Itin lengva, rudeniui ir pavasariui skirta „Xiaomi“ striukė su aerogeliu, kurį sugalvojo ir kosmose naudoja NASA: „Net -7 laipsnių temperatūroje būti su šia striuke — vienas malonumas“ („Xiaomi ULEEMARK“ apžvalga, Video)  (5)

„Džiugu, kad net ir mūsų kasdien dėvimi drabužiai tampa vis labiau technologiškai pažangesni. Tai kas yra naudojama kosmose, dabar jau galime šiais privalumais pasidžiaugti ir kasdieniame gyvenime. Žinoma, pirmiausiai tai yra gamintojo rinkodarinis sprendimas pareikšti, kad striukė aptraukta medžiaga su aerogeliu, kurios sumanytoja yra NASA, tačiau ši rudeninė Xiaomi striukė yra išties šilta. Tai jau ketvirtoji Xiaomi kompanijos striukė, kurią išbandau, ir viena mėgstamiausių.“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Apžvalgininkas tvirtina, kad „Xiaomi“ striukė atkeliauja labai gerai supakuota – „ji yra įdėta į du įpakavimus ir atvyko puikios būklės. Jokių pažeidimų, viskas tvarkingai.“

Taip pat apžvalgininkas pabrėžia, kad tai „yra mano ketvirtoji Xiaomi kompanijos striukė, kurią išbandau, ir iškart ją išpakavęs jau pastebėjau pirmąjį skirtumą. Nesijaučia jokio specifinio kvapo.

Ankstesnės striukė skleisdavo specifinį kvapą. Na, žinote, kaip būna su nauju drabužiu. Ir išsivadėti tam kvapui prireikdavo savaitės.

Su šia Xiaomi striuke nieko panašaus. Ją iškart galima vilktis ir dėvėti nejaučiant kažkokių kvapų.“

Kokį pasirinkti dydį?

Pardavėjas pateikia išsamias dydžių lenteles ir beliks tik išsimatuoti save ir pagal tai pasirinkti reikiamą striukės dydį.

Taip pat pasiūloje galima rinktis iš dviejų striukės spalvų: mėlynos ir žalios.

Apžvalgininkas tvirtina, kad pasirinko XL dydį ir tvirtina, kad jam – 182 cm aukščio ir 78 kg svorio vyrui – to pilnai pakanka.

„Striukės dydis, kaip tik man. Labai patogi.“

„Šioje striukėje yra dvi vidinės kišenės, o išorinėje dalyje — dvi standartinės kišenės su užtrauktukais ir dar viena kišenė su užtrauktuku prie krūtinės.

Užtrauktukus pagamino YKK kompanija.“

Įdomus faktas: šią garsiąją užtrauktų kompaniją dar 1934 metais Tokijuje įkūrė apsukrus verslininkas Tadao Yoshida. Manoma, kad „YKK“ per metus pagamina pusę užtrauktukų visame pasaulyje – daugiau nei 7 mlrd.

„Pačią striukę skalbti galima, bet tik iki 30 laipsnių temperatūroje“, — tvirtina apžvalgininkas ir pabrėžia, kad „jos negalima lyginti. Jokiais būdais to nedarykite.“

„Striukės dizainas man patinka. Ji pasiūta gražiai. Panašu, kad su kiekvienu nauju modeliu Xiaomi kompanija siuva vis gražesnes striukes.

Beje, striukės apačią galima reguliuoti su sutraukiamais dirželiais.

Vidutinio dydžio gobtuvas nėra nuimamas.

Tokia vadinama Casual striukė. Be jokių užrašų ir viešai matomų prekės ženklų.“

„Kai lauke yra -7 laipsnių temperatūra, būti su šia Xiaomi striuke yra vienas malonumas. Ir po striuke užtenka paprastų marškinėlių. Taip su šia striuke yra šilta.

Striukė sveria 480 gramus ir ji yra pati lengviausia, kokią tik esu išbandęs. Iki šiol lengviausia Xiaomi striukė svėrė 200 gramų daugiau.

Naujoji Xiaomi striukė taip pat yra atspari vandeniui ir puikiai apsaugo nuo vėjų.“

„Dar šiek tiek kalbant apie striukės dydžius, tai noriu atkreipti dėmesį, kad visgi ji nėra skirta visiems.

Jei esate aukštas žmogus, tada ši Xiaomi striukė jums bus per maža. Ji tinka žmogui, kuris yra iki 185 cm aukščio.

Apibendrinus – rekomenduoju. Aš už ją mokėjau 70 eurų ir esu visiškai patenkintas. Lengva, šilta, patogi, neperšlampama ir neperpučiama striukė iš Xiaomi.“

Speciali akcija

„Xiaomi ULEEMARK“ striukė:

  • Aliexpress - 58,50 €;
    • 12 % nuolaida;
    • 9,07 € už siuntimą į Lietuvą.
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(14)
(9)
(5)

Komentarai (5)