Geriausia iš geriausių? „Pretendentas tapti flagmanu – štai kokia iš tikro turi būti šiuolaikinė kuprinė: kiti gamintojai taip išvis nedaro“ („Mark Ryden MR-9031“ apžvalga)  ()

„Kokia turi būti tobula miesto kuprinė? Visai neseniai reikalavimai kuprinei nebuvo tokie griežti, tačiau laikas eina ir dėka technologinių naujovių – kuprinės tampa geresnės, patogesnės ir, žinoma, įdomesnės. Kai kurie gamintojai kartelę užkėlė taip aukštai, kad moderni miesto kuprinė jau tapo ne tik funkcionaliu daiktu, bet madingu bei stilingu aksesuaru.“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Mark Ryden MR-9031“ kuprinė yra viena perkamiausių Aliexpress parduotuvėje ir šią tvirtą, stilingą kuprinę jau yra įsigiję virš 3 000 pirkėjų.

Ir kuo ši stilinga bei nuo 32€ kainuojanti kuprinė pasižymi? Štai ką apie ją sako apžvalgininkas.

„Leiskite jums pateikti praktinį pavyzdį. Jei miesto kuprinė neturi jungties, skirtos įkrauti elektronikos įrenginiams – tai jau yra blogai.

Jei kuprinė neturi tvirtos rankenos, dėl kurios ją galima nešti kaip krepšį – tai taip pat blogai. Apie ergonomiką ir siuvimo kokybę net nėra ką kalbėti: pirkėjai tikrai neliks patenkinti vidutinybe.

Tad šiandien aptarsiu labai įdomaus ir garsaus Mark Ryden prekės ženklo modelį – kuprinę MR-9031.

Ji yra ženkliai pigesnė, nei daugelis šiuolaikinių miesto kuprinių, bet panašu, kad niekuo nenusileidžia brangesniems konkurentams.

Tad ir pabandysime išsiaiškinti ar Mark Ryden MR-9031 gali būti lygiavertė kuprinė tokių milžinų, kaip XD Design, Pacsafe ir Thule gaminamoms kuprinėms.“

„Mark Ryden MR-9031“ dizainas ir pagaminimo kokybė

„Iš karto noriu pasakyti, kad kuprinė yra universali ir su gana aiškia užuomina, jog tinka verslo žmonėms.

Modelis labai tvarkingas, stilingas, bet tuo pačiu ir konkretus – su įdomiais pasiūvimo sprendimais, linijomis ir supaprastintais dizaino elementais.

Kuprinė yra tvirta ir apie bet kokį nors formos praradimą net nėra ko galvoti. Nesvarbu kiek daiktų sudėsite į Mark Ryden kuprinę ir kiek svorio joje nešite, ši kuprinė vis tiek išlaikys savo pradinę formą.

Be to, šią kuprinę galima pastatyti horizontaliai ar pakabinti už tvirtos rankenos bei patogiai nešti.“

„Visa kuprinė yra juodos spalvos ir tik centrinėje bei viršutinėje dalyse yra diskretiški kompanijos logotipai.

Kuprinės dizainas yra labai simpatiškas ir rodo puikų šią kuprinę sukūrusių dizainerių skonį bei profesionalumo lygį.

Mark Ryden kuprinė pagaminta iš patvaraus poliesterio. Kuprinę liesti malonu, ji yra tvirta ir puikiai pasiūta – jokio broko. Be to, kuprinė neperšlampama ir su ja galima drąsiai vaikščioti lietui lyjant.

Taip pat ir atskiri skyriai yra pasiūti labai gerai – daiktai laikomi saugiai ir atskirai vienas nuo kito. Skyrių pertvaros yra vidutiniškai minkštos ir ganėtinai storos.

Kuprinės forma yra labiau akcentuota į viršutinę dalį, nei į plotį, tad ji vizualiai ir atrodo tokia aukšta bei diskretiška. O kaip miesto kuprinei ji yra ypač talpi – net 27 litrai. Kuprinė sveria mažiau nei kilogramą (900 gr.) ir yra tokių matmenų 50 x 32 x 16 cm.“

Kuprinės diržai ir dėvėjimo patogumas

„Kad ir kokia kuprinė patraukli bebūtų, ji bus bevertė, jei nebus ergonomiška. Ir iškart galiu pasakyti, kad MR-9031 kuprinė išlaikė visus mano dėvėjimo patogumo testus. Ir pradėkime nuo dirželių.

Kaip galite matyti iš žemiau pateiktų nuotraukų, kuprinės diržai yra platūs ir su papildomu paminkštinamuoju sluoksniu. Taip pat jie yra specialiai išlenktos formos, tad dar geriau priglunda prie pečių.

Diržai ir siūlės yra labai tvirtos. Vietos, kurios gauna didžiausią krūvį, papildomai sustiprintos, tad dėl kuprinės ilgaamžiškumo man nekyla jokių abejonių.

Man ypač patinka, kad šie diržai padengti kvėpuojančiu sluoksniu, kas yra tikra retenybė tarp tokių kuprinių. Daugelis kitų gamintojų apsiriboja tokiu sluoksniu padengdami tik kuprinės nugarinę dalį.

