Didžiausias AliExpress išpardavimas 10 metų jubiliejaus proga: mažiausia kaina įspūdingos išvaizdos „Kospet Probe“, karinio standarto „Huami Amazfit T-Rex“ laikrodžiams, perkamiausioms „Tronsmart Spunky Beat“ ausinėms ir aukščiausios kokybės „Mark Ryden“ kuprinei (TOP 10, Video)  ()

- 42 % nuolaida naujos kartos išmaniajam laikrodžiui „Kospet Probe“

- 57 % nuolaida fantastiško dizaino laikrodžiui „LEMFO ELF2“

- 26 % nuolaida išmaniajam laikrodžiui „Huami Amazfit T-Rex“

- 70 % nuolaida belaidėms ausinėms - „Tronsmart Spunky Beat“ (iš Lenkijos sandėlio)

- 62 % nuolaida belaidei Bluetooth kolonėlei „Mifa A10“

- 43 % nuolaida garso kolonėlei „Soundbar Wired and Wireless Bluetooth 4.2 Speaker“

- 39 % nuolaida 4K TV priedėliui „VONTAR X3“

- 52 % nuolaida tarpdančių valytuvui „Xiaomi SOOCAS W3“

- 62 % nuolaida kuprinei „Mark Ryden Man Backpack“ (iš Čekijos sandėlio)

- 29 % nuolaida veiksmo kamerai „EKEN H9R / H9 Action Camera Ultra HD“


Visi šio ciklo įrašai

  • 2020-03-29 Didžiausias AliExpress išpardavimas 10 metų jubiliejaus proga: mažiausia kaina įspūdingos išvaizdos „Kospet Probe“, karinio standarto „Huami Amazfit T-Rex“ laikrodžiams, perkamiausioms „Tronsmart Spunky Beat“ ausinėms ir aukščiausios kokybės „Mark Ryden“ kuprinei (TOP 10, Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Nors visas pasaulis paskendo koronoviruso sumaištyje, tačiau gyvenimas nestoja - AliExpress skelbia apie 10 metų jubiliejų ir ta proga prasidedantį masinį kelių dienų trukmės išpardavimą

Nors šiuo metu iš Kinijos visas pasaulis šluoja apsaugines kaukes (geriausi kaukių pasiūlymai iš EU sandėlių), tačiau gimtadienio proga kainos sumažėjo daugeliui kitų prekių ir realiai, pasiūlymai tikrai geri. Šiais metais dėl masinio karantino kaip niekada mažai naujų anonsų, tad daugelis pasiūlymų bus girdėti, bet tai jau laiko patikrinti modeliai, o kainos, kaip matysite, primena geriausius išpardavimus. 

Akcija ilgai netruks - tik iki kovo 31 d., jai pasibaigus kainos garantuotai augs. Tą galite matyti iš kainų kitimo tendencijų grafikuose. Pristatysime kelis geriausių pasiūlymų rinkinukus:

1. Mažiausia kaina naujos kartos išmaniajam laikrodžiui „Kospet Probe“

„Kospet Probe“ – tai itin gerai vertinamas ir dabar tiesiog šluojamas naujos kartos 8 sporto režimus turintis išmanusis laikrodis, kuris bene labiausiai išsiskiria savo spalvota 3D elementus naudojančia grafine vartotojo sąsaja GUI. Be to, šis išmanusis laikrodis taip pat gali pasigirti klasikinio laikrodžio išvaizda, iš karbono, cinko ir magnio lydinio pagamintu korpusu bei dvispalve silikonine apyranke.

Kaina

  • Aliexpress - 26.66€
    • tai mažiausia kaina
  • Lietuvoje nėra

Išsamiau apie šį įdomų laikrodį:

  • „Tai išmanusis laikrodis, kuris, vertas kur kas didesnių pinigų nei iš tikrųjų kainuoja“. Tikras 2020 metų hitas - įspūdingos išvaizdos, su 3D grafikos elementais, tiesiog šluojamas išmanusis laikrodis vos už 27€ („Kospet Probe“ Specifikacijos, Atsiliepimai, Video)

Dabartinė 26.66€ kaina yra mažiausia šio išmaniojo laikrodžio kainų istorijoje:

2. Mažiausia kaina fantastiško dizaino laikrodžiui „LEMFO ELF2“

„LEMFO ELF2“ yra išskirtinės grafikos išmanusis laikrodis, pasižymintis labai įdomiomis savybėmis. Pirmiausią dėmesį patraukia programinės sąsajos grafinė aplinka - ji ištiesų įspūdinga, labai gražiai realizuota ir šia prasme laikrodis iš karto išsisikiria iš daugelio konkurentų.

