Tokios geros progos dar nebuvo: iš Lenkijos/Čekijos sandėlių, jokios rizikos dėl mokesčių, nuolaidų kuponai, pačios mažiausios kainos - išparduodami visi „Oclean“ kompanijos elektriniai dantų šepetėliai (Video)  ()

Jei ieškote aukščiausios kokybės elektrinio dantų šepetėlio ir dar už ypatingai gerą kainą, geresnės progos kaip dabar ir būti negali.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Gearbest skelbia ypatingą akciją „Oclean“ kompanijos elektriniams dantų šepetėliams ir juos išparduoda su iki 50 % siekiančiomis nuolaidomis. Priminsime, jog „Oclean“ kompanija priklauso „Xiaomi“ grupei ir gamina turbūt geriausius šepetėlius Kinijoje - net ir pačios „Xiaomi“ gaminiai neprilygsta šios kompanijos produkcijai. 

Taip pat dantų šepetėlius atsiųs iš Lenkijos arba Čekijos sandėlių, tad jokios rizikos dėl papildomų mokesčių. Beje, rekomenduojame rinktis Čekijos sandėlį, kadangi tokiu atveju siuntimo išlaidos yra mažesnės.

Atskiro žodžio yra vertas „Oclean Z1“ elektrinis dantų šepetėlio pasiūlymas. Šį, naujausią kompanijos produktą, šiuo metu galima įsigyti vos už 31,11 € ir dar papildomai dovanų gausime šepetėliui skirtą dėkliuką, praversianti kelionių metu. Tiesa, šis pasiūlymas su dovana - iš Kinijos sandėlio.

„Oclean Z1“ elektrinis dantų šepetėlis tarpusavyje apjungia du svarbiausius akcentus – tai aparatinę bei programinę įrangą. Būtent šių dviejų akcentų sąveika šiuo metu yra vienas iš svarbiausių akcentų, siekiant sukurti maksimaliai funkcionalų ir kiekvieno pirkėjo poreikius tenkinantį elektrinį dantų šepetėlį.

Aukštą net 40000 kartų per minutę siekiantį vibracijos dažnį šiuo atveju padeda užtikrinti „Oclean Z1“ elektriniame dantų šepetėlyje integruotas galingas variklis.

Gamintojas tvirtina, jog šis variklis yra pilnai magnetinis ir nenaudoja šerelių, todėl skleidžia ne didesnį nei 45 dB triukšmą, ko rezultatas – ne didesnis nei 60 dB bendras sukeliamas triukšmas, „Oclean Z1“ naudojant net ir galingiausiu režimu.

Kalbant apie „Oclean Z1“ elektrinį dantų šepetėlį, svarbu atkreipti dėmesį dar ir į tai, jog tai yra vienas iš retų atvejų, kai elektrinis dantų šepetėlis remiasi dirbtiniu intelektu paremtomis technologijomis.

Šis techninis sprendimas itin pravers jautresnių dantų savininkams. Trumpai tariant, „Oclean Z1“ geba įvertinti dantų spaudimui naudojamą jėgą ir pagal tai kiekvieną kartą gali automatiškai parinkti patį tinkamiausią šepetėlio galvutės vibracijos dažnį.

„Oclean Z1“ elektriniame dantų šepetėlyje dar yra integruotas ir šešių ašių giroskopas. Būtent jo pagalba „Oclean Z1“ analizuoja ir įvertina dantų valymo įpročius, kuriuos vėliau bet kada galite peržiūrėti taikomojoje programoje.

Pavyzdžiui, šis elektrinis dantų šepetėlis gali įvertinti atitinkamų dantų grupių valymo trukmę, geba nustatyti bendrą dantų valymui skiriamą laiką bei taip pat aptinka valymo metu užfiksuotą vidutinę dantų spaudimo jėgą.

„Oclean Z1“ turi tik tris dantų valymo režimus (valymo, balinimo ir masažo), tačiau iš viso siūlo net 32 šių režimų intensyvumo lygius.

Gamintojas tvirtina, jog „Oclean Z1“ taikomoji programa gali pasiūlyti daugybę įvairių dantų valymo programų, kurių kiekviena šiuo atveju nurodo kokį valymo režimą bei intensyvumo lygį reikėtų pasirinkti norint pasiekti geriausią dantų valymo komfortą.

Svarbu pabrėžti ir tai, jog „Oclean Z1“ elektrinio dantų šepetėlio galvutės naudoja „Dupont Tynex“ 0,152 milimetrų storio šerelius. Naudojant specialią technologiją, šiose galvutėse pavyksta sutalpinti žymiai daugiau nei įprastai šerelių, o tai atitinkamai garantuoja ženkliai didesnį dantų valymo efektyvumą. Be to, šie šereliai yra papildomai suapvalinti, todėl lengviau leidžia pasiekti sunkiai prieinamas apnašas ir taip pat padeda išvengti dantenų pažeidimų.

Elektrinis dantų šepetėlis yra atsparus vandeniui (IPX7) ir sveria mažiau nei 100 gramų, todėl turėtų itin patikti daug keliaujantiems. Šalia to dar norisi pridėti ir tai, jog „Oclean Z1“ integruota 800 mAh talpos baterija įsikrauna vos per dvi valandas, o vėliau be papildomos įkrovos šis elektrinis dantų šepetėlis gali būti naudojamas net iki 30 dienų.

