Geriausi Aliexpress pasiūlymai buičiai: itin gerai vertinamas, labai aštrių peilių rinkinys, specialus plieninis peilių laikiklis ir puikiai kelionėms tinkantys mikropluošto rankšluosčiai - jiems neprilygsta jokia medvilnė  ()

Geriausi Aliexpress pasiūlymai:

- Labai populiarus ir puikiai vertinamas peilių rinkinys - „Sowoll Stainless Steel Kitchen Knives 6 Piece Set Sharp Black Blade ABS+TPR Handle Knife Meat Fish Fruit Cooking Accessories“;

- Stilingi ir stebėtinai puikiai vertinami peilių laikikliai - „XYj 8'' 6'' Stainless Steel Knife Holder Stand Multi-options Color Ceramic Knives Storage Kitchen Block Tools Hotel Accessory“;

- Pirkėjų iš Lietuvos ypač perkami kelioniniai rankšluosčiai - „Zipsoft Brand Microfiber Beach towels for Adult havlu Quick drying Travel Sports towel Blanket Bath Swimming Pool Camping yoga“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Labai populiarus ir puikiai vertinamas peilių rinkinys - „Sowoll“

  • Dabar jis parduodamas nuo 10,99 €;
  • 77 % nuolaida;
  • nemokamas pristatymas į Lietuvą.

„Sowoll“ yra labai populiarus peilių rinkinys Aliexpress parduotuvėje: turime beveik 1 700 užsakymų, 900 atsiliepimų ir net 4,9 reitingą.

Pirkėjams ypač patinka tai, kad galima rinktis iš kelių rinkinių variantų ir įsigyti 3-ųjų, 4-ųjų, 5-ių ar net 6-ių peilių komplektą.

Taip pat pirkėjai pažymi itin aukštą peilių pagaminimo kokybę. Jie yra pagaminti iš plieno lydinio, o rankenos yra ergonomiškos ir pagamintos iš ABS+TPR medžiagų. Tad peilius rankoje laikyti ir jais naudotis yra patogu.

Be to, peiliai atitinka FDA, LFGB, CIQ, EEC, SGS bei CE / EU standartus ir juos yra absoliučiai saugu naudoti.

Šiuos peilius perka pirkėjai iš viso pasaulio ir nei vienas pirkėjas iš Lietuvos nesiskundžia jų kokybe bei aštrumu. Netgi priešingai, rekomenduoji būti atidžiais, nes peiliai labai aštrūs.

Štai keletas pirkėjų padarytų šių peilių rinkinių nuotraukų: 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto, 6 foto.

Stilingi ir stebėtinai puikiai vertinami peilių laikikliai

  • Dabar jie parduodami nuo 8,04 €;
  • 74 % nuolaida;
  • nemokamas pristatymas į Lietuvą.

Šie peilių laikikliai yra labai populiarūs Aliexpress parduotuvėje: turime beveik 1 000 užsakymų, 400 atsiliepimų ir net 4,9 reitingą.

Pirkėjai iškart pažymi, kad šie peilių laikikliai yra pagaminti iš plieno ir galima rinktis skirtingų spalvų derinių laikiklius.

Taip pat verta pažymėti, kad yra dviejų skirtingų dydžių peilių laikikliai. Žemiau pateiktoje nuotraukoje matote standartinio, didesnio peilių laikiklio išmatavimus. Ir jame telpa iki 8 colių dydžio peiliai.

Mažesniame dėkle telpa iki 6 colių dydžio peiliai. Be to, papildomai galite įsigyti ir šiems laikikliams skirtą padėklą. Visą tokį rinkinį galite matyti aukščiau pateiktoje nuotraukoje. Žinoma, į rinkinį peiliai ir kiti priedai neįeina.

Visi pirkėjai iš Lietuvos yra labai patenkinti šiais peilių laikikliais ir jiems skiria maksimalų balų įvertinimą.

Taip pat tvirtina, kad prekės į Lietuvą atkeliavo labai greitai ir šie laikikliai puikiai tinka virtuvėje, stilingai atrodo ir kas svarbiausiai - į juos labai gerai telpa virtuviniai peiliai ir taip padeda palaikyti tvarką.

Štai keletas pirkėjų padarytų nuotraukų: 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto.

Pirkėjų iš Lietuvos ypač perkami kelioniniai rankšluosčiai iš mikropluošto - „Zipsoft“

  • Dabar jie parduodami nuo 4,72 €;
  • 51 % nuolaida;
  • nemokamas pristatymas į Lietuvą.

Stebėtina, bet taip yra - šiuos rankšluosčius jau įsigijo bet 1 600 pirkėjų ir turime stebėtinai aukštą 4,9 reitingą.

Kuo taip šie rankšluosčiai patinka pirkėjams? Pirmiausiai tuo, kad tai nėra paprasti rankšluosčiai iš medvilnės - jie pagaminti iš mikropluošto, todėl žymiai geriau sugeria drėgmę, labai sparčiai džiūna ir yra kur kas lengvesni, bei užima mažiau vietos. Žodžiu, naujausių tekstilės technologijų gaminys. 

Be to, galima rinktis iš skirtingų spalvų bei dydžių. Pasirinkimas yra itin platus.

Taip pat komentaruose pažymimas faktas, kad iš mikropluošto audinio (85 proc. poliesterio ir 15 proc. poliamido) pagaminti rankšluosčiai yra labai lengvi, tikrai patogūs ir juos galima skalbti skalbimo mašinoje.

Dar vienas labai naudingas šių rankšluosčių privalumas, kad drauge atkeliauja ir jiems laikyti skirtas specialus maišelis.

Žemiau pateiktoje nuotraukoje matote, kaip atrodo tas maišelis ir jame tvarkingai bei visada po ranka turėsime reikalingą rankšluostį: ar keliausime atostogauti, į turistinę išvyką, sporto salę, ar kur kitur. Paprastas ir labai praktiškas gamintojo sprendimas.

Pirkėjai iš Lietuvos šiuos rankšluosčius perka po kelis vienetus ir tvirtina, kad jie yra labai geros kokybės bei vasaros metu, būnant lauke, džiūsta itin greitai. Tai išskirtinė mikropluošto savybė, kurios neturi natūralių medžiagų rankšluosčiai. 

Taip pat rekomenduojama atkreipti dėmesį į dydžius ir pasirinkti sau patį tinkamiausią, kad nebūtų per daug didelis ar per mažas. Pardavėjas pateikia išsamius rankšluosčių išmatavimus.

Ir štai keletas pirkėjų padarytų rankšluosčių nuotraukų: 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto, 6 foto, 7 foto.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(4)
(1)
(3)

Komentarai ()