Geriausi Aliexpress pasiūlymai: apžvalgininko giriamas ir labai sparčiai populiarėjantis naujasis „Xiaomi“ trintuvas, išskirtinai geros kainos cukraus kiekio kraujyje matuoklis - tokio pasiūlymo Lietuvoje nerasite ir neįtikėtinas, 5 balais vertinamas viso kūno masažuoklis (Video)  (1)

Geriausi Aliexpress pasiūlymai:

- Labai populiarus ir apžvalgininko giriamas trintuvas - „2019 New XIAOMI MIJIA QCOOKER CD-HB01 hand Blender Electric Kitchen Portable Food Processor mixer juicer Multi function Of Quick“;

- Cukraus matuoklis kraujyje už labai gerą kainą ir su labai dideliu kiekiu juostelių - „Cofoe Yili Blood Glucose Meter & Test Strips & Lancets Needle Diabetic Tester Medical Blood Sugar Monitor Glucometer for People“;

- Išskirtinai puikiai vertinamas ir labai populiarus masažuoklis - „Lifetime Warranty Muscle Massage Gun Body Massager Therapy Massager Exercising Muscle Pain Relief Body Muscle Relax Massagea“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Labai populiarus ir apžvalgininko giriamas trintuvas - „XIAOMI MIJIA QCOOKER CD-HB01“

Naujasis „XIAOMI MIJIA QCOOKER CD-HB01“ trintuvas yra labai populiarus Aliexpress parduotuvėje ir jį jau įsigijo beveik 900 pirkėjų, kurie paliko virš 450 atsiliepimų bei šį trintuvą įvertino aukštu 4,8 balu.

Tiek apžvalgininkas, tiek ir pirkėjai pažymi, kad šis trintuvas yra pagamintas iš kokybiškų medžiagų. Pats trintuvas yra iš plastiko bei metalo, o peiliai iš 304 metalo lydinio bei yra aštrūs.

Taip pat džiugina tas faktas, jog pakuotėje yra pagrindinis peilis, plakiklis ir dar mėsai smulkinti skirta talpa.

Pats plakiklis turi maždaug 1,45 metro ilgio laidą ir yra maitinamas iš 220V elektros tinklo. 

Apžvalgininkas tvirtina, kad šį trintuvą laikyti rankoje yra patogu, o ir naudotis visiškai paprasta. Čia turime vos du mygtukus, su kuriais įjungiamas standartinis ir Turbo režimas.

Trintuvo galia siekia 420W ir maksimalus peiliukų apsisukimų skaičius pasiekia 12 500 per minutę - „to pilnai pakanka, kad jis sudorotų viską, ką tik norėsite sutrinti. O ir esant tokioms apsukoms trintuvas dirba ganėtinai tyliai. Keisti antgalius yra labai paprasta ir tai padaroma vos per kelias akimirkas. Plius, pakuotėje yra specialus antgalių laikiklis, tad jie bus visada po ranka. Bendrai, labai geras trintuvas. Rekomenduoju“:

Cukraus matuoklis kraujyje už labai gerą kainą ir su labai dideliu kiekiu juostelių - „Cofoe Yili Blood Glucose Meter“

  • Dabar jis parduodamas nuo 11,69 €;
  • 30 % nuolaida;
  • nemokamas pristatymas į Lietuvą.

Iškart reikia pažymėti, kad galima rinktis matuoklį su 50 vnt. arba su 100 vnt. matavimo juostelių.

Taip pat į visus komplektus įeina ir specialus krepšys, skirtas šalia savęs turėti ir patogiai gabentis šį matuoklį.

Atsižvelgiant į tokią komplektaciją ir kainą - Lietuvoje praktiškai neįmanoma rasti bent jau kažko panašaus.

Šį cukraus matuoklį kraujyje jau įsigijo beveik 500 Aliexpress pirkėjų ir jie šį prietaisą įvertino net 4,9 balais iš 5 galimų. Puikus įvertinimas tokiam specifiniam prietaisui.

Sveiko žmogaus kraujyje gliukozės kiekis svyruoja maždaug nuo 4,1 iki 6,1 mmol/l (milimolių litre). Pastaraisiais metais viršutinė normos riba sumažinta iki 5,6 mmol/l.

