Geriausi pasiūlymai iš Aliexpress ir Gearbest: unikalios belaidės ausinės su aptX bei GPS, itin universalus „Xiaomi Beebest“ žibintuvėlis/dviračio žibintas ir naujos kartos super pigus TENS masažuoklis (Video)  ()

Geriausi Aliexpress ir Gearbest pasiūlymai:

- Puikiai vertinamos netradicinės ausinės su GPS - „Super Aire Pro3 Name Change Positioning Wireless Bluetooth Earphone PK i100000 TWS i9000 i90000 pro TWS Wireless Earbuds Headset“;

- Labai universalus ir puikiai vertinamas žibintuvėlis - „New Xiaomi Beebest Flash light 1000LM 5 Models Zoomable Multi-function Brightness Portable EDC and Magnetic Tail & Bike Light“;

- Naujai pasirodęs ir super pigus TENS masažuoklis - „Monclique TNS - 190 Rechargeable TENS Unit Electronic Massager Magic Stick Paste Muscle Therapy“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Puikiai vertinamos, netradicinės ausinės su Bluetooth 5.0, aptX ir net GPS - „Super Aire Pro3“

  • Dabar jos parduodamos nuo 32,06 €;
  • 66 % nuolaida;
  • nemokamas pristatymas į Lietuvą.

„Super Aire Pro3“ yra netradicinės belaidės ausinės, kurias labai gerai vertina pirkėjai: virš 300 užsakymų ir maksimalus 5 balų įvertinimas.

Jiems labai patinka, kad šios belaidės ausinės palaiko naujausią Bluetooth 5.0 techninį sprendimą, lengvai suporuojamos su išmaniaisiais telefonais, galima naudoti po vieną bei abi ausines iškart.

Šios šaunios išvaizdos belaidės ausinės netgi palaiko belaidį 5W įkrovimą. O kalbant apie bateriją ir jos suvartojimo rodiklius, tokioje kainų kategorijoje jie yra tikrai geri.

Vieno ausinių įkrovimo užteks muziką klausytis iki 3,5 valandos.

Kalbant apie kitas „Super Aire Pro3“ specifikacijas, tai verta paminėti, kad jos užtikrina 20-20000Hz dažnio atsaką, 32 omų varžą, garso lygis siekia iki 123 dB ir palaikomas aptX, kas garso kokybę padaro dar geresne.

Taip pat „Super Aire Pro3“ palaiko labai įdomią „Anti-lost“ funkciją. Tai veikia tarsi GPS ir jei nežinosite kur palikote savo ausines, jas bus galima surasti su savo išmaniuoju telefonu.

Čia tik verta atkreipti dėmesį, kad tokia funkcija veikia tik su iOS įrenginiais.

„Super Aire Pro3“ yra šaunus variantas ieškantiems belaidžių ausinių ir jas įsigiję pirkėjai vieningai giria už puikią išvaizdą, sklandų reagavimą į duodamas komandas, gerą garso kokybę ir puikią kainą.

Štai keletas pirkėjų padarytų „Super Aire Pro3“ ausinių nuotraukų: 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto.

Labai universalus, puikiai vertinamas žibintuvėlis su specialiu laikikliu dviračiui - „Xiaomi Beebest“

  • Dabar jis parduodamas už 22,97 €;
  • 23 % nuolaida;
  • 2,30 € už pristatymą į Lietuvą.

„Xiaomi Beebest“ žibintuvėlis pirkėjų yra labai gerai vertinamas ir turime virš 1 100 pirkimų, 500 atsiliepimų ir net 4,9 balus.

Pirkėjams labai patinka, kad pakuotėje (žiūrėti titulinę nuotrauką aut. past.) iškart atkeliauja reikalingas įkrovimui laidas ir pritvirtinimai prie dviračio, tačiau daugiausiai dėmesio susilaukia puikios šio žibintuvėlio funkcijos bei savybės.

„Xiaomi Beebest“ žibintuvėlis pagamintas iš aliuminio lydinio, atsparus vandeniui (IPX6), smūgiams (kritimams iš 1,5 metro aukščio), sveria vos 150 gr ir yra kompaktiško dydžio: 120 x 25 mm.