Žinoma, nugarinė Mark Ryden kuprinės dalis turi tokį sluoksnį ir netgi dar daugiau – čia matome įspaustas savotiškas „pagalves“.“

„Nugarinė dalis yra pakankamai standi, kad neprarastų savo formos, bet ir tuo pačiu minkšta, kad ją nešiojančio žmogaus nugara būtų atsipalaidavusi ir neapkrauta.

Čia reikia pažymėti ir tą faktą, kad pati kuprinės forma yra labai teisingai apgalvota. Tokia vertikali konstrukcija sėkmingai paskirsto svorį ir kuprinė netempia pečių žemyn.“

„Ant krutinės taip pat tarpusavyje dirželius galima susegti ir čia turime šaunų priedą – mielą, miniatiūrinį kompasą.

Diržai yra reguliuojami ir galima juos nustatyti taip, kaip asmeniškai reikia. Kuprinę galima patogiai pritvirtinti prie kelioninio lagamino teleskopinės rankenos.“

„Na, o dabar – pati kuprinės rankena. Manau, kad kiti gamintojai tiesiog privalo atkreipti dėmesį į šį kuprinės elementą ir labai džiaugiuosi, kad Mark Ryden ją padarė didelę, minkštą ir stiprią.

Ji yra tinkamoje vietoje ir nešti kuprinę yra labai malonu ir patogu.“

„Mark Ryden“ kuprinės skyriai

„MR-9031 turi didelį pagrindinį skyrių, kuris patogiai atsidaro 90 laipsnių kampu. To visiškai pakanka, kad patogiai rastumėte kuprinėje įdėtą daiktą.

Gamintojas taip pat teisingai padarė pasirinkdamas šviesiai pilkos spalvos pamušalą. Tai dar labiau pagerina matomumą, kas yra skyriaus viduje.

Galinėje kuprinės pusėje yra 15,6 colių dydžio kompiuteriui skirtas skyrius. Čia taip pat galima įsidėti planšetinį kompiuterį bei išmanųjį telefoną.

Pagrindiniame skyriuje lengvai tilps kasdieniai daiktai: sportinė apranga ir bateliai, fotoaparatas, ausinės, knygos ir kt. Yra kišenėlė piniginei ir išorinei baterijai. Kuprinė puikiai tinka su savimi nešiotis į aplankus sudėtus dokumentus. Čia laisvai telpa A4 formato lapai ir griežta kuprinės forma leis juos išlaikyti nesulankstytus.

Bendrai, esu labai patenkintas šiuo – antruoju skyriumi. Jis ypač talpus ir patogiai atidaromas iš viršaus į apačią su dviem metaliniais užtrauktukais. Daugybė naudingų mažesnių kišenėlių, skirtų susidėti smulkesniems daiktais. Puikus sprendimas.“

„Trečiasis didysis skyrius yra kuprinės priekyje. Gana tradiciškas, plokščios formos ir čia galima laikyti įvairius mažesnių matmenų daiktus.

Mark Ryden neignoravo dabartinės „slaptų skyrių“ tendencijos ir atitinkamą kišenėlę randame kuprinės nugarinėje dalyje: čia galima saugiai susidėti pinigus, pasą, išmanųjį telefoną bei kitus vertingus daiktus. Šio skyriaus niekas nepasieks, kol ji bus ant ją nešančio žmogaus nugaros.

Galiausiai reikia pažymėti ir tą faktą, kad kuprinėje yra panaudoti labai aukštos kokybės ir gerai žinomos SBS įmonės užtrauktukai. Jie darbuojasi labai gerai – skyriai atsegami ir užsegami be jokių užkliuvimų.“

Ir keletas minčių pabaigai…

„Galiu patvirtinti, kad MR-9031 yra labai patogi nešioti ir kokybiškai pagaminta kuprinė. Stilingas, puikiai atrodantis modelis, kuris tinka bet kokio amžiaus žmonėms.

Ypač gerai apgalvota kuprinės forma, kuri apsaugo vartotojo nugarą ir pečius. Taip pat kuprinė gali pasigirti kvėpuojančiu sluoksniu, esančiu ant nugarinės dalies ir diržų, bei itin tvirta rankena, skirta kuprinės nešimui, ir galiausiai – itin didele talpa.

Taip pat kuprinė išorėje turi USB prievadą, viduje paslėptą skyrių su USB laidu ir būtent čia skirta išorinei baterijai laikyti vieta. Kas taip pat svarbu – puikios kokybės ir nestringantys SBS kompanijos užtrauktukai.

Galiausiai, primenu, kad palyginus su kitų kompanijų panašiais modeliai – Mark Ryden MR-9031 kuprinė yra gana nebrangi.“

Speciali akcija ir kaina

„Mark Ryden MR-9031“ kuprinė:

  • Aliexpress - nuo 32,87 € (nuoroda veikia angliškame AliExpress);
    • 61 % nuolaida;
    • iš Kinijos/Čekijos sandėlių.
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(10)
(0)
(10)

Komentarai ()

Susijusios žymos: