Geriausi pasiūlymai iš Aliexpress ir Gearbest: itin geros kainos „Alfawise“ išmanusis elektros lizdas, iš Čekijos sandėlio puikiai vertinamas bei išskirtinai pigus dronas ir perkamiausias „Deko“ šlifuoklis, kokio Lietuvoje nerasite (Video)  ()

Geriausi Aliexpress ir Gearbest pasiūlymai:

- Išmanusis elektros lizdas - „Alfawise PME1606 EU Standard 16A WiFi Smart Plug - White Support Power Detection“;

- Išskirtinai gerai vertinamas dronas už puikią kainą - „Flymax RC Quadcopter Drone 2.4G WIFI FPV Streaming Drones Toys Wide Angle HD Camera High Hold Mode Helicopters with LED light“;

- Perkamiausias šlifuoklis iš Kinijos - „DEKO DKSD28Q1 280W Random Orbit Sander with 15 Sheets of sandpaper Dust exhaust and Hybrid dust canister“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Išmanusis elektros lizdas - „Alfawise PME1606“

  • Dabar jis parduodamos už 10,01 €;
  • 15 % nuolaida;
  • nemokamas pristatymas į Lietuvą per Belgijos paštą.

„Alfawise PME1606“ bet kokią namuose esančią rozetę padaro išmania. Naudojimasis yra super patogus ir paprastas. Už tokią kainą, tai yra ypatingai šaunus pasirinkimas.

Kalbant apie „Alfawise PME1606“ technines specifikacijas, tai jis puikiai tinka mūsų sąlygomis: 90 - 250V AC 50Hz /60Hz; 16A; palaiko iki 3500W galios įrenginį; gali dirbti esant nuo 10 iki 90 proc. drėgmės lygiui ir nuo -20 iki +40 laipsnių temperatūrai pagal Celsijų.

Kokybiškai pagamintas įrenginys su įjungimo mygtuku ir LED indikatoriumi.

„Alfawise PME1606“ yra išmanus prietaisas ir palaiko WiFi (IEEE802.11b/g/n), bei reaguoja į balsu duodamas komandas Amazon Alexa ir Google Home įrenginiams.

Taip pat rozetės valdymas vyksta išmaniuoju telefonu ir į jį tereikia atsisiųsti bei įsidiegti Smart Life programėlę. Štai čia ir prasideda visas įrenginio šaunumas.

Programėlėje galėsime sudaryti tvarkaraščius ir taip valdyti „Alfawise PME1606“. Pavyzdžiui, namuose prie „Alfawise PME1606“ bus prijungtas oro kondicionierius, drėkintuvas, šildytuvas ar koks nors kitas įrenginys, ir prieš grįžtant namo, norėsite, kad šis įrenginys pradėtų dirbti ir grįžus namo jau rastumėte kambarius gaivius, atvėsintus, sušildytus ir pan.

Tad tereikės telefonu duoti komandą „Alfawise PME1606“ ir jis įjungs/išjungs šiuos įrenginius. O jei būsite sudarę tvarkaraščius, viskas vyks automatiškai.

Be to, programėlėje galėsite matyti ir energijos suvartojimo rodiklius, kas taip pat yra pravartu ir pagal tai galėsite keisti įrenginių naudojimo laiką.

Pavyzdžiui, tuos, kurie vartoja daugiau elektros ir nėra didelės būtinybės juos naudoti dienos metu, juos įjungti nakties metu bei savaitgaliais ir taip pasinaudoti pigesnio tarifo elektra bei sutaupyti pinigų.

„Alfawise PME1606“ yra pigus ir daug naujų galimybių suteikiantis įrenginys.

Išskirtinai gerai vertinamas dronas už puikią kainą - „Flymax RC Quadcopter“

  • Dabar jis parduodamas už 11,98 €;
  • 40 % nuolaida;
  • nemokamas pristatymas į Lietuvą iš Čekijos sandėlio.

„Flymax RC Quadcopter“ dronas yra puikiai vertinamas pirkėjų ir turi aukščiausią balą - 5 iš 5.

Dar labiau stebina tai, kad už tokią kainą šis dronas pasižymi tokia gausa įvairių funkcijų. Kai kuriomis jų gali pasigirti tik nepalyginamai brangesni dronai.

„Flymax RC Quadcopter“ dronas jau atkeliauja su 3,7V 800mAh talpos baterija ir skrydžio trukmė, pasak gamintojo, siekia 8 minutes. Ne pats įspūdingiausias rezultatas, bet pažvelgus į šio drono kainą, tai yra visai normalus rodiklis. Iš drono už 12 eurų ilgesnio skrydžio laiko ir nereikėtų per daug tikėtis.

