Rinkinys dirbantiems kompiuteriu: specialius PC ir Mac režimus turinti „Xiaomi“ klaviatūra, pelė bei kilimėlis, labai praktiški kompiuterių laikikliai ir išskirtinė garso kolonėlė su FM radiju - lietuviai ją vertina 5 balais iš 5  ()

Geriausi Aliexpress.com pasiūlymai:

- Pirkėjų labai gerai vertinama „Xiaomi“ klaviatūra, pelė ir kilimėlis - „Xiaomi MIIIW Wireless Office Keyboard & Mouse & Mouse pad Set 104 Keys 2.4GHz Windows PC MAC Compatible Portable USB Keyboard“;

- Aliuminio rėmo nešiojamų kompiuterių laikiklis - palengvina darbą ir užtikrina gerą aušinimą - „11-17 inch Aluminum Alloy Laptop Stand Holder For Macbook Air Pro Computer Cooling Bracket Support Base Portable Notebook Stand“;

- Labai populiarus, sulankstomas, kišeninis nešiojamų kompiuterių laikiklis - „Portable Laptop Stand Foldable Support Base Notebook Stand Holder For Macbook Pro Air HP Lapdesk Computer Cooling Bracket Riser“;

- Labai gerai vertinama kolonėlė su FM radiju - „T2 Bluetooth Music Bass Speaker Waterproof Portable Outdoor LED Wireless Column Loudspeaker Support TF Card FM Radio Aux Input“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pirkėjų labai gerai vertinama „Xiaomi“ klaviatūra, pelė ir kilimėlis

  • Dabar jos parduodamos nuo 19,53 €;
  • nuoroda veikia angliškame AliExpress;
  • 19 % nuolaida;
  • nemokamas siuntimas į Lietuvą.

Aliexpress šias „Xiaomi“ kompiuterines klaviatūras, peles ir kilimėlius pirkėjai yra įvertinę itin aukštu 4,9 balų įvertinimu.

Šios klaviatūros ir kompiuterinės pelės yra belaidės ir pakuotėje drauge atkeliaus 2.4 GHz imtuvas.

Klaviatūra yra su atskira skaičių dalimi - iš viso 104 mygtukai. Įdomiausia, kad šioje klaviatūroje yra specialus PC/Mac mygtukas. Priklausomai nuo to, prie kokio įrenginio bus prijungiama klaviatūra - beliks tiks paspausti šį mygtuką ir ji automatiškai bus prijungta.

Gamintojas tvirtina, kad klaviatūros mygtukai ištvers 5 mln. paspaudimų. Klaviatūra yra 40 x 13 x 3,50 cm išmatavimų ir sveria 412 gramus.

Kompiuterio pelė suprojektuota simetriškos formos ir pasirinktas 1000 DPI optinis jutiklis - to pilnai užtenka biuro užduotims.

Pirkėjai šiais „Xiaomi“ produktais yra patenkinti ir štai kaip jie atrodo realybėje: 1 foto, 2 foto.

Aliuminio rėmo nešiojamų kompiuterių laikiklis - palengvina darbą ir užtikrina gerą aušinimą

  • Dabar jis parduodamas nuo 8,54 €;
  • nuoroda veikia angliškame AliExpress;
  • 19 % nuolaida;
  • 1,57 € už siuntimą į Lietuvą.

Čia atkreipkite dėmesį, kad galima rinktis iš dviejų spalvų variantų ir kas dar svarbiau, kad vienos versijos laikiklio aukštį galima reguliuoti, tuo tarpu kito - ne. 

Tai yra aliuminio lydinio nešiojamų kompiuterių laikiklis ir jis tinka nuo 11 iki 17 colių dydžio nešiojamiems kompiuteriams.

Pasirinkus reguliuojamą laikiklį, jį galėsite pritaikyti įvairaus dydžio nešiojamiems kompiuteriams. Plius, laikiklių paviršius yra dengtas silikonu, tad tai užtikrina, jog kompiuteriai laikosi tvirtai ir neslysta.

