TOP 12 geriausių kainų iš AliExpress, Gearbest ir Geekbuying: nuolaidų kuponai ir išpardavimai iš EU sandėlių - nuo rekordiškos kainos „Xiaomi Dreame V10 Boreas“, „Roborock S50“ ir „Redmi Note 8 Pro“ iki fantastiško kupono „Beelink GT-King“ (Video, 2020 m. 10 savaitė)  ()

- 23 % nuolaida rankiniam siurbliui „Xiaomi Dreame V10 Boreas“ (iš Čekijos sandėlio)

- 26 % nuolaida robotui dulkių siurbliui „Roborock S50“ (iš Lenkijos sandėlio)

- 25 % nuolaida robotui dulkių siurbliui „Roborock S5 Max“ (iš Čekijos sandėlio)

- 49 % nuolaida vienam geriausiai vertinamų irigatorių „h2ofloss“ (iš Lenkijos sandėlio)

- 46 € nuolaida išmaniajam telefonui „Redmi Note 8“ (su nuolaidos kuponu)

- 52 € nuolaida išmaniajam telefonui „Redmi Note 8 Pro“ (su nuolaidos kuponu)

- 44 % nuolaida 3D spausdintuvui „Artillery Sidewinder-X1“ (iš ES sandėlių)

- 34 % nuolaida LED šviestuvui „Yeelight YLXD41YL“ (iš Čekijos sandėlio, su nuolaidos kuponu)

- 38 % nuolaida TV priedėliui „Beelink GT-King“ (su nuolaidos kuponu)

- 47 % nuolaida elektrinei barzdaskutei „Xiaomi Youpin 3D Electric Shaver Enchen BlackStone Electric Razor Beard Trimmer“

- 43 % nuolaida naktinio matymo kamerai „Movols“

- 20 % nuolaida elektriniam dantų šepetėliui „Oclean X“ (iš Čekijos sandėlio, su nuolaidos kuponu)


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

1. Iš Europos sandėlių naujausias ir fantastiškai populiarus rankinis siurblys „Xiaomi Dreame V10 Boreas“ už fantastiškai gerą kainą

229.68€ | 23 % nuolaida, iš Čekijos sandėlio | 5 balai iš 5 (572 vertinimai)

Šią savaitę tai vienas iš geriausių pasiūlymų - naujausios kartos belaidis dulkių siurblys „Dreame V10 Boreas“ iš EU sandėlių su kuponu už tokią kainą, kokios dar turbūt jam nebuvo.

Kaina

Tikrinta 2020 03 03

  • Geekbuying - 207.93€ 
    • su kuponu gkbv10230
    • iš Europos sandėlio
    • geriausia kaina, kokia tik buvo iki šiol
    • siunčia už 3.66€
  • Aliexpress - 229.68€
    • iš Čekijos sandėlio
    • 23 % nuolaida
    • Į Lietuvą siunčiamas nemokamai

„Dreame V10 Boreas“, kaip ir galima tikėtis iš „Xiaomi“ kompanijos, pasižymi puikiais dizaino sprendimais, aukščiausia pagaminimo kokybe ir labai gerais techniniais parametrais.

„Dreame V10 Boreas“ yra kompaktiškas, lengvas belaidis dulkių siurblys. Jo siurbimo galia siekia net 22000Pa ir talpios 2500 mAh talpos baterijos užteks net valandai laiko.

Žinoma, viskas priklausys nuo pasirinkto siurbimo režimo: pastarųjų yra 3.

Ne ką mažiau svarbu ir tai, kad „Dreame V10 Boreas“ palaiko 5 lygių filtravimo sistemą, dėl kurios oras yra išfiltruojamas iki 99,99 proc.

Plius, dėl specifinės konstrukcijos, prieš išleidžiant išvalytą orą, jis praeina pro variklį ir taip jį aušina.

Gamintojas pabrėžia, kad dėl galingo siurbimo ir nesiveliančios pagrindinės siurbimo galvos, „Dreame V10 Boreas“ yra labai tinkamas valyti kiliminei dangai.

Pakuotėje taip pat yra daugybė papildomų ir lengvai keičiamų antgalių, tad su „Dreame V10 Boreas“ siurbliu galima lengvai išvalyti kietas grindis, kiliminę dangą, baldus, ir net itin sunkiai pasiekiamas vietas.

2. Iš Lenkijos sandėlio, 70€ pigiau nei Lietuvoje robotas dulkių siurblys „Roborock S50“

329.50€ | 26 % nuolaida, iš Lenkijos sandėlio | „Roborock S50“ specifikacijos

AliExpress pardavėjai pamažu tuština savo sandėlius ir karts nuo karto labai geromis kainomis paleidžia bestselerius. Vienas tokių išskirtinių pasiūlymų - „Roborock S50“. Tiesiai iš Lenkijos sandėlio, jokios rizikos dėl mokesčių ir juntamai pigiau nei Lietuvoje.  

„Xiaomi Roborock S50“ apžvalgos

„Tai du, visų laikų geriausi robotai dulkių siurbliai, o kainos skiriasi bent 150€ - po daugybės testų jau aišku, kurį iš jų tikrai verta pirkti“ („Roborock S50“ prieš „Roborock S6“ – palyginimas, testų rezultatai, apžvalga, Video)

Kaina

Tikrinta 2020 03 03

  • Aliexpress - 329.50€
  • nuoroda veikia angliškame AliExpress
  • iš Lenkijos sandėlio, nemokamas siuntimas
  • Lietuvoje apie 400€

„Roborock S50“ - tai „Xiaomi“ dulkių  siurblys flagmanas. Jis pasižymi paprastu dizainu - beveik taip pat kaip ir pirmos kartos „Xiaomi Mi Robot Vacuum“, bet gerokai patobulėjo technologiškai.

Nors yra dar naujesnė versija „Roborock S6“, tačiau palyginamosios apžvalgos rodo, kad „Roborock S50“ mažai kuo atsilieka technologiškai, siurbia dar geriau, o kainuoja apie 150€ pigiau. Kitaip tariant, šiuo metu tai be konkurencijos geriausias dulkių siurblys už tokią kainą. 

Kaip ir geriausi namų robotai, „Roborock S50“ yra beveik nepastebimas. Kaip siurblys, jis veikia itin tyliai, gali siurbti ir naktį, ir pats nuvyksta iki įkrovimo stotelės.

Tačiau priverstinai joje jis lankosi nedažnai - jis gali veikti net 2,5 valandos ir išvalyti 250 kvadratinių metrų plotą. Tiesa, jei grindis plaunate, „Roborock S50“ veiks tik 45-60 minučių - po to išseks 0,14 l vandens talpa.

„Roborock S50“ kaip ir senesnioji versija naudoja lazerinį atstumo matuoklį, kuris leidžia robotui pasidaryti virtualų žemėlapį ir tvarkingai bei sistemintai išvalyti jūsų nurodytą plotą. Ir jei „Xiaomi Mi Robot Vacuum“ suprojektuotas taip, kad jo kupolas, kuriame yra navigacinė sistema, yra roboto priekyje, tai „Roborock S50“ kupolas yra pačiame centre ir tai tikrai nėra kosmetinis sprendimas, tai rimtas privalumas. „Roborock S50“ greičiau įvertina situaciją, išsisuka iš sudėtingesnių situacijų ir greičiau sutvarko namus.