Kalbant apie švietimo galimybes, „Xiaomi Beebest“ atrodo dar žavingiau: 10W švietimo galia, 5500K ir iki 1000lm.

Kadangi „Xiaomi Beebest“ palaiko 4 švietimo režimus - High, Middle, Low, Strobe, SOS - atitinkamai svyruoja ir liumenų kiekis (nuo 500 iki 1000).

Taip pat ir baterijos tarnavimo laikas, atsižvelgiant į švietimo ryškumą, kinta nuo 1 val. iki daugiau, kaip 10.

Ča ypač daugelis pirkėjų pastebi, kad „Xiaomi Beebest“ turi net 2600 mAh talpos bateriją, tad tokį žibintuvėlį galima naudoti ir kaip išorinę bateriją. „Xiaomi Beebest“ turi C-tipo jungtį ir palaikomas 5V/1A įkrovimas.

Ir galiausiai - švietimo kokybė. „Xiaomi Beebest“ šviečia labai kokybiškai ir jį galima reguliuoti taip, kad šviesos srautas eitų plačiai arba būtų koncentruojamas į vieną tašką. Štai, kaip tai atrodo praktiškai:

Tvirtas, atsparus vandeniui ir smūgiams, labai talpios baterijos, ryškiai šviečiantis ir stilingas. 

Už tokią kainą „Xiaomi Beebest“ yra itin geras variantas ir pirkėjai juo labai džiaugiasi ir dalinasi pakuotės turinio 1 foto, 2 foto, žibintuvėlio išvaizdos nuotraukomis 3 foto, 4 foto ir realiais baterijos talpos rezultatais 5 foto.

Šis žibintuvėlis dažnai naudojamas ir kaip dviračio žibintas - štai kaip tai atrodo praktiškai:

Naujai pasirodęs ir super pigus TENS masažuoklis - „Monclique TNS - 190“

  • Dabar jis parduodamas už 11,83 €;
  • 35 % nuolaida arba GB-HBZMCTES​ nuolaidos kuponas;
  • 0,17 € už pristatymą į Lietuvą.

„Monclique TNS - 190“ yra naujai rinkoje pasirodęs TENS masažuoklis ir turbūt pats pigiausias tarp tokios kategorijos produktų.

Tikriausiai daugelis atsimenate, kaip tokio tipo TENS masažuoklius pristatė „Xiaomi“, o vėliau ir „Alfawise“ kompanijos, o dabar į rinką atkeliauja ir „Monclique TNS - 190“.

Geriausia yra tai, kad šie buitiniai masažuokliai kuo toliau, tuo tampa pigesni. Ir „Monclique TNS - 190“ gali gana drąsiai vadintis pačiu pigiausiu TENS masažuokliu. 

Taip pat yra labai šaunu, kad jis išlaiko aukštą pagaminimo kokybės lygį ir nei kiek nenusileidžia savo funkcionalumu konkurentams.

„Monclique TNS - 190“ yra nedidelis - 12.30 x 5.80 x 0.70 cm - sveria vos 25 gramus, paprastai prilipdomas prie norimos masažuoti kūno vietos ir vos per 15 minučių trukmės masažavimo seansą atpalaiduoja raumenis.

Šaunu yra ir tai, kad „Monclique TNS - 190“ palaiko 5 masažavimo režimus bei 10 intensyvumo lygių. Tad kiekvienas asmeniškai galėsime pasirinkti norimą masažą ir jo stiprumą.

 

Šį stilingos išvaizdos, lengvai valdomą ir turintį įkraunamą bateriją TENS masažuoklį galima naudoti praktiškai ant bet kurios kūno vietos.

Žinoma, rekomenduoja „Monclique TNS - 190“ nenaudoti šalia kaklo srities, širdies, nedėti ant pažeistos odos ir panašiai. Taip pat nereikėtų jo naudoti nėščiosioms, turintiems širdies stimuliatorių, vairuojant ir atliekant kitą fizinę veiklą.

Geriausia „Monclique TNS - 190“ masažuoklio suteikiamu atpalaidavimo malonumu mėgautis ramiai ilsintis kėdėje arba lovoje.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(2)
(5)
(-3)

Komentarai ()