Kinijos turgelio stebuklai: išskirtinė 3 in 1 daugiafunkcinė kuprinė su nusegamu krepšiu, universali, itin perkama asmenukių lazda su trikojo funkcija bei ultragarsinis, suaugusiems ir vaikams tinkamas inhaliatorius (Video)  ()

Geriausi Aliexpress ir Gearbest pasiūlymai:

- Daugiafunkcinė kuprinė - „ARCTIC HUNTER Multifunction 17 inch Laptop Backpacks For Teenage Men Travel Backpack Bag Large Capacity Casual Vintage 2020 New“;

- Itin perkama ir labai gerai vertinama asmenukių lazda bei trikojis viename - „BlitzWolf BS3 Wireless bluetooth Selfie Stick Mini Tripod Extendable Foldable Monopod For iPhone For Samsung Xiaomi Huawei Phone“;

- Kompaktiškas, pigus ir patogus naudotis inhaliatorius - „UN201 Household Mute Operation Handheld Portable Vaporizer Machine Ultrasonic Nebulizer“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Daugiafunkcinė 3 in 1 kuprinė „ARCTIC HUNTER“: rankinis krepšys + kuprinė + susegamas komplektas į vieną didelę kuprinę

  • Dabar jos parduodamos už 41,82 € (nuoroda veikia angliškoje AliExpress versijoje);
  • 50 % nuolaida;
  • nemokamas pristatymas į Lietuvą.

Šios kuprinės Aliexpress parduotuvėje yra populiarios ir pirkėjų labai gerai vertinamos: beveik 300 užsakymų ir net 4,9 reitingas.

Kuo pirkėjams taip patinka šios kuprinės? Pats pirmas dalykas yra tas, kad jas galima naudoti labai įvairiai. Čia gali būti ir kuprinė, ir krepšys, ir rankinis bagažas.

Tokią daugiafunkcinę kuprinę galima panaudoti bet kokiu gyvenimo atveju ir jei tik reikia su savimi turėti daug įvairių daiktų - šioje talpioje kuprinėje jų tilps labai daug.

O jei tik reikia su savimi pasiimti nešiojamą kompiuterį, užrašus ir dar keletą dalykėlių - tereikės atsegti dalį kuprinės ir turėsime krepšį.

Pirkėjams šios „ARCTIC HUNTER“ kuprinių galimybės labai patinka. Tai suteikia ženkliai daugiau laisvės ir panaudojimo galimybių, palyginus su įprastomis kuprinėmis.

Negana to, „ARCTIC HUNTER“ kuprinės yra labai stilingos ir galima rinktis iš trijų spalvų derinių: juodos, tamsiai pilkos, šviesiai pilkos.

Kalbant apie kuprinės specifikacijas, tai ji pagaminta iš poliesterio, su tvirtais diržais, yra paminkštinimai, patogesniam nešiojimui skirtos rankenos ir šioje talpioje kuprinėje (20 l) tilps iki 17 colių įstrižainės kompiuteris.

Ir į šias kuprines tilps ne tik kompiuteris, bet ir daugybė kitų daiktų. Ar tai būtų drabužiai, telefonai, planšetiniai kompiuteriai, knygos, užrašai, rašymo priemonės ir t.t.

Pirkėjai yra labai patenkinti „ARCTIC HUNTER“ kuprinėmis ir tvirtina, kad jos pagamintos kokybiškai, yra tvirtos, labai talpios ir išvaizdžios.

Štai keletas pirkėjų padarytų „ARCTIC HUNTER“ kuprinių nuotraukų: 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto, 6 foto.

Itin perkama ir labai gerai vertinama asmenukių lazda bei trikojis viename - „BlitzWolf BS3“ su distanciniu pulteliu

  • Dabar ji parduodama už 14,86 €;
  • 20 % nuolaida;
  • nemokamas pristatymas į Lietuvą.

„BlitzWolf BS3“ asmenukių lazdos yra labai populiarios Aliexpress parduotuvėje.

Turime beveik 6 500 užsakymų, 3 400 atsiliepimų ir net 4,9 reitingą. Įspūdingi rezultatai tokiam produktui.

Ir pirkėjai iškart įvardija dėl ko jiems taip patinka „BlitzWolf BS3“ asmenukių lazda ir trikojis viename.

„BlitzWolf BS3“ asmenukių lazda pagaminta iš kokybiško aliuminio lydinio, padengta malonia liesti ir neslystančia danga bei šią asmenukių lazdą galima naudoti skirtingo ilgio (iki 60 cm). 

Tad praktiškai bet kokioje situacijoje galėsime padaryti kokybišką nuotrauką. O ir kompaktiškas sulankstytos „BlitzWolf BS3“ asmenukių lazdos dydis bei nedidelis svoris yra akivaizdūs pranašumai. Ją yra patogu nešiotis su savimi bei naudotis.

Prie „BlitzWolf BS3“ pliusų verta pažymėti ir tą faktą, kad telefono laikiklį galima pasukti praktiškai bet kokiu kampu. O tai reiškia, kad nuotraukas daryti bus dar patogiau.

Svarbu tik atkreipti dėmesį, kad į šį laikiklį telpa nuo 3,6 iki 6 colių įstrižainės telefonai.