„Roborock S50“ sugeba atpažinti kiliminę dangą ir automatiškai padidinti siurbimą, kuris yra pritaikytas kiliminei dangai. Tai yra labai patogu, ypač jei namuose yra įvairaus paviršiaus grindų.

„Roborock S50“ taip pat turi drėgną plaušinę su 0,14 l talpos vandens bakeliu, kurie pritvirtinami prie roboto galo ir yra skirti plauti smulkiems grindų nešvarumams.

Be vandens talpos „Roborock S50“ gali perlipti 2 cm aukščio kliūtis, o aplink važinėja pagal išanksto sudarytą namų žemėlapį. Taip pat „Roborock S50“ išmanioji programėlė yra atnaujinta, kurioje yra toks dalykas, kaip „virtualios sienos“. Su šia funkcija galima robotui nurodyti konkrečias teritorijas, kurias norima, kad būtų išvalytos, o kurios nepaliestos. Visą tai galite pamatyti programėlėje, kuri leidžia keisti siurblio nustatymus ir pasiųsti robotą išvalyti konkrečią vietą. 

„Roborock S50“ pasižymi tuo, jog galima telefone nustatyti norimo siurbti ploto ribas, tarkim jeigu norite išsiurbti tik virtuvę (o ne visus namus).

„Roborock S50“ iš tiesų siurbia labai stipriai, o plaunamas filtras užtikrina, kad dulkinas oras nebus recirkuliuojamas į kambario klimatą.

„Roborock S50“ yra galingesnis nei „Xiaomi Mi Robot Vacuum“– jo siurbimo galia siekia 2000Pa, o pačio siurblio galia siekia 58 W. „Roborock S50“ šiek tiek didesnę susiurbtų atliekų dėžė – 0,48 l, kai „Xiaomi Mi Robot Vacuum“ 0,42 l.

3. Iš Čekijos sandėlio ir mažiausia kaina „Roborock S5 Max“

430.21€ | 25 % nuolaida, iš Čekijos sandėlio | 4.9 balai iš 5 (93 vertinimai)

Labai geras, bet ribotas „Roborock S5 Max“ pasiūlymas iš ES sandėlių. Akcija galios iki kovo 8 d., bet sandėliuose tėra vos kelios dešimtys siurblių. Kol kas tendencijos tokios, kad Kinija yra juntamai sustojusi dėl koronoviruso, gamyba sulėtėjusi labai stipriai ir daugelis geresnių pasiūlymų iš EU sandėlių yra išpirkta, o kada bus papildymai - visiškai neaišku. Tad šia prasme šis pasiūlymas labai geras ir kada vėl toks pasikartos, irgi neaišku. 

Kaina

Tikrinta 2020 03 03

  • Aliexpress - 430.21€
  • Nuoroda veikia angliškame AliExpress
  • iš Čekijos sandėlio, mažiausia kaina
  • nemokamas pristatymas
  • Lietuvoje apie 500€.

„Roborock S5 Max“ yra naujausias kompanijos robotas dulkių siurblys ir lyginant su „Roborock S50“ ir „Roborock S6“ daugiausiai privalumų turi dviejose srityse - grindų plovime ir programinėje dalyje. Grindis jis plauna neabejotinai geriau ir  turi aibę papildomų valdymo funkcijų, kurios namų priežiūrą padaro dar patogesne. 

Tad jei reikia dažno plovimo, reikia rinktis „Roborock S5 Max“. Jei užtenka siurbimo ir norite geriausio santykio pagal kainą ir kokybę - „Roborock S50“.

„Roborock S5 Max“ palaiko drėgną ir sausą grindų valymą, užtikrina galingą 2000 Pa siurbimą, ko užtenka išvalyti kiliminei dangai, turi labai talpią 5200 mAh bateriją ir iš esmės yra skirtas vidutinių ir didesnių patalpų valymui.

Taip pat „Roborock S5 Max“ dabar aprūpintas net 290 ml vandens talpa ir 460 ml atliekų dėžute.

Ir ypač didelis privalumas, kad vandens padavimą galima reguliuoti tiesiog savo išmaniajame telefone - robotas dabar palaiko elektroninį vandens padavimo reguliavimą.

Programėlėje galima rinktis iš trijų vandens padavimo režimų ir prisitaikyti grindų plovimą prie jų dangos ir asmeninių poreikių.

Ne ką mažiau svarbu ir tai, kad „Roborock S5 Max“ turi net 5200 mAh talpos bateriją, kurios energijos užtenka darbuotis apie 120 min., ir išvalyti 200 m2 teritorijai.

Išties įspūdingas rezultatas. Plius, „Roborock S5 Max“ automatiškai grįžta prie įkrovimo stotelės, kai baterijos energijos yra mažiau nei 20 proc., įsikrauna bateriją ir tęsia darbą nuo ten, kur baigė.

„Roborock S5 Max“ išsiskiria ir savo atnaujintu algoritmu. Dabar robotas tapo dar išmanesnis. Jis nuskenuoja valomą teritoriją ir pagal jos išplanavimą, pasirenka patį efektyviausią valymo režimą.

Toks technologinis sprendimas leidžia „Roborock S5 Max“ greičiau ir efektyviau išvalyti kambarį.

Gamintojas teigia, jog „Roborock S5 Max“ valymo efektyvumas dabar padidėjo 15 proc., palyginus su jo pirmtakais.

Verta pažymėti ir kitą praktišką „Roborock S5 Max“ funkciją, tai jo gebėjimą automatiškai identifikuoti kiliminę dangą ir įjungti Turbo siurbimo režimą.

Tad mums patiems nereikės specialiai patraukti kilimo ar įjungti kiliminei dangai skirto siurbimo režimo. Visą tai automatiškai padarys pats „Roborock S5 Max“.

Jis taip pat sugeba perlipti iki 2 cm kliūtis, yra valdomas su ant korpuso esančiais mygtukais, išmaniąja Roborock programėle - ateityje bus galima valdyti ir su Mijia programėle - bei yra galimybė pasitelkti Alexa ir Google Home balso asistentus ir taip „Roborock S5 Max“ duoti komandas.

Pagrindiniai programėlės privalumai yra tie, kad joje galima visiškai valdyti „Roborock S5 Max“ ir sudaryti kiekvienam kambariui atskirus valymo tvarkaraščius. Tokia funkcija yra tikra naujiena ir dabar galėsime nurodyti, kad virtuvę robotas išvalytų 9 val. ryte, svetainę - 12 val., o miegamąjį 15 val. Ar bet kuriuo kitu, mums patogiu laiku.

Taip pat galime nurodyti „no-gone“ ir „no-mop“ zonas, kiekvienai valymo zonai parinkti konkrečią siurbimo galią, vandens padavimo kiekį, matyti teritorijų žemėlapius ir kt.

