Laikrodis, kokio seniai jau nebuvo: nerūdijančio plieno korpusas, 10 sporto režimų, 1540 skirtingų dizaino variantų, matuoja ne tik visus parametrus, bet ir streso lygį, pateikia kūno energetinį įvertinimą („Xiaomi Mi Watch Color“, iš Lenkijos, specifikacijos, atsiliepimai, Video)  (2)

„Xiaomi Mi Watch Color“ – tai net 420 mAh talpos bateriją turintis išmanusis laikrodis su 1,39 colių įstrižainės spalvotu AMOLED ekranu, kuris gali pasigirti net 10 integruotų sporto režimų. Be to, šis išmanusis laikrodis yra aprūpintas „Firstbeat“ techniniu sprendimu, kurio pagalba surenkami duomenys yra analizuojami ne tik sporto metu, bet ir po jo – tai leidžia aiškiai suprasti savo našumą ir taip pat padeda didinti treniruočių efektyvumą ateityje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Trumpai: „Xiaomi Mi Watch Color“ specifikacijos

  • Fizinio aktyvumo funkcijos: žingsniamatis, pulsometras, miego kokybės sekimas, kūno energetinis testas, taisyklingo kvėpavimo treniruotės, streso lygio įvertinimas, informaciniai pranešimai apie per ilgą užsisėdėjimą, pranešimai iš išmaniojo telefono.
  • Sporto režimai: 10 sporto režimų.
  • Žinutės ir pranešimai: skambučiai, žinutės, socialinių tinklų pranešimai.
  • Papildomos funkcijos: žadintuvas, integruotas NFC modulis, „XiaoAI“ balsu valdomas išmanusis asistentas, integruotas specialus duomenų analizės „Firstbeat“ techninis sprendimas.
  • Ekranas: 1,39 colių (454 x 454), lietimui jautrus, AMOLED technologijos.
  • Atsparumas: 5ATM.
  • Baterija: 420 mAh.
  • Medžiagos: nerūdijančio plieno korpusas, iš silikono pagaminta apyrankė.
  • Ryšiai: Bluetooth 5.0.
  • Matmenys ir masė: 4,62 x 5,33 x 1,14 cm; 35 g.

„Xiaomi Mi Watch Color“ kaina

  • Gearbest – 90,30 €.
  • 3,44 € už siuntimą į Lietuvą Registruotu oro paštu.

 

  • Aliexpress87,15 €.
  • Lenkijos/Praancūzijos sandėlių, tad nėra rizikos dėl muito.
  • nemokamai į Lietuvą pristatys per 3-7 dienas.

 

Kinijoje išmaniųjų laikrodžių pasiūla yra neįtikėtinai plati, tačiau kad ir ką bedarytų kiti gamintojai, „Xiaomi“ yra tas prekinis ženklas, kuris traukia ne tik kinų, bet ir viso likusio pasaulio dėmesį.

Bene sėkmingiausiu „Xiaomi“ išmaniuoju laikrodžiu dar ir šiandien galime laikyti „Amazfit Pace“, tačiau po jo dienos šviesą išvydo ir kiti tokie sėkmingi produktai, kaip „Amazfit Pace 2“ ar „Mi Watch“.

Šį kartą gamintojas savo sėkmės istoriją bando pratęsti pristatydamas „Xiaomi Mi Watch Color“ išmanųjį laikrodį. Džiugu, jog šis išmanusis laikrodis pasisavino ne tik geriausias anksčiau pristatytų „Xiaomi“ išmaniųjų laikrodžių idėjas, bet dar yra aprūpintas ir naujomis iki šiol nematytomis funkcijomis.

Gamintojas kol kas siūlo tik Kinijos rinkai skirtą „Xiaomi Mi Watch Color“ išmaniojo laikrodžio versiją, tačiau ji palaiko ne tik kinų, bet ir anglų kalbą.

Tad šį įdomų laikrodį jau gali išbandyti naujovių mėgėjai iš viso pasaulio, tame tarpe ir iš Lietuvos - laikrodis tikrai įspūdingas ir kol kas niekas aplinkui tokio neturės. 

„Xiaomi Mi Watch Color“ visi be išimties jau turėtų įvertinti vien dėl tos priežasties, nes šis išmanusis laikrodis pirkėjui suteikia visišką kūrybos laisvę.

Negana to, kad „Xiaomi Mi Watch Color“ pirkėjui siūlo rinktis vieną iš 6 skirtingų spalvų apyrankių, jis taip pat dar yra aprūpintas daugiau nei 110 grafinės vartotojų sąsajos temų (ciferblatų). Tai įvertindamas gamintojas tvirtina, kad „Xiaomi Mi Watch Color“ maksimaliai gali pasiūlyti net 1540 skirtingų dizaino įvaizdžio kombinacijų.

