Išbandė pačią galingiausią ir aukščiausios kokybės Xiaomi išorinę bateriją - 20000 mAh talpa ir net 65W galios, gali įkraudinėti net ir nešiojamus kompiuterius („Xiaomi ZMI QB823“ apžvalga, Video)  ()

„Tai yra pati galingiausia Xiaomi išorinė baterija. 65W jums ne juokas. Metalinis korpusas, pilnai įkrauti 20000 mAh bateriją užtrunka vos 3 valandas ir čia net turime HUB funkciją. Ir tai toli gražu ne visi šios Xiaomi išorinės baterijos pliusai. Labai įdomi išorinė baterija.“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Aš labai ilgai laukiau kada pagaliau bus šios išorinės baterijos išpardavimas ir pagaliau ją įsigijau.“

Šiuo metu oficialioje „ZMI Online Store“ parduotuvėje 20 000 mAh talpos išorinė „Xiaomi ZMI QB823“ baterija parduodama už 60,85 €.

  • dabar taikoma 20 % nuolaida;
  • ir ją į Lietuvą atsiųs vos už 4,67 eurus.

Apžvalgininkas tvirtina, kad už tokią kainą, tai yra labai geras pasiūlymas ir štai kodėl „Xiaomi ZMI QB823“ išorinė baterija yra verta dėmesio.

„Ji atkeliavo simpatiškoje pakuotėje, kurioje be pačios Xiaomi ZMI QB823 dar rasime ir du papildomus laidus: standartinį USB ir USB C-tipo bei USB C-tipo ir USB C-tipo.

Pasiūloje galima rinktis skirtingų spalvų ir ilgių: 1 arba 2 metrų.

Ant pakuotės nugarėlės yra surašyta visa techninė informacija apie šią bateriją, jos talpą ir palaikomus įkrovimus.“

„Deja, bet ši išorinė baterija neturi jokių papildomų dėkliukų ir nešiojimui skirtų maišelių. Gerai būtų, kad turėtų, nes metalinis baterijos korpusas gana greitai braižosi.

Kalbant apie pagaminimo kokybę ir technines specifikacijas, tai tik du žodžiai – aukščiausia kokybė. Tiesiog nėra ką daugiau sakyti.

Tik va pati baterija yra didoka ir tuo pačiu ne pati lengviausia. Jos išmatavimai yra 168 x 80 x 16 mm, o sveria 460 gramus.“

„Kaip ir minėjau, korpusas metalinis, mėlynos spalvos, matinis, slidus ir šaltas. Pasiūloje yra tik vienos šios spalvos pasirinkimas.

Ant korpuso turime tik vieną valdymo mygtuką, kuriuo išorinę bateriją perjungiame į HUB’ą.

Tai reiškia, kad su Xiaomi ZMI QB823 ne tik galime įkrauti įrenginius, bet ir tuo pačiu prie jos prijungti USB atmintuką ar kompiuterio pelę (1:43 min.).“

„Iš viso čia turime dvi USB ir vieną C-tipo jungtis. Per pastarąją įkrauname pačią Xiaomi ZMI QB823 bateriją, kuri palaiko 45W įkrovimą ir pilnai ją įkrauti užtrunka iki 3 val.

Jei bus baterija įkraunama esant 10W, tada tai užtruks net 9 valandas.

Svarbu yra tai, kad vienu metu galima naudoti visas 3 Xiaomi ZMI QB823 jungtis ir tuo pačiu metu įkrauti nešiojamą kompiuterį ir du telefonus. Arba įkrauti du telefonus ir tuo pačiu metu įkrauti Xiaomi ZMI QB823 bateriją.“

„Beje, čia turime USB2.0 jungtis, o ne USB3.0, kaip kad yra rašoma kai kuriose interneto svetainėse.

Taip pat Xiaomi ZMI QB823 palaiko įvairių įrenginių įkrovimą ir tų pačių išmaniųjų apyrankių, kurios reikalauja mažesnių įkrovimo parametrų. Gerai yra tai, kad viskas čia veikia automatiškai ir nieko papildomai perjunginėti nereikia.

Tiesiog prie Xiaomi ZMI QB823 prijungiate tą pačią Mi Band 4 apyrankę ir viskas – ji jau yra įkraunama.“

„Xiaomi ZMI QB823 baterijoje yra įdiegta daugybė įvairių apsaugų: nuo perkaitimo, trumpo jungimosi, neteisingo prijungimo, perkrovimo ir t.t.

Nėra nurodyta, kad Xiaomi ZMI QB823 baterija atitiktų kokį nors standartą, leidžiantį suprasti, kad ji yra atspari vandeniui bei dulkėms.

Su šia baterija galima įkrauti praktiškai bet kokio nešiojamo kompiuterio bateriją, palaikančią iki 65W įkrovimą.

Realybėje ši 20000 mAh talpos baterija yra 16 600 mAh (priklauso nuo V ir A aut. past.) ir čia viskas gerai. Visos išorinės baterijos realiai turi mažesnę talpą nei teorinę.

Negana to, mano testai parodė, kad jos reali talpa yra 1000 mAh didesnė, nei nurodo pats gamintojas - prie 4,3V ir 3,3A turime 13 000 mAh.“

„Ant korpuso yra 4 šviesos indikatoriai, kurie informuoja apie Xiaomi ZMI QB823 baterijos energijos likutį.

Mano Xiaomi nešiojamą kompiuterį ji įkrauna labai greitai ir geriausia yra tai, kad Xiaomi ZMI QB823 palaiko pagrindines greitojo įkrovimo technologijas ir standartus: Qualcomm QC2.0 ir QC3.0; Samsung Adaptive Fast Charging; Huawei SuperCharge; ir USB Power Delivery 3.0.“

„Xiaomi ZMI QB823 trūkumai?

Nors ir kokybiški, bet pakuotėje yra gana trumpi įkrovimo laidai (pasiūloje galima rinktis ir 2 metrų ilgio aut. past.).

Prie maksimalaus baterijos iškrovimo turime 12-13 tūkst. mAh, o tai nėra labai jau rimtas rodiklis.

Nėra jokio baterijai skirto dėkliuko ir Xiaomi ZMI QB823 baterija visgi sunki.

Tai ar Xiaomi ZMI QB823 rekomenduoju?

Taip, šios baterijos trūkumus atperka visi jos pliusai. Pirmiausiai ją rekomenduoju tiems, kurie daug naudojasi nešiojamais kompiuteriais ir jie atitinka tas pačias charakteristikas, kaip ir Xiaomi ZMI QB823 baterija. Tada galėsite juos įkrauti labai greitai.

HUB’o galimybės irgi yra verti dėmesio privalumai.

Išvaizda Xiaomi ZMI QB823 baterijos man labai patinka. Graži išorinė baterija. Ir vertinant bendrai, man ji labai patinka. Dabar tai bus mano pagrindinė, darbinė išorinė baterija.“

Speciali akcija

„Xiaomi ZMI QB823“ išorinė baterija:

  • Aliexpress59,85 €;
    • 20 % nuolaida;
    • 4,67 € už siuntimą į Lietuvą.
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(11)
(8)
(3)

Komentarai ()