Galima drąsiai sakyti, kad „Roborock S5 Max“ yra pats pažangiausias kompanijos robotas dulkių siurblys, kuris susilauks itin daug dėmesio.

Dabartinė 430.21€ kaina yra mažiausia šio roboto siurblio kainų istorijoje:

4. Iš Lenkijos sandėlio, labai gera kaina vienam geriausiai vertinamų irigatorių „h2ofloss“

23.01€ | 49 % nuolaida, iš Lenkijos sandėlio | 4.8 balai iš 5 (917 vertinimai)

Dar vienas puikus pasiūlymas iš AliExpress. Daugeliui pirkėjų ypač patinka, jog „h2ofloss“ tarpdančių valytuvas yra patogios laikyti formos, turi 300 ml vandens talpą ir yra visiškai atsparus vandeniui - IPX7 standartas.

Kaina

Tikrinta 2020 03 03

  • Aliexpress - 23.01€
  • iš Lenkijos sandėlio
  • 49 % nuolaida
  • Į Lietuvą siunčiamas nemokamai

Daugeliui pirkėjų ypač patinka, jog „h2ofloss“ tarpdančių valytuvas yra patogios laikyti formos, turi 300 ml vandens talpą ir yra visiškai atsparus vandeniui - IPX7 standartas.

Ne ką mažiau svarbu ir tai, kad „h2ofloss“ palaiko tris skirtingus režimus, tad su šiuo tarpdančių valytuvu išsivalysime visą burną.

Prie trijų skirtingų darbo režimų prisideda ir tai, kad pakuotėje yra 5 skirtingi ir prie „h2ofloss“ tarpdančių valytuvo greitai pritvirtinami antgaliai.

Jie yra skirti išvalyti liežuviui bei dantims. Net ir tie, kurie turi susidėję dantų breketus ar tiesiog turi ne itin tiesius dantis, galės drąsiai, patogiai ir kokybiškai išsivalyti savo tarpdančius.

Pirkėjai džiaugiasi, kad pas juos „h2ofloss“ tarpdančių valytuvas atkeliavo greitai ir saugiai. O pats įrenginys yra puikios išvaizdos ir kokybiškai atlieka savo funkcijas. Štai keletos patenkintų pirkėjų padarytų nuotraukų: 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto.

5. Su nuolaidos kuponu išparduodami paskutiniai  „Redmi Note 8“ su 4/64 GB

148.80€ | nuolaidos kuponas GBNOTE801 | 4.9 balai iš 5 (570 vertinimai)

Puikų pasiūlymą turi Gearbest - su kuponu išparduodami paskutiniai likučiai „Redmi Note 8“ su 4/64 GB. Kai kurie spalviniai modeliai jau pasibaigę. Lietuvoje už tokią kainą šio telefono negausite - dažniausiai siūlomas silpnesnis 3/32GB modelis, o tose vietose, kur yra 4/64GB, paprastai jis kainuoja apie 190-210€.

Kaina

Tikrinta 2020 03 03

  • Gearbest - 148.80€ (juodas)
  • su nuolaidos kuponu GBNOTE801
  • į Lietuvą siunčiama už 4.29€ saugiu Priority Line metodu
  • Lietuvoje modelis 4/64GB kainuoja apie 200€

Dizaino atžvilgiu „Redmi Note 8“ ir „Redmi Note 8 Pro“ mažai kuo skiriasi nuo kitų įmonės įrenginių. Žiūrint į naujienas nepalieka jausmas, kad kurdami naujų gaminių išvaizdą dizaineriai labai nesivargino ieškoti individualumo, o tiesiog sukryžmino „Xiaomi Mi CC9“ ir „Redmi K20“.

Iš pirmojo pasisavinta korpusą, o iš antrojo pasiskolino kameros galinį modulį „Pro“ versijai. Dizaineriams nereikėjo nieko galvoti norint išspręsti priekinės kameros vietos problemą – ji puikiai tilpo į tvarkingą lašo formos išpjovą.

Sekant madingas tendencijas pagrindinė kamera sudaryta iš kelių modulių ir šiek tiek pakyla virš galinio dangtelio paviršiaus. Medžiagų požiūriu taip pat nėra atradimų: „Gorilla Glass 5“ stiklas ir IP52 apsauga nuo purslų. „Redmi Note 8 Pro“ pirštų atspaudų skaitytuvas įtaisytas žemiau kameros jutiklių, esančių galinio dangtelio viršutinės dalies centre. Pagrindinėje versijoje pirštų atspaudų jutiklis yra atskirai.

Modelyje matomas „Xiaomi“ išmaniesiems telefonams būdingas valdiklių ir jungčių išdėstymas, tik šiek tiek neįprasta matyti 3,5 mm lizdą apačioje.

Ekranas ir garsas

Abiejuose naujuose produktuose naudojama IPS matrica ir tai kai kam gali patikti. Pagrindinės versijos įstrižainė siekia 6,3 colio, o skiriamoji geba – 2340 × 1080 pikselių, tuo tarpu „Pro“ modifikacijos matrica padidėjo iki 6,53 colio.

„Redmi Note 8“ ir „Redmi Note 8 Pro“ išsiskiria iš kitų gamintojo prietaisų garsu. Jam pagerinti yra sumontuotas ultra linijinis garsiakalbis su dvisluoksne dulkių nepraleidžiančia tarpine, pagaminta iš nanomedžiagų. Naujienos taip pat gavo papildomą „Smart PA“ stiprintuvą ir pagal garso kokybę jie atrodo geriau už savo pirmtakus. Debiutantai turi analoginį 3,5 mm garso lizdą, tačiau melomanams iš jų nereikėtų laukti kokių nors žygdarbių.

Įranga pretenduoja į padorų našumą

„Redmi Note 8“ kinai apdovanojo platforma „Snapdragon 665“, kuri jau naudojamas „Xiaomi CC9e“ ir „Xiaomi Mi A3“. Tai nėra galingiausias procesorius – visi žaidimai veikia, bet ne maksimaliais parametrais. 

Tuo tarpu „Redmi Note 8 Pro“ pagrindu buvo pasirinkta platforma „Helio G90T“ (8 branduoliai, 2x Cortex-A76 iki 2,05 GHz ir 6xCortex-A55 iki 2,0 GHz, 64 bitai, 12 nm, grafika: Mali-G76 3EEMC4, iki 800), skirta vidutinės klasės žaidimų išmaniesiems telefonams. Daug žmonių priešiškai nusiteikę „MediaTek“ atžvilgiu, tačiau bendrovės atstovai tvirtina, kad žaidimų gerbėjai nenuvils dėl našumo ir galės mėgautis aukštos kokybės grafika. Tam padės ir „Game Turbo 2.0“ spartinimo technologija, o žaidimo eigą patogesne padarys valdiklio palaikymas.

