Geriausi pasiūlymai iš Aliexpress: tiesiog fantastiškos grafikos, naujas išmanusis laikrodis su ECG bei kraujo spaudimo matavimu, išskirtinai populiarios, pirkėjų iš Lietuvos giriamos kuprinės ir iškart po kelis vienetus perkamos sieninės LED lempos (Video, iš Ispanijos/Čekijos sandėlio)  ()

Geriausi Aliexpress pasiūlymai:

- Naujas išmanaus laikrodžio modelis su fantastišku dizainu, deguonies kiekio matavimu ir EKG jutikliu - „LEMFO ELF2 PPG + ECG Smart Watch 1.3 Inch Full Round Touch Screen 360*360 HD Resolution Stainless Steel Case Strap Replaceable“;

- Labai populiari ir gerai vertinama kuprinė, Čekijos sandėlis, mažiausia kaina - „Mark Ryden Man Backpack Fit 17 inch Laptop USB Recharging Multi-layer Space Travel Male Bag Anti-thief Mochila“;

- Populiari ir lietuvių labai gerai vertinama sieninė lempa laukui ir patalpoms - „Adjustable 6W LED Wall Lamp IP65 Waterproof Indoor & Outdoor Aluminum Wall Light Surface Mounted Cube LED Garden Porch Light“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Naujiena su fantastiškos grafikos dizainu, deguonies kiekio matavimu ir EKG jutikliu - „LEMFO ELF2“

  • 46,86 € oficialioje gamintojo parduotuvėje
  • nuoroda veikia angliškoje AliExpress versijoje;
  • iš Kinijos sandėlio
  • 2,20 € už pristatymą į Lietuvą;
  • 51,90 €  dukterinėje gamintojo parduotuvėje.
  • nuoroda veikia angliškoje AliExpress versijoje;
  • iš Ispanijos sandėlio
  • 0.58€ už siuntimą į Lietuvą

„LEMFO ELF2“ yra išskirtinės grafikos išmanusis laikrodis, pasižymintis labai įdomiomis savybėmis. Pirmiausią dėmesį patraukia programinės sąsajos grafinė aplinka - ji ištiesų įspūdinga, labai gražiai realizuota ir šia prasme laikrodis iš karto išsisikiria iš daugelio konkurentų.

Po to akį užkabina EKG, deguonies kiekio kraujyje ir 24/7 širdies ritmo matavimai.

„LEMFO ELF2“ yra išmanusis laikrodis ir palaiko 6 skirtingus sporto režimus: bėgimą, kopimą į kalnus, važiavimą dviračiu, darbą su treniruokliais, jogą ir plaukimą.

Šis išmanusis laikrodis yra atsparus vandeniui ir atitinka IP67 standartą, tad nebijo vandens.

„LEMFO ELF2“ yra pagamintas iš kokybiško dirbtinės odos dirželio, kuris yra keičiamas, o pats laikrodžio korpusas iš metalų lydinio.

Ekranas yra spalvotas, 1,3 colių įstrižainės, 360 x 360 HD raiškos, kas tokioje kainų kategorijoje yra ne toks jau dažnas atvejis.

O labiausiai žavi šio išmanaus laikrodžio gebėjimas 7/24 režimu sekti širdies ritmą ir kitus fizinės veiklos rodiklius.

„LEMFO ELF2“ taip pat gali išmatuoti kraujo spaudimą, deguonies kiekį kraujyje ir EKG (padaryti elektrokardiogramą). Tokioje kainų kategorijoje tai yra tikra retenybė. Tiesa, už tokią kainą didelio tikslumo tikėtis neverta, bet buitiniam naudojimui to turėtų visiškai užtekti. 

O visus matavimų rezultatus geriausia bus peržiūrėti išmaniojoje programėlėje.

„LEMFO ELF2“ palaiko Bluetooth 5.0 techninį sprendimą ir susietas su išmaniajame telefone esančia programėle suteiks dar daugiau privalumų.

Taip pat galėsime tiesiai į laikrodį gauti pranešimus apie skambučius ir gautas socialinių tinklų žinutes.

Galiausiai reikia paminėti ir tai, kad „LEMFO ELF2“ seka miego kokybę ir turi 240 mAh talpos įkraunamą bateriją.

Pastarosios užtenka iki 7 dienų, bet viskas priklauso nuo to, kaip intensyviai bus naudojamas „LEMFO ELF2“ išmanusis laikrodis.

Šį išmanųjį laikrodį jau spėjo įsigyti ir pirkėjai iš Lietuvos, kurie yra juo labai patenkinti ir duoda maksimalų 5 balų įvertinimą bei dalijasi pirmosiomis nuotraukomis: 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto.

Labai populiari ir gerai vertinama kuprinė, Čekijos sandėlis, mažiausia kaina - „Mark Ryden“

  • Nuo 37,96 € 
  • nuoroda veikia angliškoje AliExpress versijoje;
  • 55 % nuolaida, tai pati mažiausia kaina iki šiol;
  • iš Čekijos sandėlio
  • nemokamas pristatymas į Lietuvą.

