Įdomiausia iš AliExpress: beprotiško populiarumo bei lietuvių giriama kuprinė, naujausi 2020 metų bėgiojimo ir aktyvaus laisvalaikio batai su oro pagalvėmis - tokių pasiūlymų ir dar už tokią kainą Lietuvoje net nerasite (Video)  ()

Geriausi Aliexpress pasiūlymai:

- Labai populiari ir masiškai perkama laisvalaikio kuprinė - „OZUKO 2019 New Multifunction Crossbody Bag for Men Anti-theft Shoulder Messenger Bags Male Waterproof Short Trip Chest Bag Pack“;

- Išskirtinio dizaino aktyvaus laisvalaikio batai - „2020 New Men Shoes Breathable Sneakers Lightweight Men Casual shoes Fashion Blade Outdoor Training Shoes Lace-up Men Mesh shoes“;

- Laisvalaikiui bei bėgiojimui skirti batai vyrams ir moterims - „Men Shoes New Brand Sneakers Men Air Cushion Shoes Couple Running Shoes Comfortable Sport Shoes 47 Large Size Zapatillas Hombre“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Labai populiari ir masiškai perkama laisvalaikio kuprinė - „OZUKO“

  • Dabar ji parduodama už 18,04 €;
  • 49 %​ nuolaida;
  • nemokamas pristatymas į Lietuvą.

Ši kuprinė yra pati populiariausia tarp visos „OZUKO“ prekės ženklo pasiūlos.

Stilingą, funkcionalią ir už puikią kainą parduodamą kuprinę jau įsigijo virš 16 100 pirkėjų, kurie paliko beveik 6 900 atsiliepimų ir turime net 4,9 balų įvertinimą. Tiesiog nerealūs skaičiai kuprinei.

Ir pirkėjai iškart pažymi, kad pasiūloje galima rinktis iš pačių įvairiausių kuprinės spalvų: mėlynos, raudonos, juodos, žalios ir kt.

Užtikrinama, kad kuprinė yra pagaminta labai kokybiškai, sveria vos 0,5 kg, yra kompaktiško dydžio - 17 x 8 x 34 cm - ir labai talpi.

Taip pat dažnas pirkėja pamini ir tai, kad kuprinė turi po atskirą skyrių šone, nugarinėje dalyje bei dirže, kaip ir pagrindiniame skyriuje yra įrengtos atskiros kišenėlės įvairiems smulkesniems daiktams.

Be to, kuprinė yra atspari vandeniui, tad su ja galima drąsiai keliauti į lauką ir nesibaiminti lietaus.

Galiausiai, ant kuprinės yra priklijuota „OZUKO“ prekės ženklo emblema, su dar keliais papildomais elementais, ir jie veikia, kaip atšvaitai. Labai praktiškas sprendimas.

Ir taip. Ši striukė turi įrengtą kodinę spynelę, kuri suteiks papildomos apsaugos nuo ilgapirščių. 

Tereikės patiems susigalvoti trijų skaičių kombinaciją ir taip aktyvuoti kodinę spynelę. Šiuo kuprinės privalumu džiaugiasi dažnas pirkėjas.

Kaip ir tuo, kad kuprinėje yra įrengta USB jungtis, tad yra labai patogu įkrauti savo išmaniuosius telefonus ir kitus elektronikos prietaisus. Žinoma, išorinę bateriją teks įsigyti atskirai.

Verta paminėti ir tai, kad kuprinė turi vieną storą ir paminkštintą diržą. Beje, paminkštinimą turi ir nugarinė kuprinės dali, kuri tuo pačiu ir yra kvėpuojanti.

Pirkėjams ypač patinka, kad labai greitai ir paprastai galima keisti šio diržo padėtį, tad tiek mėgstantiems kuprinę nešioti ant dešinio peties, tiek ir ant kairiojo - ši kuprinė puikiai tiks.

Ši „OZUKO“ laisvalaikio kuprinė yra beprotiško populiarumo ir pirkėjai iš Lietuvos jomis yra itin patenkinti.

Vos du pirkėjai tvirtina negavę užsakytos prekės, tačiau pardavėjas jiems grąžino visus sumokėtus pinigus.

Tuo tarpu kiti lietuvaičiai kuprinei duoda maksimalų 5 balų įvertinimą ir teigia, kad užsakyta prekė į Lietuvą atkeliavo per maždaug 3 savaites.

Kuprinė buvo puikiai supakuota - net į 3 skirtingas pakuotes, tad ir po ilgos kelionės ji išliko puikios kokybės.

Tvirtinama, kad kuprinės pagaminimo kokybė puiki, ją patogu dėvėti ir daugelis pirkėjų planuoja įsigyti dar vieną tokią kuprinę ir ją padovanoti artimiesiems: 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto, 6 foto, 7 foto, 8 foto, 9 foto, 10 foto.