Mėgstantiems testų skaičius pranešime, kad „AnTuTu“ programėlėje „Helio G90T“ su daugiau nei 280 tūkstančių taškų rezultatu pranoksta „Snapdragon 710“ ir „Snapdragon 730“, tačiau truputį nusileidžia „Kirin 810“. Tam, kad naujasis procesorius maksimaliai veiktų be problemų, jis gavo skystą aušinimo sistemą, kurios buvimas 200 dolerių vertės išmaniajame telefone yra neeilinis įvykis.

Belieka pridurti, kad „Redmi Note 8“ gavo 4/6 GB RAM ir 64/128 GB ROM, o „Redmi Note 8 Pro“ siūlo 6/8 GB RAM ir 64/128 GB nuolatinės atminties.

Dar daugiau megapikselių

„Pro“ versijos galiniame skydelyje išsikišęs ovalus blokas turi keturias kameras, kurios bent jau teoriškai žada puikias fotografijos galimybes. Pagrindinis jutiklis yra 64 megapikselių („Samsung ISOCELL Bright GW1“) su 1/2ʺ fiziniu dydžiu (atskiro taško dydis – 0,8 μm). Anot gamintojo, šio jutiklio dėka bus įmanoma sukurti geros kokybės nuotraukas sutemose ir esant silpnam apšvietimui, tačiau jų raiška tesieks 16 MP.

„Redmi Note 8 Pro“ yra pirmasis išmanusis telefonas su rekordinės skiriamosios gebos jutikliu. Antrasis fotoaparatas yra 8MP plačiakampis, o trečiasis gylio jutiklis turi kuklius 2 megapikselius. Ketvirtoji kamera yra atsakinga tik už makro fotografiją. Tai yra 2 megapikselių jutiklis su f / 2.4 diafragma, leidžiančiu fotografuoti 2 cm atstumu nuo objekto.

„Redmi Note 8“ kamerų skaičiumi nenusileidžia „Pro“ versijai. Jų čia taip pat yra keturi, tačiau pagrindinis jutiklis skiriasi, o kameros blokas perkleltas į viršutinį kairįjį kampą. Pasirinkti buvo 48 megapikselių („Samsung ISOCELL Bright GM1“, f / 1.79), 8 MP plačiakampis, 2 megapikselių gylio jutiklis bei 2 MP makro jutikliai. Nėra optinio stabilizavimo, o automatinis fokusavimas veikia tik su pagrindiniu moduliu.

„Redmi Note 8 Pro“ asmenukių fotoaparatas gavo 20 megapikselių jutiklį, o „Redmi Note 8“ naudoja 13 MP modulį.

Kas dar gero?

„Redmi Note 8 Pro“ akumuliatoriaus talpa siekia 4500 mAh, o pagrindinėje versijoje yra įprasta 4000 mAh talpos baterija.

„Redmi Note 8“ baterijos veikimo laikas turėtų būti geras, tačiau „Pro“ versijos atveju kyla abejonių, nes „MediaTek“ lustai išsiskiria gana aukštomis energijos sąnaudomis. Todėl kyla įtarimas, kad 4500 mAh talpos baterijos įdėjimas nėra dovana vartotojui, o skubus poreikis. Abu išmanieji telefonai palaiko 18 vatų greitą įkrovimą.

Naujienų arsenale taip pat yra „Bluetooth 5.0“, Wi-Fi, GPS ir „Android 9.0 Pie“ operacinė sistema su MIUI 10 sąsaja.

6. Nuolaidos kuponas ir 45 € pigiau nei Lietuvoje išmanusis telefonas „Redmi Note 8 Pro“

199.02€ | 2 % nuolaida + nuolaidos kuponas GBNOTE8P8 | 4.88 balai iš 5 (237 vertinimai)

Dar vienas labai geras pasiūlymas, ieškantiems aukštesnės klasės telefono. Ženkliai pigiau nei Lietuvoje siūlomas „Redmi Note 8 Pro“.

„Redmi Note 8 Pro nuotraukų kokybę palyginau su Xiaomi Mi 9T bei Galaxy Note 10+ ir žinote – rezultatas šokiruojantis. Jie iš tikrųjų daro magiškus dalykus.“ („Redmi Note 8 Pro“ apžvalga, Video, Globali versija)

Kaina

Tikrinta 2020 03 03

  • Gearbest - 199.02€
  • Su nuolaidos kuponu GBNOTE8P8
  • siuntimas į Lietuvą už 4.29€
  • Lietuvoje - apie 240€

Apžvalgininkas savo apžvalgą pradeda nuo pakuotės turinio ir jam ypač patinka tai, kad nors „Redmi Note 8 Pro“ yra ganėtinai nebrangus išmanusis telefonas, bet drauge iškart atkeliauja ir greitąjį baterijos įkrovimą palaikantis 18W įkroviklis. „Ir Xiaomi teigia, jog šis įkroviklis iškart palaiko dvi įkrovimo technologijas: MediaTek Pump Express ir Qualcomm Quick Charge.“

Toliau pakuotės turinys yra gana įprastas: adatėlė išimti SIM ir atminties kortelių dėklui, silikoninis apsauginis telefono dėkliukas, USB laidas ir pats „Redmi Note 8 Pro“ telefonas.

„Aš užsisakiau baltos spalvos Redmi Note 8 Pro, bet būtinai dar įsigysiu ir žalios spalvos modelį. Taip pat yra ir pilkos spalvos telefonas, bet jo dizainas manęs per daug nesudomino.

Redmi Note 8 Pro išvaizda yra nuostabi – labai patogu laikyti rankoje, puikiai pagamintas, kiekviena detalė apgalvota. Paimi telefoną į ranką ir iškart supranti, kad tai aukščiausios kokybės produktas.

Man Redmi Note 8 Pro dizainas netgi šiek tiek primena Samsung Galaxy S7. Ten irgi buvo tokios užapvalintos telefono korpuso kraštinės.

Beje, mūsų komandoje yra vienas žmogus, kuris nemėgsta Xiaomi kompanijos – tik pagalvokite, kaip jam sunku su mumis dirbti – bet net ir jam patiko naujojo Redmi Note 8 Pro išvaizda.“

Vienas iš itin įdomių „Redmi Note 8 Pro“ dalykų yra jo gale esantis kamerų modulis ir ypatingai 64MP kamera.

„Skamba išties įspūdingai – juolab, kad matricos dydis čia yra lygiai toks pats, kaip ir Huawei P30 Pro.“

Pastebima, kad pačių kamerų modulis yra išsikišęs į išorę ir uždėjus dėkliuką – jis pilnai to modulio nepaslepia.

„Dar vienas kiek nepatogus dalykas, kad pirštų atspaudų skaitytuvas yra įrengtas prie pat kamerų. Tad kai tik bandysite pasinaudoti pirštų atspaudų skaitytuvu ir taip telefoną atrakinti, pataikysite pirštu uždengti kamerą ir vėliau ją teks valyti.

O taip esu visiškai patenkintas Redmi Note 8 Pro korpusu ir jo jungtimis: IR prievadas, C-tipo USB jungtis, 3,5 mm audio jungtis ir kt.