Po to akį užkabina EKG, deguonies kiekio kraujyje ir 24/7 širdies ritmo matavimai. „LEMFO ELF2“ palaiko 6 skirtingus sporto režimus: bėgimą, kopimą į kalnus, važiavimą dviračiu, darbą su treniruokliais, jogą ir plaukimą.

Šis išmanusis laikrodis yra atsparus vandeniui ir atitinka IP67 standartą, tad nebijo vandens.

„LEMFO ELF2“ yra pagamintas iš kokybiško dirbtinės odos dirželio, kuris yra keičiamas, o pats laikrodžio korpusas iš metalų lydinio. Ekranas yra spalvotas, 1,3 colių įstrižainės, 360 x 360 HD raiškos, kas tokioje kainų kategorijoje yra ne toks jau dažnas atvejis.

O labiausiai žavi šio išmanaus laikrodžio gebėjimas 7/24 režimu sekti širdies ritmą ir kitus fizinės veiklos rodiklius. „LEMFO ELF2“ taip pat gali išmatuoti kraujo spaudimą, deguonies kiekį kraujyje ir EKG (padaryti elektrokardiogramą). Tokioje kainų kategorijoje tai yra tikra retenybė. Tiesa, už tokią kainą didelio tikslumo tikėtis neverta, bet buitiniam naudojimui to turėtų visiškai užtekti.  O visus matavimų rezultatus geriausia bus peržiūrėti išmaniojoje programėlėje.

„LEMFO ELF2“ palaiko Bluetooth 5.0 techninį sprendimą ir susietas su išmaniajame telefone esančia programėle suteiks dar daugiau privalumų. Taip pat galėsime tiesiai į laikrodį gauti pranešimus apie skambučius ir gautas socialinių tinklų žinutes.

Galiausiai reikia paminėti ir tai, kad „LEMFO ELF2“ seka miego kokybę ir turi 240 mAh talpos įkraunamą bateriją. Pastarosios užtenka iki 7 dienų, bet viskas priklauso nuo to, kaip intensyviai bus naudojamas „LEMFO ELF2“ išmanusis laikrodis.

Kaina

  • Aliexpress - 39.53€
    • tai mažiausia kaina
  • Lietuvoje nėra

Dabartinė 39.53€ kaina yra mažiausia šio išmaniojo laikrodžio kainų istorijoje:

3. Mažiausia kaina karinio standarto ir tiesiog neužmušamam išmaniajam laikrodžiui „Huami Amazfit T-Rex“

Tai yra naujausias kompanijos išmanusis laikrodis, skirtas tiems, kurie daug laiko praleidžia lauke. Šis laikrodis yra tikras ištvermingumo karalius ir atitinka aukščiausius atsparumo vandeniui ir ilgaamžiškumo standartus.

Dar pridėkime tai, kad jis palaiko 14 sporto režimų, turi GPS, širdies ritmo matuoklį, beveik 3 savaites tarnaujančią įkraunamą bateriją ir „už tokią kainą jūs gaunate labai patrauklų komplektą“.

Kaina

  • Aliexpress - 136.08€
    • tai mažiausia kaina
  • Lietuvoje nėra

Išsamiau:

  • Savaitę laiko testavo visiškai naują, super tvirtą ir tiesiog šluojamą „Garmin“ kopiją už nepalyginamai geresnę kainą - 5ATM atsparumas vandeniui, karinis „MIL-STD-810G“ standartas, 20 dienų laikanti baterija, o kaina tiesiog be konkurencijos („Amazfit T-Rex“ apžvalga, Video)
  • Panašu, kad naujasis karinio standarto „Amazfit T-Rex“ tikrai yra neužmušamas: tiesiog žiaurūs testai spardant, mėtant į betoną, skalbiant skalbyklėje ir net verdant karštame vandenyje („Amazfit T-Rex“ apžvalga ir testai, Video)

