Geriausi Aliexpress ir Gearbest pasiūlymai: masiškai šluojamos LED juostos, įspūdinga kaina „Xiaomi“ išorinei baterijai su 10W belaidžiu įkrovimu bei 18W greituoju įkrovimu ir kaip Japonijos mokslininkai siūlo nuimti stresą (Video)  ()

Geriausi Aliexpress ir Gearbest pasiūlymai:

- Perkamiausios LED juostos iš AliExpress - „LED Strip Light RGB 5050 SMD 2835 Flexible Ribbon fita led light strip RGB 5M 10M 15M Tape Diode DC 12V+ Remote Control +Adapter“;

- Geriausios kainos išorinė baterija su belaidžiu įkrovimu - „Xiaomi Wireless Power Bank 10000 mAh Qi Fast Wireless Charger USB Type C Mi Powerbank PLM11ZM Portable Charging Power bank“;

- Elektroninis, stresą nuimantis ir atpalaiduojantis prietaisas - „Gocomma TNS-200 Electronic Pulse Egg Stress Remover Calm Nerves Ease Anxiety Tension Sleeping Assistance“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Perkamiausios LED juostos iš AliExpress

  • Dabar jos parduodamos nuo 5,98 €;
  • 25 % nuolaida;
  • 5,84 € už pristatymą į Lietuvą.

Šios LED juostos yra pačios perkamiausios Aliexpress parduotuvėje: virš 62 400 užsakymų, 16 400 atsiliepimų ir net 4,7 reitingas.

LED juostos yra perkamos masiškai ir pirkėjams patinka tai, kad galima rinktis iš keleto skirtingų variantų.

Iškart atkreipkite dėmesį, kad galima rinktis iš SMD2835 ir SMD5050 variantų.

Skirtumas tarp jų yra tas, kad SMD2835 turi 30 LED šviestukų viename metre, o SMD5050 - 54 vnt. Be to, pastarasis variantas dar palaiko ir baltą spalvą, ko neturi SMD2835.

Abu LED juostų variantai dirba nuo -20 ° iki +60 ° temperatūroje bei galima rinktis, kad būtų atsparios vandeniui (IP65) arba ne.

Čia jau reikia žiūrėti asmeniškai, kur bus naudojamos LED juostos ir jei nebus vandens grėsmės, tada galima įsigyti ir pigesnį, be IP65 standarto variantą.

Taip pat abi juostas galima kirpti ir taip keisti jų ilgį. O juostų nugarėlėje yra 3M lipni juostelė, tad šias LED lempeles galima prilipdyti prie įvairių paviršių.

Galiausiai, galime rinktis skirtingo ilgio LED juostas ir įsigyti 5, 10 ar 15 metrų ilgio. Kiekviena jų yra valdoma su pakuotėje esančiu valdymo pulteliu ir taip galima keisti švietimo režimą, spalvas ir kt.

Štai kaip šios LED šviesos atrodo vonios kambaryje:

O čia jos yra panaudotos baro papuošimui:

Tokios LED juostos papuoš ne tik namus, bet ir darbo vietą. Pirkėjai iš Lietuvos bei viso pasaulio yra jomis labai patenkinti: 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto, 6 foto, 7 foto, 8 foto.

Labai gera kaina įspūdingai „Xiaomi“ išorinei baterijai su 10W belaidžiu įkrovimu ir 18W laidiniu greituoju įkrovimu

  • Dabar ji parduodama nuo 24,12 €;
  • 15 % nuolaida;
  • nemokamas pristatymas į Lietuvą.
  • Lietuvoje ji kainuoja 42 €.

Čia turime labai populiarią „Xiaomi“ išorinę bateriją: virš 1000 užsakymų, beveik 400 atsiliepimų ir 4,9 įvertinimas.

Atsižvelgiant į šios išorinės baterijos galimybes ir tai, kad ji Aliexpress dabar kone dvigubai pigesnė, nei perkant Lietuvoje, tai yra puikus variantas.