Kalbant apie dydį, tai Redmi Note 8 Pro nei labai didelis, nei labai mažas išmanusis telefonas. Štai kaip jis atrodo šalia Redmi Note 7 ir Honor 9X.“

„Dar vienas svarbus dalykas, kad kaip ir Note 7 modelyje, taip ir Redmi Note 8 Pro nugarėlė yra dengta stiklu, o kraštinės iš plastiko.

Taip pat gamintojas nurodo, kad Note 8 Pro atitinka IP52 standartą, o tai reiškia, kad jis yra atsparus dulkėms ir vandens purslams.“

„Redmi Note 8 Pro turi 6,53 colių įstrižainės FHD+ ekraną ir jis yra nuostabus. Xiaomi jau keletą metų kaip neturi jokių problemų su savo telefonų ekranais ir Note 8 Pro ne išimtis.“

Telefonas darbuojasi su „MIUI 10“ operacine sistema, kurios pagrindas yra „Android 9“ ir tik įjungus telefoną, iškart buvo gautas operacinės sistemos atnaujinimas.

„Redmi Note 8 Pro“ aprūpintas 8-nių branduolių „MediaTek Helio G90T“ procesoriumi ir apžvalgininkas teigia, kad žaisti daug resursų reikalaujantį „PUBG“ žaidimą galima pasirinkus maksimalius grafikos nustatymus.

„Tačiau retkarčiais atsiranda vaizdo pastrigimų. Atrodo, kad viskas gerai, bet retkarčiais atsiranda tokių nesklandumų, tad aš siūlyčiau PUBG žaisti šiek tiek sumažinus grafikos reikalavimus.

Bendrai, telefonas veikia puikiai ir po ilgesnio intensyvaus darbo neįkaistas. O tai yra geras dalykas.“

„Redmi Note 8 Pro“ turi vieną garsiakalbį ir, apžvalgininko teigimu, jis yra kokybiškesnis, palyginus su „Redmi Note 7“ ir „Xiaomi Mi 9T“.

„Negaliu sakyti, kad esu sukrėstas Note 8 Pro garso kokybe, bet kaip vidutinės klasės telefonui garso kokybė yra labai gera. Dėl mikrofono kokybės taip pat neturiu priekaištų.“

„Redmi Note 8 Pro“ kameros, nuotraukų pavyzdžiai ir palyginimas su kitais telefonais

„Tikriausiai jau žinote tą faktą, jog Redmi Note 8 Pro yra pirmasis pasaulyje telefonas su 64MP moduliu. Taip pat dar turime 8MP plačiakampį jutiklį, 2MP gylio jutiklį ir ketvirtoji kamera yra atsakinga tik už makro fotografijas.

Pastarieji du, mano nuomone, yra visai nereikalingi. Čia daugiau marketinginis žaidimas, siekiant pasakyti: štai, žiūrėkite, mūsų telefonas turi 5 kameras (įskaičiuojant ir priekyje esančią 20MP kamerą aut. past.). Bet pagrindinės Note 8 Pro kameros dirba tiesiog puikiai.

Štai Redmi Note 8 Pro nuotraukų kokybę palyginau su Xiaomi Mi 9T bei Galaxy Note 10+ ir žinote – rezultatas šokiruojantis.

Jei dar iš pradžių didesnio skirtumo tarp Note 8 Pro ir Galaxy Note 10+ nuotraukų nematyti, tai priartinus ir pasižiūrėjus jų detalumą tampa aišku, kad Redmi telefonas kur kas geresnis.

O juk jis kainuoja beveik 6 kartus pigiau, bet fotografuoja netgi geriau. Štai dėl ko visi taip myli Xiaomi. Jie iš tikrųjų daro magiškus dalykus.“

„O štai esant prastesniam apšvietimui, tokių didelių skirtumų tarp nuotraukų kokybės jau nėra – plius, minus dirba panašiai, kaip ir konkurentai.

Priekinė kamera man taip pat patiko – ji dirba ne ką prasčiau už Xiaomi Mi 9T.

O štai su vaizdo įrašais yra tam tikrų nesklandumų ir belieka tikėtis, kad ateityje vaizdo stabilizavimas veiks geriau. Lieka tik laukti programinių atnaujinimų“.

O kaip baterija?

Apžvalgininkas teigia, kad „ant popieriaus viskas atrodo puikiai: 4500 mAh baterija ir norisi laukti gero tarnavimo laiko, tačiau jau dabar matau, jog tie papildomi 500 mAh, lyginant su Note 8 telefonu, praktiškai neduoda apčiuopiamesnės naudos. Matyt procesorius visą tą energiją ir suvalgo.“

Galutinis verdiktas

„Kas gi man patiko? Surinkimo kokybė, panaudotos medžiagos, ekranas, kameros, NFC (bus tik globalioje versijoje) ir žema kaina.

O kas nepatiko? Mediatek procesorius. Tai yra tamsusis arkliukas ir sunku pasakyti ko iš jo laukti, tad yra tam tikra rizika ir tik laikas parodys ar jis yra geras.

Be to, labai rekomenduoju palaukti globalios Redmi Note 8 Pro versijos – mano žiniomis Aliexpress jis atsiras rugsėjo pabaigoje, spalio pradžioje, nes įprastoje versijoje yra vienas trūkumas. Jis nepalaiko B7 ir B20, tad su mobiliaisiais ryšiais jūsų šalyje gali kilti tam tikrų problemų.

Bendrai, Redmi Note 8 Pro tikrai gali tapti labai populiariu išmaniuoju telefonu. O ką geriau pirkti: Redmi Note 7 už 170 eurų ar Redmi Note 8 Pro už 270 eurų?

Realiai, tai už tą papildomą šimtą eurų jūs gausite naujesnio dizaino telefoną, kuris turi NFC ir plačios aprėpties kamerą. O taip telefonai labai panašūs ir tiesą pasakius įprastas vartotojas tikrai taip nedaro, kaip apžvalginiai.

Juk padarėte nuotrauką, į ją pasižiūrėjote, įdėjote į socialinius tinklus ir judate toliau. Tikrai nekeliate šių nuotraukų į kompiuterį, nepriartinate ir nežiūrite kiek gi ten tos detalizacijos, pikselių ir viso kito reikalo.

Tad įprastas vartotojas tikrai nepastebės skirtumo tarp Redmi Note 7 ir Redmi Note 8 Pro kamerų ir nuotraukų kokybės. O kurį telefoną rinktis – lieka tik jums nuspręsti.“

7. Iš ES sandėlių 3D spausdintuvas „Artillery Sidewinder-X1“

371.07€ | 44 % nuolaida, iš ES sandėlių | „Artillery Sidewinder-X1“ specifikacijos, atsiliepimai

„Artillery Sidewinder-X1“ – tai universalaus dydžio 300 x 300 x 400 milimetrų spausdinimo erdvę turintis 3D spausdintuvas, kuris tinkamas objektų spausdinimui naudojant PLA, ABS, TPU plastikus bei specialias lanksčias medžiagas. Šis 3D spausdintuvas turi lietimui jautrų spalvotą ekraną ir taip pat garsėjai ypač greitai įkaistančiu spausdinimo paviršiumi.

