Skelbiama akcija naujos kartos „Bosch GO 2“ suktuvui: visos geriausios „Bosch GO“ savybės, o papildomai paleidimo mygtukas bei elektroninis stabdis - dabar geriausias tokio tipo suktuvas rinkoje? (Video)  ()

„Bosch GO 2“ – tai atnaujinta universalaus „Bosch GO“ rankinio atsuktuvo versija su integruotu automatiniu elektroniniu stabdžiu. Be to, atnaujinta versija dar yra aprūpinta ir specialiu mygtuku, kurio pagalba šį rankinį atsuktuvą nuo šiol galima įjungti ne tik spaudžiant, bet ir pasinaudojus korpuse integruotu fiziniu mygtuku.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Trumpai: „Bosch GO 2“ specifikacija

  • Griebtuvas: 5 mm dydžio antgalių.
  • Sukimo momentas: 5 Nm; 2,5 Nm; 0,5 Nm.
  • Valdymas ir režimai: 6 greičio pasirinkimai; varžtų sukimas/išsukimas; valdymas integruotu mygtuku arba pagal automatiškai aptinkamą spaudimo jėgą.
  • Darbinė įtampa: 3,6 V.
  • Maitinimas: integruotas akumuliatorius, jo įkrovai naudojamas Micro USB laidas.
  • Svoris: 500 g.

„Bosch GO 2“ kaina

  • „Gearbest“ – 54,60 €.
  • Dabar parduodamas su 35% nuolaida, į Lietuvą siunčiamas registruotu paštu už 1,82 €.
  • Lietuvoje neparduodamas.

„Bosch GO“ gana ilgą laiką buvo bene populiariausias universalus rankinis atsuktuvas – daugybė apžvalgų, daugybė pirkimų ir atsiliepimų. Tai nėra įprastas statybinis suktuvas medvaržčių sukimui - jis skirtas tais atvejais, kai dirbama su mažesniais varžtais prie baldų, elektros, sunkiai pasiekiamose vietose ir t.t.. Štai ką apie jį rašė vienas apžvalgininkas:

Bosch Go yra puikus pasirinkimas tiems, kuriems reikia atlikti kažkokius nedidelius darbus: kažkur kažką įsukti/atsukti, surinkti baldus ir panašiai – namų darbams.

Jei dirbate daug ir su įprastais, stambiais, galingais suktuvais/atsuktuvais, tada Bosch Go jų tikrai nepakeis. Jis nėra pritaikytas didelės apimties darbams.

Aš naudojuosi galybe įvairių suktuvų/atsuktuvų ir juos pritaikau būtent tokiose situacijose, kuriose tuo metu man reikia konkretaus įrankio, tačiau Bosch Go visada guli mano drabužių kišenėje ir praverčia, kai reikia atlikti smulkų darbą.

Bendrai, po 4 mėnesių naudojimosi galiu pasakyti, kad Bosch Go yra tikrai geras, patogus, kokybiškas ir praktiškas įrankis.

Vis dėlto šiuo metu jį įsigyti jau gana sudėtinga. Trumpai tariant, rinkoje pasirodžius atnaujintam „Bosch GO 2“ rankiniam universaliam atsuktuvui „Bosch GO“ tiesiog labai greitai prarado savo anksčiau turėtą patrauklumą.

Dizaino aspektu „Bosch GO 2“ mažai kuo tepasikeitė, tačiau nuo šiol jau priešingai nei „Bosch GO“ turi integruotą įjungimo fizinį mygtuką.

Priminsime, kad „Bosch GO“ buvo valdomas tik pagal automatiškai aptinkamą spaudimo jėgą, o toks sprendimas ne visais atvejais buvo maksimaliai patogus. Kai „Bosch Go“ prispaudžiamas prie varžto, jis pradeda sukti, o kai atleidžiamas, turėtų iš karto sustoti.

Tačiau taip nėra - kai jis atleidžiamas, jo antgalių suktuvas iš inercijos dar šiek tiek sukasi ir reikia įgusti jį visiškai atitraukti nuo varžto, kad negadintume pačio antgalio, griebtuvo ar varžto. Tai buvo dažniausiai kritikuojama šio puikaus atsauktuvo savybė.

Malonu, jog gamintojas šią pirkėjų kritiką išgirdo ir atnaujintame „Bosch GO 2“ universaliame rankiniame atsuktuve jau integravo abu valdymo metodus.

Ne ką mažiau svarbu, kad „Bosch GO 2“ ypatingas tampa dar ir dėl tos priežasties, nes jau turi elektroninį stabdį. Tai reiškia, kad „Bosch GO 2“ pasiekus atitinkamą sukimo momentą automatiškai suveikia integruotas stabdis. Toks sprendimas naudingas dėl tos priežasties, nes leidžia išvengti ne tik varžtų galvučių bei daiktų sugadinimų, bet taip pat nuo galimų nenumatytų pažeidimų apsaugo ir patį „Bosch GO 2“.

Gamintojas šį kartą nedetalizuoja, tačiau „Bosch GO 2“ greičiausiai lygiai taip pat kaip ir „Bosch GO“ turi pakankamai talpią bateriją, kurios energijos paprastai pakanka net 8 valandų trukmės darbui. Džiugina ir tai, jog šią bateriją bet kada esant reikalui galima paprastai įkrauti tiesiog naudojant standartinį Micro USB laidą.

„Bosch GO 2“ atsiliepimai

Pirmieji universalaus rankinio atsuktuvo „Bosch GO 2“ įvertinimai nuteikia itin optimistiškai. Kol kas visi šį rankinį atsuktuvą įsigiję pirkėjai lieka maksimaliai patenkinti ir jam skiria įmanomą didžiausią įvertinimą, todėl šiuo metu „Bosch GO 2“ turi 5 žvaižgdučių vertinimą.

  • Saadi. Labai greitas pristatymas, puikus įpakavimas, esu pilnai įsitikinęs, kad tai tikrai originali prekė. Kalbant apie patį atsuktuvą jam tikrai neturiu net menkiausių priekaištų. Jis puikiai atlieka savo darbą, todėl drąsiai jį galiu rekomenduoti ir kitiems.
  • Jose. Tai buvo mano dovana vyrui – jis liko maksimaliai patenkintas, nes jau nuo seno yra didelis „Bosch“ produkcijos gerbėjas. Mano vyras „Bosch GO 2“ naudoja praktiškai kasdien ir nuo šiol sunkiai įsivaizduoja savo darbo dieną be šio rankinio atsuktuvo.
 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(9)
(6)
(3)

Komentarai ()