 

Aktyviai sportuojantiems šis išmanusis laikrodis patiks todėl, nes „Xiaomi Mi Watch Color“ yra aprūpintas net 10 sporto režimų. Kadangi šis išmanusis laikrodis yra atsparus vandeniui (5ATM), greta įprastų sporto režimų (bėgimas, važiavimas dviračiu, ėjimas ir t.t.) „Xiaomi Mi Watch Color“ dar siūlo ir du papildomus plaukiojimui skirtus sporto režimus.

Svarbu pridėti ir tai, kad „Xiaomi Mi Watch Color“ korpusas pagamintas iš nerūdijančio plieno. Pats prietaisas gali sekti pulsą, deguonies kiekį kraujyje, miego kokybę ir fizinio aktyvumo tipą. 420 mAh talpos baterija leidžia įtaisui dirbti 14 dienų įprastu režimu ir iki 22 parų budėjimo režime, o tai yra gana įspūdingas rodiklis kalbant apie išmaniuosius laikrodžius.

Šis išmanusis laikrodis taip pat stebina ir savo fizinio aktyvumo stebėsenos funkcionalumu. „Xiaomi Mi Watch Color“ ypatingas tampa dėl tos priežasties, nes be įprasto pulso stebėjimo dar gali įvertinti ir streso lygį, atlikti kūno energetinį įvertinimą ir netgi pasiūlyti pasinaudoti taisyklingo kvėpavimo treniruotėmis.

Būtina paminėti, kad „Xiaomi Mi Watch Color“ išmanusis laikrodis yra aprūpintas „Firstbeat“ techniniu sprendimu, kurio pagalba surenkami duomenys yra analizuojami ne tik sporto metu, bet ir po jo. Toks sprendimas leidžia aiškiai suprasti savo našumą ir taip pat padeda didinti treniruočių efektyvumą ateityje.

 

Galiausiai „Xiaomi Mi Watch Color“ ypatingas tampa ir dėl tos priežasties, nes yra vienas pirmųjų gamintojo išmaniųjų laikrodžių su integruotu „XiaoAI“ balso asistentu. Šis išmanusis asistentas ne tik leidžia atlikti paieškas balsu, bet esant reikalui dar gali būti naudojamas ir nuotoliniam išmaniojo telefono valdymui.

„Xiaomi Mi Watch Color“ atsiliepimai

Naujos kartos išmanusis laikrodis „Xiaomi Mi Watch Color“ šiuo metu yra itin teigiamai vertinamas pirkėjų tarpe. „Xiaomi Mi Watch Color“ įvertinimas siekia 4,93 žvaigždutes, o tai reiškia, kad bent jau kol kas vos vienas šį išmanųjį laikrodį įsigijęs pirkėjas jam skyrė mažesnį nei 5 žvaigždučių įvertinimą.

  • Regina. Pilnai perprasti šio išmaniojo laikrodžio funkcionalumą man prireikė vos keleto dienų. Galiu drąsiai rekomenduoti šį išmanųjį laikrodį ir kitiems, nes jis tikrai turi pakankamai daug funkcijų, tačiau kainuoja santykinai nedaug.
  • Kristin. Anksčiau naudojau ne tik „iPhone“, bet ir „Apple Watch“, o dabar aktyviai naudojuosi „Android“. Turiu pripažinti, kad surasti sau tinkamą prie „Android“ išmaniojo telefono maksimaliai derantį išmanųjį laikrodį man prireikė laiko. Išbandžiau tris išmaniuosius laikrodžius, kol galiausiai įsigijau „Xiaomi Mi Watch Color“. Dabar drąsiai galiu pasakyti, kad už tokią kainą ką nors geriau nei „Xiaomi Mi Watch Color“ sunkiai surasite.
  • Beacher. Šį išmanųjį laikrodį visų pirma įsigijo mano vyras ir jau pirmosiomis dienomis maksimaliai džiaugėsi tokiu savo pasirinkimu. Tuo metu aš naudojau „Samsung Fit“, tačiau mano fizinis aktyvumo asistentas turėjo per mus mažiau funkcijų nei „Xiaomi Mi Watch Color“, o kainavo bene dvigubai daugiau! Jeigu gamintojo prekinis ženklas nėra jums pats svarbiausias akcentas, tuomet „Xiaomi Mi Watch Color“ tikrai bus puikus pasirinkimas.
  • Vivian. Tai greičiausiai visas įmanomas funkcijas turintis išmanusis laikrodis, kuris taip pat maloniai stebina ir savo grafine vartojo sąsaja. Manau, kad „Xiaomi Mi Watch Color“ puikiai tinka ne tik aktyviai sportuojantiems, bet ir vyresniems žmonės, nes šis išmanusis laikrodis tikrai pateikia labai daug naudingos statistikos.

 

Štai šioje apžvalgoje galite daugiau sužinoti apie „Xiaomi Mi Watch Color“ laikrodį ir, kad jis tikrai palaiko anglų kalbą. Kaip ją aktyvuoti, apžvalgininkas parodo nuo 2:55 min.:

 
 
 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(9)
(1)
(8)

Komentarai (2)

Susijusios žymos: