Savaitės įdomiausių apžvalgų panorama: išbandė įspūdingos išvaizdos ir nuostabaus ekrano naująjį flagmaną „Vivo NEX 3“ ir palygino su „OnePlus 7 Pro“, labai geros kokybės kojinė pompa ir „Xiaomi 70mai“ automobilinis oro kompresorius (4 apžvalgų suvestinė, Video)  ()

Šios savaitės įdomiausios apžvalgos:

- „Vivo NEX 3“ išmanusis telefonas. Išsami apžvalga bei nuotraukų ir vaizdo įrašų palyginimas su „OnePlus 7 Pro“ - „Vivo NEX 3 kaip dvi medalio pusės, yra gerų dalykų ir nelabai“;

- „360 S7“ robotas dulkių siurblys. Apžvalga nuotaikinga, labai informatyvi ir su praktiniais bandymais – „tai yra Xiaomi Roborock S50 analogas“;

- „ROCKBROS FP1845D“ universali, kojinė pompa - „šią pompą įsigijau už savus pinigus ir esu ja labai patenkintas“;

- „Xiaomi 70mai“ automobilinis oro kompresorius. Išsami apžvalga su praktiniu testavimu - „čia turime tikrą žvėrį: 10A; 12V ir pripučia nuo 0,1 iki 7 barų arba 1-1000 PSI“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Flagmaną „Vivo NEX 3“ palygino su „OnePlus 7 Pro“ - „įspūdinga išvaizda, aukščiausia kokybė, bet yra ir erzinančių dalykų“

„Vivo NEX 3“ 8 GB RAM 128 GB ROM (tarptautinė versija, nėra lietuvių kalbos, bet palaiko visus mobiliojo ryšio dažnius):

  • Aliexpress - nuo 587 €, 36 % nuolaida.

„OnePlus 7 Pro“ 8 GB RAM 256 GB ROM (tarptautinė versija, nėra lietuvių kalbos, bet palaiko visus mobiliojo ryšio dažnius):

  • Gearbest - 537 €, su nuolaidos kuponu GBOP7PBDEC.
  • Skytech - nuo 669 €.
  • Aliexpress - nuo 532 € (6 GB RAM 128 GB ROM).

​„Huawei P30 Pro“:

Įdomi ir išsami apžvalga apie naująjį „Vivo NEX 3“ išmanųjį telefoną. Jame yra praktiškai viskas, ko tik gali reikalauti išrankusis pirkėjas: nuostabus krioklio tipo ekranas, galinga „geležis“ (Snapdragon 855), 4500 mAh baterija ir super greitas 44W įkrovimas, puikios kameros ir t.t.

Flagmano savybės ir už tokią kainą tai atrodo fantastiškas variantas. Bet kaip jis atrodo realybėje, kaip veikia, fotografuoja, filmuoja ir kokie jo pliusai bei minusai?

Šioje apžvalgoje visą tai ir sužinosime. Be to, apžvalgininkas naująjį „Vivo NEX 3“ palygina su savo pačiu mėgiamiausiu išmaniuoju telefonu - „OnePlus 7 Pro“.

„Kas man patiko Vivo NEX 3 telefone? Jo išvaizda. Telefonas atrodo labai efektingai. Tačiau supraskite, kad čia turime tikrą kastuvą, visgi 6,89 colių įstrižainė. Jis didesnis ir už mano OnePlus 7 Pro. Trumpai tariant, tokio dydžio telefonas tikrai ne visiems, bet NEX 3 tikras gražuolis.

Toliau, patiko ekranas. Jo ryškumas, spalvų kontrastas yra aukščiausio lygio.

Taip pat telefonas pasižymi labai geru baterijos tarnavimo laiku; aukštos kokybės nuotraukomis; geru garsu klausantis muzikos per ausines ir bendru veikimu.

O kas man NEX 3 nepatiko? Tas krioklio tipo ekranas su užlenktomis kraštinėmis visiškai nepraktiškas dalykas. Nėra apsaugos nuo vandens ir nepalaikomas belaidis įkrovimas. Telefonas už tokią kainą turi pasižymėti tokiomis savybės. Štai ir už tą pačią kainą parduodamas Huawei P30 Pro pasižymi abejomis savybėmis.