2020 metų naujiena - išskirtinio dizaino aktyvaus laisvalaikio batai su atviromis oro pagalvėmis

  • AliExpress - 15,68 €;
    • 4.9 balai iš 5;
    • Nemokamas pristatymas į Lietuvą.
  • AliExpress - 16,35 €;
    • 4.9 balai iš 5;
    • Nemokamas pristatymas į Lietuvą.
  • AliExpress - 15,93 €;
    • 5 balai iš 5; 
    • 9.06€ pristatymas į Lietuvą.
  • AliExpress - 15,54 €;
    • 35 %​ nuolaida;
    • 4,51 € už pristatymą į Lietuvą.

Tai yra tik ką rinkoje pasirodę nauji sportinio tipo laisvalaikio batai, tad ir pirkėjų atsiliepimų kol kas nėra daug. Bet pirmieji vertinimai skirtingose parduotuvėse yra labai geri - paprastai svyruoja apie 4.9 balus iš 5. Lietuviai tik pradeda šiuos batus atrasti, o pirmieji atsiliepimai yra labai geri. 

Reikia pripažinti, kad tokios išvaizdos batus Lietuvoje būtų labai sunku surasti. Ir jau tikrai parduodamus ne už tokią žemą kainą. Koks jų pagrindinis išskirtinumas?

Kaip matyti iš vaizdų, tą patį akcentuoja ir gamintojai - tokios formos padai su oro pagalvėmis suteikia papildomų amortizacinių savybių ir su tokiais batais vaikščiojimas ir bėgiojimas yra kur kas minkštesnis, nei su įprastais. Tai turėtų sumažinti apkrovas kojų sąnariams, panaikinti akmenukų poveikį padams. 

Šauniausiai, kad šiuo metu pas pardavėją batus dar galima rinktis iš itin didelės įvairių spalvų ir raštų įvairovės. Taip pat yra ir įvairių dydžių batų.

Pardavėjas yra pateikęs išsamias dydžių lenteles, pagal kurias ir išsirinksite sau tinkamiausią dydį. Jis kinta nuo 39 iki 46, o dydžių lentelės specialiai parinktos tiek vyrams, tiek ir moterims.

Taigi, visi modeliai yra lengvi, patogūs dėvėti ir su raišteliais, tačiau raištelių pritvirtinimo dizainas šiek tiek skiriasi, kaip ir pačių batų padų.

Be to, kai kurių batų modeliai apgaubia didesnę dalį kojos ir taip ją papildomai sutvirtina. Tad čia jau rinkitės asmeniškai kas yra gražiausia ir praktiškiausia.

Laisvalaikiui bei bėgiojimui skirti batai vyrams ir moterims su uždaromis oro pagalvėmis

  • AliExpress nuo 18,28 €;
    • 5 balai iš 5;
    • 6,58 € už pristatymą į Lietuvą.
  • AliExpress nuo 25,71 €;
    • 5 balai iš 5;
    • nemokamas pristatymą į Lietuvą.
  • AliExpress nuo 13,81 €;
    • 35 %​ nuolaida;
    • 6,45 € už pristatymą į Lietuvą.

Šių batų dizainas jau skiriasi nuo prieš tai matytų sportinių batų, bet irgi šis modelis turi vadinamąsias oro pagalvėles, bet jau uždaro tipo. Tokio tipo oro pagalves savo batams sukūrė Nike kompanija, o kinai idėją greitai pritaikė sau. Tik Nike atveju batai kainuos vidutiniškai nuo 80€, o šie 3-4 kartus pigiau. 

Oro pagalvė reiškia, kad šie batai papildomai amortizuoja ir kojos tarsi pačios atšoksta nuo paviršiaus. Taip jos mažiau pavargsta ir mėgstantiems ilgus pasivaikščiojimus bei bėgiojimą ar tiesiog per dienas daug laiko praleidžiant „ant kojų“ - tai yra didelis privalumas.

Tokios tipo oro pagalvės apsaugo nuo nešvarumų, bet yra ne tokios eleastingos ir šiek tiek brangesnės. 

Ir čia taip pat pasiūloje turime pačių įvairiausių raštų, spalvų ir dydžių modelių, tinkančių tiek vyrams, tiek ir moterims.

Šiuo atveju taip pat atkreipkite dėmesį į dydžių lenteles ir išsimatavę savo pėdas bei vadovaudamiesi dydžių lentelėmis - pasirinkite tinkamiausią batų dydį.

Dabar juos galima rinktis nuo 36 iki net 47 dydžio.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(12)
(6)
(6)

Komentarai ()