaomi AKKU AK332“ kaina, Specifikacijos, Atsiliepimai)  ()

„Xiaomi AKKU AK332“ – tai bekontaktis įvairių paviršių, skysčių, maisto bei vandens temperatūros matuoklis, kuris šiuo atveju dar yra ir aprūpintas ir integruotu lazeriu. Šis bekontaktis termometras gali matuoti temperatūras nuo – 50 iki 380 laipsnių, o gautus rezultatus iš karto pateikia skaitmeniniu formatu pašvietimą turinčiame LCD ekrane.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Trumpai: „AKKU AK332“ specifikacijos

  • Tipas: bekontaktis termometras. 
  • Paskirtis: įvairių paviršių, skysčių, maisto, vandens temperatūros matavimas be tiesioginio kontakto.
  • Matuojama temperatūra: nuo -50 iki 380 laipsnių.
  • Matavimo atstumas: santykis 12:1 (pvz., jei matuojama 1 cm diametro objekto temperatūra, įrenginį reikia laikyti 12 cm atstumu).
  • Tikslumas: nenurodomas.
  • Energijos šaltinis: 9 V baterija.
  • Ypatingos savybės: LCD ekranas su pašvietimu; naudojami iš aliuminio lydinio pagaminti didelio tikslumo jutikliai; automatinis įrenginio išjungimas jo nenaudojus ilgiau nei 10 sekundžių; pilnai pritaikytas EU rinkai.
  • Išmatavimai ir svoris: 18.50 x 13.00 x 4.00 cm, 127 gramai.

„AKKU AK332“ kaina

  • „Gearbest“ – 25,28 €.
  • Dabar parduodamas su 32% nuolaida, į Lietuvą siunčiamas nemokamai.
  • Lietuvoje neparduodamas.

Infraraudonųjų spindulių termometrai – įprastas įrankis dirbtuvėlėse, bet virtuvėse vis dar karaliauja kontaktiniai termometrai. Jų yra visa įvairovė, kainuoja jie pigiai, bet nėra nei patogūs, nei išvaizdūs. Ir štai „Xiaomi“ nusprendė, kad reikia naujovių iš šioje srityje – 2019 metų pabaigoje anosavo „Xiaomi AKKU AK332“.

Tai visiškai bekontaktis termometras, jau garsėjantis ne tik gera išvaizda, patogiu naudojimu, dideliu universalumu, bet ir labai gera kaina. Šis bekontaktis termometras įvairių paviršių, medžiagų bei skysčių temperatūrą matuota infraraudonųjų spindulių pagalba, todėl „AKKU AK332“ galimybės ir panaudojimas yra labai platus.

Bekontaktis temperatūros matuoklis „AKKU AK332“ temperatūrą gali matuoti nuo -50 iki 380 laipsnių. Tokio diapazono nepasiūlys joks kontaktinis virtuvinis matuoklis. Žinoma, kontaktinis bus šike tiek tikslesnis, bet jo panaudojimo galimybių kur kas mažiau.

Gamintojas taip pat pabrėžia, jog gerą „AKKU AK332“ tikslumą šiuo atveju pavyksta pasiekti dėl naudojamų tikslių temperatūrinių jutiklių, kurių gamybai neatsitiktinai buvo naudojamas aliuminio lydinys.

Be to, „AKKU AK332“ taip pat turi integruotą santykinai našų mikrokontrolerį (MCU), kuris geba ne tik per sekundę atlikti net iki 200 temperatūros matavimų, o vartotojui pateikti jų vidurkį,  bet taip pat pasirūpina ir temperatūros kompensavimo mechanizmu bei reikiama įrenginio kalibracija dar prieš atliekant matavimą.

Gamintojas dar prideda, jog „AKKU AK332“ bekontakčio termometro matavimo atstumas šiuo atveju yra lygus 12:1 santykiui. Tai reiškia, kad jei yra matuojama 1 centimetro diametro objekto temperatūra, įrenginį reikia laikyti 12 cm atstumu. Be to, svarbu pridėti ir tai, jog „AKKU AK332“ taip pat turi integruotą lazerį, kuris itin praverčia tuomet, kai norima išmatuoti santykinai mažų objektų temperatūrą.

„AKKU AK332“ ypatingas tampa dar ir dėl tos priežasties, nes turi integruotą LCD ekraną. Šiame LCD ekrane užfiksuoti matavimo rezultatai yra pateikiami skaitmeniniu formatu. Svarbu pridėti ir tai, jog šis LCD ekranas turi pašvietimą, todėl esant reikalui „AKKU AK332“ be jokių problemų galima naudoti ir minimaliai apšviestose patalpose.

Galiausiai norisi pridėti dar ir tai, jog bekontaktis temperatūros matuoklis „AKKU AK332“ pilnai atitinka daugelį Europos Sąjungos standartų. Tai reiškia, jog „AKKU AK332“ yra ne tik maksimaliai patikimas bei kokybiškas, bet taip pat ir suprojektuotas bei pagamintas taip, kad atitiktų visus svarbiausius saugumo standartus.

„AKKU AK332“ atsiliepimai

„AKKU AK332“ bekontaktis termometras yra gana palankiai vertinamas pirkėjų tarpe ir tai šiuo metu bene geriausiai patvirtina 4,88 žvaigždutes siekiantis įvertinimas. Šis įvertinimas parodo, jog bent jau kol kas vos vienas „AKKU AK332“ pirkėjas šiam bekontakčiam termometrui yra skyręs mažesnį nei 5 žvaižgdučių įvertinimą.

  • Fareez. Šis pirkinys daro viską ką ir turėtų daryti, o kas svarbiausia yra parduodamas už tikrai labai patrauklią kainą. Rasti kažką dar pigiau šiuo metu tikriausiai yra neįmanoma. Be to, „AKKU AK332“ man patinka dar ir dėl itin ergonomiškos rankenos.
  • Darryl. Tai puikus pirkinys už tikrai visiems prieinamą kainą. Dažniausiai naudoju „AKKU AK332“ nustatyti maisto temperatūrai. Be to, šis bekontaktis termometras yra labai lengvas, o jo tikslumas mane visiškai tenkina.
  • Osborn. Jau seniai ieškojau kokybiško, tačiau ne itin brangaus infraraudonųjų spindulių termometro. Galbūt „AKKU AK332“ ir nėra profesionaliai tikslus, tačiau naudojimui namuose tikrai tinkamas visiems be išimties.
  • Biker. Naudoju šį bekontaktį termometrą savo darbe, nes iki 300 laipsnių įkaitusių detalių temperatūros kitu būdu patikrinti tiesiog negaliu. Bekontaktis temperatūros matavimas šiuo atveju yra man išsigelbėjimas ir tai puikiai padeda atlikti būtent „AKKU AK332“.
 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(1)
(2)
(-1)

Komentarai ()