Teprasideda šventės: Banggood skelbia apie vieną didžiausių metų išpardavimų - nemokamas pristatymas iš JK ir Čekijos sandėlių per 4 dienas, 600 000 dovanų, prizų ir geriausių pasiūlymų  ()

Nors didžiosios metų šventės Vakarų šalyse jau pasibaigė ir grįžome į įprastą režimą, tačiau Kinija dar tik pradeda savo didžiausių švenčių maratoną. Ir kuo mums tai gerai? Banggood.com skelbia ta proga pradėjusi vieną didžiausių metų išpardavimų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Banggood.com skuba informuoti apie prasidėjusį „Chinese New Year“ išpardavimą ir pačius įdomiausius pasiūlymus.

Šiuo metu vyksta didelis įvairių prekių išpardavimas ir iki sausio 31 dienos galima įdomių ir naudingų prekių įsigyti su nuolaidų kuponais ir iki 48 % dydžio siekiančiomis nuolaidomis.

Pasiūloje randame didelį prekių pasirinkimą ir nuo elektrinių dviračių, nešiojamų kompiuterių ar robotų dulkių siurblių, iki įvairių smulkių dalykėlių, kaip IP bei veiksmo kamerų, ausinių, elektrinių atsuktuvų, įrangos automobiliams ir išmaniųjų namų valdiklių.

Pasirinkimas yra labai platus ir kiekvienas sau ras kažką įdomaus ir naudingo.

Dar vienas labai svarbus dalykas, kad šios prekės yra siunčiamos iš Jungtinės Karalystės, Čekijos, Ispanijos, Prancūzijos ir Rusijos sandėlių.

Čia verta pabrėžti, kad perkant prekes iš Jungtinės Karalystės ir Čekijos sandėlių, jos į Lietuvą bus atsiųstos vos per 4 dienas ir siuntimas nieko nekainuos.

Galiausiai yra ir dar pora įdomių momentų. Štai, pavyzdžiui, perkant kelias tokias pačias prekes „Buy More Save More“, jos ženkliai atpinga. Tad jei reikia ausinių, oro stotelių ar panašių prietaisų sau ir draugams, vienu metu pirkti kelis vienetus tampa kur kas naudingiau.

Na ir žinoma, žaidimai. Dažnu atveju per tokius išpardavimus internetinės parduotuvės taiko įvairius žaidimus ir Banggood.com yra ne išimtis.

Teigiama, kad per šį laikotarpį bus išdalinta 600 000 „Lucky Bag“ (laimingųjų krepšelių su dovanėlėmis) ir galime sukti laimės ratą - kiekvienas pasukimas yra laimingas ir yra galimybė laimėti išmaniųjų telefonų, laikrodžių, siurblių, nuolaidų kuponų ir kt.

Visą prekių pasiūlą ir išsamias žaidimų bei pirkimų taisykles rasite oficialioje „Chinese New Year“ išpardavimo svetainėje.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(2)
(11)
(-9)

Komentarai ()