Stebinantis tvirtumas, dar geresnė garso kokybė ir kosminė baterija - „pirkite šias ausines. Aš rimtai. Tai geriausios Bluetooth ausinės, kokias man teko testuoti“ („Edifier W830BT“ apžvalga, Video)  ()

„Edifier W830BT yra šauniųjų W800BT ausinių atnaujinimas. Ir jei ankstesnio modelio baterija atlaikydavo 83 valandas, tai dabar turime naują karalių. Ir ne tik naujo modelio baterija tarnauja ilgiau, bet ir pagerėjo ausinių išvaizda bei garso kokybė.“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Apžvalgininkas yra išbandęs senesnį „Edifier W800BT“ ausinių modelį, o dabar išbando naująsias „Edifier W830BT“ ir štai ką apie jas papasakoja.

„Edifier W830BT“ yra ausis apgaubiančios belaidės ausinės su 40 mm neodimio diafragmomis.

Pačios ausinės sveria 270 gramus ir šiuo aspektu jos nesiskiria nuo ankstesniojo modelio.

Pakuotėje be „Edifier W830BT“ ausinių dar rasime joms laikyti skirtą dėkliuką, 3,5 mm audio laidą su kuriuo šias ausines galima prijungti prie įvairių įrenginių ir microUSB laidą, skirtą įkrauti ausinių baterijai.

„Edifier W830BT ausines su savo įrenginiais galite suporuoti Bluetooth 4.1 ryšiu arba pasitelkę NFC. Abiem atvejais ausinės veikia puikiai ir nuo telefono galima nutolti iki 11 metrų – duomenų perdavimas išlieka kokybiškas.

Ausinių kaušeliai taip pat yra lankstomi vertikaliai ir horizontaliai. Galima reguliuoti lankelio dydį ir taip ausines prisitaikyti prie savo galvos.

Beje, atkreipiu dėmesį, kad pats lankelis dabar yra iš kokybiškesnio metalo, turi gerą paminkštinimą ir ausinės gerai laikosi ant mano galvos. Net ir stipriai kratant galvą – jos nenukrenta (1:35 min.).

Ir kas dar labai svarbu, kad šiame modelyje ausinių kaušeliai yra storesni ir minkštesni, dėl ko Edifier W830BT ausines dėvėti ilgą laiką yra dar maloniau. O jų lankstumas ir tvirtumas tiesiog stebina (3:25 min.).“

„Kalbant apie Edifier W830BT bateriją, tai šias ausines suporavau su iPhone 6 telefonu, pasirinkau 3 garso lygį, ko tikrai užtenka komfortiškai klausytis muzikai, ir pilnai įkrautos ausinių baterijos energijos užteko net 117 val. ir 35 min.

Su senesnėmis Edifier W800BT ausinėmis ir esant toms pačios sąlygoms – baterija atlaiko 82 val. ir 35 min.

Tad Edifier W830BT ausinės gali darbuotis dar ilgiau nei nurodo gamintojas. Jos lengvai viršija gamintojo nurodomas 95 val. ir lengvai įveikia senesnės kartos Edifier W800BT ausines.“

„Garso kokybė yra puiki. Klausausi su šiomis ausinėmis pop bei elektroninės šokių muzikos (EDM) ir galiu pasakyti, kad žemi tonai yra fantastiški. Jie neužgožia kitų tonų, bet yra stiprūs. Neodimio diafragmos dirba labai gerai.

Klausant vokalinės ir instrumentinės muzikos, garsas skamba natūraliai. Nėra jokių iškraipymų, išlaikytas labai geras balansas tarp skirtingų muzikos instrumentų ir vokalisto. Jo dainuojami žodžiai girdimi labai aiškiai.“

Galutinis verdiktas

„Galiu drąsiai pasakyti, kad Edifier W830BT yra dar geresnės ausinės nei Edifier W800BT.

Baterijos tarnavimo laikas pakilo iki rekordinių 117 val. ir 35 min. Garso kokybė taip pat pagerėjo ir už tai reikia dėkoti Qualcomm aptX technologijai. Ir ženkliai pagerėjo pačių ausinių pagaminimo kokybė.

Dabar ausinės yra tvirtesnės bei lankstesnės – jas galima tiesiog nenormaliai lankstyti ir nieko nenutiks (5:00 min.). Jos yra su minkštesniais ausinių kaušeliais ir jas yra maloniau dėvėti ilgą laiką. Su Edifier W830BT ausinėmis galima patogiai atsigulti į lovą ir valandų valandas klausytis mėgstamos muzikos.

Trumpai tariant – pirkite šias ausines. Aš rimtai. Tai geriausios Bluetooth ausinės tokioje kainų kategorijoje.“

Speciali akcija

„Edifier W830BT“ Bluetooth ausinės:

  • Aliexpress69,49 €;
    • 34 % nuolaida;
    • nemokamas siuntimas į Lietuvą.
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(4)
(4)
(0)

Komentarai ()

Susijusios žymos: