Plauna, siurbia ir net naikina visus virusus bei bakterijas - unikalus robotas dulkių siurblys parduodamas vos už 31€  ()

Jis plauna, siurbia ir net aprūpintas UV lempa, tad sunaikina virusus bei bakterijas. Net sunku patikėti, kad toks robotas dulkių siurblys gali kainuoti vos 31 €.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Akcija ir sąlygos

  • Šiuo metu „Robot Vacuum Cleaner Spray Type Disinfection UV Light Sterilizing Automatic Cleaning Vacuum“ robotas dulkių siurblys parduodamas už 30,96 €;
  • taikoma 47 % nuolaida;
  • nemokamas siuntimas į Lietuvą per 7-20 darbo dienas;
  • ribotas prekių kiekis.

Reikia pripažinti, kad įprastai robotas dulkių siurblys nėra pats pigiausias elektronikos prietaisas.

Jei dar Kinijos kompanijų robotus dulkių siurblius galima įsigyti už 200-400 eurų ir tik pačius paprasčiausius modelius už 100-150 eurų, tai apie tokių kompanijų kaip „Samsung“ ar „Dyson“ įrenginius ir jų kainas geriau net nekalbėti – kainos tik prasideda nuo 600 eurų.

Visgi, net ir šioje rinkoje yra tokių robotų dulkių siurblių, kurių kaina yra tiesiog nepadoriai žema.

Štai dabar Cafago parduoda išties unikalų robotą dulkių siurblį. Ypač atsižvelgiant į jo super žemą kainą. Ir ką gi gausime už tuos 31 €?

Kompaktišką, išvaizdų robotą dulkių siurblį. Šis modelis yra vos 6 cm storio ir jį galima vadinti vienu ploniausiu rinkoje. Įprastai siurbliai būna apie 9 cm storio. Ir kuo plonesnis robotas, tuo jam lengviau palįsti po įvairiomis spintelėmis bei kitais baldais ir ten išvalyti.

Šis mažylis sveria tik 1,1 kg ir geba lengvai įveikti iki 2 cm aukščio kliūtis. Tad jis lengvai užlips ant kiliminės dangos ir judės po kambarius.

Didelis pliusas yra ir jo turimi du šoniniai šepetėliai, kurie besisukdami visas atliekas nukreipia tiesiai į siurbimo angą. Tai yra geresnis techninis sprendimas, nei vienas šoninis šepetėlis.

Be to, kad robotas dulkių siurblys palaiko sausą siurbimą, prie jo taip pat galima pritvirtinti vandens talpą su šluoste ir plauti grindis. Akivaizdus privalumas.

O dar geriau, kad šis mažylis turi įtaisytą UV spindulių lempa. Tokia spinduliuotė sunaikina virusus bei bakterijas, kas šiuo metu yra kaip niekad aktualu.

Gamintojas tvirtina, kad šis robotas dulkių siurblys yra aprūpintas 3.7V 1200mAh talpos baterija, kurią pilnai įkrauti užtrunka apie 3 valandas, o darbuotis galės iki 2 valandų ir išvalysime iki 120 m2 metrų plotą. 

Kaip tokioje kainų kategorijoje - netgi labai geri parametrai. Plius ir maksimali siurbimo galia siekia net 4500Pa - žvėriškas skaičius, bet ko gero tokia galia yra trumpalaikė. 

Žinoma, šis robotas tikrai nepalaiko lazerinės navigacijos sistemos, kaip pažangiausi robotai dulkių siurbliai, ir po kambarį judės chaotiškai. Taip pat ir nėra galimybės jį valdyti išmaniąja programėle, nustatyti virtualių sienų, no-gone zonų ir panašiai.

Tačiau šis robotas dulkių siurblys taip pat turi jutiklius, kurie jį apsaugo nuo kritimų bei smūgių ir bamperius, švelninančius atsitrenkimus į baldus. Be to, siurblys dirba ganėtinai tyliai ir maksimalus keliamas triukšmo lygis siekia iki 55 dB.

Tereikia siurblį išimti iš pakuotės, padėti ant grindų ir paspausti įjungimo mygtuką. Absoliučiai paprastas valdymas. Ir toks pigus robotas siurblys ne tik susiurbs visas atliekas, išplaus grindis, bet ir dar su UV lempa atliks jų dezinfekciją.

Jei jis kainuotų 100 €, ko gero būtų ir geresnių alternatyvų, bet kai jo kaina 30,96 €, tai yra puikus variantas turintiems vasarnamį, gyvenantiems nedidelio ir vidutinio dydžio namuose/butuose bei įvairių išmaniųjų funkcijų nereikalaujantiems pirkėjams.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(23)
(8)
(15)

Komentarai ()