Didelis cukraus kiekis yra labai rizikingas - sukelia ne tik diabetą, bet ir širdies bei kraujagyslių pažeidimus, o taip pat didina nutukimą, apkrauna kepenis ir net gali pažeisti inkstus. Tad toks cukraus kiekio matuoklis labai geras prietaisas profilaktiškiems pasitikrinimams ar tikrai yra gera mityba ir ar negresia sveikatos problemos. Kraują vertėtų pasitikrinti bent 2 kartus į metus. 

Pirkėjai pažymi, kad šis prietaisas yra labai kompaktiškas, lengvai valdomas ir ekranėlyje iškart pateikia išmatuotus rezultatus.

Norint atlikti cukraus kiekio matavimą kraujyje, reikia vadovautis štai šia paprasta instrukcija (žiūrėti į žemiau esantį paveikslėlį aut. past.). Vos vienas lašelis kraujo ir jau po 10 sek. ekrane matysite išmatuotą rezultatą.

Ypač geras dalykas, kad šiame matuoklyje yra integruotas garsiakalbis, tad išmatuota reikšmė yra ne tik parodoma ekrane, bet ir pasakoma balsu. Toks dalykas pravers prasčiau matantiems vyresnio amžiaus žmonėms.

Dar svarbu pažymėti ir tą faktą, kad šis matuoklis geba įsiminti iki 200 matavimų rezultatų, tad visada bus galima peržiūrėti ankstesnius rezultatus ir pagal tai daryti tam tikras išvadas ir imtis veiksmų. 

Pirkėjai yra patenkinti šiuo matuokliu, jo veikimo efektyvumu ir dalijasi padarytomis įrenginio nuotraukomis: 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto.

Išskirtinai puikiai vertinamas ir labai populiarus masažuoklis - „Mr. Cue“

  • Dabar jis parduodamas už 82,79 €;
  • 42 % nuolaida;
  • nemokamas pristatymas į Lietuvą.

„Mr. Cue“ masažuoklis yra ypatingai populiarus Aliexpress parduotuvėje ir turime virš 3 100 užsakymų, 2 000 atsiliepimų ir maksimalų 5 balų įvertinimą.

Atsižvelgiant į tokį didelį pirkimų ir atsiliepimų skaičių, tiesiog neįtikėtinas rodiklis.

Pirkėjai džiaugiasi, kad galima rinktis iš dviejų spalvų modelių - pilkos bei juodos - bei pardavėjas dovanų dar prideda ir specialų masažuoklio dėklą.

Žinoma, daugiausiai komplimentų „Mr. Cue“ masažuoklis susilaukia už savo atliekamą darbą. Pakuotėje gausime kelis skirtingus ir keičiamus antgalius, tad su šiuo masažuokliu galima išmasažuoti praktiškai visą kūną.

Naujasis „Mr. Cue“ masažuoklio modelis dabar turi į prisilietimus reaguojantį ekranėlį ir jame galima keisti masažų intensyvumą. Pastarųjų yra net 20 lygių.

Na, o įkraunamos „Mr. Cue“ masažuoklio 2500mAh baterijos energijos užteks darbuotis net 8 valandoms. Daugiau nei puikus rodiklis.

„Mr. Cue“ masažuoklio galia siekia 20W ir vibracijų dažnį galima keisti nuo 1 200 iki 3 300 per minutę. Rekomenduojama iš pradžių neskubėti ir pradėti kūną masažuoti nuo pačio silpniausio masažo režimo. Pasižiūrėti, kaip reaguoja kūnas, konkrečios kūno aritys ir tik tada pradėti didinti vibracijų dažnį.

Pirkėjai iš Lietuvos šiam „Mr. Cue“ masažuokliui duoda maksimalų 5 balų įvertinimą ir pirkėjai iš viso pasaulio tvirtina, kad tai yra puikus viso kūno masažuoklis: 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto, 6 foto, 7 foto, 8 foto, 9 foto, 10 foto.

Kaip veikia tokie masažuokliai? Panašaus įrenginio demontracija štai čia:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(2)
(3)
(-1)

Komentarai (1)