Mark Ryden“ yra vienas populiariausių brandų AliExpress parduotuvėje. Šis gamintojas gamina modernias, patogias ir kas svarbiausia, patvarias bei stilingas kuprines. Ne visos jos vienodai populiarios, bet ši kuprinė Aliexpress parduotuvėje yra labai populiari ir puikiai vertinama pirkėjų: turime virš 3 500 užsakymų, beveik 2 000 atsiliepimų ir net 4,9 balų įvertinimą.

Ir svarbiausia, dabar ji parduodama iš Čekijos sandėlio už pačią mažiausią kainą iki šiol - tai puiki ir retai pasitaikanti proga. 

Pirkėjai iškart įvardija, kad galima rinktis iš dviejų kuprinių modelių. Žemiau pateiktame paveiksle galite matyti šių dviejų modelių dydžių skirtumus.

Taip pat verta atkreipti dėmesį, kad šios kuprinės gali būti kompaktiško 23 l talpos dizaino arba atleidus šoninius segtukus, padidėti iki 39 l talpos.

Čia viskas priklauso nuo konkrečios situacijos. Jei kažkur toliau keliaujate ir reikia daugiau daiktų, tada į tokią talpią kuprinę tilps visi reikalingiausi daiktai.

O jei kelionė nebus labai tolima ar šalia savęs reikia tik keleto pačių svarbiausių daiktų, tada galima kuprinę susegti ir ji taps kompaktiškesnė.

Kalbant apie pačią kuprinę, tai ji pagaminta iš aukštos kokybės Oxfordo medžiagos bei poliesterio.

Kuprinė yra kieto tipo, su daugybe atskirų skyrių, metaliniais užtrauktukais, atskira USB jungtimi įkrauti įrenginiams, paminkštintais diržais, kvėpuojančia nugarine dalimi ir atspari vandeniui (nors IP reitingas ir nenurodytas).

Pirkėjai iš viso pasaulio ir Lietuvos yra labai patenkinti šiomis kuprinėmis ir tvirtina, kad į Lietuvą jos atkeliauja greičiau nei per savaitę laiko.

Taip pat kuprinės yra pagamintos labai kokybiškai, tvirtais užtrauktukais, talpios ir ​„savaitės laiko kelionei verslo reikalais, tai yra puikus pasirinkimas. Kai rankinio bagažo politika tampa vis griežtesnė, tokia kuprinė yra tikras išsigelbėjimas. Aš įsigysiu dar vieną tokią ​Mark Ryden kuprinę“, - tvirtina pirkėjas iš Lietuvos.

O čia keletas pirkėjų padarytų „Mark Ryden“ kuprinių nuotraukų: 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto, 6 foto, 7 foto, 8 foto.

Populiari ir lietuvių labai gerai vertinama sieninė lempa laukui ir patalpoms

  • Dabar ji parduodama nuo 7,34 € 
  • nuoroda veikia angliškoje AliExpress versijoje;
  • 38 % nuolaida;
  • nemokamas pristatymas į Lietuvą.

Tai yra labai populiarios ir pirkėjų giriamos LED lempos, kurias galima naudoti tiek patalpų viduje, tiek ir lauke.

Čia iškart atkreipkite dėmesį, kad galima įsigyti įvairių lempų versijų: atsparių vandeniui (IP65) ir neatsparių; 5 arba 6 W; skirtingos švietimo spalvos: 2800-3000K, 6000-6500K; skirtingos pačių lempų formos ir korpuso spalvos.

Pirkėjai dideliu privalumu įvardija ne tik lempų stilingą dizainą, metalinį korpusą, bet ir galimybę kontroliuoti šviesos srauto kryptį. Tai yra patogus ir praktiškas dalykas.

Verta paminėti ir tai, kad šių lempų vienas vatas užtikrina 100-110 liumenų šviesos ryškumą. Kitaip tariant, 5W lempos šviesos ryškumas siekia 500-550 liumenų.

Na, o spalvų perteikimo indeksas siekia daugiau kaip 80Ra, kas reiškia, kad lempos apšviesti objektai pakankamai gerai išlaiko savo natūralias spalvas. 80Ra - tai plačiausiai paplitęs standartas kokybiškam, buitiniam naudojimui tinkamam LED apšvietimui. 

Tokias lempas galima pritvirtinti pačiose įvairiausiose vietose tiek lauke, tiek ir patalpų viduje: virtuvėje, svetainėje, miegamajame ir pan. Svarbu, kad šalia būtų 220V elektros maitinimo šaltinis.

Pirkėjai iš Lietuvos ir viso pasaulio labai džiaugiasi šiomis lempomis ir tvirtina, kad į Lietuvą jos atkeliauja per maždaug 12 dienų.

Taip pat pabrėžiama puiki lempų pagaminimo kokybė, lengvas pritvirtinimas, stilinga išvaizda, geras švietimas ir kas yra taip pat labai svarbu - greitas pardavėjo reagavimas į iškilusius klausimus.

Štai keletas pirkėjų padarytų nuotraukų, kaip praktiškai atrodo šios lempos namuose, biuruose, koridoriuose ir kitose patalpose: 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto, 6 foto.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(7)
(5)
(2)

Komentarai ()