Šis mažylis tikrai „kietas“ - tiesiog už puikią kainą išparduodami „KK8 Mini Drone“ dronai (Video)  ()

Už tokią kainą „KK8 Mini Drone“ dronas atrodo labai patraukliai. Šiuo metu tai turbūt vienas geriausių pasirinkimų, ieškantiems pigaus pirmojo drono.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Akcija ir sąlygos

  • Šiuo metu „KK8 Mini Drone“ dronas parduodamas už 16,39 - 29,42 €;
  • taikoma 55 % nuolaida;
  • nemokamas siuntimas į Lietuvą per 7-20 darbo dienas.

Iškart verta atkreipti dėmesį, kad galima rinktis iš trijų „KK8 Mini Drone RC Quadcopter 15mins Flight Time 360 Degree Flip 6-Axis Gyro Altitude Hold Headless Remote Control“ dronų versijų.

Tarp jų skirtumas tas, kad vieno drono kamera geba filmuoti 720P raiška, o šiek tiek brangesnis dronas turi kamerą, kuri geba filmuoti 1080P raiška. Na, o jei nereikia kameros, tada rinkitės droną be jos.

Taip pat galima įsigyti droną su 1, 2 arba 3 baterijomis.

„KK8 Mini Drone“ yra puikus dronas pradedantiesiems. Jis yra pigus, geba nufilmuoti ir nufotografuoti aukštos raiškos vaizdus, yra valdomas su nuotolinio valdymo pulteliu ir visą „KK8 Mini Drone“ kameros fiksuojamą vaizdą iškart galima matyti telefono ekrane. 

Telefone netgi galima nubrėžti skriejimo trajektoriją ir „KK8 Mini Drone“ dronas taip ir skris, kaip jūs norite.

Valdymo pulteliu komandos į droną perduodamos 2.4 GHz ryšiu ir dronas nuo pultelio gali nutolti iki 100 metrų. O prie paprasto valdymo prisideda ir tai, kad droną pakelti į orą ir jį nutupdyti galima vos vieno mygtuko paspaudimu.

„KK8 Mini Drone“ geba apsiversti 360 laipsnių kampu bei palaiko Headless režimą, tačiau pastarąjį jau reikėtų išbandyti, kai pilnai įvaldysite šį droną. Pradedantiesiems dronų valdytojams nereikėtų iškart ekstremaliai skraidinti drono.

„KK8 Mini Drone“ dronas turi 3.7V 800mAh bateriją ir jos energijos užteks 15 minučių skrydžiui - tokio tipo dronams tai yra geras rezultatas.

Na, o nuotolinio valdymo pultelis yra maitinamas 3 AA tipo baterijomis, kurias teks įsigyti atskirai.

Pakuotėje rasite „KK8 Mini Drone“ droną, bateriją, jos įkrovimui skirtą USB laidą, nuotolinio valdymo pultelį, 4 atsarginius propelerius, 4 apsaugas, atsuktuvą ir naudojimosi instrukciją.

Tad beliks tik į nuotolinio valdymo pultelį įdėti 3 AA baterijas ir jau galėsite keliauti į lauką ir išbandyti „KK8 Mini Drone“ droną.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(13)
(2)
(11)

Komentarai ()