Toks laikiklis yra naudingas dėl kelių dalykų. Jis padeda iš tikrųjų patogiai pasidėti nešiojamą kompiuterį ir sumažinti rankoms tenkantį spaudimą. Tinkamu kampu padėtu kompiuteriu yra patogiau darbuotis, kaip ir žiūrėti į jo ekraną.

Ne ką mažiau svarbu ir tai, kad toks kompiuterio laikiklis tuo pačiu užtikrina ir geresnę oro cirkuliaciją, kas leidžia kompiuteriui greičiau atvėsti. Atliekant daug resursų reikalaujančias užduotis - tai yra itin svarbus aspektas.

Labai populiarus, sulankstomas, kišeninis nešiojamų kompiuterių laikiklis

  • Dabar jis parduodamas už 9,94 €;
  • nuoroda veikia angliškame AliExpress;
  • 42 % nuolaida;
  • 1,38 € už siuntimą į Lietuvą.

Šis kompiuterių laikiklis yra dar populiaresnis tarp pirkėjų ir jį jau įsigijo beveik 400 pirkėjų bei turime labai aukštą 4,9 balų įvertinimą.

Šiuo atveju laikiklio paskirtis bei suteikiami privalumai yra lygiai tokie patys, kaip ir aukščiau aptartojo modelio - tinka nuo 11 iki 17 colių dydžio kompiuteriams, tačiau šis variantas turi ir papildomų privalumų.

Nors jis pagamintas iš plastiko, bet yra sulankstomas ir jį patogiai galima nešiotis rankinėje, kuprinėje ar krepšyje.

Ant jo korpuso turime daugiau silikono dangos, kas dar labiau pagerina nešiojamo kompiuterio laikymo stabilumą.

Taip pat užtikrinamos 7 skirtingos kompiuterio laikymo padėtys. Galima reguliuoti tiek aukštį, tiek ir plotį. Akivaizdu, jog šis kompiuterių laikiklis turi rimtų privalumų.

Labai gerai vertinama kolonėlė su FM radiju

  • Dabar jos parduodamos už 17,52 €;
  • nuoroda veikia angliškame AliExpress;
  • 29 % nuolaida;
  • nemokamas siuntimas į Lietuvą.

Šią garso kolonėlę jau yra įsigiję virš 3 500 pirkėjų, turime 1 600 atsiliepimų ir labai aukštą 4,9 balų įvertinimą.

Pirkėjams patinka, kad pasiūloje yra įvairių spalvų garso kolonėlių ir tai, kokiomis savybėmis jos pasižymi.

Nors garso kolonėlės yra labai pigios, tačiau jose įdiegtas naujasis Bluetooth 5.0 techninis spendimas, turime galimybę naudoti kaip laisvų rankų įrangą ir skambinti draugams, palaikoma iki 16 GB atminties kortelės, USB atmintukai, FM radijas - kas yra labai reta garso kolonėlėse, ir dar daugiau.

Garso kolonėlėse yra įdiegtos cVc ir DSP technologijos, kurios pagerina garso kokybę, dėl ko kalbėtis su pašnekovais yra malonu. Tereikia garso kolonėlę Bluetooth ryšiu suporuoti su savo įrenginiu: telefonu, nešiojamu kompiuteriu ir pan.

1800 mAh talpos baterijos energijos užteks muziką klausytis 10 valandų ir tokioje kainų kategorijoje tai yra daugiau nei puikus rodiklis.

Be visa to, garso kolonėlė yra atspari vandeniui - IPX5 standartas - ir netgi turi integruotą LED žibintuvėlį. Puikus daiktas kelionių metu. Ne tik galima bus klausytis mėgstamos muzikos, radijo, bet ir tuo pačiu pasišviesti.

Pirkėjai iš Lietuvos šiai kolonėlei duoda maksimalų balų įvertinimą ir teigia, kad ji į Lietuvą atkeliavo per 10 dienų. „Puiki kalonėlė, yra 60 radijo stočių. Labai geras ir švarus garsas. Tikrai rekomenduoju“, - teigia pirkėjas iš Lietuvos.

Štai keletas pirkėjų padarytų kolonėlės nuotraukų: 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(3)
(8)
(-5)

Komentarai ()