„Xiaomi“ išorinė baterija yra 10 000 mAh talpos ir palaiko greitąjį 18W įkrovimą bei belaidį 10W įkrovimą.

Ši stilinga, kompaktiška - 147,9 × 71,6 × 18,4 mm - ir 400 gr. sverianti išorinė baterija palaiko įvairius įkrovimo protokolus, tad su ja galima įkrauti Apple, Samsung, Huawei, Xiaomi ir kitų kompanijų įrenginius, palaikančius belaidį įkrovimą.

Dar geriau, kad vienu metu su šia išorine baterija galima įkrauti 3 skirtingus įrenginius: du laidiniu būdu ir vieną belaidžiu būdu. Palaikomus įkrovimus galite matyti žemiau pateiktame paveikslėlyje.

Išėjimas:

  • USB-C 5V/3A ,9V/2A, 12V/1.2A ( max. 18W),
  • USB 5V/2.4A, 9V/2A, 12V/1.5A (max. 18W).

Įėjimas:

  • USB/ USB-C 5V/2.4A, 9V/2A, 12V/1.5A.

Belaidis įkrovimas:

  • 5V/1A, 9V/1.2A; 5W/7.5W/10W.

Taip pat „Xiaomi“ išorinė baterija atitinka visus saugumo standartus ir joje yra įdiegtos įvairios apsaugos: nuo perkaitimo, trumpo jungimo, metalinių daiktų padėjimo ant šios baterijos įkrovimo padėkliuko ir t.t.

Pirkėjai yra labai patenkinti „Xiaomi“ išorine baterija ir dalijasi savo padarytomis baterijos nuotraukomis: 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto, 6 foto, 7 foto.

Japonijos mokslininkų sukurtas elektroninis, stresą nuimantis ir atpalaiduojantis prietaisas - „Gocomma TNS-200 Electronic Pulse Egg“

  • Dabar jis parduodamos už 17,40 €;
  • 17 % nuolaida;
  • nemokamas pristatymas į Lietuvą.

„Gocomma TNS-200 Electronic Pulse Egg“ yra sukurtas pagal Japonijos mokslininkų prietaisą, padedantį sumažinti stresą, pasiekti didesnę savikontrolę ir pagerinti gyvenimo kokybę.

Šiuolaikiniame gyvenime stresas yra nuolatinis mūsų palydovas, todėl turime rasti būdų, kaip jį sumažinti ir įveikti. Ir toks prietaisiukas gali labai pagelbėti.

Gamintojo tvirtinimu, tyrimai parodė, jog žemo dažnio elektroninė vibracija stimuliuoja delno nervus ir taip yra nuraminama ar suaktyvinama protinė veikla.

Kadangi „Gocomma TNS-200 Electronic Pulse Egg“ palaiko du vibravimo režimus bei yra reguliuojamas intensyvumo lygis, vibraciją galima pasirinkti pagal asmeninius poreikius ir situaciją: siekiant nuraminti nervus, visiškai atsipalaiduoti prieš miegą ar kaip tik suaktyvinti veiklą ir pasirengti svarbiam pokalbiui, darbo rezultatų pristatymui ir pan.

„Gocomma TNS-200 Electronic Pulse Egg“ yra visai nedidukas prietaisas - lengvai telpantis delne bei sveria vos 33 gramus. 

Jis maitinamas įkraunama 70 mAh talpos baterija, kurios energijos užteks labai ilgam. Gamintojas tvirtina, kad su USB C-tipo laidu įkrausime bateriją per 2 valandas, o jei šis daikčiukas nuolat veiks, tokios baterijos užteks iki 15 dienų.

Taip pat labai gerai, kad „Gocomma TNS-200 Electronic Pulse Egg“ dirba 20 minučių sesijomis ir praėjus šiam laikui, jis pats išsijungia. Tai pravers pamiršus jį išjungti ar nuėjus miegoti. Teliks jį paimti į delną, įjungti, pasirinkti norimą vibravimo režimą ir intensyvumo lygį bei mėgautis raminančiu efektu.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(3)
(9)
(-6)

Komentarai ()