Dar vienas šaunus „BlitzWolf BS3“ privalumas yra jo turima kapsulė. Su ja galima nuotoliniu būdu daryti nuotraukas. 

Tereikia kapsulę Bluetooth ryšiu suporuoti su išmaniuoju telefonu (iOS ir Android) ir galėsime nuotoliniu būdu daryti nuotraukas.

Tai pravers ir tais atvejais, kai „BlitzWolf BS3“ naudosime, kaip trikojį, ir jį pastatę ant kieto paviršiaus, o patys stovėdami tolėliau, norėsime padaryti nuotrauką. Tereikės paspausti kapsulės mygtuką ir bus padaryta nuotrauka.

Beje, kapsulė turi įkraunamą 65 mAh talpos bateriją, kurios energijos užteks padaryti net 50 000 nuotraukų.

Pirkėjai iš Lietuvos ir viso pasaulio šiuo produktu yra labai patenkinti ir tvirtina, kad „BlitzWolf BS3“ asmenukių lazda yra aukščiausios kokybės bei į Lietuvą atkeliauja per 2-3 savaites.

Štai keletas patenkintų pirkėjų padarytų nuotraukų, kaip atrodo „BlitzWolf BS3“ asmenukių lazda ir trikojis viename: 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto, 6 foto, 7 foto, 8 foto, 9 foto.

Kompaktiškas, pigus ir patogus naudotis ultragarsinis inhaliatorius - „UN201“

  • Dabar jis parduodamas už 18,40 €;
  • 30 % nuolaida;
  • nemokamas pristatymas į Lietuvą.

Atėjus šaltajam metų sezonui ir nuolat atakuojant įvairioms virusinėms ligoms, toks inhaliatorius yra labai naudinga profilaktinė bei gydomoji priemonė. 

Peršalimo ligoms gydyti inhaliacijos yra labai veiksminga ir populiari priemonė. Taip atliekamų inhaliacijų metu garuose esančios gydomosios medžiagos patenka į kvėpavimo takų gleivinę ir ją gydo.

Tačiau kai kurie specialistai mano, kad daug efektyvesnės aerozolinės inhaliacijos, atliekamos su specialiais inhaliatoriais. Ir toks kompaktiškas, lengvas ir patogus naudotis inhaliatorius labai pravers.

Jis sveria vos 200 gr., bei yra kompaktiško dydžio: 11,5 x 4 x 4 cm.

Taip pat yra maitinamas įkraunama 600 mAh talpos baterija, kurios energijos užteks iki 2 valandų.

Be to, šis inhaliatorius palaiko 3 skirtingus darbo režimus ir tai reiškia, kad jį galima naudoti esant skirtingoms aplinkybėms bei jis puikiai tinka vaikams. Pakuotėje yra ir specialūs antgaliai skirti tiek suaugusiems, tiek ir vaikams.

Čia dar verta pažymėti, kad šis inhaliatorius skleidžia iki 4 mikrometrų skersmens dydžio daleles. Tokio dydžio dalelės lengvai patenka tiesiai į kvėpavimo takus ir taip jie yra atpalaiduojami bei pradedamas gydymas.

Gydytojai taip pat rekomenduoja vieno seanso metu tokį inhaliatorių naudoti apie 20 minučių. Tada pasiekiamas maksimalus efektas.

Labai gera savybė yra ir ta, kad šis inhaliatorius po 20 minučių darbo automatiškai išsijungia. Todėl tikrai nereikės žiūrėti į laikrodį ir stebėti, kiek gi čia laiko jau vyksta procedūra. Viskas vyksta automatiškai.

O kaip daryti inhaliacijas? Štai ką pataria VšĮ Vilniaus miesto klinikinės ligoninės Fizinės medicinos ir reabilitacijos skyriaus vedėja – fizinės medicinos reabilitacijos gydytoja Daina Barzdienė:

„Namuose, jei žmogų kamuoja lėtinė arba ūminė sloga, vadinamasis rinitas, sutrikęs kvėpavimas, galima rekomenduoti inhaliaciją su mineraliniu vandeniu. Kai nosies ir nosiaryklės gleivinė jau suvilgyta, galima pereiti prie aliejinės inhaliacijos. Dažniausiai patariame naudoti šaltalankių, persikų eterinius aliejus, kurie padės suminkštinti, sutepti gleivinę. Tolesniu gydymo periodu, kai siekiama paskatinti medžiagų apykaitą, patariama naudoti medžiagų apykaitą stimuliuojančius eterinius aliejus. Pavyzdžiui, alijošiaus. Taip pat galima naudoti ir medų.

Jei žmogų kamuoja kosulys, sausas, „lojantis“, peršti gerklę, namuose siūloma atlikti inhaliaciją su jūros arba paprasta rupia druska. Tai padeda suminkštinti gleivinę ir pasiruošti atsikosėjimui. Kai prasideda drėgnesnis kosulys, tuomet patariame inhaliacijoms naudoti šarminį mineralinį vandenį. Tik reikėtų, kad jis būtų be angliarūgštės. Arba taip pat tinka sodos tirpalas. Sveikimo periodu, siūlomos inhaliacijos su šaltalankių, kalnų pušų eteriniais aliejais. Plačiai naudojami ir puikiai tinka ramunėlių ir šalavijų žiedai.“

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(2)
(1)
(1)

Komentarai ()