Prisitaikymas prie veido kontūrų, apsauga nuo plaukelių pešimo ir baterija, kurios energijos užteks 2 mėnesiams - už puikią kainą Ebay išparduodamos „Xiaomi“ barzdaskutės (Video)  (2)

Labai retai taip būna, kad šią „Xiaomi“ barzdaskutę galėtume įsigyti už tokią žemą kainą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kaina ir sąlygos

  • Šiuo metu „Xiaomi Youpin 3D Electric Shaver Enchen BlackStone Electric Razor Beard Trimmer“ elektrinė barzdaskutė parduodama už 12,99 €;
  • viena žemiausių kainų rinkoje;
  • nemokamas pristatymas į Lietuvą;
  • 30-ies dienų pinigų grąžinimo garantija.

„Xiaomi“ barzdaskutė palaiko sausą skutimą, du skutimo greičius, o trys skutimo galvutės juda nepriklausomai viena nuo kitos ir taip maksimaliai prisitaiko prie veido kontūrų.

Taip pat barzdaskutė turi apsaugą nuo baterijos perkrovos, plaukelių pešimo ir papildomai yra peiliukas, skirtas žandenų bei ūsų formavimui. Išties šauni barzdaskutė.

Šaunu ir tai, kad ši „Xiaomi“ barzdaskutė yra lengvai bei greitai išvaloma. Skutimo peiliukus galima plauti, tik negalima pačios barzdaskutės šlapinti. Ji nėra atspari vandeniui.

Tai yra kompaktiška „Xiaomi“ barzdaskutė: 155 x 53 mm išmatavimų ir sveria 139 gramus. 5W galia ir maksimalus garso lygis siekia 67 dB.

Barzdaskutė pagaminta iš plieno bei plastiko elementų, kurie užtikrina patogesnį barzdaskutės laikymą ir padeda išvengti netikėtų išslydimų iš rankų.

„Xiaomi“ barzdaskutė puikiai tinka ilgose kelionėse, kadangi 600 mAh baterijos užteks net dviems mėnesiams.

Per C-tipo USB jungtį tereikės įkrauti barzdaskutės bateriją - tai užtruks apie valandą laiko - ir šį darbą galima bus pamiršti visiems 2 mėnesiams. Išties išvaizdi, kokybiškai pagaminta, funkcionali ir dabar dar už puikią kainą parduodama „Xiaomi“ barzdaskutė.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(3)
(0)
(3)

Komentarai (2)

Susijusios žymos: