Lietuvių giriamas naujos kartos, net 21 kPa galios „ILIFE H70“ belaidis dulkių siurblys dabar iš Lenkijos sandėlio siūlomas vos už 100€, pristatomas per 6 dienas (Video)  (1)

„ILIFE H70“ - naujos kartos belaidis dulkių siurblys su 21kPa siurbimo galia, dviem siurbimo režimais, ilgai tarnaujančia baterija, tiesiog milžiniška atliekų dėžute ir daugybe kitų privalumų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija

  • Šiuo metu „ILIFE H70“ belaidis dulkių siurblys parduodamas už 103,57 €;
  • 45 % nuolaida;
  • iš Lenkijos sandėlio;
  • nemokamas pristatymas į Lietuvą.

„ILIFE H70“ yra visai neseniai rinkoje pasirodęs produktas ir pirmieji pirkėjai juo yra labai patenkinti. 

Šį belaidį dulkių siurblį jau spėjo įsigyti beveik 300 pirkėjų ir turime maksimalų 5 balų įvertinimą.

Ir iškart į akis krenta tas faktas, kad vos 100 eurų kainuojantis belaidis dulkių siurblys pasižymi net 21kPa siurbimo galia.

Tokioje kainų kategorijoje, tai yra tikra retenybė ir dažniausiai tokią siurbimo galią užtikrinantys belaidžiai dulkių siurbliai kainuoja ženkliai brangiau.

Negana to, „ILIFE H70“ palaiko du siurbimo režimus, kas taip pat yra labai pravartu.

Ant korpuso esančiais mygtukais galima pasirinkti standartinį arba maksimalų režimą: atitinkamai siurbimo galia yra 10kPa ir 21kPa.

Taip bus galima rinktis siurbimą pagal konkrečią situaciją, valomą paviršių ir atliekų kiekį.

O kadangi pakuotėje yra daugybė skirtingų antgalių, su šiuo siurbliu galima išvalyti ne tik visų namų kampelius, bet ir automobilį.

Dideliu privalumu pirkėjai laiko ir „ILIFE H70“ turimą motorizuotą pagrindinę siurbimo galvą. Ji lengvai pasukama įvairiais kampais ir tai leidžia dar geriau surinkti atliekas.

Taip pat joje yra įdiegti šviesos diodai, kurie pravers tais atvejais, kai reikės išsiurbti grindis po baldais ir lovomis. Dėka jų bus geriau matyti kur dar reikia išvalyti, o kur jau yra švaru.

Akivaizdus „ILIFE H70“ privalumas yra ir jo plaunamas filtras. Tereikės jį išimti iš siurblio, nuplauti po tekančiu vandeniu, išdžiovinti ir vėl įdėti atgal į siurblį.

Toks gamintojo sprendimas yra labai praktiškas ir leidžiantis pirkėjams sutaupyti pinigų. Tiesiog nereikia pirkti naujų filtrų.

Pirmieji pirkėjai pažymi ir tai, kad „ILIFE H70“ turi tiesiog milžiniškos talpos atliekų dėžutę - net 1,2 litrų.

Tai reiškia, kad vienu kartu bus galima darbuotis dar ilgiau ir nereikės taip dažnai jos ištuštinti. Beje, tą padaryti yra labai lengva. Tereikia atlenkti dėžutės apačioje esančią rankenėlę ir visos atliekos iškris į šiukšlių kibirą.

Galiausiai, „ILIFE H70“ baterija. Čia turime 2500 mAh talpos nuimamą bateriją, tad nėra būtina prie įkroviklio nešti viso siurblio.

Kalbant apie baterijos tarnavimo laiką, tai jos užtenka iki 40 minučių. Jei pasirenkamas 10kPa siurbimo režimas - jos užteks 40 min., o jei 21kPa - 15 min. Vienu įkrovimu bus galima išvalyti 200 m2 plotą. Tokioje kainų kategorijoje netgi labai geri rezultatai.

Pačią bateriją įkrauti užtrunka apie 5 valandas ir šiuo klausimu „ILIFE H70“ per daug nuo konkurentų nesiskiria. Deja, bet kol kas belaidžių dulkių siurblių baterijų įkrovimo laikas yra toks, koks yra.

Pažymima ir tai, kad „ILIFE H70“ siurblys yra lengvas (2,3 kg), manevringas, patogus naudoti, dirba ganėtinai tyliai (iki 78 dB) ir puikiai susiurbia atliekas nuo įvairių paviršių.

Pirmieji pirkėjai iš Lietuvos patvirtina, kad „ILIFE H70“ atkeliauja iš Lenkijos sandėlio ir DPD juos pristato per 6 dienas. Viskas supakuota tvarkingai, yra reikalingi priedai, vienu įkrovimu siurblys darbuojasi 40 minučių ir visas atliekas surenka labai gerai. Štai keletas „ILIFE H70“ nuotraukų: 1 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto, 6 foto7 foto, 8 foto, 9 foto.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(23)
(6)
(17)

Komentarai (1)