Taip pat NEX 3 telefone nėra stereo garso ir kaip už tokią kainą, gana vidutiniška filmavimo kokybė. Man nepatiko jo įrašomas garsas ir vidutiniška vaizdo stabilizavimo sistema. OnePlus 7 Pro ji yra kur kas geresnė.

Vivo NEX 3 kaip dvi medalio pusės, yra gerų dalykų ir nelabai. Vieniems šis telefonas patiks, o kitiems nepatiks. Iš techninės pusės, šis telefonas yra aukščiausios kokybės.

Man nepatiko jo turimas krioklio tipo ekranas, bet pažįstų dešimtis žmonių, kuriems toks ekranas patinka. Tad čia jau yra skonio reikalas ir kiekvienam reikia nuspręsti pačiam, ko labiausiai reikia.“

„360 S7“ robotas dulkių siurblys - „tai yra Xiaomi Roborock S50 analogas“

„Xiaomi Roborock S50“:

  • Aliexpress - 331,77 €;
    • 30 % nuolaida, labai gera kaina
    • iš Lenkijos sandėlio, jokios rizikos dėl mokesčių
    • nemokamas siuntimas.
  • Skytech - 418 €.

„360 S7“:

  • Gearbest - 347 €;
    • GB-360S7 nuolaidos kuponas;
    • iš Kinijos sandėlio;
    • 16,63 € už pristatymą į Lietuvą.

Labai įdomi, nuotaikinga ir itin išsami apžvalga. Nuo išpakavimo iki praktinio išbandymo. Apžvalgininkas pasako daug įvairios informacijos apie šį robotą dulkių siurblį ir jį išbando ant kiliminės dangos bei kietų grindų.

Taip pat jis turi įsigijęs „Xiaomi Roborock S50“, tad tuo pačiu „360 S7“ modelis yra palyginimas su šiuo puikiai visame pasaulyje žinomu robotu dulkių siurbliu.

„360 S7 yra neįtikėtinai panašus robotas dulkių siurblys į daugeliui jau gerai žinomą antros kartos Roborock S50 modelį. Ir po atliktų bandymų galiu drąsiai pasakyti, kad aš neturiu absoliučiai jokių priekaištų 360 S7 modeliui.

Jis yra lygiai toks pats geras pasirinkimas, kaip ir Xiaomi robotas dulkių siurblys. Tai ar verta dabar pirkti 360 S7?

Jei jis kainuoja kokiais 70 eurų pigiau nei Xiaomi Roborock S50, tada tikrai taip. Bet jei kainos yra panašios ar net vienodos, tada asmeniškai rinkčiausi Xiaomi robotą dulkių siurblį.

Kodėl? Gerai žinomas prekės ženklas, jau daugelio išbandytas ir puikiai vertinamas produktas.

360 S7 yra dar kiek mažiau žinomas produktas, nors ir po bandymų galiu pasakyti, kad labai geras. Apžvalgos paskelbimo metu jo kaina pasiekė 420 eurų ir tai yra gerokai per didelė kaina. Bet jei rasite kur jį įsigyti už 330-350 eurus, tada 360 S7 yra labai geras pasirinkimas.“

„ROCKBROS FP1845D“ universali, kojinė pompa - „prisipučia dvigubai greičiau nei su paprasta rankine pompa“

„ROCKBROS FP1845D“ yra universali pompa ir pakuotėje drauge atkeliauja papildomi antgaliai. Tad su ja bus galima pripūsti automobilių, dviračių padangas, kamuolius, čiužinius ir kt.

Kokybiška ir išsami apžvalga apie praktišką ir naudingą daiktą - universalią, kojinę „ROCKBROS FP1845D“ pompą.

Apžvalga pradedama nuo išpakavimo, aptariama pompos pagaminimo kokybė, jos veikimo principas ir atliekamas testavimas.

„Pliusai: gera kaina; pompa patogi naudotis, nors ir kiek neįprasto dizaino; kompaktiškas daiktas; manometras su dviem pagrindiniais slėgio vienetais (psi ir bar).