Dabartinė 136.08€ kaina yra mažiausia šio išmaniojo laikrodžio kainų istorijoje:

4. Iš Lenkijos sandėlio masiškai perkamos, su labai geru reitingu ir apžvalgininko giriamos belaidės ausinės - „Tronsmart Spunky Beat“

„Tronsmart Spunky Beat Bluetooth 5.0 TWS“ ausinės aprūpintos Qualcomm lustu ir palaiko aptX, AAC, SBC muzikos kodavimo technologijas bei Qualcomm® DSP & cVc™ 8.0 triukšmo pašalinimo technologijas.

Tiesą pasakius, tokioje kainų kategorijoje tai yra labai retas atvejis, kad belaidės TWS ausinės galėtų pasigirti tokiomis pažangiomis technologijomis.

Ne ką mažiau svarbu ir tai, kad „Tronsmart Spunky Beat Bluetooth 5.0 TWS“ aprūpintos naujausiu Bluetooth 5.0 technologiniu sprendimu ir yra suderinamos su išmaniaisiais telefonais bei kitais įrenginiais.

Jas taip pat galima naudoti po vieną arba iškart abi; turi specialų dėkliuką, kuris veikia ir kaip įkrovimo stotelė (350 mAh). 

Kaina

  • Aliexpress - 22.98€
    • iš Lenkijos sandėlio
  • Lietuvoje nėra

Išsamiau:

  • „Garso kokybė tokia, kokios dar iki šiol nesu patyręs - jos turėtų kainuoti bent dvigubai brangiau“: štai ką apžvalgininkas sako apie masiškai perkamas „Tronsmart Spunky Beat“ belaides ausines („Tronsmart Spunky Beat“ apžvalga, Video)

Dabartinė 22.98€ kaina yra beveik mažiausia šių belaidžių ausinių kainų istorijoje:

5. Mažiausia kaina belaidei Bluetooth kolonėlei „Mifa A10“

„Mifa A10“ kolonėlė pasižymi puikia išvaizda, gera garso kokybe bei funkcionalumu ir, žinoma, labai gera kaina. „Mifa A10“ palaiko įvairaus formato muzikos failus, gali būti prijungta laidu bei Bluetooth ryšiu, palaiko atminties kortelę, turi mikrofoną, tad gali būti naudojama kaip laisvų rankų įranga, maitinama 2200 mAh talpos baterija, yra atspari vandeniui bei dulkėms ir t.t.

Pirkėjai tvirtina, kad 10W galios „Mifa A10“ kolonėlė užtikrina tikrai gerą garso kokybę ir tą įrodo toks didelis kolonėlės populiarumas bei aukštas balas. Taip pat smagu ir tai, jog vienu įkrovimu muzikos bus galima klausytis iki 12 valandų. Labai geras rodiklis.

Patogus ir intuityvus valdymas, lengvas poravimas su telefonu, AUX jungtis, atsparumas vandeniui bei dulkėms, atminties kortelės palaikymas, labai gera garso kokybė ir visa tai už puikią kainą.

Pirkėjai „Mifa A10“ kolonėlei negaili pagyrų ir tvirtina, kad už tokią kainą - tai vienas geriausių pasirinkimų rinkoje.

Kaina

  • Aliexpress - 20.48€
    • tai mažiausia kaina
  • Lietuvoje nėra

Dabartinė 20.48€ kaina yra mažiausia šios Bluetooth kolonėlės kainų istorijoje:

6. Beveik mažiausia kaina garso kolonėlei „Soundbar Wired and Wireless Bluetooth 4.2 Speaker“

„Soundbar Wired and Wireless Bluetooth 4.2 Speaker“ pagaminta iš aliuminio lydinio, turi silikonines kojeles, reguliavimo rankenėlę ir valdymo mygtukus. Taip pat yra 3,5 mm AUX, USB ir maitinimo (DC) jungtys bei palaikoma atminties kortelė.

Kolonėlė iš viso turi 4 garsiakalbius: 2 įprastus ir 2 skirtus žemiems tonams. Bendrai galia siekia 10W, varža 4 omai, atsako dažnis nuo 100Hz iki 18KHz, o garso lygis iki 105 dB.

