Išbandė pačius įdomiausius daiktus iš „BlitzWolf“, apie kuriuos galbūt net negirdėjote - tiesioginis „Xiaomi“ konkurentas su didėjančiu spaudimu: kaip veikia išorinė kolonėlė, LED lempa su judesio davikliu, išmanioji rozetė ir ausinės su ANC ir aptX (Video)  ()

„Tikriausiai daugelis iš jūsų jau esate girdėję apie BlitzWolf brandą. Jis labai stengiasi neatsilikti nuo Xiaomi ir kai kuriose srityse daro gana nemenka spaudimą. Ir mums nuo to tik geriau. Kuo didesnė konkurencija, tuo daugiau produktų už gerą kainą. Štai užsisakiau keletą labai populiarių BlitzWolf kompanijos produktų, kurie galbūt patiks ir jums.“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„BlitzWolf BW-AS1“ belaidė 20W garso kolonėlė

  • Banggood – 55,54 €;
  • 33 % nuolaida;
  • 0,85 € už siuntimą į Lietuvą.

„Šią BlitzWolf belaidę garso kolonėlę jau yra nupirkę šimtai žmonių ir turime maksimalų 5 balų įvertinimą (0:18 min.).“

„Pakuotės viduje turime reikalingus laidus, tarp kurių yra ir 3,5 mm AUX bei kolonėlės baterijos įkrovimui skirtas microUSB-USB.

Pati kolonėlė yra labai graži, metalinio korpuso, puikiai pagaminta. Viršutinėje dalyje yra fiziniai valdymo mygtukai, apatinėje dalyje turime gumines kojeles, šone yra įkrovimo ir 3,5 mm jungtis, o priekinėje dalyje metalinės grotelės su BlitzWolf logotipu.

Kalbant apie specifikacijas, tai kolonėlė turi 5200 mAh talpos įkraunamą bateriją, kurios energijos užtenka iki 11 valandų. Baterija įkraunama per 3,5 val.

Turime du garsiakalbius po 10W ir Bluetooth 4.0. Taip pat kolonėlę galima naudoti ir kaip laisvų rankų įrangą, nes ji turi mikrofoną su aplinkos triukšmo slopinimu.

Garso kokybė? Nežinau kaip ten BlitzWolf komanda darbavosi, bet ši kolonėlė jiems tikrai pavyko. Negaliu sakyti, kad čia beprotiškai daug žemų tonų, bet bendra garso kokybė tikrai gera. Geras balansas tarp žemų, vidutinių ir aukštų tonų.

Turiu Tronsmart kompanijos 40W garso kolonėlę, bet ten tų 40W tikrai nėra. O čia nors ir turime dvigubai mažiau – 20W – bet jie yra realūs, neišgalvoti skaičiai. Esu patenkintas šia BlitzWolf garso kolonėle ir jos garso kokybe (1:53 min.).

Minusai? Nėra galimybės įdėti SD atminties kortelę ir gana didelė kaina. Kiek anksčiau testavau dvi kompiuteriui skirtas Xiaomi garso kolonėles ir jos abi kainuoja tiek, kiek viena BlitzWolf kolonėlė.“

„BlitzWolf BW-LT8“ LED lempa su judesio davikliu ir 3000K

  • Banggood – 12,03 €;
  • 57 % nuolaida;
  • nemokamas siuntimas į Lietuvą.

„BlitzWolf LED lempa su judesio davikliu. Idėja puiki, bet su įgyvendinimu šiek tiek nepavyko ir tuoj sužinosite kodėl (3:00 min.).

Šioje lempoje yra dvi LED’ų plokštelės, paslėptos po lempos korpusu. Jis yra labai tvirto plastiko ir gerai apsaugo pačius LED’us.

Čia turime USB-microUSB įkrovimą ir pritvirtinamą 1000 mAh talpos bateriją (3:27 min.). Taip pat turime judesio daviklį, šviesos indikatorių ir jungiklį, kuriuo perjungiami švietimo režimai.

Kuo gera tokia idėja? Tokią LED lempą galima pritvirtinti bet kurioje kambario vietoje ir prie jos atnešus bei pritvirtinus jau įkrautą išorinės baterijos bloką, turėsime apšviestą konkrečią kambario vietą. Šios lempos dalys sujungiamos magnetais.

Tad, kai išsikraus baterija, tereikės nuimti šį baterijos bloką ir jį įkrauti (3:53 min.).