Turiu pripažinti, kad 3D spausdintuvas pas mane atkeliavo vos per tris dienas ir buvo neįtikėtinai gerai supakuotas. Šį 3D spausdintuvą paruošti darbui buvo labai paprasta. Be to, galiu patvirtinti, kad jo gamybai panaudotos detalės yra itin aukštos kokybės. Man patinka, jog „Artillery Sidewinder-X1“ yra pakankamai tylus. Rekomenduoju. (Bartholomew.)

Kaina

Tikrinta 2020 03 03

  • Gearbest - 371.07€
  • iš ES sandėlių
  • nemokamas siuntimas į Lietuvą

3D spausdintuvų pasiūla darosi vis platesnė, nes vis daugiau patentų gali būti pritaikomi praktiškai kuriant naujus sprendimus. Vos per keletą metų kinai šioje rinkoje sparčiai pasistūmėjo į priekį, todėl dabar 3D spausdintuvai yra prieinami praktiškai kiekvienam norinčiam.

Pavyzdžiui, 3D spausdintuvas „Artillery Sidewinder-X1“ garsėja gera kaina ir ypatingas tampa dėl tos priežasties, nes į Lietuvą gali būti pristatytas nemokamai vos per 7 darbo dienas. Čia būtina pridėti dar ir tai, kad aukštą šio 3D spausdintuvo kokybę patvirtina ne tik gamintojas, bet ir patys pirkėjai.

Gamintojas pristatymas šį 3D spausdintuvą pabrėžia ypatingai tylų jo darbą. Pasak gamintojo, šį išskirtinį rezultatą pavyksta pasiekti ne tik dėl minėtų kokybiškų komponentų, bet ir dėka naujos architektūros pagrindinės plokštės, kuri nereikalauja papildomo aušinimo.

Pristatant „Artillery Sidewinder-X1“ dar būtina paminėti ir tai, jog šis 3D spausdintuvas išsiskiria itin greitai įkaistančiu spausdinimo paviršiumi, turi spalvotą lietimui jautrų ekraną bei 3D spausdinimo medžiagos aptikimo jutiklį. Įdomu dar ir tai, kad „Artillery Sidewinder-X1“ leidžia lengvai reguliuoti 3D spausdinimo paviršiaus aukštį ir taip pat 3D objektus gali spausdinti tiek iš USB atmintinės, tiek iš Micro SD kortelės.

Kurdami „Artillery Sidewinder-X1“ kinai taip pat pagalvojo apie šio 3D spausdintuvo saugumą – jis turi maitinimo jungiklį su integruotu saugikliu. Be to, maloniai stebina ir integruotas indukciniu principu veikiantis 3D spausdinimo paviršiaus stabdymo mechanizmas. Nors gamintojas nedetalizuoja, tačiau taip pat pabrėžia dar ir tai, jog Z ašies valdymui „Artillery Sidewinder-X1“ naudoja unikalų paties gamintojo sukurtą patentuotą valdymo mechanizmą.

Galiausiai norisi pridėti dar ir tai, kad gamintojas ypatingai daug dėmesio skyrė „Artillery Sidewinder-X1“ spausdintuvo įpakavimui. Priminsime, jog ne vienas pirkėjas yra sulaukęs kitų gamintojų sugadintų 3D spausdintuvų vien dėl prasto supakavimo bei logistikos metu vykdomo neatsargaus transportavimo. Panašu, jog ši potenciali problema bent jau „Artillery Sidewinder-X1“ 3D spausdintuvui tikrai nėra aktuali.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 4.85 balai iš 5 (13 vertinimai)
  • Spausdinimo erdvė: 300 x 300 x 400 mm.
  • Spausdinimo greitis: 150 mm/s (maksimalus).
  • Sluoksnio storis: 0,1 mm.
  • Spausdinimo galvutė: skersmuo - 0,4 mm.
  • Galimi užpildai:  PLA, ABS, TPU, lanksčios medžiagos.
  • Temperatūra:  šildomas paviršius pasiekia iki 130 °C.
  • Ekranas: spalvotas, lietimui jautrus.
  • Jungtys ir lizdai: SD kortelės lizdas, USB jungtis.
  • Korpusas: aliuminis rėmas sudarytas iš dviejų atskirų dalių.
  • Kitos savybės: galimybė tęsti spausdinimą po elektros dingimo; perspėjimas dėl pasibaigusios spausdinimo medžiagos; ypač greitai įkaistantis spausdinimo paviršius; tylus darbas.
  • Masė ir matmenys: 55 x 40,5 x 64 cm; 14 kg.

8. Iš Čekijos sandėlio ir su nuolaidos kuponu siūlomas LED šviestuvas „Yeelight YLXD41YL“

60.45€ | 34 % nuolaida, iš Čekijos sandėlio + nuolaidos kuponas YEE320NEWGB | 4.84 balai iš 5 (25 vertinimai)

„YEELIGHT YLXD41YL“ yra 32.00 x 32.00 x 7.30 cm dydžio ir 1,94 kg svorio pakabinamas LED šviestuvas.

Kaina

Tikrinta 2020 03 03

  • Gearbest - 60.45€
  • iš Čekijos sandėlio, su nuolaidos kuponu YEE320NEWGB
  • Taikoma 34 % nuolaida
  • siuntimas į Lietuvą už 5.74€

Gana kompaktiškas ir tuo pačiu labai kokybiškas, funkcionalus šviestuvas, kurio šviesos spalvos temperatūrą galima reguliuoti 2700 – 6000 K diapazone.

Ryškumas siekia iki 1800 lm, todėl sau tinkančius ir patinkančius nustatymus suras kiekvienas.

Geriausia tai, kad 28 W šviestuvas naudoja mažai elektros ir jį galima valdyti pulteliu, išmaniuoju jungikliu, balsu ir išmaniosiomis programėlėmis. Tokio galingumo užtenka apšviesti 15 m2 plotui.

Šiestuvas yra labai paprastai ir greitai pritvirtinamas, o jo korpusas yra pagamintas taip, kad į vidų nepatenka dulkės ir vabzdžiai.

Taip pat labai svarbu ir tai, kad „YEELIGHT YLXD41YL“ šviestuvas užtikrina 95 Ra spalvos atkūrimo indeksą, tad kambaryje esančių daiktų spalvos atrodo natūraliai.

Taip pat yra palaikomi „Moonligth“ ir „Sunlight“ režimai, o visas šviestuvos valdymas vyksta su pakuotėje esančiu nuotolinio valdymo pulteliu bei išmaniuoju telefonu (tereikia atsisiųsti Yeelight programėlę).

9. Laba geras nuolaidos kuponas TV priedėliui „Beelink GT-King“

92.29€ | 38 % nuolaida + nuolaidos kuponas 4HHHLQAT | „Beelink GT-King“ specifikacijos

Gamintojo teigimu „Beelink GT-King“ yra galingiausias išmanusis TV priedėlis savo kainos kategorijoje. Bet ką tai reiškia? Kuo iš tiesų „Beelink GT-King“ yra išskirtinis?

