Iš Čekijos sandėlio išparduodami paskutiniai vienetai „Mark Ryden“ kuprinių, pritaikytų kasdieninėms reikmėms - pagal išvaizdą tinka tiek verslo žmonėms, tiek ir studentams: „tai ne kokia klastotė, bet originali Mark Ryden kuprinė, kurios universalumas man labai patinka“ („Mark Ryden MR5783A“ apžvalga, Video)  ()

„Mark Ryden“ yra gana gerai žinomas įvairių kuprinių ir krepšių prekės ženklas. Ir šioje apžvalgoje daugiau sužinosime apie vieną įdomią ir visiems tinkamą „Mark Ryden“ kuprinę.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Priminsime, jog „Mark Ryden“ yra labai garsus kuprinių gamintojas iš Kinijos - tai ne kopijos garsių brandų, o visiškai originalūs ir labai geros kokybės daiktai, tiesa, kainuojantys kur kas brangiau nei tradicinės kiniškos kopijos. Bet gaunate gerą daiktą, su originaliu dizainu ir gerai apgalvota ergonomika. 

Jau rašėme kelias apžvalgas apie „Mark Ryden“ kuprinę „MR-9031“. Tai fantastiškai talpi, itin solidaus dizaino, idealiai kelionėms, komandiruotėms pritaikyta kuprinė. Bet kasdienai - ji kiek didoka. Kasdieninėms reikmėms yra labiau pritaikytų „Mark Ryden“ modelių, iš kurių vienas populiariausių „MR5783A“. Kuo šis modelis pasižymi, kaip atrodo - tolesnėje apžvalgoje. 

Speciali akcija ir sąlygos

  • „Mark Ryden MR5783A“ kuprinė šiuo metu kainuoja 33 €;
  • 60 % nuolaida;
  • nemokamas siuntimas į Lietuvą;
  • Čekijos sandėlio, paskutiniai vnt.

„Aš užsisakiau juodos spalvos Mark Ryden kuprinę MR5783A. Pasiūloje dar yra mėlynos ir pilkos spalvos modeliai.

Ir iškart noriu pabrėžti, kad tai yra originali Mark Ryden kuprinė, o ne kokia nors kopija. Tai galima suprasti iš to, kad ją pirkau oficialioje Mark Ryden parduotuvėje Aliexpress ir iš ant kuprinės esančių kompanijos užrašų.

Ši kuprinė turi 3 pagrindinius didžiuosius skyrius ir pirmasis yra skirtas nešiojamam kompiuteriui bei susidėti dokumentams.

Ir čia 15,6 colių dydžio nešiojamas kompiuteris telpa lengvai (1:05 min.). Jis dar papildomai prilaikomas priklijuojant šią lipnią juostelę.“

„Kiti du didieji skyriai yra papildomai apsaugoti nuo vagysčių ir čia šonuose turime papildomus segtukus. Norint patekti į šiuos skyrius, reikia šiuos šoninius segtukus atsegti.

Taigi, antrasis kuprinės skyrius yra taip pat didelis bei erdvus ir jame tilps knygos bei drabužiai. Be to, čia yra ir užsegama tinkleliu dengta kišenė, į kurią bus galima susidėti dar kelis papildomus daiktus.“

„Ir galiausiai trečiasis didysis skyrius, kuriame yra įvairių mažų kišenėlių, tad čia galėsime susidėti įvairius nedidelius elektronikos prietaisus, kreditines korteles, rašiklius, prisegti raktus ir t.t.

Čia yra daugybė įvairaus dydžio kišenėlių, tad ir galima susidėti pačių įvairiausių daiktų.“

Kalbant apie šios „Mark Ryden“ kuprinės išmatavimus, tai jie yra tokie: 28 x 14 x 43 cm. O kuprinė sveria apie 1 kilogramą ir jos talpa yra iki 35 litrų.

„Iš esmės tokio dydžio kuprinės pilnai pakanka kasdieniam naudojimui, kelionėms po miestą ir į gamtą.

Be to, labai patogus dalykas, kad kuprinės šonuose yra specialios kišenės vandens buteliukams. Čia dar ir yra įtaisyti užtraukiami dirželiai su fiksatoriais, kad vandens buteliukai laikytųsi tvirčiau.“

„Kuprinės nugarinė dalis yra ergonomiško dizaino, su papildomais paminkštinimais ir kvėpuojančia danga. Tai užtikrina, kad kuprinę nešioti yra patogu ir patiriamos mažesnės apkrovos pečiams bei nugarai. Prie to prisideda ir tvirti bei taip pat paminkštinimus turintys reguliuojamo ilgio diržai.

Ant pačios kuprinės nugarinės dalies turime dar vieną užsegamą kišenę, tad čia galima saugiai laikyti savo išmanųjį telefoną ar kitus svarbius daiktus.“

„Kuprinės diržai yra minkšti, platūs, kvėpuojančios dangos. Ant kairiojo diržo yra dar viena užsegama kišenėlė, skirta kreditinėms kortelėms, ir čia tuo pačiu dar yra galimybė pasikabinti akinius.

Kalbant apie bendrą kuprinė pagaminimo kokybę, tai ji yra labai aukštos klasės. Kokybiškos medžiagos, tvirti metaliniai užtrauktukai ir kuprinė užsegama/atsegama lengvai – be strigimų.

Taip pat kuprinė yra atspari vandeniui, visos siūlės yra tvarkingos, kuprinės nešimui skirta rankena taip pat paminkštinta, labai gerai pritvirtinta, tad kuprinė pasiūta tikrai kokybiškai.

Pagrindinė Mark Ryden kuprinių savybė ir privalumas yra jų šone esanti USB jungtis. Kuprinės viduje yra prie šios jungties pritvirtintas USB laidas ir taip galime į kuprinę įsidėti bei prijungti išorinę bateriją. O tada prie kuprinės šono esančios USB jungties prijungti išmanųjį telefoną ar kitą prietaisą ir taip įkrauti jo bateriją. Labai patogus dalykas keliaujant.“

„Pilnai pridėta daiktų Mark Ryden kuprinė atrodo štai taip 7:10 min. Manau, kad šis Mark Ryden kuprinės modelis yra labai išvaizdus ir tinka tiek verslo žmonėms, tiek ir studentams ar daug keliaujantiems žmonėms.

Kuprinės kokybė yra labai gera. Ji yra talpi, patogi ir tuo pačiu universali, tad tinka tiek vyrams, tiek ir moterims.“

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(4)
(0)
(4)

Komentarai ()

Susijusios žymos: