„Maršrutizatorius tiesiog ugnis — užteks didžiuliam namui be jokio stiprintuvo, apie butus net nėra ką kalbėti. Gailiuosi tik vieno — kad anksčiau neįsigijau Xiaomi Redmi AC2100“ („Xiaomi Redmi AC2100“ apžvalga, Video)  (5)

„200 m² dydžio name per 3 plytines sienas 5 GHz signalas keliauja iki 25 metrų, o bute dėl signalo sklidimo apskritai nėra net ką kalbėti. Duomenų perdavimas siekia iki 740 Mbps ir viskas priklauso tik nuo pasirinkto interneto plano bei prie maršrutizatoriaus prijungtų prietaisų kiekio bei jų apetito. Prie Redmi AC2100 galima prijungti net 128 įrenginius ir aš prie jo nuolat esu prijungęs 30 įrenginių. Per mėnesį dar nebuvo jokių signalo trikdžių ir šiaip problemų. Antenos nenuimamos, nėra USB jungties, signalas per 3 sienas eina kuo lengviausiai.“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Šiandien aš jums trumpai ir aiškiai papasakosiu apie Redmi AC2100 maršrutizatorių, kuris pagaliau leidžia man be jokių problemų žiūrėti filmus Online režimu ir bendras interneto ryšys yra kokybiškas ir su stipriu signalu.

Maršrutizatorius atkeliauja kokybiškai supakuotas, nors ir pati pakuotė yra kiek aplamdyta. Tačiau įrenginys nepažeistas, viskas gerai.

Kalbant apie esmines Redmi AC2100 specifikacijas, tai čia turime WiFi maršrutizatorių su IPV6 palaikymu, gigabitine Ethernet sąsaja (1 WAN ir 3 LAN lizdai), dvigubos juostos dažniu (2.4 ir 5 GHz), 6 didelio stiprumo (5 dBi) kryptinėmis antenomis, 6 kanalų didelio našumo signalo stiprintuvu ir suderinimu su Mi Home ekosistema.“

„Redmi AC2100 viduje turime 2-ųjų branduolių procesorių, kiekvieno jų darbinis dažnis siekia 880 MHz bei integruotas NetEase UU greitintuvas, kuris skirtas pagerinti būtent žaidimų patirtį.

Esant 5 GHz dažniui, prie Redmi AC2100 galima prijungti 128 įrenginius. Ir tą padaryti be jokių ten problemų ir sudėtingų veiksmų.

Maršrutizatorius turi 128 MB vidinę talpyklą ir 128 RAM, ko pilnai užtenka.

Verta pažymėti ir tai, kad šis Redmi AC2100 maršrutizatorius palaiko signalo stiprintuvą bei iLNA. Tad signalas dar labiau sustiprinimas ir tai ypač jaučiasi nuo maršrutizatoriaus nutolus bei esant kituose kambariuose ir kai jus nuo maršrutizatoriaus skiria net kelios sienos.“

„Redmi AC2100 dirba laba labai tyliai. Kai jis dirba, aš jo visiškai negirdžiu. Ir čia reikia dėkoti jo trimatei struktūrai bei tam, kad jo korpuse yra daugybė mažų skylučių. Jos puikiai išsklaido šilumą, tad maršrutizatorius išlieka optimalios temperatūros.

Prie žemos temperatūros prisideda ir įtaisytas ventiliatorius. Tad galite būti ramūs – maršrutizatorius tikrai neperkais.

Maršrutizatoriuje yra įdiegta ir LDPC sistema, atsakinga už klaidų aptikimą ir jų ištaisymą. Redmi AC2100 maršrutizatoriumi naudojuosi jau mėnesį ir per visą šį laiką dar nebuvo nei vienos problemos.

Na, o kalbant apie tai, ką rasite pakuotėje, tai čia viskas standartiška: prijungimo kabelis, maitinimo adapteris, naudojimosi instrukcija ir pats Redmi AC2100 maršrutizatorius.“

Kaip prijungiamas „Redmi AC2100“ maršrutizatorius?

„Tai galima padaryti dviem būdais ir pirmasis yra per MiFiWi programėlę.

Tiesiog ją atsisiunčiate į telefoną, įsidiegiate ir paspaudę vos du mygtukus jau būsite prisijungę. Čia net nėra ką aiškinti, viskas daugiau nei paprasta.

Antrasis būdas yra su pakuotėje esančiu kabeliu. Redmi AC2100 su šiuo kabeliu prijungiate prie savo kompiuterio ir naršyklėje suvedate šį adresą – http://192.168.31.1/. Veskite tik tuo atveju, jei jis automatiškai neatsidarytų. Galima jungtis ir per miwifi.com.

Toliau belieka suvesti prisijungimo duomenis, kuriuos rasite ant senojo maršrutizatoriaus ar paskambinę savo interneto tiekėjui.“

Koks signalo stiprumas ir galutinis verdiktas

„Vienas iš šio maršrutizatoriaus privalumų, kad 2.4 ir 5 GHz dažnių juostas galima apjungti į vieną SSID. Visgi, pastebėjau, kad dažnių juostos geriau dirba atskirai ir aš naudojuosi 5 GHz.

5 GHz atveju Redmi AC2100 signalą perduoda iki 80 metrų atstumu ir keliauja net per metro storio sienas.

Duomenų perdavimas siekia iki 740 Mbps ir viskas priklauso tik nuo pasirinkto interneto plano bei prie maršrutizatoriaus prijungtų prietaisų kiekio bei jų apetito.

Maršrutizatoriuje yra mėlynos šviesos indikatoriai ir Reset mygtukas, kurio dar nei karto nereikėjo panaudoti. Redmi AC2100 dirba puikiai. Tiksliai ir užtikrintai, kaip laikrodis.

Dėl pagaminimo kokybės taip pat neturiu jokių priekaištų. Viskas yra aukščiausio lygio.

Beje, jei kartais vienas ar kitas jūsų prietaisas negalės prisijungti prie Redmi AC2100, pasižiūrėkite kokia pasirinkta dažnių juosta. Tiesiog ne visi įrenginiai gali palaikyti 5 GHz.

Ir dar vienas dalykas, kai pirmą kartą prie maršrutizatoriaus prijungsite savo prietaisus, juos atneškite arčiau. Taip prijungimo procesas vyks dar greičiau, o paskui jau juos galite pastatyti ten, kur tik norite.

Apibendrinus – už tokius pinigus Redmi AC2100 yra aukščiausios klasės maršrutizatorius. Jau seniai savo namams ieškojau tokio maršrutizatoriaus ir dėka vieno iš mano Youtube sekėjo, kuris ir rekomendavo išbandyti Redmi AC2100, mano paieškos baigėsi.

Maršrutizatorius ugnis. Gailiuosi tik vieno – kad anksčiau neįsigijau Xiaomi Redmi AC2100. Aš jį rekomenduoju visiems.“

Speciali akcija

„Xiaomi Redmi AC2100“ maršrutizatorius:

  • Aliexpress - 35,65 €;
    • 20 % nuolaida;
    • pristatymas į Lietuvą už 7,43 €.
  • Gearbest - 39,90 €;
    • 20 % nuolaida;
    • pristatymas į Lietuvą už 4,18 €.
  • Lietuvoje neparduodamas.
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(23)
(18)
(5)

Komentarai (5)