Kaina

Tikrinta 2020 03 03

  • Geekbuying - 92.29€
  • su nuolaidos kuponu 4HHHLQAT
  • mažiausia kaina tarp visų parduotuvių
  • Taikoma 38 % nuolaida
  • nemokamas siuntimas į Lietuvą

„Beelink GT-King“ - tai išmanusis TV priedėlis su kaukolės logotipu ant korpuso - jį atpažinti tikrai lengva. Jis naudoja „Android 9.0“ operacinę sistemą, kuri leidžia naršyti internete, naudoti įvairias programėles ir, žinoma, vaizdo transliacijų paslaugas „Youtube“, „Netflix“, „Amazon Prime“ ir taip toliau. Trumpai tariant, šis priedėlis jūsų televizorių pavers išties išmaniu.

Tačiau išmanumą žada visi tokio tipo priedėliai, kuo „Beelink GT-King“ toks išskirtinis? Pažvelkime į jo vidų.

Čia surasime šešių branduolių „Amlogic S922X“ procesorių (keturių branduolių „ARM Cortex-A73“ + dviejų branduolių „ARM Cortex-A53“). Šis procesorius užtikrins itin spartų priedėlio darbą. Šalia jo yra ir 4 GB darbinę atmintį bei 64 GB diską įvairiems failams. Tačiau, žinoma, grafikos plokštė taip pat yra nepaprastai svarbi - „Beelink GT-King“ naudoja „ARM Mali-G52 MP6“ (846 MHz), kuri leis žaisti ir populiarius žaidimus.

Visa tai lėmė, kad „Beelink GT-King“ pasižymi įspūdingais parametrais. Šis priedėlis pasiekia 4K raišką, net kai vaizdo įrašo greitis siekia 60 kadrų per sekundę. Gamintojo teigimu, „Beelink GT-King“ leidžia žaisti ir tokius kompiuterinius žaidimus kaip populiarusis PUBG.

„Beelink GT-King“ taip pat turi „Bluetooth 4.1“ modulį bei 2,4 + 5,8 GHz „Wi-Fi“ anteną. Tai užtikrina stabilų ryšį su namų bevielio interneto tinklų bei bet kokiais priedais, kokius tik pasirinksite (tai gali būti belaidė pelė, klaviatūra ar panašūs įrenginiai). Žinoma „Beelink GT-King“ valdysite pridedamu pulteliu.

„Beelink GT-King“ pultelis taip pat nėra toks jau paprastas. Aišku, jis turi mygtukus ir naudoja porą AAA standarto baterijų. Tačiau geriausia tai, kad jis taip pat turi ir mikrofoną - šis priedėlis paklūsta balso komandoms. Pultelyje taip pat yra ir giroskopas, kuris fiksuoja įrenginio judesius. Tai leidžia šį pultelį naudoti taip žymeklį ar belaidė pelę.

„Beelink GT-King“ yra lengvai integruojamas į pramogų sistemas. Jis turi tris USB lizdus, AUDIO jungtį, taip pat HDMI lizdą.

Taigi, gamintojo teiginiai, kad „Beelink GT-King“ yra galingiausias savo kainos kategorijoje, turi pagrindo.

10. Beveik pati mažiausia kaina elektrinei barzdaskutei „Xiaomi Youpin 3D Electric Shaver Enchen BlackStone Electric Razor Beard Trimmer“

10.78€ | 47 % nuolaida | 4.7 balai iš 5 (2973 vertinimai)

„Xiaomi“ barzdaskutė palaiko sausą skutimą, du skutimo greičius, o trys skutimo galvutės juda nepriklausomai viena nuo kitos ir taip maksimaliai prisitaiko prie veido kontūrų. Taip pat barzdaskutė turi apsaugą nuo baterijos perkrovos, plaukelių pešimo ir papildomai yra peiliukas, skirtas žandenų bei ūsų formavimui. Išties šauni barzdaskutė.

Kaina

Tikrinta 2020 03 03

  • Aliexpress - 10.78€
  • 47 % nuolaida
  • Į Lietuvą siunčiamas nemokamai

Šaunu ir tai, kad ši „Xiaomi“ barzdaskutė yra lengvai bei greitai išvaloma. Skutimo peiliukus galima plauti, tik negalima pačios barzdaskutės šlapinti. Ji nėra atspari vandeniui.

Tai yra kompaktiška „Xiaomi“ barzdaskutė: 155 x 53 mm išmatavimų ir sveria 139 gramus. 5W galia ir maksimalus garso lygis siekia 67 dB.

Barzdaskutė pagaminta iš plieno bei plastiko elementų, kurie užtikrina patogesnį barzdaskutės laikymą ir padeda išvengti netikėtų išslydimų iš rankų.

„Xiaomi“ barzdaskutė puikiai tinka ilgose kelionėse, kadangi 600 mAh baterijos užteks net dviems mėnesiams.

Per C-tipo USB jungtį tereikės įkrauti barzdaskutės bateriją - tai užtruks apie valandą laiko - ir šį darbą galima bus pamiršti visiems 2 mėnesiams. Išties išvaizdi, kokybiškai pagaminta, funkcionali ir dabar dar už puikią kainą parduodama „Xiaomi“ barzdaskutė.

Dabartinė 10.78€ kaina yra beveik mažiausia šios elektrinės barzdaskutės kainų istorijoje:

11. Mažiausia kaina naktinio matymo kamerai „Movols“

163.23€ | 43 % nuolaida | 4.7 balai iš 5 (38 vertinimai)

„Aš esu išbandęs daugybę įvairių namų stebėjimo kamerų sistemų ir peržiūrėjus mano apžvalgas tikriausiai daugeliui iškyla vienas klausimas: o kurią kamerų sistemą rinktis? Visiškai normalus ir teisingas klausimas. Visos mano išbandytos kamerų sistemos yra vertos dėmesio ir puikiai veikia jau ilgą laiką, tačiau tuo pačiu jos skiriasi kaina, savo galimybėmis ir net specifinėmis funkcijomis, kurių kai kam labai reikės. Tad šioje apžvalgoje ir paaiškinsiu, kurios namų stebėjimo kamerų sistemos Aliexpress yra vertos dėmesio ir kuo jos viena nuo kitos skiriasi.“

Pačios geriausios vaizdo stebėjimo kameros iš AliExpress: itin didelę patirtį turintis apžvalgininkas trumpai ir aiškiai pateikė rekomenduojamų kamerų sąrašą su video pavyzdžiais ir pagrindiniais skirtumais (Video)

Kaina

Tikrinta 2020 03 03

„DEFEWAY“ - 4 kamerų, 4 kanalų, naktinio matymo, 2 MP, 1080P

  • Aliexpress - nuo 67€
  • nuoroda veikia angliškame AliExpress
  • kaina priklauso nuo komplektacijos - pigiau be HDD ir su juodomis kameromis

„Movols“ - 4 kamerų, 8 kanalų, naktinio matymo, 2 MP, 1080P

  • Aliexpress – nuo 101.11€
  • iš Čekijos sandėlio

„Movols“ - 4/8 kamerų, 8 kanalų, spalvoto naktinio matymo, 2 MP, 1080P

„Movols“ - 4 kamerų, 8 kanalų, naktinio matymo, 5 MP, 1944P

Apžvalgininkas teigia, kad tai nėra kažkoks topas nuo pačių geriausių iki blogiausių kamerų sistemų.

