Stilinga, patogi naudotis ir dar už gerą kainą - dabar puiki proga įsigyti apžvalgininko giriamą „Xiaomi“ plaukų kirpimo mašinėlę (Video)  ()

Siekiant palaikyti gražią šukuoseną tam reikia ir laiko, ir pinigų. Tačiau su „Xiaomi ENHCEN Boost Hair Trimmer“ plaukų kirpimo mašinėle galima greitai, patogiai ir labai pigiai apsikirpti.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

  • Šiuo metu „Xiaomi ENHCEN Boost Electric Hair Clipper Hair Cutting Machine USB Rechargeable“ plaukų kirpimo mašinėlė parduodama vos už 12,72 eurus;
  • 30 % nuolaida;
  • Nemokamas siuntimas į Lietuvą;
  • 30-ies dienų pinigų grąžinimo garantija.

„Xiaomi ENHCEN Boost Hair Trimmer“ yra labai šauniai ir stilingai atrodanti plaukų kirpimo mašinėlė.

Ji yra 43 x 164 mm išmatavimų, sveria 142 gramus, valdoma vieno mygtuko paspaudimu ir įkraunama su pakuotėje esančiu C-tipo USB laidu.

„Xiaomi ENHCEN Boost Hair Trimmer“ turi 600 mAh talpos bateriją, kurią įkrauti užtrunka iki 2 valandų. Geras dalykas ir tas, kad ant kirpimo mašinėlės korpuso yra baterijos indikatorius, tad visada žinosite kiek dar likę energijos.

Ne ką mažiau patogu ir tai, kad mašinėlė yra valdoma vieno mygtuko paspaudimu ir palaiko du plaukų kirpimo greičius: Standartinį ir Turbo.

Pati nano-keraminė kirpimo galva skleidžia vos 55 dB triukšmą, yra nuimama bei plaunama. O taip pat lengvai keičiama jos padėtis, tad plaukų kirpimo diapazonas siekia 0,7 - 21 mm ir su šia kirpimo mašinėle galima susitvarkyti ir su gana ilgais plaukais.

Plaukų kirpimo mašinėlė palaiko išmaniąją ESM sistemą, kuri apima greitą mašinėlės varikliuko veikimą, apsaugą nuo įstrigusių plaukų, baterijos įkrovimo apsaugą ir efektyvų veikimą.

„Xiaomi ENHCEN Boost Hair Trimmer“ šauniai atrodanti, funkcionali ir dabar dar už puikią kainą parduodama plaukų kirpimo mašinėlė, kuri leis sutaupyti nemažai pinigų.

Plačiau apie šią kirpimo mašinėlę, jos veikimą ir praktinį testavimą galite sužinoti šioje apžvalgoje:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(5)
(2)
(3)

Komentarai ()