O kas gi negerai? Tie magnetukai yra nepakankamai stiprūs, kad tarpusavyje gerai laikytųsi šis baterijos blokas ir pati LED lempa.

Be to, ir pati baterija yra įkraunama per 2 valandas, o jos energijos šiai LED lempai šviesti taip užtenka tik 2 valandoms.

Bendrai, nerekomenduoju šios BlitzWolf lempos. Geriau jau įsigykite analogišką Xiaomi produktą.“

„BlitzWolf BW-SHP2“ išmanioji WiFi rozetė, 220V, 16A su „Amazon Alexa“ ir „Google Assistant“

  • Banggood – 9,25 €;
  • 47 % nuolaida;
  • nemokamas siuntimas į Lietuvą.

„O štai šis daikčiukas iš BlitzWolf yra labai kokybiškas ir naudingas kiekvienuose namuose. Tai yra išmanioji BlitzWolf rozetė (4:25 min.).

Čia yra ir energijos sunaudojimo stebėjimas, ir laikmatis, ir dėka WiFi – galimybė per šią rozetę valdyti prietaisus iš bet kurios pasaulio vietos.

Priešingai nuo Xiaomi, BlitzWolf komanda išmaniąją rozetę padarė su europietišku kištuku, šiek tiek mažesnę ir tuo pačiu pigesnę.

Rozetės parametrai yra tokie: 110-240V, maksimaliai iki 16A ir 3840W bei WiFi 2.4 GHz.

Su šia BlitzWolf rozete galėsite valdyti bet kokį savo prietaisą. Ant pačios rozetės yra įjungimo/išjungimo mygtukas, bet ją valdyti su telefonu dar šauniau.

Tereikia į telefoną atsisiųsti programėlę ir ją susieti su šia rozete. Tada galėsite tiesiog programėlėje nurodyti kada įsijungti virduliui ir taip užkaitinti vandenį rytinei kavai ir pan.

Taip pat galima sudaryti tvarkaraščius ir nurodyti kiekvienai savaitės dienai kada prietaisą įjungti ir išjungti. Toks dalykas labai pravers turintiems šildytuvų ir kondicionierių.

Ir galiausiai man labai patinkanti galimybė, tai sunaudojamos energijos skaičiavimas. Visą šią informaciją galima peržiūrėti išmaniojoje programėlėje (5:25 min.).

Šią BlitzWolf rozetę jau testuoju kuris laikas ir dar nepastebėjau, kad būtų kokių nors nesklandumų. Viska veikia gerai.“

„BlitzWolf BW-ANC1“ ausinės su ANC ir net aptX

  • Banggood – 30,54 €;
  • 41 % nuolaida;
  • 2,73 € už siuntimą į Lietuvą.

„O čia turime laidines BlitzWolf ausines su aktyviu triukšmo slopinimu (5:50 min.).

Pakuotėje yra daugiakalbė naudojimosi instrukcija, USB-mircoUSB laidas, papildomos skirtingo dydžio ausinių pagalvėlės ir ausinių dėkliukas.

Ausinių laido ilgis su pačiu valdymo bloku yra maždaug 50 cm, šalia dešinės ausinės (ant pačio laido) yra įtaisytas mikrofonas.

Valdymo blokas yra kvadratinės formos, su segtuku, tad jį galima tiesiog prisegti prie drabužio atlapo. Šiame pulte taip pat yra po guminiu dangteliu paslėpta microUSB jungtis, ANC įjungimo/išjungimo mygtukas ir šviesos indikatoriai.

Vertinant bendrai, geros ausinės. Garso kokybė man patinka: geri žemi tonai ir geras balansas tarp vidutinių bei aukštų. ANC taip pat veikia puikiai. O 120 mAh baterijos užtenka iki 6-8 valandų, kas yra taip pat puiku. Ausinių baterija yra įkraunama per maždaug 2 valandas.

Gamintojas pabrėžia, kad čia yra aptX HiFi ausinės ir galiu patvirtinti, jog taip ir yra.

Kalbant apie šių ausinių naudojimą, kaip laisvų rankų įrangą, tai jos šiam reikalui yra patogios ir pašnekovą girdžiu gerai. Tad už tokią kainą BlitzWolf pagamino tikrai geras ausines.“

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(0)
(3)
(-3)

Komentarai ()