Paskutiniai geriausi pasiūlymai iš Aliexpress gimtadienio akcijos: pačios perkamiausios prekės, fantastiškai gera kaina oro kokybės matuokliui, dronui, „Xiaomi“ bateliams ir geriausiems „Deko“ įrankiams (Video, 2020 m. 14 savaitė)  ()

- 40 % nuolaida dronui „LAUMOX SG907“

- 51 % nuolaida oro kokybės matuokliui „D9-B/D9-D/D9-H“

- 35 % nuolaida sportiniams bateliams „Xiaomi Mijia Amazfit Antelope“

- 50 % nuolaida langų valymo robotui „Liectroux X6“ (iš Italijos/Prancūzijos sandėlių)

- 54 % nuolaida baterijų testeriui „KONNWEI KW600“

- 50 % nuolaida automobiliniam oro kompresoriui „Xiaomi 70mai“ (iš Lenkijos sandėlio)

- 58 % nuolaida „Deko“ suktuvui (iš Čekijos sandėlio)

- 55 % nuolaida daugiafunkciniam „Deko“ pjaustytuvui (iš Čekijos sandėlio)

- 50 % nuolaida „Deko“ graviravimo įrankiui (iš Čekijos sandėlio)

- 51 % nuolaida peilių galąstuvui


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Šiandien baigiasi didysis, 10 metų jubiliejui skirtas AliExpress išpardavimas. Kaip jau rašėme, akcija nėr ailga, tik iki kovo 31 d., o jai pasibaigus kainos garantuotai augs. Tą galite matyti iš kainų kitimo tendencijų grafikuose. Jau pirstatėme kelis geriausių pasiūlymų rinkinukus:

Dažniausiai perkama:

Šiandien pristatome paskutinį gerų pasiūlymų rinkinuką gimtadienio proga - jame surasite 10 dar nepaminėtų, bet labai geros kainos daiktų, kurie pagal kainą ir kokybę yra laikomi vienais geriausių savo klasėje. 

1. Mažiausia kaina dronui „LAUMOX SG907“

„LAUMOX SG907“ dronas yra geras pasirinkimas jau šiek šiek su dronais susipažinusiems ir tiems, kurie dar tik ieško pirmojo savo drono. „LAUMOX SG907“ valdomas su pakuotėje esančiu nuotolinio valdymo pulteliu ir išmaniuoju telefonu (tereikės į Android ir iOS įrenginį atsisiųsti programėlę).

Kalbant apie bateriją, tai šis naujos kartos dronas turi 7.4V 1600mAh talpos bateriją, kurią įkrauti užtruks 4 valandas, o skrydžio trukmė siekia 18 minučių.

„LAUMOX SG907“ turi dvi kameras: priekinę, kuri pasisuka 90 laipsnių kampu ir jos matymo kampas siekia 120 laipsnių, o raiška 1920x1080P bei 2K(2048x1080P); bei dar vieną kamerą apačioje, kurios raiška siekia 1920x1080P. Nuotraukų raiška siekia 4K(4096*3072P) ir palaikomas 50x priartinimas.

Smagus dalykas, kad šis dronas gali filmuoti ir fotografuoti sureagavęs į rankos mostą. Tokia galimybe pasižymintis dronai dažniausiai kainuoja ženkliai brangiau.

Taip pat programėlėje galima nupiešti trajektoriją ir butent jos laikydamasis dronas skraidys. Netgi palaikomas ir FOLLOW ME režimas bei, vadojauntis GPS/GLONASS navigacijos sistemomis, automatinis grįžimas namo.

Kaina

  • Aliexpress - nuo 53.97€
    • tai mažiausia kaina
  • Lietuvoje nėra

Dabartinė 53.97€ kaina yra mažiausia šio drono kainų istorijoje:

2. Mažiausia kaina oro kokybės matuokliui „D9-B/D9-D/D9-H“

Tokio matuoklio Lietuvoje nerasite nei su žiburiu: fantastiškai gera kaina, matuoja kietąsias daleles, lakiuosius organinius junginius, formaldehidų koncentraciją, kambario temperatūrą, drėgnumą ir net CO2 lygį.

Atkreipkite dėmesį, kad galima rinktis iš trijų oro kokybės matuoklių:

  • „D9-B“ - matuoja PM2.5/PM1.0/PM10 kietąsias daleles, TVOC (lakiuosius organinius junginius), kambario temperatūrą ir drėgnumą;
  • „D9-D“ - matuoja PM2.5/PM1.0/PM10 kietąsias daleles, TVOC (lakiuosius organinius junginius), kambario temperatūrą bei drėgnumą ir HCHO (formaldehidų koncentraciją);
  • „D9-H“ - matuoja PM2.5/PM1.0/PM10 kietąsias daleles, TVOC (lakiuosius organinius junginius), kambario temperatūrą bei drėgnumą, HCHO (formaldehidų koncentraciją) ir CO2 lygį.

Kaina

  • Aliexpress - nuo 47.33€
    • tai mažiausia kaina
  • Lietuvoje nėra

Tokio matuoklio Lietuvoje nerasite nei su žiburiu: fantastiškai gera kaina, matuoja kietąsias daleles, lakiuosius organinius junginius, formaldehidų koncentraciją, kambario temperatūrą, drėgnumą ir net CO2 lygį

Dabartinė 47.33€ kaina yra mažiausia šio oro kokybės matuoklio kainų istorijoje:

3. Mažiausia kaina sportiniams bateliams „Xiaomi Mijia Amazfit Antelope“

„Panaudota prancūziška guma, labai gerai prilaiko koją ir toks lengvumo jausmas – tarsi bėgčiau su šlepetėmis, apkaustytomis šarvais. Šiandien jums viską papasakosiu apie Xiaomi sportinius batelius, kurie yra skirti būtent bėgiojimui. Tai jau penkta sportinių batelių pora iš plataus Xiaomi asortimento ir šįkart 100 proc. galiu juos rekomenduoti visiems, kurie planuojate užsiimti sportine veikla.“

Kaina

Už tokią kainą – tiesiog nėra alternatyvos. Su šiais bateliais yra nerealiai malonu bėgioti“: štai ką apie „Mijia Antelope“ sako apžvalgininkas po pusės metų nubėgęs virš 50 km („Xiaomi Mijia Amazfit Antelope“ apžvalga, Video)

Dabartinė 28.47€ kaina yra mažiausia šių sportinių batelių kainų istorijoje:

4. Iš Italijos/Prancūzijos sandėlių, mažiausia kaina langų valymo robotui „Liectroux X6“

„Liectroux X6“ – tai langų valymo robotas, kuris išsiskiria 2800 Pa vakuuminio siurbimo galia, optimaliais korpuso matmenimis bei santykinai tyliu 60 dB neviršijančiu darbu. Be to, šis langų valymo robotas naudoja mikropluošto šluostes ir nutrūkus elektros tiekimui naudodamas integruotą bateriją dar gali veikti iki 20 minučių.

Kaina

  • Aliexpress - 153€
    • tai mažiausia kaina
    • Iš Italijos/Prancūzijos sandėlių
  • Lietuvoje nėra

Naujos kartos langų valymo robotas su 2800Pa siurbimo galia, gali valyti net ir plyteles, o dabar iš Lenkijos sandėlio – jokios rizikos dėl mokesčių („Liectroux X6“ kaina, Specifikacijos, Video)

Dabartinė 153€ kaina yra mažiausia šio langų valymo roboto kainų istorijoje:

5. Mažiausia kaina baterijų testeriui „KONNWEI KW600“

„KONNWEI KW600 12V Car Battery Tester“ yra portabilus automobilių ir kitų transporto priemonių akumuliatorių bei generatorių būklės tikrintuvas. 

Šis testeris matuoja akumuliatoriaus įtampą, įtampą starto metu, vidinę varžą bei apskaiciuoja likutinę startinę srovę. Papildomai piešia įtampos kitimo grafiką starto metu ir rodo kitus duomenis, kurie leidžia aiškiai įvertinti akumuliatoriaus ir generatoriaus būklę ir greitai nuspręsti, ar jau laikas keisti akumuliatorių, ar jis dar gali atlaikyti pusmetį, metus ar dar daugiau. 

Pirkėjai tvirtina, kad šis šaunus daikčiukas turi spalvotą ir ryškų ekraną, patogius valdymo mygtukus ir veikia labai gerai.

Kaina

  • Aliexpress - 25.46€
    • tai mažiausia kaina
  • Lietuvoje nėra

Dabartinė 25.46€ kaina yra mažiausia šio baterijų testerio kainų istorijoje:

6. Iš Lenkijos sandėlio, mažiausia kaina automobiliniam oro kompresoriui „Xiaomi 70mai“

„Xiaomi 70mai“ – universalus automobilinis oro kompresorius, kuris ypatingas tampa dėl tos priežasties, nes iš karto leidžia pasirinkti norimą oro slėgio lygį. Be to, šis oro kompresorius yra maitinimas nuo automobilyje integruoto pridegiklio, turi į prisilietimus reaguojantį ekranėlį, metalinį lagaminą ir ne tik. Apžvalgininkas šiuo įrenginiu labai patenkintas.

Kaina

  • Aliexpress - 45.73€
    • tai mažiausia kaina
    • iš Lenkijos sandėlio
  • Lietuvoje nėra

„Čia turime tikrą žvėrį: 10A; 12V ir pripučia nuo 0,1 iki 7 barų arba 1-1000 PSI“. Visa tiesa apie „Xiaomi 70mai“ automobilinį oro kompresorių - praktinis testas ir kodėl jis taip patiko apžvalgininkui (Apžvalga, Testavimas, Video)

Dabartinė 45.73€ kaina yra mažiausia šio automobilinio oro kompresoriaus kainų istorijoje:

7. Iš Čekijos sandėlio, mažiausia kaina „Deko“ suktuvui

Neabejotinai perkamiausias suktuvas iš Kinijos. Galima rinktis iš 12V, 16V bei 20V modelių ir su skirtingų baterijų skaičiumi - tad komplektas su baterijomis kainuoja mažiau nei 50 € ir tai yra puikus pasiūlymas.

Kaina

  • Aliexpress - nuo 24.49€
    • tai mažiausia kaina
    • iš Čekijos sandėlio
  • Lietuvoje nėra

„Aš nesitikėjau tokio kokybiško daikto iš Kinijos – puikus variantas“: praktiškai išbandė populiariausią 20V „Deko“ suktuvą - kainuoja neįtikėtinai pigiai, tačiau be problemų įsuka ir 150mm varžtus, ir gręžia 5mm metalą („Deko“ suktuvo apžvalga, testai, Video)

Dabartinė 24.49€ kaina yra mažiausia šio suktuvo kainų istorijoje:

8. Iš Čekijos sandėlio, mažiausia kaina daugiafunkciniam „Deko“ pjaustytuvui

„Deko“ daugiafunkcis pjaustytuvas pagamintas kokybiškai: korpusas yra plastikinis, o pati jo galva – iš metalo. Ant korpuso yra papildomos gumos danga, tad įrankį laikyti rankoje patogu. Viršutinėje įrankio pusėje yra įjungimo/išjungimo mygtukas. Laidas yra storas, kokybiškas, ilgas ir su europietišku kištuku. Įrankio galinėje dalyje turime reguliavimo ratuką, kuriuo pasirenkamas vibracijų dažnis: nuo 15 000 iki 22 000 aps/min. Įrankio galingumas siekia 300W.“

Kaina

  • Aliexpress - nuo 46.09€
    • tai mažiausia kaina
    • iš Čekijos sandėlio
  • Lietuvoje nėra

„Jei mėgstate patys tvarkytis namuose ir iki šiol neturite tokio daikto, rekomenduoju“. Išbandė iš Čekijos sandėlio siūlomus „Deko“ įrankius: beveik viską darantis daugiafunkcinis įrankis ir elektrinis graveris su daugybe priedų (Video)

Dabartinė 46.09€ kaina yra mažiausia šio įrankio kainų istorijoje:

9. Iš Čekijos sandėlio, mažiausia kaina „Deko“ graviravimo įrankiui

Šis „Deko“ įrankis turi daugybę įvairių antgalių, tad ir panaudojimo galimybės yra milžiniškos. Antgaliai laikosi tvirtai. Labai patogus greičių reguliavimas – čia jis yra elektroninis ir galima pasirinkti nuo 8 000 iki 35 000 aps/min.

Kaina

  • Aliexpress - 40.50€
    • tai mažiausia kaina
    • iš Čekijos sandėlio
  • Lietuvoje nėra

„Jei mėgstate patys tvarkytis namuose ir iki šiol neturite tokio daikto, rekomenduoju“. Išbandė iš Čekijos sandėlio siūlomus „Deko“ įrankius: beveik viską darantis daugiafunkcinis įrankis ir elektrinis graveris su daugybe priedų (Video)

Dabartinė 40.50€ kaina yra mažiausia šio graviravimo įrankio kainų istorijoje:

10. Gera kaina peilių galąstuvui

Šis galandimo akmuo yra įtaisytas ant silikagelio pagrindo bei bambukinio padėkliuko, kuris galąstuvui suteikia ne tik ergonomiškumo ir praktiškumo, tačiau ir dizaino elegancijos. Plius, galima drauge įsigyti ir specialų peilių laikiklį, kuris pagelbės išlaikyti tinkamą ašmenų galandimo kampą ir taip pasiekti maksimalų efektyvumą.

O kaip juo galąsti? Tiesiog braukite norimu pagaląsti peiliu ar kitu įrankiu per pasirinkto Grit rupumo galąstuvo paviršių ir džiaukitės visuomet aštriais įrankiais.

Rupumo pasirinkimas priklauso nuo to, kaip dažnai ketinate galąsti. Jeigu peilį dažnai paaštrinsite - užtenka 1000 Grit rupumo. Jeigu aštrinsite retai ir peilis stipriai atbuks - bazinį ašmenų formavimą greičiau atliksite su 200 Grit ir tuomet užbaigsite išlygindami ašmenis su 1000 Grit. O jeigu norėsi poliruotų ašmenų - bus reikalingas 3000 Grit ar dar smulkesnis.

Kaina




 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(2)
(2)
(0)

Komentarai ()