Minusai. Rimtų trūkumų neradau, bet jei jau būti labai priekabiam, tai pompos žarnelė galėtų būti minkštesnė, ir manometras galėtų būti mažesnis, o jame pateikiami skaičiai kontrastingesni (dar geriau matomi).

Apibendrinus, gera ir aukštos kokybės pompa su manometru. Esu labai patenkintas savo pirkiniu.

Ją išbandžiau su savo MTB dviračio ratais ir vieną jų šia pompa pripūčiau vos per minutę. Su įprasta rankine pompa tą daryčiau mažiausiai dvi minutes. Puikus daiktas. Šią pompą įsigijau už savus pinigus ir esu ja labai patenkintas.“

„Xiaomi 70mai“ automobilinis oro kompresorius - „čia turime tikrą žvėrį: 10A; 12V ir pripučia nuo 0,1 iki 7 barų arba 1-1000 PSI“

  • Aliexpress - 50,45 €, 45 % nuolaida, iš Lenkijos sandėlio.

„Xiaomi 70mai“ automobilinis oro kompresorius yra labai populiarus Aliexpress parduotuvėje ir jį jau įsigijo virš 1 000 pirkėjų, kurie paliko daugiau nei 700 atsiliepimų ir turime labai aukštą 4,8 įvertinimą.

Be puikios „Xiaomi 70mai“ kainos, pirkėjai pažymi šio įrenginio patogų naudojimą, kokybišką veikimą ir aukščiausią pagaminimo kokybę.

Tad pasižiūrėkime ką apie „Xiaomi 70mai“ sako apžvalgininkas ir ką rodo jo testų rezultatai.

„Čia turime tikrą žvėrį: 10A; 12V ir pripučia nuo 0,1 iki 7 barų arba 1-1000 PSI.

Ir ką šie skaičiai reiškia? O gi tai, kad čia turime elektrinį oro kompresorių ir su šiuo aparatu galima pripūsti motociklų, automobilių bei dviračių ratus ir t.t.

Metaliniame lagamine randame patį oro kompresorių. Viskas jau yra sujungta ir belieka tik jį prijungti prie pačio automobilio pridegiklio, o kitą kompresoriaus jungtį prie rato. Viskas labai paprasta.

3,5 metrų ilgio laido, einančio iki pridegiklio, daugiau nei pakankamai.

Oro kompresorius yra šiame lagamine pritvirtintas ir laikosi tvirtai. Žinoma, jei tik reikia, jį galima ir išimti. Na, o pats metalinis lagaminas jį tuo pačiu ir papildomai apsaugo.

Lagamino apačioje turime 4 gumines kojeles, kurios užtikrina stabilesnį šio kompresoriaus būvimą vienoje vietoje.

Pati įdomiausia šio kompresoriaus dalis yra jo ekranas. Jis tarsi išmanusis telefono ekranas, reaguoja į prisilietimus.

Beje, iškart kompresoriuje yra įtvirtinta ir adatėlė, skirta pripūsti įvairiems kamuoliams bei dar du papildomi priedai su kuriais bus galima pripūsti čiužinius ir panašiai. Funkcionalus įrenginys.

Dar vienas didelis šio daikto privalumas, kad iš anksto galima nustatyti norimą slėgį. Tad nereikia nuolat rankoje laikyti žarnelės, nuspaustą mygtuką ir stebėti kol bus pripūstas ratas.

Užtenka nurodyti iki kokio lygio norite pripūsti ratą ir paspausti Start mygtuką. Viskas vyksta automatiškai ir pasiekus jūsų nurodytą slėgio lygį, kompresorius pats išsijungia.

Po bandymų pripūsti automobilio ratus likau labai patenkintas šiuo oro kompresoriumi. Dirba greitai, tyliai ir pripučia oro tiek, kiek nurodau.

Bendrai, esu labai patenkintas Xiaomi 70mai oro kompresoriumi. Viskas su juo labai paprasta, aišku ir daiktas yra išties naudingas. Jis pagelbės bet kokioje situacijoje.“

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(1)
(8)
(-7)

Komentarai ()