Garso kolonėlė taip pat turi įkraunamą 5200 mAh talpos bateriją bei mikrofoną.

Pirkėjams patinka ir tai, kad šią garso kolonėlę galima valdyti su pakuotėje esančiu nuotolinio valdymo pulteliu arba tiesiog su savo išmaniuoju telefonu.

Kolonėlė su kitais įrenginiais yra suporuojama Bluetooth 4.2 ryšiu.

Garso kolonėlė puikiai tinka prie televizorių, kompiuterių, žaidimų konsolių ir kitų įrenginių. O dėl turimos baterijos ir palaikomo Bluetooth 4.2 ryšio, šią kolonėlę yra patogu pasiimti ir į kelionę.

Kaina

Dabartinė 30.70€ kaina yra beveik mažiausia šios garso kolonėlės kainų istorijoje:

7. Mažiausia kaina 4K TV priedėliui „VONTAR X3“

„VONTAR X3“ yra ganėtinai išraiškingos išvaizdos, tačiau svarbiausia, kad turi visas reikalingas jungtis: USB 2.0 bei USB 3.0, SPDIF, AV, LAN ir kt.“ „VONTAR X3“ darbuojasi su „Android 9.0“ operacine sistema, palaiko Netflix, Chrome, Youtube, Google Store ir kt.

Kaina

  • Aliexpress - 27.76€
    • tai mažiausia kaina
  • Lietuvoje nėra

Išsamiau:

  • Išskirtinis, vos 30-40€ kainuojantis 4K TV priedėlis, kuris tiesiog neturi konkurentų: „Mano vertinimu, už tokią kainą su tokiais parametrais jūs nerasite nieko panašaus į VONTAR X3“ („VONTAR X3“ apžvalga, Video)

Dabartinė 27.76€ kaina yra mažiausia šio TV priedėlio kainų istorijoje:

8. Mažiausia kaina tarpdančių valytuvui „Xiaomi SOOCAS W3“

„Jei dar nežinote, kas per daiktas yra tarpdančių valytuvas – greitai įsigykite tokį daiktą. Jūsų ir jūsų šeimos gyvenimo kokybė su tokiu prietaisu iškart pagerės.“

„Xiaomi SOOCAS W3“ nereikia jokių laidų. Jis turi įkraunamą 2200 mAh talpos bateriją ir pakuotėje yra specialus laidas. Jokių maitinimo adapterių ir ilgų laidų. Čia turime USB jungtį, tad Xiaomi Soocas W3 įkrovimas yra daugiau nei paprastas. Jo baterijos vienam žmogui, naudojančiam Xiaomi Soocas W3 ryte ir vakare, užteks 30 dienų.“

Kaina

  • Aliexpress - 27.47€
    • tai mažiausia kaina
  • Lietuvoje nėra

Išsamiau:

Dabartinė 27.47€ kaina yra mažiausia šio tarpdančių valytuvo kainų istorijoje:

9. Iš Čekijos sandėlio kuprinė „Mark Ryden Man Backpack“

„Mark Ryden Man Backpack“ kuprinės yra pagamintos labai kokybiškai, tvirtais užtrauktukais, talpios ir ​„savaitės laiko kelionei verslo reikalais, tai yra puikus pasirinkimas. Kai rankinio bagažo politika tampa vis griežtesnė, tokia kuprinė yra tikras išsigelbėjimas. Aš įsigysiu dar vieną tokią ​Mark Ryden kuprinę“, - tvirtina pirkėjas iš Lietuvos.

Kaina

  • Aliexpress - 32.32€
    • iš Čekijos sandėlio
  • Lietuvoje nėra

Išsamiau:

  • Geriausia iš geriausių? „Pretendentas tapti flagmanu – štai kokia iš tikro turi būti šiuolaikinė kuprinė: kiti gamintojai taip išvis nedaro“ („Mark Ryden MR-9031“ apžvalga)
  • „Tiesiog negalėjau susilaikyti jos neįsigijęs“. Praktiškai išbandė itin stilingą komandiruočių ir išvykų kuprinę, į kurią laisvai telpa du atskiri krepšiai, nešiojamas kompiuteris ir daugybė kitų daiktų („Mark Ryden“ kuprinės apžvalga, Video)
  • Iš Čekijos sandėlio išparduodami paskutiniai vienetai „Mark Ryden“ kuprinių, pritaikytų kasdieninėms reikmėms - pagal išvaizdą tinka tiek verslo žmonėms, tiek ir studentams: „tai ne kokia klastotė, bet originali Mark Ryden kuprinė, kurios universalumas man labai patinka“ („Mark Ryden MR5783A“ apžvalga, Video)

