2020 metų hitas ir pirmosios apžvalgos: praktiškai išbandė AliExpress itin populiarų „Xiaomi Dreame V10“ belaidį dulkių siurblį - „Dyson analogas, tik kur kas pigesnis“ („Xiaomi Dreame V10“ apžvalga, Video, iš Čekijos sandėlio, papildyta Lenkijos sandėlys 2020 06 06)  ()

„Dulkių siurblių segmente nuolat matomas progresas ir nusprendžiau, kad jau metas savo sunkų, laidinį siurblį pakeisti kažkuo naujesniu. Ir Kinijos kompanijos čia tikrai nestovi vietoje. Kol apžvalgininkai kalbėjo apie Xiaomi Dreame V9 ir V9 Pro modelius, štai ir pasirodė naujasis Xiaomi Dreame V10“. Šioje apžvalgoje daugiau sužinosime apie naująjį belaidį dulkių siurblį ir pasižiūrėsime, kaip jis darbuojasi.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Apžvalgininkas jau turi įsigijęs „Xiaomi“ robotą dulkių siurblį ir dabar įsigijo naujos kartos belaidį „Xiaomi Dreame V10“ modelį.

„Robotas dulkių siurblys ne visus namų kampelius gali išvalyti, tad šis belaidis siurblys man labai pagelbėja.

Tai iš esmės yra Dyson belaidžių siurblių kopija. Kai kuriais aspektais kiek nusileidžia, kai kuriais aplenkia.

Bent jau kainos tai tikrai lenkia. Toks Dreame modelis kainuoja 3-4 kartus pigiau, nei Dyson analogas.“

Apžvalgininkas tvirtina, kad jam labai patinka, jog šį belaidį dulkių siurblį galima patogiai pritvirtinti prie tokios laikymo stotelės.

„Ją pritvirtiname prie sienos, spintos ar kitos vietos ir taip V10 siurblys visada bus tvarkingai paliktas tokioje vietoje, kurioje jums nesimaišys.

Be to, čia ir pritvirtinami papildomi siurblio antgaliai, kas yra ne ką mažiau patogu.“

„Taip pat norėčiau atkreipti dėmesį, kad V9 modelyje dar nebuvo štai tokio lankstaus antgalio (1:58 min.). Su juo dabar galima labai patogiai išvalyti sunkiau pasiekiamas kambario vietas ir jis ypač praverčia valant automobilį.

Na, o pakuotėje esantis Turbo šepetys praverčia valant sofas, čiužinius ir panašiai. Kaip teigia gamintojas, V10 palaiko 5 lygių filtravimo sistemą, dėl kurios oras yra išfiltruojamas iki 99,99 proc.“

„Tereikia po darbo siurblį pritvirtinti prie šios laikymo stotelės ir pradedamas baterijos įkrovimas (2:37 min.). Bendrai, V10 užima labai mažai vietos ir juo naudotis yra itin patogu.“

Apžvalgininkas atkreipia dėmesį ir į tai, kad naujasis „V10“ modelis dabar yra galingesnis, lyginant su ankstesniais modeliais.

Dabar „Dreame V10“ siurbimo galia siekia 22 kPa (ankstesniuose yra iki 20 kPa) ir vienu įkrovimu gali darbuotis iki 60 min.

Tiek jis darbuosis, jei pasirinktas „Standard“ režimas. Iš viso siurbimo režimų yra 3 ir pasirinkus patį galingiausią – baterijos energijos užteks 10 min, „bet tokio iš esmės aš niekada nenaudoju“.

Praktinis „Dreame V10“ testavimas

Apžvalgininkas nuo 3:35 min. pademonstruoja, kaip gi darbuojasi „V10“ siurblys ir tvirtina, kad jį laikyti vienoje rankoje yra labai patogu.

„Atrodo visai neseniai siurbiau namų grindis, o vos minutė darbo su V10 siurbliu ir jis jau spėjo pririnkti dulkių.“

O štai kaip „V10“ darbuojasi ant kiliminės dangos (4:20 min.).

„V10 puikiai dirba ant kiliminės dangos – siurbia tiesiog puikiai. Tą patį galiu pasakyti ir apie baldų valymą su šiuo siurbliu (5:05 min.).

Na, o prijungus įvairius kitus pakuotėje esančius priedus, su šiuo siurbliu išvalysite ir ypač sunkiai prieinamas vietas (5:45 min.). Su tokiu lanksčiu antgaliu bus labai patogu išvalyti automobilio saloną.

Su jau kiek įprastesniais antgaliais yra patogu išvalyti palanges ir stalų paviršius (6:35 min.).

Man patinka ir tai, kaip paprastai yra ištuštinama siurblio atliekų dėžutė (7:54 min.). Spustelėjame šone esantį mygtuką, atliekų dėžutės apačia atsidaro ir į šiukšlių dėžę iškrenta susiurbtos atliekos. Vėl uždarome dangtelį ir toliau galime tvarkyti namus.“

„Be to, siurblio viršuje yra HEPA filtras, kuris sulaiko dulkes ir siurblys išleidžia maksimaliai švarų orą.

Po darbo belieka V10 siurblį pastatyti prie laikymo stotelės ir taip bus pradėta įkrauti jo baterija.

Vertinant bendrai, esu labai patenkintas Xiaomi Dreame V10 belaidžiu siurbliu. Jis yra lengvas, patogus naudoti, su daug naudingų priedų ir labai gerai valo namus.“

Štai šis apžvalgininkas (kalba vokiškai) taip pat išbandė šį belaidį dulkių siurblį ir nuo 4:18 min. galite pasižiūrėti, kaip „V10“ puikiai nuo kiliminės dangos siurbia kruopas ir tam užtenka pačio silpniausio siurbimo režimo:

Žinoma, išbandomas ir sekantis – galingesnis – siurbimo režimas (5:50 min.). Šiuo atveju ryžiai nuo kiliminės dangos susiurbiami dar greičiau, bet siurblys jau dirba šiek tiek triukšmingiau.

Nuo 6:42 min. „V10“ išbandomas ant kietų grindų, pasirinkus antrą pagal galingumą siurbimo režimą.

„Ir V10 vėl pasirodo puikiai. Jis susiurbė visas atliekas. Be to, šis siurblys yra labai lengvas, tad patogu juo naudotis. Trečiasis – pats galingiausias – siurbimo režimas yra truputi triukšmingesnis už antrąjį (7:37 min.).

Turiu pastebėti, kad V10 yra labai panašus į Dyson kompanijos gaminamus belaidžius dulkių siurblius, tik, žinoma, Xiaomi produktas yra kur kas pigesnis. Aš už jį sumokėjau 220 eurus ir esu labai patenkintas.“

Speciali akcija

„Xiaomi Dreame V10“ belaidis dulkių siurblys:

  • Aliexpress235 € (papildyta 2020 06 06);
    • Nuoroda veikia angliškame AliExpress
    • 20 % nuolaida;
    • iš Lenkijos sandėlio;
    • nemokamas pristatymas į Lietuvą per 2-5 dienas.
  • Aliexpress234 €;
    • Nuoroda veikia angliškame AliExpress
    • 23 % nuolaida;
    • iš Čekijos sandėlio;
    • nemokamas pristatymas į Lietuvą per 5-7 dienas.
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(23)
(8)
(15)

Komentarai ()