Geriausias būdas išvengti nugaros skausmo ir iškrypusio stuburo? „Šį diržą Xiaomi kompanija sukūrė drauge su profesionalia medikų komanda, tad jis tikrai veikia, bet svarbiausia - ištverkite pirmas dienas“ („Xiaomi Mijia Youpin Hi+“ apžvalga, Video)  ()

„Kaip išmokti taisyklingos laikysenos? Tai yra gana paprasta. Tačiau jei jau turite problemų dėl laikysenos, kas priveda prie rimtų stuburo problemų, tą sutvarkyti jau yra kur kas sudėtingiau ir teks apsilankyti pas chirurgus. Visa laimė, kad aš rimtų problemų neturiu, tačiau šį daikčiuką nusipirkau sau ir savo šeimos nariams, kaip profilaktinę priemonę. Mes išbandėme jį visi ir štai ką galiu pasakyti apie Xiaomi išmanųjį laikysenos diržą.“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Apžvalgininkas pradeda nuo pakuotės ir teigia, kad ji yra labai simpatiška bei išvaizdi.

Viduje rasime naudojimosi instrukciją kinų kalba, bet su informatyviais paveikslėliais, microUSB įkrovimo laidą ir patį „Xiaomi Mijia Youpin Hi+“ išmanųjį laikysenos diržą.

„Iškart noriu pasakyti, kad šį diržą Xiaomi kompanija sukūrė drauge su profesionalia medikų komanda, tad jau vien tai kelia pasitikėjimą.

Čia yra rimtas daiktas, o ne šiaip kažkoks įprastas niekutis. Ir štai kodėl tą sakau.“

„Pirmiausiai, ant šio diržo yra baterijos indikatorius. Kai šviečia mėlyna šviesa – baterija pilnai įkrauta. Jei mėlynai mirksi – trūksta energijos.

Kai diržo baterija įkraunama – šviečia raudonos spalvos indikatorius, o kai baterija pilnai įkrauta – indikatorius pradeda mirksėti raudona spalva.

Koks šio prietaiso tikslas? Leisti jums suprasti, kada jūsų laikysena yra taisyklinga, nugara tiesi, o kada jau pradedate kūprintis.

Kai pradedate kūprintis, Xiaomi Mijia Youpin Hi+ pradeda vibruoti, o kai grįžtate į taisyklingą padėtį – diržas vibruoti nustoja.“

Kaip paruošti „Xiaomi Mijia Youpin Hi+“ ir jį naudoti?

Pirmiausiai užsidėkite šį prietaisą ir sureguliuokite diržus. Svarbu, kad su juo būtų patogu judėti, bet ir kad jis nebūtų per daug laisvas.

Tada reikia paspausti „Xiaomi Mijia Youpin Hi+“ mygtuką iki kol jis vieną kartą suvibruos – čia jau reikės paprašyti namiškių, nes patys to mygtuko nepasieksite.

Kai tik pajausite vibraciją, pakelkite galvą taip, kad žiūrėtumėte į priekį, bei ištieskite nugarą. Tokioje pozicijoje pabūkite 4 sekundes, kol Xiaomi Mijia Youpin Hi+ šią jūsų taisyklingą nugaros padėtį įsirašys sau į atmintį.

Dabar jau galima šį diržą nešioti ir vos tik jis užfiksuos, kad jūsų poza yra netinkama – „Xiaomi Mijia Youpin Hi+“ pradės vibruoti. Tereikės vėl ištiesti nugarą ir vibracija sustos.

Nusiėmus „Xiaomi Mijia Youpin Hi+“ beliks paspausti jo mygtuką ir taip išjungti.

„Xiaomi Mijia Youpin Hi+ veikimo principas yra visai paprastas. Jame yra įmontuotas MPU6050 lustas, kuris ir fiksuoja jūsų judesius bei pasikeitusią nugaros padėtį.

Jis geba įvertinti pasikeitusį nugaros palinkimo kampą bei diržų įtempimo lygį. Ir vos tik per daug palinkstate į priekį – Xiaomi Mijia Youpin Hi+ supranta, jog jūsų laikysena yra netaisyklinga, ir jis pradeda vibruoti, apie tai jus informuodamas.“

„Gamintojas rekomenduoja šį prietaisą kasdien nešioti po 3 valandas. Žinoma, pirmosios kelios dienos yra skirtos priprasti prie šio prietaiso ir jomis reikėtų jį dėvėti po 30 minučių.

Galiu pasakyti, kad tos pirmosios dienos yra siaubingos. Su juo galėjau praktiškai tik sėdėti prie kompiuterio ir dar tiesiai eiti. Visais kitais atvejis jis nuolat vibravo. Ir čia ne jo kaltė, o mano.

Per kitas 3 savaites aš jį naudojau jau po 1 valandą kasdien, o po to jau galima naudoti ir po 3 valandas kasdien. Ir su kiekviena diena jis vibruoja vis mažiau dėl labai paprastos priežasties.

Pradeda formuotis vadinamoji raumenų atmintis. Mano kūnas pradeda įsiminti kokioje padėtyje jis turi būti.

Be tokio prietaiso mes natūraliai suglembam ir esam netaisyklingoje padėtyje. O šis prietaisas priverčia būti taisyklingoje padėtyje.

Ir jei iš pradžių tai erzina, vėliau priprantama ir jokio diskomforto nesijaučia. Atrodo lyg to Xiaomi Mijia Youpin Hi+ prietaiso ant nugaros ir nebūtų.“

„Dar norėčiau paminėti ir tai, kad šis daiktas tinka tiek suaugusiems, tiek ir vaikams. Tik pastariesiems diržų labai stipriai neužveržkite – visgi vaikai dar auga.

O suaugusiems diržų ilgio taip pat užteks. Neįsivaizduoju kokio dydžio turi būti žmogus, kad jam jų būtų maža.

Bendrai, manau, kad šis Xiaomi Mijia Youpin Hi+ daiktas yra nepalyginamai geresnis variantas nei visi tie reklamose matyti korsetai, kurie man tempia nugarą ir dar didelis klausimas ar išvis duoda kokį teigiamą efektą.

Xiaomi Mijia Youpin Hi+ įprastai kainuoja apie 50-60 dolerių ir, manau, kad už tokį prietaisą tai yra visiškai normali kaina.

Ir čia jums ne kokia homeopatija, tai yra rimtas ir realią naudą duodantis prietaisas. Aišku, kiekvienam spręsti pačiam, kiek jam svarbi sveikata, bet viską apibendrinęs galiu pasakyti tik tiek – rekomenduoju, Xiaomi Mijia Youpin Hi+ yra labai naudingas prietaisas.“

Speciali akcija

„Xiaomi Mijia Youpin Hi+“ išmanusis laikysenos diržas:

  •  Aliexpress48.67€;
    • 25 % nuolaida;
    • 0,93 € už siuntimą į Lietuvą.
  • Aliexpress52,93 €;
    • 5 % nuolaida;
    • 1,80 € už siuntimą į Lietuvą.
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(16)
(8)
(8)

Komentarai ()