Dabartinė 32.32€ kaina yra beveik mažiausia šios kuprinės kainų istorijoje:

10. Gera kaina veiksmo kamerai „EKEN H9R / H9 Action Camera Ultra HD“

„EKEN H9R / H9“ veiksmo kamerų išmatavimai: 59,3 x 24,6 x 41,1 mm, o sveria vos 66 gramus. Gali darbuotis nuo –5 iki 70 laipsnių pagal Celsijų temperatūroje ir yra atsparios vandeniui. Tad su jomis galima aktyviai lauke pramogauti ištisus metus.

Jos aprūpintos daugybe įvairių mygtukų, mikrofonu, garsiakalbiu, microUSB, microHD jungtimis, palaiko microSD/TF atminties korteles, turi 2 colių įstrižainės LCD ekranus ir palaiko „WiFi 802.11 b/g/n“ ryšį.

Kaina

 

Tačiau vienas iš pagrindinių jos privalumų, kad galima daryti įvairios raiškos vaizdo įrašus:

  • 4K25fps
  • 2.7K30fps
  • 1080p60fps
  • 1080p30fps
  • 720p120fps.

Pasirinkimas yra itin platus ir viskas priklauso tik nuo jūsų pasirinkimo ir noro. Žinoma, didesnės raiškos vaizdo įrašai užsims didesnę dalį atminties ir greičiau nusodins bateriją, tad į tai reikia atsižvelgti.

Taip pat galima daryti nuotraukas pasirenkant nuo 4 MP iki 12 MP. „EKEN H9 Ultra HD 4K“ turi „SPCA6350“ procesorių, 1 GB RAM ir 128 MB ROM. Tad patariame iškart įsigyti TF atminties kortelę.

Kitas svarbus momentas, kad ši veiksmo kamera užtikrina itin platų matymo kampą, kuris siekia net 170 laipsnių. Tad niekas nedings iš ekrano ir užfiksuosite išties įspūdingus vaizdus.

„EKEN H9 Ultra HD 4K“ aprūpinta 1050 mAh talpos įkraunama baterija, kurios energijos pasak gamintojo užteks 2 valandoms nepertraukiamo filmavimo.

Taip pat kamera yra lengvai suderinama su daugybe įrenginių: kompiuteriai, planšetės, išmanieji telefonai. Viskas, kas darbuojasi su „Windows Xp“, „Vista“, „7“, „8“, ir „Mac“. O „Android“ ir „iOS“ įrenginiams tereikės atsisiųsti „EZ iCam“ programėlę.

Na ir paskutinis, bet turbūt vienas iš svarbiausių dalykų, kad „EKEN H9 Ultra HD 4K“ yra atspari vandeniui. Na, tiksliau pakuotėje yra specialus dėklas, kuriame įdėta kamera bus atspari vandeniui. Galima bus nardyti net iki 30 metrų gylyje.

Kalbant apie pakuotės turinį, tai čia sunku rasti tai, ko galėtų pritrūkti. Jos turinys yra tiesiog įspūdingas. Visi reikalingi priedai yra vienoje vietoje, tai nieko nereikės pirkti atskirai. Jei dar būtų TF atminties kortelė, galėtume sakyti, kad tai yra tobulas rinkinys.

Pabaigai reikėtų paminėti, kad kamera palaiko daugybę įvairių kalbų, tarp kurių yra anglų, rusų, lenkų, vokiečių, ispanų, prancūzų ir kt. Tad tai puiki veiksmo kamera ir dabar dar siūloma už itin patrauklią kainą. Na, o čia galite pasižiūrėti kaip atrodo su „EKEN H9 Ultra HD 4K“ daryti vaizdo įrašai:




 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(4)
(4)
(0)

Komentarai ()