Geriausi Aliexpress ir Gearbest pasiūlymai: masiškai perkamas ir 5 balais vertinamas „KSUN KSR709“ išmanusis laikrodis, dar neregėtas prie ekranų pritvirtinamas daiktų laikiklis ir įspūdinga stalinė LED lempa, kurią pirkėjai giria ir po kelių mėnesių naudojimo (Video)  ()

Geriausi Aliexpress ir Gearbest pasiūlymai:

- Masiškai perkamas ir puikiai vertinamas išmanusis laikrodis - „KSUN KSR709 Men Sport Pedometer Smart Watch IP68 Waterproof Fitness Tracker Heart Rate Monitor Women Clock Smartwatch“;

- Prie TV ir kompiuterio ekranų pritvirtinamas daiktų laikiklis - „Screen Shelf Computer Rack TV Storage Holder“;

- Labai gerai vertinama, portabili, lanksti ir nuotoliniu valdymo pulteliu kontroliuojama lempa - „Long Arm Table Lamp Clip Office Led Desk Lamp Remote Control Eye-protected Lamp For Bedroom Led Light 5-Level Brightness&Color“;


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Masiškai perkamas ir puikiai vertinamas išmanusis laikrodis - „KSUN KSR709“

  • Dabar jis parduodamas nuo 19,58 €;
  • 38 % nuolaida;
  • nemokamas pristatymas į Lietuvą.

„KSUN KSR709“ yra ypatingai populiarus išmanusis laikrodis Aliexpress parduotuvėje.

Jį jau įsigijo virš 4 300 pirkėjų, kurie paliko virš 4 100 atsiliepimų ir turime maksimalų 5 balų įvertinimą. Pirkėjai tiesiog dieviną šį išmanųjį laikrodį ir didele dalimi dėl jo nuostabios išvaizdos, puikios pagaminimo kokybės ir funkcijų gausos.

„KSUN KSR709“ korpusas yra cinko lydinio, o keičiamas dirželis iš silikono. Pasiūloje laikrodį galima rinktis iš įvairių spalvų modelių.

Taip pat pirkėjai pažymi, kad šis laikrodis palaiko išmaniąją programėlę ir yra suporuojamas tiek su Android, tiek ir su iOS operacinėmis sistemomis dirbančiais įrenginiais. Palaikomos įvairios kalbos (anglų, rusų, lenkų ir kt.)

„KSUN KSR709“ informuoja apie gautus skambučius, žinutes, socialinių tinklų pranešimus, primins, kad metas pajudėti ir t.t.

Tačiau labiausiai stebina tas faktas, kad toks pigus išmanusis laikrodis ne tik 24/7 režimu matuoja širdies ritmą, bet tuo pačiu sugeba išmatuoti kraujo spaudimą ir deguonies kiekį kraujyje. Tikra retenybė tarp tokios kainos išmaniųjų dėvimų įrenginių.

Pirkėjams taip pat labai patinka ir ryškus bei į prisilietimus gerai reaguojantis 1,22 colio dydžio „KSUN KSR709“ ekranas.

Šis išmanusis laikrodis seka miego kokybę, skaičiuoja sudegintas kalorijas, žingsnius, nueitą atstumą, palaiko 3 sporto režimus (bėgimą, važiavimą dviračiu ir kopimą į kalnus), rodo orų prognozę ir nuotoliniu būdu valdo telefono kamerą.

Galiausiai, jis ir atsparus vandeniui. IP67 standartas reiškia, kad „KSUN KSR709“ nebijo vandens, nors su juo plaukioti ir nederėtų. Toks reitingas reiškia, kad laikrodis nebijo netikėtai užklupusio lietaus ir galima drąsiai plautis rankas, nuo riešo nenusiėmus „KSUN KSR709“.

Pirkėjai negaili pagyrų šiam išmaniajam laikrodžiui ir yra labai juo patenkinti. Virš 4 100 atsiliepimų ir maksimalus 5 balų įvertinimas yra daugiau nei įspūdinga.

Štai keletas pirkėjų padarytų „KSUN KSR709“ nuotraukų: 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto, 6 foto, 7 foto.

Prie TV ir kompiuterio ekranų pritvirtinamas daiktų laikiklis

  • Dabar jis parduodamas nuo 7,61 €;
  • 37 % nuolaida;
  • nemokamas pristatymas į Lietuvą;
  • galima vienu metu įsigyti du laikiklius ir taip papildomai sutaupyti.

Toks laikiklis yra labai praktiškas dalykas. Dažnu atveju prie televizoriaus ar kompiuterio monitorių yra įvairių smulkesnių daiktų, kaip nuotolinio valdymo pultelis, akiniai, įkrovimo laidai, tas pats telefonas ir t.t.

Kone akimirksniu šie daiktai sukelia betvarkę, o ir kai kurio nors jų reikia - lyg tyčia kažkur prapuola.

Toks laikiklis padės palaikyti tvarką ir visada žinosime, kur padėjome vieną ar kitą daikčiuką.

Laikiklis pagamintas iš ABS plastiko, sveria 280 gramus ir yra tokių išmatavimų: 32,8 x 16 x 11,5 cm.

Jis turi dvi reguliuojamas kojeles, tad laikiklį galime reguliuoti taip, kaip yra patogiau. Be to, čia nereikia kažkokių papildomų įrankių - visas laikiklio pritvirtinimas yra labai paprastas ir kaip tai yra daroma galite matyti žemiau pateiktame paveiksle.

Taip pat verta pažymėti, kad laikiklio kojelės ir pats jo pagrindas yra dengti neslystančia danga. Todėl laikiklis laikosi tvirtai, neslysta į šalis, o ir ant jo padėti daiktai išlieka vienoje vietoje.

Kaip teigia pirmieji pirkėjai, tai yra paprastas, patogus ir labai praktiškas daiktas, ant kurio patogu susidėti TV priedėlius ir kitus smulkios elektronikos prietaisus.

Labai gerai vertinama, portabili, lanksti ir nuotoliniu valdymo pulteliu kontroliuojama lempa - „POOKIN“

  • Dabar ji parduodamas už 33,99 €;
  • 50 % nuolaida;
  • nemokamas pristatymas į Lietuvą.

Iškart atkreipkite dėmesį, kad šią populiarią lempą galima įsigyti juodos arba baltos spalvos.

Pirkėjai „POOKIN“ lempa yra labai patenkinti ir turime beveik 1 400 užsakymų bei itin aukštą 4,9 balų įvertinimą.

Iškart pastebima, kad ši lanksti lempa atkeliauja drauge su nuotolinio valymo pulteliu, kas yra labai šaunu.

Su šiuo pulteliu galima išnaudoti lempos funkcijas maksimaliai: keisti švietimo ryškumą, spalvų temperatūrą, aktyvuoti naktinį režimą, automatinį lempos išsijungimą ir t.t.

Kalbant apie pačią „POOKIN“ lempą, tai ji yra pritvirtinama prie stalo krašto, kaip kad parodyta žemiau pateiktame paveikslėlyje.

Pats pritvirtinimo principas yra daugiau nei paprastas, bet tuo pačiu ir labai patikimas. Metaliniai sutvirtinimai, dengti neslystančia minkšta danga. Taip ir pats stalo paviršius išliks nepažeistas.

Kaip jau ir užsiminėme, pati lempa yra lanksti ir ją galima pakreipti į visas puse - lankstosi 360 laipsnių kampu.

Tad ir kokioje vietoje lempa bebūtų, kad ir kokia situacija iškiltų, ją galima pasukti tokia kryptimi, kokios tuo metu labiausiai reikės.

Tikriausiai iš pateiktų nuotraukų pastebėjote, kad ant pačios lempos korpuso yra integruotas valdiklis. Su juo taip pat galima kontroliuoti švietimo ryškumą ir spalvų temperatūrą. Jų čia iš viso yra 5 lygiai.

Kalbant apie technines specifikacijas, tai 9W galios „POOKIN“ yra maitinama su pakuotėje esančiu adapteriu, turi 60 LED šviestukų, iki 600lm ryškumas, spalvų temperatūra kinta nuo 3000 iki 6500K, Ra85 (daiktai išlaiko natūralias spalvas), sveria apie 1 kilogramą ir atitinka įvairius standartus, tarp kurių yra ir IEC, kas reiškia, kad lempa švies 50 000 valandų.

Tiesiog puikus daiktas, tinkantis tiek vaikų kambaryje, tiek virtuvėje ar miegamajame, tiek ir darbovietėje.

Pirkėjai šia lempa yra labai patenkinti ir tvirtinai, kad darbuojantis prie stalo - jos švietimo ryškumo pilnai užtenka. Daugelis pirkėjų šia lempa naudojasi ne vieną mėnesį ir teigia, kad per visą tą laiką lempa nei karto nenuvylė ir dirba taip pat puikiai, kaip ir pirmą dieną.

Štai keletas pirkėjų padarytų „POOKIN“ lempos nuotraukų: 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto, 6 foto.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(5)
(6)
(-1)

Komentarai ()