„Oclean“ kompanija ir kiti jos dantų šepetėliai

Kalbant apie pačią „Oclean“ kompaniją, tikriausiai daugelis jau žinote, kad tai yra technologijų gigantės „Xiaomi“ dukterinė kompanija, besispecializuojanti būtent elektrinių dantų šepetėlių sektoriuje.

„Oclean“ debiutavo prieš keletą metų, kai pasauliui pristatė savo pirmąjį elektrinį dantų šepetėlį „Oclean One“, o dabar jau galime rinktis iš keleto puikių produktų.

Nežinote kurį dantų šepetėlį rinktis?

„Oclean Z1“

  • Gearbest: 32.02€ + 5.68€ siuntimas, iš Čekijos sandėlio, kuponas GB-HBZCLSSP​
  • Lietuvoje: neparduodamas

Primename, „Oclean Z1“ yra naujausias kompanijos produktas ir vertinant bendrame kontekste - geriausias programinės, technologinės įrangos bei kainos derinys: puiki programėlė, super daug valymo pasirinkimų, 30 dienų laikanti baterija ir visi kiti mūsų jau aptarti privalumai.

 

„Oclean X“

  • Gearbest: 45,75€ + 5.68€ siuntimas, iš Čekijos sandėlio, kuponas GB-HBZOCLEGJ
    • ​tai mažiausia kaina
  • Lietuvoje: 67.39€

Jei norisi dar stilingesnio elektrinio dantų šepetėlio su į prisilietimus reaguojančiu ekranėliu, tada verta rinktis „Oclean X“. Jis rinkoje pasirodė praėjusiais metais ir daugeliu atžvilgiu yra labai panašus į „Oclean Z1“: tokios pačios valymo galimybės, išmanioji programėlė, 30 dienų laikanti baterija ir t.t. Mes ir patys išbandėme „Oclean X“ elektrinį dantų šepetėlį bei galime patvirtinti, kad tai yra puikus produktas. „Oclean X“ apžvalgą, testų rezultatus rasite čia.

 

„Oclean Air“

  • Gearbest: 32.02€ + 5.68€ siuntimas, iš Čekijos sandėlio, kuponas GB-HBZOCLSAI
    • tai ​mažiausia kaina
  • Lietuvoje: 44.09€

O gal norisi ko nors paprastesnio ir pigesnio? Tada labai geras pasirinkimas yra „Oclean Air“ modelis: 30 dienų tarnaujanti baterija, 3 režimai, 4 intensyvumo lygiai, papildomos programėlės galimybės, spaudimo įvertinimas ir dantų apsauga nuo per didelio spaudimo ir t.t.

 

„Oclean SE“

  • Gearbest: 36.60€ + 5.68€ siuntimas, iš Čekijos sandėlio, kuponas GB-HBZOCLCZ
    • tai ​mažiausia kaina
  • Lietuvoje: 55.49€

Na, o ieškantiems dantų šepetėlių su itin ilgu baterijų tarnavimu, tada iškart verta žvalgytis į „Oclean SE“: net 2600 mAh talpos įkraunama baterija, kurios energijos užtenka 2 mėnesiams, skirtingi valymo režimai ir intensyvumo lygiai, programėlė, DuPont šereliai, atsparumas vandeniui ir t.t. Tai puikus variantas daug keliaujantiems.

 

„Oclean One“

  • Gearbest: 52.15€ + 5.68€ siuntimas, iš Čekijos sandėlio, kuponas GB-HBZJKOCO
    • tai ​mažiausia kaina
  • Lietuvoje: 66.19€

„Oclean One“ yra tikras flagmanas,  užtikrina visas „Oclean SE“ dantų šepetėlio savybes, tik yra pats galingiausias iš visos šios serijos - 42 000 vibracijų dažnis ir 280 gf.cm sukimasis. „Oclean One“ pasižymi vienu greičiausių pramonėje ultragarsinių variklių, kuris leidžia žmonėms pasirinkti jiems reikalingą intensyvumą. Pagal galingumą konkurentų jis tiesiog neturi. Visgi jis sukurtas prieš kelis metus, tad neturi kai kurių technologinių naujovių, kaip kad „Oclean X“ ar „Oclean Z1“, pvz. spaudimo įvertinimo.

 

„Oclean“ kompanijos elektriniai dantų šepetėliai yra panašūs ir tuo pačiu skirtingi. Kiekvienas jų turi savų privalumų ir papildomų savybių, tad belieka kiekvienam asmeniškai nuspręsti ko labiau reikia: kompaktiškesnio, paprastesnio ir pigesnio, ar turinčio itin talpią bateriją bei galingiausio, o gal visą tai apjungian.čio, stilingo ir dar daugiau valymo galimybių užtikrinančio elektrinio dantų šepetėlio.

„Oclean“ elektrinių dantų šepetėlių pasirinkimas yra ganėtinai platus ir geriausia, kad šiuo metu jiems yra taikomos iki 50 % siekiančios nuolaidos.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(1)
(1)
(0)

Komentarai ()