„Flymax RC Quadcopter“ turi 720P raiška filmuojančią bei 90 laipsnių kampu pasisukančią kamerą ir gamintojas ypač pabrėžia puikiai veikiantį 6 ašių gimbalą. Tad vaizdas yra stabilus. Plius, visą filmuojamą vaizdą galima tiesiogiai matyti savo išmaniajame telefone.

Šaunu yra ir tai, kad dronas į orą pakeliamas ir nusileidžia vos vieno mygtuko paspaudimu, taip pat reaguoja į rankų mostą ir taip automatiškai padaro nuotrauką.

Papildomai dar palaikomi keli skrydžių režimai, tarp kurių yra ir Headless režimas. Pastarąjį reikėtų naudoti tik tuo atveju, kai šį droną jau pramoksite gerai valdyti.

Beje, dronas turi papildomas apsaugas ir pirmą kartą droną reikėtų valdyti kiek atsargiau ir prie jo priprasti. Kaip ir prie bet kurio drono.

„Flymax RC Quadcopter“ dronas gali atlikti triuką ir apsiversti 360 laipsnių kampu, turi 4 LED šviesas, o nuo valdymo pultelio skraido iki 100 metrų. Šaunus ir pigus dronas.

Perkamiausias šlifuoklis iš Kinijos - „DEKO DKSD28Q1“

  • Dabar jis parduodamas už 27,64 €;
  • 58 % nuolaida;
  • nemokamas pristatymas į Lietuvą iš Čekijos sandėlio, jokiso rizikos dėl mokesčių

„DEKO DKSD28Q1“ šlifuoklis yra vienas perkamiausių ir jį jau įsigijo virš 5 400 pirkėjų, kurie paliko beveik 3 200 atsiliepimų ir turime aukštą 4,6 reitingą.

Kuo šis šlifuoklis toks ypatingas, kad juo susidomėjo tiek daug pirkėjų? Pirmiausia, išskirtinai geras kainos ir parametrų santykis. Už tokią kainą Lietuvoje nerasite reguliuojamo greičio ekscentrinio šlifuoklio su iš karto pridedamais šlifavimo padukais - patys pigiausi modeliai, kurie turi panašias galimybes, kainuos nuo 40-50€, bet labiau realu, jog teks išleisti dar daugiau.

Kitas privalumas - didelis šlifuoklio populiarumas. Galima surasti daug atsiliepimų, apžvalgų ir įsitikinti ar toks daiktas tikrai tinkamas, kaip jis veikia. Pigiausiems „noname“ šlifuoklios tokios informacijos nerasite. 

„DEKO DKSD28Q1“ šlifuoklis yra kompaktiškas ir patogus naudotis įrenginys. Žemiau pateikiamos visos jo techninės specifikacijos bei kas įeina į pakuotės sudėtį.

Tad čia turime į 220V elektros tinklą jungiamą 280W galios šlifuoklį, kuris palaiko 6 paviršių šlifavimo greičius - nuo 6 000 iki 12 000 apsisukimų per minutę. Pats šlifavimo paviršiaus skersmuo yra 125 mm.

Be pačio „DEKO DKSD28Q1“ šlifuoklio ir naudojimosi instrukcijos, pakuotėje rasime 15 šlifavimo padėkliukų, dulkių surinkimo talpą ir kt.

Pastarasis dalykas yra ypač šauni savybė. Dulkės neskraidys aplinkui ir nekels papildomos nešvaros bei nepateks į kvėpavimo takus.

O palaikomi 6 skirtingi šlifavimo greičio režimai yra naudingi tuo, kad „DEKO DKSD28Q1“ šlifuoklį galima bus naudoti ant įvairių paviršių ir esant skirtingoms užduotims.

Pirkėjai iš Lietuvos ir viso pasaulio yra patenkinti šiuo šlifuokliu ir tvirtina, kad į Lietuvą produktas atkeliauja greitai ir kokybiškai supakuotas. Taip pat juo naudotis yra paprasta ir turimos galios užtenka atlikti įvairiems darbams: 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto.

Čia galite pasižiūrėti, kaip reikia naudotis ir kaip veikia „DEKO DKSD28Q1“ šlifuoklis:

O štai čia vienas iš „DEKO DKSD28Q1“ šlifuoklio pirkėjų pademonstruoja kas atkeliauja pakuotėje ir kaip atrodo pats įrenginys:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(2)
(4)
(-2)

Komentarai ()