Visos šios kamerų sistemos yra kokybiškos, tačiau viena nuo kitos skiriasi.

Ir sąrašas pradedamas nuo pačių paprasčiausių ir tuo pačiu pigiausių, o kuo toliau, tuo kamerų sistemos yra funkcionalesnės bei brangesnės

„Tai yra biudžetinio tipo, paprastos ir kokybiškos kamerų sistemos. Tokios HD sistemos diegimas yra pats paprasčiausias ir nereikalaujantis ypatingų techninių žinių. Įdiegti šias kameras sugebės bet kuris iš jūsų.

Taip pat HD technologija leidžia panaudoti ilgą (net iki 500 metrų) laidą ir taip sujungti kameras su pačiu vaizdo imtuvu.

DEFEWAY ir Movols sistemos yra praktiškai identiškos, todėl ir jų kainos praktiškai nesiskiria. Tai yra idealūs biudžetiniai variantai sodybų, namų, sandėlių ir panašių objektų stebėjimui. 1080P raiškos pilnai užtenka stebėti judantiems objektams, nors ir toliau esančių automobilių numerius įžiūrėti yra sunku.

O kurį iš šių dviejų gamintojų rinktis? 

Rekomenduočiau Movols, nes šios sistemos kameros yra paprasčiau ir geriau pritvirtinamos, taip pat naktinis matymas yra kokybiškesnis ir bendra vaizdo kokybė šiek tiek geresnė už DEFEWAY.

Beje, kaip matėte sąraše aukščiau, yra ir Movols sistema, kuri nuo prieš tai minėtų skiriasi tuo, kad nakties metu fiksuojamas vaizdas yra spalvotas ir jis yra dar kokybiškesnis. Bet, čia jau kamerų korpusai yra iš ABS plastiko, o ne metalo, kaip pirmųjų dviejų modelių atveju.

Kai kuriuos pirkėjus šis dalykas gąsdina ir jie baiminasi, kad šaltuoju metų laiku šios kameros suges. Tikrai taip nenutiks. Galite būti ramūs, ne vienerių metų patirtis ir bandymai rodo, kad šalčio ABS korpuso kameros nebijo.

Ir galiausiai dar viena 5 MP (1592 x 1944) Movols kamerų sistema, kurią, atsižvelgiant į kainos ir kokybės santykį, laikau vienu geriausių pasirinkimų.

Čia jau yra metalinio korpuso, 5 MP lauko kamera, kurią labai paprasta prijungti. Ji truputi brangesnė, bet čia fiksuojamas detalesnis vaizdas ir galima įžiūrėti automobilių numerius net jiems stovint dideliu atstumu nuo kamerų. Nakties metu vaizdo kokybė taip pat yra gera, o ir matymo kampas didžiulis.

Apibendrinus, iš šių keturių kamerų sistemų rekomenduoju rinktis būtent šį modelį. Kainos skirtumas yra nepalyginamai mažesnis, nei gaunamo vaizdo kokybės padidėjimas.“

Dabartinė 163.23€ kaina yra mažiausia šios kameros kainų istorijoje:

12. Iš Čekijos sandėlio, nuolaidos kuponas elektriniam dantų šepetėliui „Oclean X“

44.09€ | 20 % nuolaida, iš Čekijos sandėlio + nuolaidos kuponas GB-HBZOCLXZBJ„Oclean X“ specifikacijos

„Oclean X“ - tai modernus, funkcionalus ir stilingas elektrinis dantų šepetėlis. Šis įrenginys turi 0,96 colių spalvotą ekraną, 800 mAh bateriją ir itin patogią įkrovimo stotelę, tačiau privalumai čia nesibaigia.

„Oclean X“ apžvalgos

Kaina

Tikrinta 2020 03 03

  • Gearbest - 44.09€
  • iš Čekijos sandėlio, su nuolaidos kuponu GB-HBZOCLXZBJ
  • siuntimas į Lietuvą už 5.77€

Kartais gali pasirodyti, kad paprasčiausių prietaisų nebėra kur tobulinti. Kaip galima pagerinti paprastą elektrinį dantų šepetėlį? Pasirodo, tai tikrai įmanoma - anonsuojamas „Oclean X“ yra visu žingsniu priekyje.

Pavyzdžiui, šis šepetėlis turi 0,96 colių spalvotą TFT ekraną. Kam jis? Jame pamatysite valymo laiką, baterijos įkrovą ir net neišvalytos burnos ertmės dalį procentais. Šį rodiklį „Oclean X“ apskaičiuoja remdamasis integruotu giroskopu, kuris seka naudotojo judesius. Ekranas taip pat leidžia labai patogiai pasirinkti vieną iš 32 intensyvumo lygių - dantis valysitės tiksliai taip, kaip norite.

„Oclean X“ naudoja ypatingai tankiai „Dupont“ šereliais apgyvendintas galvutes. 3D dizainas ir net 40000 kartų per minutę vibracija užtikrina, kad dantys bus labai švarūs. „Oclean X“ tikrai yra naujos kartos atstovas - kiti gamintojai privalės atkreipti dėmesį į šio šepetėlio galimybes.

„Oclean X“ turi tris režimus - valymo, balinimo ir masažo. Sudėkite tai su 32 intensyvumo lygiais ir suprasite, kiek daug pasirinkimų jums suteikta. Programėlė dar siūlo ir daugybę planų, kurie leidžia gerinti savo burnos higienos įpročius ir kaupti taškus už gerą dantų valymąsi.

Visas „Oclean X“ korpusas atitinka IPX7 standartą. Tai reiškia, kad visą prietaisą galima plauti po vandens srove, nesibaiminant pakenkti elektronikai. 

Įprastai apie šepetėlių baterijų įkrovimo būdus net nėra ko pasakoti, tačiau „Oclean X“ turi ypatingą stotelę. Ją galima padėti ant vonios kambario spintelės ar ant kriauklės krašto, tačiau ją taip pat galima tvirtinti ir prie sienos. „Oclean X“ turi magnetinę jungtį, kuri leidžia šepetėlį apskritai patraukto nuo horizonatlių vonios kambario paviršių.

„Oclean X“ viduje slypi 800 mAh baterija. Nepaisant to ekrano, kuris tikrai pasisavina mažytę dalį energijos, šios baterijos sukauptų resursų turėtų pakakti maždaug mėnesiui. Tai šį šepetėlį daro patraukliu keliautojams. Padeda ir tai, kad „Oclean X“ svoris siekia tik 99,9 gramus.




Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(1)
(3)
(-2)

Komentarai ()

Susijusios žymos: